s
H 29η μοίρα....! - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 162
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπα
    Αν ειναι στο τελος του 1 οικου συγκαταλεγεται οπως και να εχει στον 2..

Όνομα:
    Βασίλης

Ωραίο θέμα παιδιά. Ίσως να άξιζε μία αρθρογραφία γύρω από τις διάφορες θεωρίες για τις μοίρες. Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους. Και για να συγκρίνουμε τις διαφορετικές απόψεις των διαφόρων ερευνητών που ανέφερε πιο πάνω αναλυτικά η Κα Σίμου.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βάσω

Αν και διάβασα όλα τα παραπάνω posts το ερώτημα μου δεν λύθηκε... Εχω τον ήλιο μου ακριβώς στην 29η μοιρα του Αιγόκερου... καποια στιγμή μου είχαν πει οτι αυτο σημαινει κακοτυχία και πολλα προβλήματα... Ισχύει αυτό? Η τοποθετηση του Ηλιου στην 29η μοιρα και ειδικά του Αιγοκερου δείχνει κάτι που αν τελικά το κατανοήσω θα φερει καποια ισσοροπια στη ζωη μου ή απλα θα πρεπει να αντιμετωπιζω καθε φορα τις κακοτυχιες και τις όποιες ταλαιπωρίες προκύπτουν?

Όνομα:
    Αντζελα

Η 29η μοίρα και ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται εκεί, δείχνει ένα ιδιαίτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ένα άτομο, προκειμένου να εξελιχθεί. Εγείρει επίσης θέματα αποφάσεων. Ένας ¶ρης για παράδειγμα, μπορεί τη μία μέρα να σκεφτεί πως να ενεργήσει, και την επόμενη μέρα να δράσσει αντίθετα. Είναι αυτό που λένε, μπρός-πίσω. Γιατί όντως άλλο ζώδιο βρίσκεται μπροστά και άλλο πίσω. Με ποιό από τα δύο θα κινηθεί;
    Στο σπίτι έχω έναν άντρα με Ηλιο στην 29.54 της Παρθένου και Πλούτωνα στην 29,33 του ίδιου ζωδίου και ένα γιό με Ήλιο στην 29.23 του Υδροχόου. Έχουν και οι δύο μια εσωτερική πάλη που φαίνεται εντονότατα στην προσωπικότητα τους. Ταλαιπωρία θα έλεγα. Ειδικά ο Ήλιος στην 29η μοίρα δείχνει πρόβλημα με την ταυτότητα, την εξουσία και την πατρική φιγούρα.

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Η 29η μοίρα και ανάλογα με τον πλανήτη που βρίσκεται εκεί, δείχνει ένα ιδιαίτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ένα άτομο, προκειμένου να εξελιχθεί. Εγείρει επίσης θέματα αποφάσεων. Ένας ¶ρης για παράδειγμα, μπορεί τη μία μέρα να σκεφτεί πως να ενεργήσει, και την επόμενη μέρα να δράσσει αντίθετα. Είναι αυτό που λένε, μπρός-πίσω. Γιατί όντως άλλο ζώδιο βρίσκεται μπροστά και άλλο πίσω. Με ποιό από τα δύο θα κινηθεί;
    Στο σπίτι έχω έναν άντρα με Ηλιο στην 29.54 της Παρθένου και Πλούτωνα στην 29,33 του ίδιου ζωδίου και ένα γιό με Ήλιο στην 29.23 του Υδροχόου. Έχουν και οι δύο μια εσωτερική πάλη που φαίνεται εντονότατα στην προσωπικότητα τους. Ταλαιπωρία θα έλεγα. Ειδικά ο Ήλιος στην 29η μοίρα δείχνει πρόβλημα με την ταυτότητα, την εξουσία και την πατρική φιγούρα.
    εχω Ηλιο και Κρόνο σε 29η μοίρα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την πατρική φιγούρα και την εξουσία ,οι όψεις που κάνουν οι πλανήτες αυτοί στο χάρτη μου το αντίθετο δείχνουν. με την μητρική φιγούρα έχω πρόβλημα καθώς η Σελήνη μου αν και είναι στην 11η μοίρα των Διδύμων κάνει τετράγωνα με όλους τους εξωκρόνιους πλανήτές.
    ότι υπάρχει μια αμφιταλάντευση όμως στη δράση είναι γεγονός πολλές φορές εκφράζω την ενέργεια του ζωδίου που βρίσκεται μπροστά

0σα λεει η Aries&Libra για τις αναιρετικες μοιρες τα εχω βιωσει πολυ εντονα(ΔΙΑΣ 29η μοιρα 50' στον Καρκινο και ΕΡΜΗΣ 29η μοιρα του Ζυγου).

Δηλαδή Κρόνος στην 29.35 του Ταύρου στον 10 οίκο μου και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μου είναι αρνητικό;

Να ρωτήσω κάτι; Όταν η σελήνη βρίσκεται στις 29' 55'' στους Ιχθείς είναι αναιρετική μοίρα ή σε κρίσιμη ή και τα δυο;

Όνομα:
    Λίλιαν

Πρόκειται για την τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδιακού, είναι ένα κρίσιμο σημείο, αλλά όχι με την έννοια των κρισίμων μοιρών που γνωρίζουμε από άρθρα που ήδη υπάρχουν στο σάιτ.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κυρία Σίμου, εμένα γιατί με προσπεράσατε και δεν μου απαντήσατε;

Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)