- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 41
Thread: ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ
-
18-10-2009, 03:31 PM #31
Re: ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ
Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε και το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη( γιατί θα διαφοροποιηθεί η ερμηνεία της συνόδου με βάση την χροιά του ζωδιου ). Η όψη με Χείρωνα μπορεί να κρύβει και πληγές που κουβαλά πάνω του(1ος) το ατόμο, απο την μάνα(Σελήνη). Τις οποίες ίσως θα συναντήσει και στην συζυγο,αν μέχρι τότε δεν έχει λειτουργήσει θεραπευτικά ο Χείρων και δεν εχει αποβάλλει όλα όσα τον πλήγωναν/νουν. Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιόν οίκο κυβερνά η Σελήνη και αυτό θα μας δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την πιθανή ερμηνεία της (μάνα/μητρότητα/συζυγος/διατροφή/συναίσθημα και όποια άλλη πιθανη ερμηνεία μπορεί να έχει).
Γιατί αν για παράδειγμα ο οίκος που κυβερνα η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο γενέθλιο, στην προκειμένη η Σελήνη θα μας δώσει στοιχεία για τον πατέρα του ή μέσω της συνόδου με τον Χείρωνα , να μας πει οτι κάτι τον έχει πληγώσει σε σχέση με τον πατέρα του ή οτι στην θέση του πατέρα γνώρισε την μάνα και αυτό μπορεί να το κρατά ως πληγή πάνω του(1ος) ή μέσα του(Σελήνη-συναίσθημα).Θα πρέπει να εξεταστεί δλδ και ο οίκος τον οποίο κυβερνά η Σελήνη
.
Θέλω να πω , οτι δεν μπορούμε να δωσουμε μια απολυτη ερμηνεία στην συγκεκριμένη όψη, αν δεν γνωριζουμε το ζωδιο στο οποιο συντελείται η σύνοδος, αν δεν γνωρίζουμε ποιον οίκο κυβερνα η Σελήνη , αν ειναι σε κυριαρχία ή εξαρση ή άλλα χίλια δυο τα οποία πρέπει να εξεταστούν. Πάντα εξετάζουμε συνδιαστικά και όχι μεμονομένα. Αν εξετάσουμε μεμονομένα , σαφώς και το αποτελεσμα θα είναι ελλειπές ή πιθανόν και λάθος.
-
18-10-2009, 06:32 PM #32
-
18-10-2009, 06:53 PM #33
καλησπέρα .Περιγράφετε ακριβώς ότι συναίσθημα μου προκάλεσε άτομο με αυτή τη σύνοδο. Η αστρολογία δεν σταματά να με ενθουσιάζει γιαυτό το λόγο . Με την επιφύλαξη ότι μεταφέρω δικά μου συναισθήματα και εντυπώσεις , ένα άτομο με αυτά τα χαρακτηριστικά στο ωροσκόπιό του , προκαλεί έντονα συναισθήματα , αρχικά φόβου και έντονης ανάγκης να ασκήσει εξουσία και έλεγχο , που όμως ταυτόχρονα είναι μια μεγάλη αγκαλιά , ένα ασφαλές μέρος για να αντιμετωπίσεις τα τραύματά σου . Όψη με άρη δεν υπάρχει , αλλά το η αίσθηση ότι θέλει να γιατρέψει εντείνεται νομίζω αν συνυπολογιστεί ωροσκόπος ιχθείς . Γενικά ο χείρωνας στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο είναι τονισμένος (χείρωνας εξάγωνο λίλιθ , τρίγωνο αφροδίτη και τετράγωνο με ερμή ) . Ευχαριστώ για την ανάλυση .
-
18-10-2009, 06:58 PM #34
χμμμμ , έτσι λοιπόν μπορούμε να πάρουμε παραπάνω πληροφορίες . Η σελήνη είναι στον κριό και
κυβερνά τον 5 οίκο (ακμή καρκίνου στον 5 όμως σαν συνέχεια του καρκίνου από τον 4 )....
ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος που το κάνω συγκεκριμένο το παράδειγμα , απλά έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ χαρακτηριστικό και αξίζει να το δούμε , γιατί το άτομο αυτό έχει έντονα τα στοιχεία του θεραπευτή .
-
24-12-2009, 03:46 AM #35
θα ηθελα να μαθω για το τι σημαινει ο χειρων να βρισκεται σε τετραγωνο με το βερτεξ σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο σε αντιθεση με το μεσουρανημα επισης η αφροδιτη σε συνοδο με το χειρων και ο κρονος ο ουρανος και ο ποσειδωνας σε αντιθεση με το χειρων..? να σημειωσω οτι ο χειρων βρισκεται στον καρκινο στον 4 οικο..ευχαριστω...
-
24-12-2009, 07:45 PM #36
Ο Χειρωνας στον 4ο και στον Καρκινο σχετιζεται κυριως με τις συναισθηματικες πληγες που δεχτηκε το ατομο απο νωρις στην ζωη του. Οντας σε ενα ζωδιο το οποιο εχει να κανει με τα συναισθηματα και την ασφαλεια που εχει αναγκη να νιωθει, ο Χειρωνας εδω αφορα κυριως την οικογενεια. Ισως το ατομο ενιωθε παραμελημενο μεσα στην οικογενεια του ή τα συναισθηματα απο την οικογενεια του και την οικογενειακη ζωη ειναι ανεπαρκη. Επειδη τονιζεται εδω το ζωδιο του Καρκινου ισως η μητερα δεν ανταποκριθηκε πληρως στα "μητρικα" της καθηκοντα και αυτο να οδηγησε το ατομο στην ανασφαλεια και στην αισθηση καποιου κενου.
