- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 441 to 450 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
14-09-2009, 07:19 PM #441
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Καλησπέρα...Σας ευχαριστώ πολύ Φωτεινή...Θα ψάξω τα θέματα που μου αναφέρατε....Έχετε δίκιο γα την εξιδανικευση μετην οποία αντιμετωπίζω τους ανθρώπους καθώς και οτι ο Ποσειδώνας μου δημιουργει προβλήματα κάνοντας με να θέλω να "σώσω" άρα και επιλέγω λάθος άτομα.......Θα κινηθώ προς την κατεύθυση όσων αναφέρατε......Και θα το ψάξω....Ναείστε καλά!
-
22-12-2009, 06:17 PM #442
γεια σας!!! ειμαι γεννημενη στις 11 ιουνιου 1989 ωρα 02.40 στη θεσσαλονικη εχω 7 οικο στο ζυγο κ αυτο που παρατηρω ειναι οτι η αφροδιτη μου σχηματιζει δυσμενεις οψεις κατα κυριοτητα (σε αντιθεση με τον κρονο, σε αντιθεση με τον ουρανο, σε αντιθεση με τον ποσειδωνα, σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο, σε αντιθεση με το μεσουρανημα) κ τριγωνο με τον πλουτωνα..επισης ο 5 οικος μου βρισκεται στον καρκινο αλλα δεν εχω κανεναν πλανητη εκει..τι σημαινουν ολα αυτα?δε θα υπαρξει γαμος ουτε παιδια????αν μπορει καποιος ας βοηθησει...το ψαχνω γενικοτερα αλλα δεν εχω βγαλει καποιο συμπερασμα...οποιος μπορει να με διαφωτισει σχετικα...ευχαριστω εκ των προτερων....
-
23-12-2009, 12:08 AM #443
Rozoulitsa μην ανησυχεις! Τι αγχωνεσαι που ειναι αδειοι οι οικοι. Κι εγω εχω αδειο 7ο αλλα παντρευτηκα. Ξερω και ατομα με αδειους 5ους και απο παιδια μια χαρα τα πηγαν. Μην τρελλενεσαι!
Για τις οψεις δεν ξερω να σου πω αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει να πιανομαστε απο το χαρτη και να μας παιρνει απο κατω!
-
23-12-2009, 12:14 AM #444
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
23-12-2009, 06:18 AM #445
Οι αντιθέσεις σού δείχνουν τη δυνατότητα να ισορροπίσεις κάποιες καταστάσεις, δεν είναι απαραίτητα δυσμενείς όψεις. Στον τέταρτο Οίκο που έχεις την Αφροδίτη δεν είναι άσχημη θέση, παρά τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν -σύμφωνα με τις όψεις που λες ότι κάνει.
Εξέτασε και τις όψεις που κάνει η Σελήνη, καθώς είναι ο κυβερνήτης του 5ου σου.
Το κυριότερο από όλα όμως, όπως σου λέει και η "παλίρροια" πιο πάνω, είναι να μην ...αγχώνεσαι. Είσαι μόλις 20 χρονών :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-12-2009, 11:30 AM #446
Γεια και χαρά φίλοι!
Ερώτηση: 7ος οίκος θεωρείται και ο dexcendant, δλδ η κατοπτρική όψη του ascendant? Εγώ, π.χ., έχω ωροσκόπο καρκίνο και ο descendant είναι στον αιγόκερω...
Μπορεί κάπιος φωτισμένος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό??
Μερσί!!!:toung:
-
24-12-2009, 12:09 AM #447
Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!!! γενικα ειμαι πολυ αγχωδης ανθρωπος κ αρκετα ανασφαλης...:unsure: οσον αφορα τον 5 οικο μου τον εχω στο ζωδιο του καρκινου..ξερω οτι κανονικα για να βρισκοταν σπιτι του θα επρεπε να ειναι στο λεων...κυβερνητης του καρκινου ειναι η σεληνη αν δεν κανω λαθος την οποια εχω στον 6 οικο μου..το προβλημα ειναι οτι δεν εχω κανενα πλανητη στον 5 οικο..οσο αφορα τη σεληνη που την εχω στο ζωδιο της παρθενου κανει τις ακολουθες οψεις τετραγωνο με τον ηλιο (πολυ κακη οψη εχω διαβασει) τετραγωνο με το δια (επισης οχι καλη οψη) τριγωνο με τον κρονο κ εξαγωνο με τον πλουτωνα.. σε συνδυασμο με τον 6 οικο οπου βρισκεται η σεληνη μου και τις οψεις που σχηματιζει τι συμπερασμα μπορει να συναχθει για τον 5 οικο μου? ανησυχω ιδιαιτερα γτ ξερω οτι ο 6 οικος ειναι ο οικος που αφορα την υγεια τις ασθενειες κλπ..αν γνωριζει καποιος κατι σχετικο να μου πει....σας ευχαριστω....
-
24-12-2009, 12:27 AM #448
-
24-12-2009, 05:46 AM #449
Διάβασε πρώτα αυτό: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
και μετά αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F5%ED%3B.html :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-12-2009, 11:47 AM #450
Καλημέρα και από εμένα!
Εχω τον 7ο οίκο μου στον Κριο, κυβερνήτης λοιπόν είναι ο ¶ρης ο οποίος είναι στους Διδύμους ((στον 9ο οίκο ή μάλλον ο 9ος έχει τον ¶ρη μέσα). Ο ¶ρης κάνει αντίθεση με την σελήνη, αντίθεση με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Πλούτων (που είναι στο Ζυγό), τρίγωνο με τον Ωροσκόπο (που είναι στον Ζυγό) και τετράγωνο με τον Δία. Ο 10ος είναι στον Καρκίνο όπως και ο ήλιος μο είναι στον καρκίνο και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Ο 5ος είναι στον Υδροχόο. Όλα αυτά δείχνουν ότι πιθανόν να κάνω δύο γάμους (λόγω Διδύμων), τρώω εξαπάτηση (λογω αντίθεσης με Ποσειδώνα) και όλα θα γίνονται με ξαφνικό τρόπο? Θα εκτιμούσα πολύ μία βοήθεια.
Ευχαριστώ!
Χαρούμενα Χριστούγεννα σε όλους!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.