s
Ερωτισμός - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 66
    Όνομα:
    cancerian

Re: Ερωτισμός

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    ξερεις αυτες οι οψεις με πλουτωνα πχ τριγωνο με ηλιο στους οικους που ειναι εχουν μια αλλη ερμηνεια π.χ τριγωνο με σεληνη σωστη κριση....
    Κανεις λαθος. Μια οψη δεν αφορα μια συγκεκριμενη επεξηγηση. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ενα τετοιο τριγωνο εκτος απο την σωστη κριση , θα μπορουσε να δειξει βαθος συναισθηματικου κοσμου που θα μπορουσε να φτασει σε σημειο μυστηριου. Και το μυστηριο ειναι ενα αρκετα γοητευτικο γνωρισμα.
    Οι οψεις διαμορφωνονται ανα ζωδιο , οικο και ενδεχομενη αλλη οψη που συμμετεχουν.

Εχω δωσει ενα αρθρο στο οποιο επεξηγω τους συνδιασμους της Αφροδιτης με τον Αρη , Πλουτωνα και Ουρανο που προσωπικα θεωρω οτι ειναι δεικτες γοητειας και ερωτισμου.
    (Xωρις βεβαια να αναιρουνται και αλλες οψεις ...)

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

ναι εχω διαβασει το αρθρο σου οπως κ παρεμφερει που δινουν κ αλλους συνδιασμους εντονου μαγνιτισμου ερωτισμου κτλ απο αυτο λεω οτι δεν εχω καμια η να το πω πιο σωστα δεν εχω καμια τοσο συμαντικη οπως αυτες οποτε αν δεν σου γινομαι βαρος ριξε μια ματια αν θες μηπως εντοπισεις κατι αλλο να μου πεις αλλα μηλαω καθαρα για οψεις πχ που δεινουν στο ατομο αυτο που λεμε δεν ειναι ιδιετερα ομορφος-η αλλα εχει κατι εντονα μαγνητικο η ερωτικο που σε τραβαει....οχι εξωτερικης ομορφιας...επισης θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο μου εχουνε πει οτι στο χαρτη μ εχω δυο βασιλικα τριγωνα πραγμα σπανιο και δινει τυχη στο ατομο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις τι ειναι αυτο κ αν υπαρχει κατι αναλογο να διαβασω...

Όνομα:
    cancerian

ναι εχω διαβασει το αρθρο σου οπως κ παρεμφερει που δινουν κ αλλους συνδιασμους εντονου μαγνιτισμου ερωτισμου κτλ απο αυτο λεω οτι δεν εχω καμια η να το πω πιο σωστα δεν εχω καμια τοσο συμαντικη οπως αυτες οποτε αν δεν σου γινομαι βαρος ριξε μια ματια αν θες μηπως εντοπισεις κατι αλλο να μου πεις αλλα μηλαω καθαρα για οψεις πχ που δεινουν στο ατομο αυτο που λεμε δεν ειναι ιδιετερα ομορφος-η αλλα εχει κατι εντονα μαγνητικο η ερωτικο που σε τραβαει....οχι εξωτερικης ομορφιας...επισης θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο μου εχουνε πει οτι στο χαρτη μ εχω δυο βασιλικα τριγωνα πραγμα σπανιο και δινει τυχη στο ατομο θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις τι ειναι αυτο κ αν υπαρχει κατι αναλογο να διαβασω...
    Αρχικα (χωρις παρεξηγηση) βαζε βρε παιδακι μου και καμμια τελεια στο κειμενο. :bigsmile:
    Λοιπον , θεωρω οτι το εντονα μαγνητικο στοιχειο , διχως την αντικειμενικη εξωτερικη ομορφια ισως ειναι θεμα Πλουτωνα καθαρα. Ο Πλουτωνας ειναι ο πλανητης του σκοτους , θα μπορουσε καποιος να πει οτι δινει εναν αρκετα σαγηνευτικο προτυπο , χωρις να σημαινει απαραιτητα την ομορφη εξωτερικη εμφανιση. Σε πολλα αρθρα μαλιστα αναφερεται μεταφορικα και ως Τερας , οπου μπορει εξωτερικα να ειναι αποκρουστικος αλλα εσωτερικα σε μαγνητιζει.

