- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 391 to 400 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
15-02-2009, 04:43 PM #391
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Αν η ακμή του 7 είναι στους Διδύμους (δηλαδή εάν ο 7 ξεκινάει από κάποια μοίρα των Διδύμων και όχι του Ταύρου) κοίταξε που βρίσκεται ο κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής. Οίκο, ζώδιο, όψεις. Από εκεί θα πάρεις τις πληροφορίες που ζητάς για τα θέματα γάμου. Αντίστοιχα, κοίταξε τον κυβερνήτη του 5 για θέματα φλερτ, σύντομων σχέσεων κλπ.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
16-02-2009, 12:35 AM #392
Πόσες φορές να πούμε ότι δεν γίνεται αναλυση χαρτών εδω?
Σκοπός της ενότητας είναι να λύνει απορίες μας για μεμονωμένες όψεις κλπ, όχι να κάνουμε αναλυση του κάθε χάρτη!:embarrest
-
23-02-2009, 12:02 PM #393
καλημέρα !
θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος
κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)
για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα
ευχαριστώ !Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
26-02-2009, 09:48 PM #394
Στην περιπτωση που στον 7ο υπαρχει μονο η λιλιθ(αιγοκερω) κ ο 7ος εχει στην ακμη του αιγοκερω(-Ν.δεσμος)) και υπαρχει αντιθεση 1ου οικου(Β.δεσμο)-κ 7ου(Ν.δεσ)
καθως κ αντιθεση 4ου οικου με 10ο μεσουρανημα?
Συνοπτικα το ατομο ειναι δυσκολο να εξελιχθει στα συναισθηματικα του?
ευχαριστω
-
27-02-2009, 10:05 AM #395
Για τον 7ο σου, να κοιτάξεις τις όψεις που κάνει ο Κρόνος.
Για τους δεσμούς, να κοιτάξεις αυτά: http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html.
Από τον τρόπο όμως που διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου αλλά και από το είδος των ερωτήσεων, εκτιμώ ότι θα έπρεπε πρώτα να κατανοήσεις κάποιες βασικές αρχές της αστρολογίας και μετά να ασχοληθείς με την προσπάθεια ερμηνείας και ταιριάσματος των ερμηνειών στον προσωπικό σου χάρτη.
Σίγουρα δε, να μην βιαστείς να καταλήξεις σε οποιοδήποτε συμπέρασμα, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο 'οτι θα έχεις κενά που δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις πλήρη και σαφή εικόνα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-02-2009, 01:23 PM #396
Ta εχω διαβασει ηδη κ εχω ψαξει κ τον κρονο(τον εχω σε ζυγο) (ως παραδοσιακος κυβερ. του αιγοκερω)
κ κανει εξαγωνα με ηλιο σεληνη κ ποσειδωνα.Λογικα θα εχω εξελιξεις μετα τον Νοεμβρη που θα μπει ο κρονος στο ζυγο ....
Οντως εχω κενα που δεν μ επιτρεπουν να βγαλω συμπερασμα.:nuts:
σ ευχαριστω πολυ
-
27-02-2009, 02:15 PM #397
helloo!
Αφού είναι εξάγωνα μια χαρά είναι!
Και οοοοοο ναι με το που μπει στον ζυγό θα είναι γενικές οι εξελίξεις και δεν θα χουν να κάνουν με 7ο οίκο μόνο..! πρώτη επιστροφούλα κρόνου!!:nuts:
Θα είναι ωραία και καλή για πολλούς...μαθήματα? παθήματα? όπως και να τα πω το ίδιο θα κάνουν!:bigsmile:
-
27-02-2009, 06:23 PM #398
-
03-04-2009, 03:38 AM #399
γεια σας γεννηθηκα 14-2-88 10.45 αθηνα το πρωι .πειτε μ λιγο για τη ζωη μου .γενικα για την ερωτικη μ ζωη στο μελλον κ με ποιους ταιριαζω!κατι και για το ειδος τ γαμου μ?ευχαριστω πολυ!ειμαι μπερδεμενη.εχω αρη στν τοξοτη,αφροδ στον κριο και 7 οικο στο σκορπιο..ρενατα
-
03-04-2009, 12:27 PM #400
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure:
Βλέπεις πράγματα και λες "Γιατί". Ονειρύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω "Γιατί όχι"
Τζωρτζ Μερναρντ Σο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.