s
ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 31 to 40 of 70

Re: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

καλησπέρα εραστές της αστρολογίας...για μία σύνοδο Πλούτωνα Αφροδίτησς σε σύνθετο..τι αποψη έχετε???

H Aφροδίτη στο σύνθετο χάρτη δείχνει πόσο εύκολα ή δύσκολα δύο άτομα μπορούν να εκφραστούν σε συναισθηματικό επίπεδο και ο Πλούτωνας τις αλλαγές που θα προκύψουν στη σχέση .

Μία τέτοια σύνοδος λοιπόν μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης που μπορούν τα δύο μέλη της σχέσης να αισθανθούν, την ένταση του έρωτα , όταν βέβαια πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται ερωτικά.
    Μπορεί να μας δείχνει τη μεταμόρφωση, την αλλαγή, τη μετάλλαξη στις αξίες και των δύο .
    Σε επαγγελματικές σχέσεις εμφανίζονται παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να παίζονται και από τους δύο στην προσπάθεια να επικρατήσει ο ένας στον άλλο, να επιβάλλει τις επιθυμίες του, τα θέλω του.

Οι όψεις αυτής της συνόδου θα μας δείξουν τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ή αδιάφορη σχέση.

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    H Aφροδίτη στο σύνθετο χάρτη δείχνει πόσο εύκολα ή δύσκολα δύο άτομα μπορούν να εκφραστούν σε συναισθηματικό επίπεδο και ο Πλούτωνας τις αλλαγές που θα προκύψουν στη σχέση .

Μία τέτοια σύνοδος λοιπόν μας δείχνει τη δύναμη της αγάπης που μπορούν τα δύο μέλη της σχέσης να αισθανθούν, την ένταση του έρωτα , όταν βέβαια πρόκειται για άτομα που εμπλέκονται ερωτικά.
    Μπορεί να μας δείχνει τη μεταμόρφωση, την αλλαγή, τη μετάλλαξη στις αξίες και των δύο .
    Σε επαγγελματικές σχέσεις εμφανίζονται παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να παίζονται και από τους δύο στην προσπάθεια να επικρατήσει ο ένας στον άλλο, να επιβάλλει τις επιθυμίες του, τα θέλω του.

Οι όψεις αυτής της συνόδου θα μας δείξουν τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη ή αδιάφορη σχέση.
    ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Όνομα:
    Μαρία

Θέλω να ρωτήσω και εγω κάτι!!!!!:bigsmile:

Όταν στον σύνθετο πεφτουν Ηλιος, ερμής, αφροδίτη, διας και ποσειδώνας στον 7ο οικο με ακμη τον τοξότη και σελήνη, άρης στον 8ο πως ερμηνευεται? ειναι καλό?

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by maria777 View Post
    Θέλω να ρωτήσω και εγω κάτι!!!!!:bigsmile:

Όταν στον σύνθετο πεφτουν Ηλιος, ερμής, αφροδίτη, διας και ποσειδώνας στον 7ο οικο με ακμη τον τοξότη και σελήνη, άρης στον 8ο πως ερμηνευεται? ειναι καλό?
    Αν και η διατύπωση της ερώτησης είναι κάπως... "Τι ακριβώς θα πει ακμή στον Τοξότη και Σελήνη;" Ωστόσο, γενικά ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη και ιδιαιτέρως στον 7ο οίκο, δείχνει ότι τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με βαθιά αγάπη. Όλο το «πακετάκι» του 7ου είναι πολύ ενθαρρυντικό , δεδομένου ότι στο σύνθετο είναι καλό ο 7ος να είναι ενεργοποιημένος.
    Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με την ύπαρξη του Ποσειδώνα εκεί μέσα. Πρέπει να έχεις τον νου σου στις εξιδανικεύσεις, τις εξαπατήσεις, τις παρανοήσεις και τα γνωστά τερτίπια του συγκεκριμένου πλανήτη.
    Σχετικά με τον ¶ρη στον 8ο , σίγουρα υπάρχει έντονη ερωτική έλξη, αλλά και κρυμμένα-ανέκφραστα αισθήματα-συναισθήματα, πιθανά προβλήματα στην διαχείριση κοινών οικονομικών, παιχνίδια επιβολής και εξουσίας.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Νομίζω Κάτια μου ότι το "...και σελήνη" πήγαινε μαζί με τον άρη....δηλαδή εννοεί οτι η σελήνη και ο άρης είναι στον 8ο (αν δεν κάνω λάθος....) και δεν αναφέρεται στην ακμή του 7ου που είναι στον Τοξότη....
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Νομίζω Κάτια μου ότι το "...και σελήνη" πήγαινε μαζί με τον άρη....δηλαδή εννοεί οτι η σελήνη και ο άρης είναι στον 8ο (αν δεν κάνω λάθος....) και δεν αναφέρεται στην ακμή του 7ου που είναι στον Τοξότη....
    ¶ρης και Σελήνη στον 8ο …. Δεν το λες επιτυχία! Φυσικά υπάρχει μεγάλη ερωτική έλξη, αλλά και μεγάλες εντάσεις! Ανέκφραστα συναισθήματα και συσσωρευμένες πικρίες… Ενδεχομένως πρόβλημα στην διαχείριση των κοινών οικονομικών…
    Είναι αδύνατον φυσικά, ένας άνθρωπος να δώσει μια έστω και λίγο αξιόπιστη ερμηνεία, αν δεν μελετήσει με σοβαρότητα τον χάρτη αυτό.
    Γενικά μιλώντας όμως, αυτά είναι.

Ευχαριστώ για την εύστοχη διευκρίνιση!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Επειδή έχω δει κι άλλες φορές στο σάιτ να συνδυάζεται ο 8ος οίκος με ανέκφραστα συναισθήματα θα ήθελα να πω κάτι πάνω σ' αυτό. Ο 8ος οίκος δείχνει εσωτερικές διεργασίες και συναισθήματα αφού είναι οίκος νερού αλλά έχει την ιδιαιτερότητα ότι όλα σπρώχνονται για να ανέβουν στην επιφάνεια. Γι' αυτό ο Πλούτωνας, ο Σκορπιός και το 8ο σπίτι συνδέονται με την ψυχανάλυση και την συναισθηματική αυτογνωσία. Είναι τόσο πιεστικές οι διαδικασίες που γίνονται εκεί που δεν μπορεί κανείς να τις αγνοήσει και αναγκάζεται να τις φέρει στην επιφάνεια, να τις συνειδητοποιήσει και να τις χειριστεί.

Όνομα:
    Μαρία

Καλημέραααααααααααααααααα :embarrest

Να σας εξηγήσω τι βιώνω με τους πλανητες αυτους.

Εχουμε πολλες εντασεις και πολυ βαθια συναισθηματα αλλα δεν μπορει να κρατησει ο θυμος μας για πολυ συγχωρει πολυ ευκολα ο ενας τον αλλον.

Η σεληνη και ο αρης ειναι στον 8ο και ο πλόυτωνας στον 5ο. Εχουμε απιστευτες ζηλειες και προσπαθει να μου επιβληθει αλλα εμενα μου αρεσει αυτο... (μαζοχα...)

Ο ηλιος κανει σύνοδο με τον δια στον 7ο και εκει μεσα υπαρχουν και οι υπολοιποι πλανητες που ανεφερα.

Σας ξανα ευχαριστω υπερβολικα πολυ...

Όνομα:
    Μαρία

Α και ξεχασα!
    ο φανταστικος ποσειδώνας που πεφτει στον 7ο του σύνθετου ειναι κυβερνητης του 1ου γενεθλιου μου και του 7ου γενεθλιου του φιλου μου οποτε κατα καποιο τροπο νομιζω οτι μας βγαινει μεγαλη ρομαντικοτητα και αγαπη αλλα και εξαδανικευση απλα υπαρχει ο φοβος της εξαπατησης ο ενας για τον αλλον και ο φοβος της απιστιας αλλα χωρις να εχει δωσει δικαιωμα ο ενας στον αλλον... εμενα ο ποσειδωνας και ο πλουτωνας ειναι οι αγαπημενοι μου...

Page 4 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)