Οσον αφορα τα "βασιλικα τριγωνα" δεν τα εχω ξανα ακουσει , ισως μπορει να σε βοηθησει καποιο αλλο μελος σε αυτο. Μηπως εννοεις τον σχηματισμο του Αστεριου του Δαυιδ? ( Δυο τριγωνα αντεστραμενα )

με εκτιμηση
    C

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

δεν ξερω αν ειναι αυτο που λες.... πχ ενα τριγωνο σεληνης , ηλιου ,αρη μου εχουνε πει οτι αυτο ειναι βασιλικο. Βασικα δεν πολυκαταλαβα οποτε οποιος γωριζει ας βοηθησει....τελειες ε? χι χι χι χι εχεις δικιο το εχω κ οταν μιλαω αυτο ...ακαταπαυστα ομως. τελος παντων εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν εχω οψεις που μαγνητιζουν δεν βαριεσαι εγω νιωθω οτι το χω...οποτε...α ενας β.δ στον 8 στον κριο ειναι δειγμα μαγνιτησμου?

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

κατι αλλο ακομα αγαπητε canceria...... πιο δυνατη οψη με τον πλουτωνα θεωρεις αρα κ περισσοτερο μαγνητησμο την συνοδο με ηλιο στο σκορπιο κ ο πλουτωνας στο ιδιο ζωδιο , με ανοχη 5μ κ την οψη την τετραγωνιζει ο διας στον υδροχοον. Δεν γνωριζω ιοκους γιατι δεν εχω ωρα η ,το τριγωνο ακριβειας με ηλιο κ εδω πλουτωνας στο σκορπιο κ ηλιος στον καρκινο...

Ωροσκόπος σύνοδο Αφροδίτη = Ελκυστική εμφάνιση (Ομορφιά)
    Ωροσκόπος σύνοδο Πλούτωνα = Επιβλητικός Μαγνητισμός
    Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνα και Ωροσκόπο = Ακαταμάχητο sex-appeal.
    Το άτομο δεν περνά Ποτέ απαρατήρητο.
    Πλούτωνας σύνοδο Λίλιθ = Σεξουαλικό πρελούδιο, έντονες «σκοτεινές» επιθυμίες
    Αρης σε έντονες γωνίες με Πλούτωνα = Ενεργειακό Ηφαίστειο
    Αρης σε έντονες γωνίες με Αφροδίτη = Μεγάλη ανάγκη για συχνή ερωτική επαφή
    Αφροδίτη στο μεσοδιάστημα Δία - Πλούτωνα = Αναγεννησιακή δύναμη μέσα από την ερωτική επαφή.
    Οι οίκοι έχουν εξέχουσα σημασία.
    Για παράδειγμα, όταν από τις παραπάνω όψεις επηρεάζεται ο Ωροσκόπος (1ος=εμφάνιση) όλα αυτά είναι ορατά στον περίγυρο του ατόμου διότι κατά κάποιο τρόπο τα ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ το ίδιο στους άλλους. Σε έναν 12ο όμως, δεν εκδηλώνονται με την ίδια ευκολία και περνούν απαρατήρητα από τους πολλούς...

7. Re: Ερωτισμός

Καλησπέρα,

τι γίνεται αν κάποιος έχει σύνοδο πλούτωνα με σελήνη και αρη στο ζυγο; (4ος οίκος)

Ευχαριστώ,
    Σαλώμη.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

νομιζω βαθος συνεσθηματικου κοσμου που ομως δεν εξωτερικευεται ευκολα μπορει να δινει αυτη η συνοδος.:bigsmile:

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Καλησπέρα,

τι γίνεται αν κάποιος έχει σύνοδο πλούτωνα με σελήνη και αρη στο ζυγο; (4ος οίκος)

Ευχαριστώ,
    Σαλώμη.
    και αυτό,
    νομιζω βαθος συνεσθηματικου κοσμου που ομως δεν εξωτερικευεται ευκολα μπορει να δινει αυτη η συνοδος.:bigsmile:
    αλλά και αυτά, εντελώς συνοπτικά
    Αν και το άτομο με αυτόν το συνδυασμό θα ήθελε αλλά και θα του ταίριαζε να ζει μια χαλαρή και ήρεμη οικογενειακή ζωή, μάλλον θα του είναι δύσκολο. Μπορεί να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες μέσα στο οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά είναι πολύ πιθανό η ανταγωνιστικότητα που θα βγάζει να είναι δυνατότερη από το αίσθημα δικαιοσύνης που θεωρητικά υπάρχει έντονο.