Η Αφροδιτη αφου ειναι σε συνοδο με τον Χειρωνα αυτο σημαινει οτι ειναι και η ιδια στον 4ο οικο. Μια Αφροδιτη η οποια συμπεριφερεται στους εραστες της με καποιο ειδος μητροτητας. Το ατομο μεσα απο αυτο τον συνδιασμο θυσιαζεται στο ονομα της αγαπης. Εδω εμφανιζεται μια διαρκης προσφορα η οποια πηγαζει απο το γεγονος του φοβου της αποριψης. Η ανεπαρκεια του Χειρωνα παρασερνει και την Αφροδιτη. Βεβαια αυτη η οψη μπορει να φερει στη ερωτικη ζωη του ατομου ατομα τα οποια για καποιο λογο υποφερουν ή νιωθουν ανεπαρκη. Πιστευω δε οτι αυτη η συγκεκριμενη θεση του Χειρωνα ειναι ιδιαιτερα χρησιμη για καποιον που θελει να εξασκησει το επαγγελμα του Συμβουλου Σχεσεων ή Οικογενειας ή τελος παντων να βοηθησει ανθρωπους οι οποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα στην σχεση κ την οικογενεια τους.
με εκτιμηση
Cancerian.
-
25-12-2009, 04:38 PM #37
ευχαριστω πολυ για την απαντηση.. πραγματι οσα περιεγραψες ειναι αληθεια...
-
25-12-2009, 07:37 PM #38
οταν εχουμε χειρων εξαγωνω με αφροδιτη σεληνη δια και συνοδο με τον αρη αντιθεση με κρονο και χιαστι με ωροσκοπο και μεσουρανιμα!!?? τι σημενει?? θα ρωτησω και για την κολλητη μ ! ηλιοσ, ερμης διας λιλιθ εξαγωνο χειρων χιαστι με αφροδιτη τετραγωνο με σεληνη τριγωνο με κρονο ??? σεμενα ειναι στον 5 οικο και στην κολλητη μ ειναι στον 11! η σεληνη στον λεωντα και για τα 2 ατομα! σας παρακαλω μια απαντηση θα την προτημουσα !!! ευχαριστω θα ειμαι υποχρεη!1.
Η ελπίδα ποτέ δεν πεθένει αν πραγματικά ελπίζεις κ δεν αφήνεσε και δεν απογοητεύσαι. Αγάπα δυνατά, αλιθηνά παντοτηνά.
-
27-12-2009, 04:43 PM #39
Πολύ δύσκολο αν δεν έχει κανείς οπτική εικόνα του χάρτη συνολικά να βγάλει συμπεράσματα, οπότε θα ήταν επιπόλαιο. Καταρχήν όμως μπορούμε να πούμε ότι η αντίθεση Κρόνου Χείρωνα είναι αρκετά δύσκολη όψη και επειδή ο Κρόνος είναι στον 11ο μπορεί να προκαλούνται προβλήματα με τους κανόνες και τους όρους που διέπουν συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων. Τείνει το άτομο να μην αποδέχεται εύκολα τους όρους των άλλων με αποτέλεσμα να νοιώθει συχνά μια έντονη καταπίεση μέσα σε αυτές.
Η αντίθεση 'Αρη/Κρόνου έτσι κι αλλιώς δείχνει συγκρούσεις και αρκετά μπλοκαρίσματα της ζωτικής ενέργειας. Οι συγκρούσεις μπορεί να προκαλούνται με κάποια πρόσωπα "αυθεντίας" ή πρόσωπα εξουσίας. Τα εξάγωνα που αναφέρεις μπορούν να λειτουργήσουν, μπορεί και όχι, ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη, πάντως αρμονικές όψεις Χείρωνα Αφροδίτης συνήθως δίνουν μια εξαίρετη και λεπτή αίσθηση των αναγκών του συντρόφου, συμπόνοια και συναίσθηση του.
Τα εξάγωνα 'Ηλιου - Ερμή - Δία με Χείρωνα συνήθως εξαιρετικά χαρισματικό άτομο στην επικοινωνία,στο γραπτό ή προφορικό λόγο με μια μικρή αίσθηση της διαφορετικότητας από τους υπόλοιπους. Το τετράγωνο Σελήνης Χείρωνα σημαδεύει συνήθως ανθρώπους με αρκετές συναισθηματικές απογοητεύσεις, μπορεί ενδεικτικά να πρόκειται για κάποιες σημαντικές απογοητεύσεις από φίλους.
Η Σελήνη στο Λέοντα εξαιρετικά δραματική και υπερευαίσθητη κατά την άποψή μου, σε σκληρή όψη με τον Χείρωνα δεν αποκλείω να υπάρχει μια υπερβολική αίσθηση της τιμής και της υπερηφάνειας ή να νοιώθει δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα σε κάποιες φάσεις πολύ ευάλωτη και επιρρεπής σε υποβιβασμό ή ταπείνωση. Υποθετικά μιλώντας πάντα αφού δεν έχω πλήρη εικόνα.
-
27-12-2009, 08:35 PM #40
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Είδα ότι αναφέρεστε στο Χείρωνα για τον όποιο έχω διαβάσει όλα τα σχετικά άρθρα σχετικά με ζώδια ,οίκουςκ.λ.π.
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για μένα όπου έχω τον Χείρωνα στον 11ο Οίκο και σε Αντίθεση με τον Ουρανό ο οποίος βρίσκεται στον 5ο οίκο μου στον ζυγό όπου και είναι η ακμή του οίκου....
Θα μπορούσε να μου πεί κανείς κάτι για αυτό?Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.