s
Γενέθλιος χάρτης και πατέρας - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 39 of 39

re: Γενέθλιος χάρτης και πατέρας

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Εγώ για να σας πω κάτι περίεργο θα σας πω οτι αν και ο Κρόνος μου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ηλιο μου,τον πατέρα μου δεν τον έχω γνωρίσει γιατί οι γονείς μου εχουν χωρίσει.Δεν χρέιάστηκε ουτε τετράγωνο ,ούτε τίποτα,βέβαια η αλήθεια είναι οτι το εξάγωνο με προβληματίζει ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση γιατί ίσως να δείχνει οτι δεν έπιασα κάποιες ευκαιρίες(εξάγωνο) ;για να τον γνωρίσω.Αλλά θέλω να ρωτήσω για κάτι που διάβασα χθες σε ένα βιβλίο.Διάβασα οτι ο 5ος οίκος επίσης ΄δείχνει τον πατέρα.Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει δεδομένου οτι ο 5ος αντιπροσωπεύει τον Ηλιο ως φυσικό κυβερνήτη;
    Ο πατέρας - εφόσον είσαι γυναίκα - φαίνεται από τον 10ο και η μητέρα από τον 4ο.
    Ο 4ος επίσης δείχνει γενικά τους γονείς και την παιδική ηλικία.

Όνομα:
    Κάτια

Εγώ για να σας πω κάτι περίεργο θα
    ας πω οτι αν και ο Κρόνος μου βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ηλιο μου,τον πατέρα μου δεν τον έχω γνωρίσει γιατί οι γονείς μου εχουν χωρίσει.Δεν χρέιάστηκε ουτε τετράγωνο ,ούτε τίποτα,βέβαια η αλήθεια είναι οτι το εξάγωνο με προβληματίζει ιδιαίτερα σε αυτήν την περίπτωση γιατί ίσως να δείχνει οτι δεν έπιασα κάποιες ευκαιρίες(εξάγωνο) ;για να τον γνωρίσω.Αλλά θέλω να ρωτήσω για κάτι που διάβασα χθες σε ένα βιβλίο.Διάβασα οτι ο 5ος οίκος επίσης ΄δείχνει τον πατέρα.Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει δεδομένου οτι ο 5ος αντιπροσωπεύει τον Ηλιο ως φυσικό κυβερνήτη;
    Πράγματι ο 5ος έχει κυβερνήτη τον Ήλιο και ο Ήλιος συμβολίζει τον πατέρα. Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό με τον 5ο ως τον οίκο που εξετάζουμε για τον πατέρα. Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά;
    Σχετικά με το εξάγωνο τώρα (Κρόνου \Ήλιου) και την σχέση σου με τον πατέρα, θα πρέπει να δεις και τι άλλες όψεις κάνει ο Ήλιος σου. Εκτός από τις όψεις, πρέπει να δεις και την θέση του στο σύνολο του χάρτη, καθώς επίσης θα πρέπει να μελετήσεις και την ακμή του 10ου και φυσικά τον κυβερνήτη του 10ου. Ο δέκατος σχετίζεται επίσης με τον πατέρα. Για να έχεις ακόμα καλύτερη εικόνα θα πρέπει να δεις τι πληροφορίες παίρνεις από τον 4ο που ναι μεν είναι η μάνα (λόγω σελήνης\καρκίνου) αλλά είναι και η οικογένεια. Εκεί μπορείς να δεις την όποια δυσλειτουργία.
    Είμαι σίγουρη ότι είναι πολλά στον χάρτη σου που δεν έχεις δει ή δεν τα έχεις αξιολογήσει όπως θα έπρεπε. :unsure:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Πόπη

Ο Ήλιος μου (και ο Ερμής στον 5ο) με ακμή στον Κριό και ο Κρόνος στον 10ο στην Παρθένο ανάδρομος χωρίς όψεις μεταξύ τους.
    Στη ακμή του 5ου ο Κριός και ο ¶ρης στον 9ο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον 12ο.
    Ο 4ος είναι κενός με ακμή στους Ιχθείς και ο Ποσειδώνας στον 1ο κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο.
    Τα φώτα είναι σε αντίθεση.
    Τον πατέρα μου τον χάσαμε όταν ήμουν μικρή...
    Tabula rasa