Εξίσου έντονη θα πρέπει να είναι και η τάση του για επιβολή και κυριαρχία, πράγμα που θα πρέπει να κοντρολάρει. Εκεί θα έχει κάποια βοήθεια, καθώς θα συνειδητοποιεί τα όριά του και θα είναι στο χέρι του να μην τα υπερβαίνει. Μπορεί βέβαια να ...αργεί μέχρι να αποφασίσει, αλλά μάλλον η τελική απόφαση θα το δικαιώνει.

Ένα ζήτημα όμως που μπορεί να υπάρξει είναι και η αίσθηση ότι γεννήθηκε ...μεγάλος ή ότι δεν έτυχε της απαραίτητης ποσότητας από προδέρμ και τα ...συναισθηματικά συγκάματα να το εμποδίζουν να απολαύσει στο μέτρο που θα μπορούσε τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα που μπορεί να υπάρξει σε μια οικογένεια. Και εκεί όμως μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, καθώς μέσα του θα υπάρχουν οι δυνάμεις που θα το κάνουν φιλόδοξο για να πετύχει κάτι τέτοιο.
    Η επιμονή, η ...μυστικοπάθεια και η αργή αλλά σταθερή προσπάθεια μπορούν να το οδηγήσουν σε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα όμως ακραία διαφορετικά από την αρχική κατάσταση.

Α, να μην ξεχάσω και τα πιο κλασικά :toung:: οι σχέσεις του με την μητρική φιγούρα θα είναι έντονες, θα το ενδιαφέρει το ...ιστορικό παρελθόν της οικογένειας, τουλάχιστον ο ένας γονιός θα έχει παίξει πιο καταλυτικό ρόλο στο σχηματισμό του χαρακτήρα του από ό,τι σε άλλα παιδάκια και καλό θα ήταν να προσέχει τις αγοραπωλησίες ακινήτων, εκτός αν θα θέλει να έχει τη δυνατότητα να γίνεται πιο δυνατό μέσα από τις απώλειες που θα έχει.:bigsmile:

Φυσικά, όπως πάντα λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, αποσπασματικές όψεις δεν μπορούν να αποτυπώσουν πλήρη εικόνα, συν το γεγονός ότι έχω την εντύπωση ότι η όψη δεν είναι έτσι ακριβώς όπως αναφέρεται. Κάτι έχει παραπάνω και κάτι έχει λιγότερο, για αυτό και τα πλάγια
    :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Tωρα αυτο το "πιο δυνατος μεσα απο πιθανες απώλειες" εχω την εντυπωση οτι δεν αφορα την Σελήνη αλλα τον Πλουτων με Αρη στον 4ο ....και καθόλου δεν μου άρεσε :toung: Ερχετε και ο Κρόνος όπου να ναιιιιιι :scared:

Παντως γι' αυτην την συνοδο και για να μην βγω απο το θεμα εχω διαβασει για σαδομαζοχιστικές τάσεις του τυπου "μου θυμίζεις την μάνα μου γι' αυτο σ' αγαπάω", "βαρατε με κι ας κλαιω" και άλλα τέτοια χαριτωμένα που σε μεταλλάσσουν και αναγεννούν ή μεταμορφώνουν απο τα καρούμπαλα. Γενικά υποτίθεται πως υπάρχει ενα πρότυπο γονεϊκό που ειναι αυταρχικό και το ψάχνουμε στις σχέσεις μας μετεπειτα. Αν δεν μας κάθεται...αλλά μας βγαίνει βουτυρένιο, προσπαθουμε να του βγάλουμε εμεις αυτα τα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να γινόμαστε εμεις δυνάστες στις σχέσεις μας. Αν και με Αρη στο Ζυγό και Σελήνη στον 4ο η σύνοδος πιο πολύ προς προσκολλημενο-μαζό τείνει που καταντάει ανυποφορο-σαδο για τον αλλο :embarres

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)