s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 40
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 40 of 50 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... LastLast
Results 391 to 400 of 500
    Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Αν η ακμή του 7 είναι στους Διδύμους (δηλαδή εάν ο 7 ξεκινάει από κάποια μοίρα των Διδύμων και όχι του Ταύρου) κοίταξε που βρίσκεται ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής. Οίκο, ζώδιο, όψεις. Από εκεί θα πάρεις τις πληροφορίες που ζητάς για τα θέματα γάμου. Αντίστοιχα, κοίταξε τον κυβερνήτη του 5 για θέματα φλερτ, σύντομων σχέσεων κλπ.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Πόσες φορές να πούμε ότι δεν γίνεται αναλυση χαρτών εδω?

Σκοπός της ενότητας είναι να λύνει απορίες μας για μεμονωμένες όψεις κλπ, όχι να κάνουμε αναλυση του κάθε χάρτη!:embarrest

καλημέρα !

θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος

κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)

για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
    τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα

ευχαριστώ !
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
    καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?

Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?
    ευχαριστω

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
    καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?

Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?
    ευχαριστω
    Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
    Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html.

Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
    Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
    Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html

http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html.

Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
    Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:
    Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
    κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
    Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
    σ ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
    κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
    Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
    σ ευχαριστω πολυ
    helloo!
    Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
    Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
    Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    helloo!
    Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
    Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
    Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:
    Γλυκο μ κρασακι σ ευχαριστωωωωωω πολυ πολυ για την απαντηση σου

γεια σας γεννηθηκα 14-2-88 10.45 αθηνα το πρωι .πειτε μ λιγο για τη ζωη μου .γενικα για την ερωτικη μ ζωη στο μελλον κ με ποιους ταιριαζω!κατι και για το ειδος τ γαμου μ?ευχαριστω πολυ!ειμαι μπερδεμενη.εχω αρη στν τοξοτη,αφροδ στον κριο και 7 οικο στο σκορπιο..ρενατα

Όνομα:
    Κατερίνα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure:
    Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
    Τζωρτζ Μερναρντ Σο

Page 40 of 50 FirstFirst ... 30 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)