Όνομα:
    Κάτια

Όλοι θα πούμε τον πόνο μας τώρα! Λοιπόν, ο Ήλιος μου είναι στα ψάρια (11ος) και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη (8ος αλλά σχεδόν στην ακμή 9ου )σε τετράγωνο μεταξύ τους (ανοιχτό ευτυχώς). Ο Κυβερνήτης του 4ο (σελήνη)είναι σύνοδο με κυβ.8ου (Πλούτωνα) και όλο αυτό σε τετράγωνο με την ακμή του 10ου στην οποία βρίσκεται και ο ¶ρης σε σύνοδο.
    Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών (ήταν ταξίδι στο εξωτερικό 9ος) με τράνζιτ Πλούτωνα στον 8ο και τράνζιτ Ουρανού\Ποσειδώνα σε σύνοδο μέσα από τον 10ο να κάνει 150ο με γενέθλιο Κρόνο (κρόνος κυβ. 10ου ) Να πω, για όσους το παρακολουθούν , ότι έχω Β.Δ στον 10ο και οι τράνζιτ Ουρανός\Ποσειδώνας ήταν σε σύνοδο με τον Β.Δ και 150ο με Κρόνο.

ΥΓ: Ολόκληρη φοράδα και έρχονται στιγμές που μου λείπει οικτρά! :unsure:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by katiakiss View Post

ΥΓ: Ολόκληρη φοράδα και έρχονται στιγμές που μου λείπει οικτρά! :unsure:
    Αν και off topic θέλω να σημειώσω ότι όσο τα χρόνια περνούν η απώλεια
    με πειράζει όλο και περισσότερο. Όταν είσαι παιδί έχεις μία μαγική άμυνα
    απέναντι στα δύσκολα αλλά καθώς μεγαλώνεις και αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικοί
    είναι οι οικογενειακοί δεσμοί και τι έχεις χάσει εσύ από όλο αυτό
    προσπαθείς τουλάχιστον να κρατάς την ανάμνηση ζωντανή αλλά και να γίνεις
    καλύτερος άνθρωπος και γονιός.
    Και κάθε Πρωτοχρονιά εύχομαι να άνοιγε η πόρτα και να ερχόταν...:nuts:
    Τι καλά που θα ήταν...

Ουφ! Συγγνώμη φίλοι horoscopites για το μελό....
    Tabula rasa

Εγώ γι αυτό καίγομαι για να μην πεθάνει και δεν προλάβω να τον γνωρίσω.Απλά θέλω να ξεκλειδώσω την ερμηνεία του χάρτη μου σε αυτό το θέμα γιατί η αλήθεια είναι οτι σκέφτομαι να τον προσεγγίσω,αλλά φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.Επειδή είμαι ευάλωτη λόγω προβλημάτων δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσω κι άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.Χθες το διατύπωσα λάθος,στον 5ο διάβασα οτι φαίνεται αυτό που νομίζουμε για τον πατέρα μας .Εγώ εκεί έχω Ιχθείς οπότε καταλαβαίνεται,πράγματι η σκέψη μου είναι πολύ συγχυσμένη γι αυτόν,οι μισοι μου λένε οτι ήρθε η ώρα να τον γνωρίσω και οι άλλοι μισοί το αντίθετο.Καταλαβένεται τώρα γιατί θέλω να αποκοδοικωποιήσω τον Πατέρα στον γενέθλιο;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Πόπη

