- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 62
-
02-04-2008, 10:16 PM #31
Re: H πλεκτανη + το πανω χερι , στον γενεθλιο χαρτη
Emmalene kai Stratos11 ευχαριστώ για την απάντηση. Εκτος από Ποσειδώνα στον 12 έχω και σελήνη στους Ιχθύς. Πω πω ευαισθησία!! Έχω όμως και ανεπτυγμένο το ένστικτο, πράγμα που με έχει βοηθήσει πολλές φορες. A, επίσης βλέπω και προφητικά όνειρα. Τώρα που το αναλογίζομαι δεν είναι και τόσο άσχημο, e?
-
03-04-2008, 12:01 AM #32
Όπα γιατί εδώ μπλέκονται τα πράγματα!
Διάβασα μια καλή εκδοχή του Ποσειδωνα στο 12ο, και στην προκειμένη τον έχω σε 12ο και στον Τοξότη. Το σύνδρομο του "μπουνταλά" λοιπόν ήταν κάτι που με χαρακτήριζε ιδιαίτερα, και ειδικότερα μεχρι τα πρωτα μετεφηβικά χρόνια. Λόγω λοιπόν του συνδρόμου, απο ένστικτο τίποτε, μηδεν, καπούτ,και απο ευκολοπιστία, άλλο τίποτε. Συντομα όμως,αυτο άλλαξε, και στη θεση του "μπουνταλά" μπήκε ο ωροσκόπος (αιγοκερως). Καχυποψία μεχρι αηδίας, συνδρομο ιεράς εξέτασης και καμία μα καμία αίσθηση ρομαντισμού. Το απόλυτο ξενερωμα δηλαδή.
Πανω στο συγκεκριμένο θεμα, διάβασα πως ο Ποσειδώνας στο 12ο, μπορεί να φανερωσει τη σχεση μας με ιδρυματα, νοσοκομεία, φυλακές, εγκλεισμούς κλπ. Ισχυει κατι τετοιο και αν ναι, εσεις τι λέτε?
-
03-04-2008, 12:07 AM #33
...Και όσο για τον τίτλο του θεματος περί πλεκτάνης, ίντριγκας και εξουσίας, θεωρω πως -κατά τη γνωμη μου- πρεπει να δουμε 1ο, 8ο, θεσεις και όψεις των κυβερνητων τους και φυσικα, τον Ήλιο για την ικανότητα προβολής ή την ικανότητα "εργασίας" στο παρασκήνιο.
-
03-04-2008, 03:08 AM #34
-
03-04-2008, 03:22 AM #35
-
03-04-2008, 03:35 AM #36
-
03-04-2008, 03:08 PM #37
με τις ελαχιστες αστρολογικες μου γνωσεις αλλα και τις αρκετες εμπειρικες οσες φορες εχς συζητησει με ανθρωπους για εξαπατηση ανηκουν συνηθως σε μια ομαδα που εχει αφροδιτη στουσ ιχθυς.ο θυτης επισησ εχει παντα αντιθεση η τετραγωνο στο τον γενεθλιο του πλουτωνα με αφροδιτη ενω ο λατρεμενος ψευταρας καθοριζοταν παντα απο τον πλουτωνα στον 5ο..
Τελος μηπωσ ενασ αναδρομος ποσειδωνας σε συνδυασμο με την τρεχουσα πορεια του δημιουργει οχι τοσο τις δυνατοτητες αλλα τισ γονιμες συνθηκες επι τη αναπτυξει του ψευδους¨???
-
03-04-2008, 03:20 PM #38
Από μία αστρολογική συζήτηση με δύο έμπειρους αστρολόγους είχαμε μία διαφωνία για το πως λειτουργεί η αφροδίτη στον 12 με placidus και στο 12 με ηλιακό, όντως το θέμα ήταν η εξαπάτηση και πιο συγκεκριμένα η απιστία αλλά τότε οι περισσότεροι από εμας θα εξαπατούσαν αφού υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό με αφροδίτη στον φυσικό 12ο. οπότε αυτό με την αφροδίτη στο 12 δε με βρίσκει σύμφωνη γιατί σε 12 λειτουργεί καλά η αφροδίτη γιατί να βγάλει ένα αρνητικό τόσο βαρύ?
-
03-04-2008, 03:27 PM #39
-
03-04-2008, 03:51 PM #40
ο Ποσειδώνας έχει σχέση με την εξαπάτηση αλλά και ο Δίας που αναλογα με τις όψεις του μπορεί να μας δόσει και τυχωδιοκκτισμό.
ακόμη νομίζω ότι πλανήτες σε 2πλά ζώδια μπορούν να δείχνουν θύτη ή θύμα αν'αλογα τις όψεις
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.