s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 46
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 46 of 50 FirstFirst ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 LastLast
Results 451 to 460 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Γειά σας και από εμένα................μπερδεύτηκα αρκετά και θα ήθελα μια καθοδήγηση. Τί γίνεται όταν στον 7ο οίκο μου έχω μόνο Β.Δεσμό και η ακμή του είναι στον Κριό και μάλιστα στις 16 μοίρες?? Ο σύντροφός μου έχει στον 7ο ¶ρη και Ποσειδώνα στον Τοξότη και η ακμή του 7ου είναι στον Σκορπιό στις 25 μοίρες. Πολύ μπερδεύτηκα..........................
    Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα! Θα ήθελα την άποψή σας για τον άδειο 7ο οικο.
    Η ακμή του 7ου είναι στον Αιγόκερω.
    Ο κρόνος είναι στην Παρθένο σε σύνοδο με τον 4ο οίκο.
    Κρόνος τρίγωνο με Σελήνη στον Ταυρο.
    Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα.
    Κρόνος εξάγωνο με Ουρανο.
    :embarrest

Όνομα:
    Μαρία

Έχω και εγώ άδειο 7ο οίκο αλλά με κυβερνήτη 7ου πολύ...τσαχπίνη αν μη τι άλλο. Πρόσφατα με τη βοήθεια του Δείμωνα διαπίστωσα την ύπαρξη ενός χαρταετού στο χάρτη μου. Το μεγάλο τρίγωνο αποτελείται από:
    1. Χείρωνα στους Διδύμους από τον 9ο οίκο
    2. ¶ρη στο Ζυγό, από τον 1ο οίκο - Κυβερνήτης του 7ου οίκου που είναι στον Κριό
    3. Δία στον Υδροχόο, από τον 5ο οίκο, Κυβερνήτης του 3ου οίκου στον Τοξότη και του 6ου στους Ιχθείς

Απέναντι από το Χείρωνα υπάρχουν σε σύνοδο οι Ερμής και Ουρανός (από τον 3ο οίκο στον τοξότη), οι οποίοι κάνουν εξάγωνα με Δία και ¶ρη.:bigsmile:

Ο ¶ρης λοιπόν κάνει τρίγωνο με Χείρωνα και Δια και εξάγωνο με Ερμή (κυβερνήτη του 9ου και του 12ου) και Ουρανό (κυβερνήτη του 5ου) και όλοι αυτοί οι πλανήτες αλληλεπιδρούν ως μέλη της όψης χαρταετού.

Προσπαθώντας να αναλύσω τον ¶ρη μου καταλήγω στα εξής συμπεράσματα (και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα λεγόμενά μου):
    1. ¶ρης στον 1ο οίκο: Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για μένα και έντονο στοιχείο της προσωπικότητάς μου. Επίσης, οι σχέσεις έρχονται...φυσικα; προς εμένα;
    2. ¶ρης σε τρίγωνο με Χείρωνα στου Διδύμους: Ο γάμος θα με βοηθήσει να γιατρέψω επικοινωνιακές πληγές του παρελθόντος;
    3. ¶ρης σε εξάγωνο με Ερμή, κυβερνήτη του 9ου, και τρίγωνο με Χείρωνα από τον 9ο: Το έτερον ήμισι είναι πιθανό να είναι από άλλη χώρα, ή να έχει ανώτερη εκπαίδευση.
    4. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία από τον 5ο και σε εξάγωνο με Ουρανό, κυβερνήτη του 5ου: Ο γάμος θα είναι από έρωτα!!
    5. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία κυβερνήτη του 3ου, σε εξάγωνο με Ερμή και Ουρανό από τον 3ο: Η σχέση θα βασίζεται πολύ στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τα πολλαπλά ενδιαφέροντα!:bigsmile:
    6. ¶ρης σε εξάγωνο με Ουρανό στον Τοξότη: Σύζυγος νεωτεριστής που του αρέσει το φιλοσοφείν.
    7. ¶ρης σε τρίγωνο με Δία στον Υδροχόο: Σχεση καλότυχη με άτομο αντισυμβατικό και καινοτόμο.

Αυτά από μένα για τις όψεις μία προς μία. Έχετε να προσθέσετε/διορθώσετε κάτι;

Επίσης: Τώρα για το ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες παίζουν μπάλα μεταξύ τους λόγω χαρταετού:nuts:, δεν ξέρω τι να πω. Τι σημαίνει αυτό για τον 7ο οίκο μου;
    What tomorrow know's...

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
    Ο ήλιος είναι στον 12 σε σύνοδο με τον κρόνο (η μοναδική όψη που σχηματίζει) και
    ο κυβερνήτης του 7 οίκου μου είναι ανάδρομος (ερμής) στον τοξότη με κυβερνήτη το Δία, τετράγωνο με τη σελήνη, εξάγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Δία, σύνοδο με ουρανό τοποθετημένος ή στον 12ο ή στον 1ο (πρόσφατα ανακάλυψα ότι η ώρα γέννησης μου μπορεί να διαφέρει κατά 20 λεπτά από αυτή που πίστευα).
    Από όπου και να το πιάσει κανείς...
    Αστρολόγος πάντως μου είχε πει ότι στα αισθηματικά το ωροσκόπιο μου μου δίνει την κυριότερη υπόσχεση. Αυτό μάλλον είναι θέμα 5 ου ? Και ότι ο ιδανικός σύντροφος θα είναι άπιαστο όνειρο γιατί οι απαιτήσεις μου είναι πολλές, αλλά θα ζήσω μικρότερα όνειρα...
    Όχι ότι το θέμα γάμου και οικογένεια με απασχαλεί πολύ. Δεν το απορρίπτω αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας, έχω άλλους στόχους και να μην παντρευτώ ποτέ δεν με πειράζει. Συζήτηση να γίνεται ...

Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Kαλησπέρα σας και από εμένα.Ο δικός μου οίκος είναι επίσης άδειος μόνο τον χείρωνα έχει.Η ακμή του είναι στον Ταύρο και εφόσον κοιτάμε τους κυβερνήτες η Αφροδίτη είναι στον 9ο οίκο σε εξάγωνο με τον χείρωνα,τετράγωνο με Πλούτωνα και Δία,τρίγωνο με Ουρανό και χιαστί με Ποσειδώνα.Αυτό πως μπορω να το ερμηνεύσω γιατί με τις όψεις και με την οικοθεσία γίνεται πιο δύσκολο.
    Εγώθα σου το κάνω ακόμα πιο ...δύσκολο
    Ναι μεν κοιτάμε τον κυβερνήτη και τις όψεις του αλλά και αυτές δεν είναι αυθύπαρκτες. Για παράδειγμα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία είναι και μια ένδειξη υπερβολής, ή "άσκοπου δοσίματος", ενός ενθουσιασμού και μιας αισιοδοξίας που το πιθανότερο είναι να μην έχουν πραγματική βάση. Αν όμως ο Δίας κάνει καλή όψη με τον Κρόνο, αυτό το πράγμα θα έχει διαφορετική έκφραση και είναι πιθανό να "μαζεύει" τις υπερβολές. Αν όμως δέχεται κάποιο τετράγωνο από τον ¶ρη, π.χ., αλλάζει τελείως το σκηνικό. Ομοίως και ο Ουρανός. Παρ' όλο που δίνει ευχάριστες και πρωτότυπες εκφράσεις, αν τετραγωνίζεται από τον ¶ρη, ή από τα φώτα, ας πούμε, έχει τελείως διαφορετική έκφραση...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    καλημέρα κι από μένα! έχω στον 7ο οίκο τη σελήνη,. Ακμή του 7ου μου είναι στους ιχθύες, αλλά η σελήνη στον κριό( δλδ ο 7ος πιάνει κατά το ήμισυ τον κριό). είχα διαβάσει σε παλιότερο άρθρο ότι ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις! α, ο κυβερνήτης των ιχθύων, Δίας, στην παρθένο σε σύνοδο με τον κρόνο. Τώρα τι να πω, ο δεσμός που παραλίγο θα κατέληγε σε γάμο, ήταν παρθένος! α, και αφροδίτη στην παρθένο έχω, σε σύνοδο με ωροσκόπο(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Τι μπορεί να φαίνεται από αυτό τον 7ο οίκο? Να ρωτήσω και κάτι , ίσως είμαι σε λάθος ποστ, αλλά δεν ξέρω που να το ανεβάσω. μέχρι πριν λίγο καιρό ο γενεθλιος χάρτης μου έδειχνε σελήνη σε όψη χιαστή με τον ήλιο. τελευταία που ξαναμπήκα, δεν φαίνεται να κάνει κα΄μία όψη με τον ήλιο. υπάρχει περίπτωση να αλλαξε΄κάτι στην βάση δεδομένων από το σύστημα? .....(περίεργό...)
    Αποκλείεται να διάβασες σε άρθρο του myhoroscope ότι "ο 7ος στους ιχθύες δείχνει 2 τουλάχιστον γάμους ή μακρές σχέσεις!" Κάτι άλλο ίσως να διάβασες, ή μπορεί να συνδυαζόταν η φράση με κάποια άλλη, ή μπορεί να μην ήταν άρθρο αλλά κάποια ερώτηση μέλους.
    Περισσότερο βαραίνει το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή του Οίκου και όχι το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης.
    Ως κυβερνήτη των Ιχθύων λαμβάνουμε τον Ποσειδώνα και όχι τον Δία.
    Αν δεν έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...%F3%E7%F2.html διάβασέ το. Αν το έχεις διαβάσει, ξαναδιάβασέ το.
    Ρίξε μια ματιά και σε αυτά: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F4%EF%F5.html
    Σε αυτήν μου την απάντηση http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...tml#post102300 αναφέρονται τα διπλά ζώδια ως ένας από τους πολλούς δείκτες δεύτερου γάμου και αυτό πάλι από ορισμένους αστρολόγους...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
    Σας ευχαριστώ πολύ!

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Καλημέρα!Μήπως θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πώς ερμηνευεται η όψη Αφροδίτη τετράγωνο με το Μεσουράνημα; με ανοχή 4.27 επηρεάζει αρκετά;
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Τι σχέση έχει με τον γάμο και τον άδειο 7ο Οίκο;
    Επιπλέον, αν δεν κάνω λάθος, περισσότερο αφορά τις επαγγελματικές σχέσεις και συνθήκες υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει το άτομο (αντιξοότητες, παρεξηγήσεις με συναδέλφους, αλαζονεία και έπαρση)...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 46 of 50 FirstFirst ... 36 42 43 44 45 46 47 48 49 50 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)