paraskeyh,
    αυτό κοριτσάκι μου είναι καθαρά δικό σου θέμα.
    Ακόμα και μία λεπτομερή εξήγηση του χάρτη μας για βοηθεια ή κοθοδήγηση
    δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που η καρδιά και η ψυχούλα μας μας επιτάσσει.
    Αν αυτό σε βοηθήσει σου λέω πως αν νομίζω ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ μία κατάσταση
    γιατί πιστεύω ότι θα με βλάψει τότε την αποφεύγω. Δεν είμαι φυγόπονη -κάθε άλλο- αλλά
    όπως επιλέγω φίλους, αυτοκίνητο, ρούχα έτσι διαλέγω τις καταστάσεις. Δέχομαι να αντιμετωπίσω μόνο τα πράγματα εκείνα που
    θα με κάνουν χαρούμενη ή που έτσι μου λέει η διαίσθησή μου και σχεδόν πάντα επαληθεύομαι.
    Όποια πορεία κι αν έχει ο προβληματισμός σου εύχομαι να είναι για καλό
    και να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
    Φιλικά
    Πόπη
    Tabula rasa

Όνομα:
    Τίνα

Εγώ γι αυτό καίγομαι για να μην πεθάνει και δεν προλάβω να τον γνωρίσω.Απλά θέλω να ξεκλειδώσω την ερμηνεία του χάρτη μου σε αυτό το θέμα γιατί η αλήθεια είναι οτι σκέφτομαι να τον προσεγγίσω,αλλά φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.Επειδή είμαι ευάλωτη λόγω προβλημάτων δεν ξέρω αν πρέπει να προσθέσω κι άλλα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα.Χθες το διατύπωσα λάθος,στον 5ο διάβασα οτι φαίνεται αυτό που νομίζουμε για τον πατέρα μας .Εγώ εκεί έχω Ιχθείς οπότε καταλαβαίνεται,πράγματι η σκέψη μου είναι πολύ συγχυσμένη γι αυτόν,οι μισοι μου λένε οτι ήρθε η ώρα να τον γνωρίσω και οι άλλοι μισοί το αντίθετο.Καταλαβένεται τώρα γιατί θέλω να αποκοδοικωποιήσω τον Πατέρα στον γενέθλιο;
    Κοριτσάκι μου κανένα χάρτη να μην ξεκλειδώσεις.
    Να πας να τον βρεις ακόμη κι αν σε διώξει κι αν σου φερθεί σκληρά.
    Θα πονέσεις, ωστόσο θα χεις ανακαλύψει ιδιοις όμμασι ότι δεν άξιζε να σε έχει κόρη του και καλώς απουσίαζε από την ζωή σου. Το χρέος σου θα το χεις κάνει απέναντι στον Κρόνο και στον ίδιο σου τον εαυτό.
    Αν όμως, δεν συμβεί το χειρότερο θα χεις δώσει την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωριστείτε κι όταν έρθει η στιγμή του μοιραίου αποχωρισμού που δυστυχώς κανείς μας δεν γλυτώνει, θα είσαι καλά με την συνείδηση σου. Μην προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τον πατέρα σου αλλά τα συναισθήματα σου και τις αντοχές σου, που λογικά δεν είναι λίγες με το εξάγωνο του Ήλιου/Κρόνου.

Όλα αυτά σου τα λέω χωρίς να είμαι έξω από τον χορό αφού για πολλά χρόνια στη ζωή μου η σχέση μου με τον πατέρα μου ήταν μόνο προβληματική. Τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο γιατί αποφάσισα να του δώσω την ευκαιρία να γίνει ο πατέρας που έπρεπε να γίνει. Υπήρξε αρκετή προσπάθεια από μέρους μου, γιατί αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα με την καρδιά του. Έφαγα πολλά πακέτα για να φτάσω τώρα πια να πω, πως είμαι καλά μαζί του.
    Ας μην γελιώμαστε, πολλά είναι εκείνα που δεν ξεχνιούνται όμως το αίμα νερό δεν γίνεται κι αυτό που κυλά στις φλέβες μας δεν είναι νερό αλλά το αίμα του πατέρα μας και της μητέρας μας.

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια η βοήθειά σας είναι τόσο πολύτιμη για εμένα που και το ευχαριστώ είναι λίγο.Ευχομαι ο Θεός να σας έχει πάντα μα πάντα καλά και να συνεχίσεται να κάνετε αυτό το ξεχωριστό έργο,είστε πάντα μεσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου να το ξέρετε .
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread