- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 43
Thread: Πλανήτες στον 10ο οίκο
-
03-06-2009, 10:52 PM #31
re: Πλανήτες στον 10ο οίκο
.
Επετρεψε μου να ξεκινησω απο το υστερογραφο σου. O 6oς οικος αφορα μεσα σε αλλα και τον τομεα της υγειας , της υγιεινης. Ο Χειρων απο την αλλη ειναι ο Κενταυρος ο οποιος καταφερνει να επουλωνει πληγες. Σε συνδιασμο των δυο παραπανω θα μπορουσε ανετα καποιος να πει οτι αυτη η θεση δινει ευνοια σε θεματα που αφορουν την θεραπεια. Το ατομο μπορει να διατελεσει σαν θεραπευτης σε θεματα που αφορουν οπως προειπα την υγεια , την υγιεινη και τον υγιεινο τροπο ζωης.
Τα παραπανω στοιχεια ειναι ελλειπη για να ειχαμε μια σφαιρικη εικονα. Το μεσουρανημα μπορει να ειναι στο Ζυγο αλλα σχηματιζουν πλανητες οψη με αυτο? Η Αφροδιτη τι οψεις δεχεται και κανει ? Ο 9ος στον Σκορπιο μπορει να ειναι σιγουρα , υπαρχουν πλανητες εκει μεσα ? Σχηματιζει καποιος αλλος πλανητης οψη με την ακμη του ? Η κατασταση του Αρη και του Πλουτωνα πως ειναι ? ...και χιλια δυο αλλα.
Αν σε ενδιαφερουν οι σπουδες στο εξωτερικο να αναλυσεις διεξοδικα τις τασεις που δινονται απο τον 9ο οικο του γενεθλιου χαρτη σου.
-
04-06-2009, 03:39 AM #32
Ευχαριστώ cancerian! Έχεις δίκιο παρέλειψα τις όψεις εντελώς. Όπως κατάλαβες , πρόκειται να κάνω σπουδές στο εξωτερικό επάνω σε επάγγελμα υγείας. Θα παραθέσω τις όψεις λοιπόν και αν υπάρχει χρόνος , θα ήθελα να μάθω τις τάσεις μου :toung:
Λοιπόοοοον... Μεσουράνημα: αντίθεση με αφροδίτη, τρίγωνο με άρη και δία , εξάγωνο με ουρανό, Αφροδίτη: εξάγωνο με άρη και δία και τρίγωνο με ουρανό. 9ος οίκος: ακμή στην παρθένο -έκανα λάθος πριν- δεν εμπεριέχονται πλανήτες.
Υστερόγραφο Νο 2: ¶κουσα ότι απο τον Οκτώβρη που μας έρχεται, ο Κρόνος μπαίνει στον ζυγό για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει τα κεφάλια μέσα στις σπουδές ε;;;;
-
24-06-2009, 02:30 AM #33
Mπορεί κάποιος να μου δώσει μια ΐδέαµ σε σχέση με τα στοιχεία που έχω παραθέσει;
-
17-11-2009, 03:35 AM #34
Oufff... ante vre paidiaaaaaaaaa!!! As mou pei k mena kapoios ti gnwmi touuuuuuuu! plzzzzzzzz
-
17-11-2009, 09:40 AM #35
-
18-11-2009, 07:06 PM #36
Re: Πλανήτες στον 10ο οίκο
Να σου πω εγω "πεπονι"!Λοπον...
<<Μεσουράνημα: αντίθεση με αφροδίτη, τρίγωνο με άρη και δία , εξάγωνο με ουρανό, Αφροδίτη: εξάγωνο με άρη και δία και τρίγωνο με ουρανό. 9ος οίκος: ακμή στην παρθένο -έκανα λάθος πριν- δεν εμπεριέχονται πλανήτες.
Υστερόγραφο Νο 2: ¶κουσα ότι απο τον Οκτώβρη που μας έρχεται, ο Κρόνος μπαίνει στον ζυγό για πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει τα κεφάλια μέσα στις σπουδές ε;;;; >>
Έχουμε και λεμε...η ακμή του 9ου στην Παρθένο(και εγω εκεί την έχω) δέιχνει κλίση στη δικηγορία και όποιο επάγγελμα απαιτεί ικανότητα στην ανάπτυξη επειχειρηματών και ρητορική δυνότητα!Πέρα απο αυτο...δίνει στον άτομο την ικανότητα να φιλτράρει με τη λογική κάθε άποψη και γνώμη που σχηματίζει,ακόμη και τις ήδη παγιωμένες απο τα παλιά πεποιθήσεις του!πολύ καλό αυτό-αν με ρωτάς καθώς οι απόψεις μαςαλλάζουν συν το χρόνο και αυτό προτάσει άλλωστε και η εξελικτική διαδικάσία της προσωπικότητας μας,ώστε να αποκτάμε κάθε φορα-μετά την επανεξέταση παλαιότερων πιστεύω,αλλα και την υιοθέτηση νέων απόψεων-μια καινούργια κοσμοθεωρία,προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα!Πέραν τούτου...το Μεσουράνημα και η γενέθλια Αφροδίτη σου σχηματίζουν καλές όψεις με τους άλλους πλανήτες του Ωροσκοπίου σου(εκτός απο την αντίθεση Αφροδίτης-Μεσουρανήματος που μάλλον σε κάνει να αποζητας πιεστικα την αναγνώριση και την αποδοχή απο τους άλλους ,χωρίς όμως να είσαι απαραίτητα και σε θέση να προσαρμοζεσαι πάντα ή να υποχωρήσεις κάθε φορά,αν και το Μεσουράνημα στο Ζυγό βοηθά να χειρίζεσαι με ευελιξία ακόμη και τις διαφωνίες,καθώς σε κάνει διακριτική,δίκαιη,φιλάρεσκ η με μια μεγάλη ανάγκη να αγαπηθείς,οπότε μάλλον θα συμβιβάζεσαι...έστω και απρόθυμα!~!!!!!
-
03-03-2010, 03:10 AM #37
αφου ο 10ος οικος ειναι μεσουρανημα ποια η αναλυση??
Μεσουράνημα Τετράγωνο Σελήνη 4.34
Μεσουράνημα Εξάγωνο Αφροδίτη 1.90
Μεσουράνημα Εξάγωνο Δίας 2.16
Μεσουράνημα Εξάγωνο Κρόνος 0.79
Μεσουράνημα Εξάγωνο Ουρανός 1.76
-
07-03-2010, 02:05 AM #38
Γεια σας
καπου διαβασα οτι ο 10 οικος σχετιζεται με την επαγγελαματικη καριερα
θα ηθελα καποιος να μου εξηγισει τι σημαινει να εχεις τον 10οικο (μεσουρανημα)στον ζυγο αλλα και τον δια στον σκορπιο αναδρομο οπου κανει αντιθεση με τον ηλιο (κριο)και την σεληνη(κριο), τετραγωνο με το βερτεξ (λεων) και εξαγωνο με τον ωροσκοπο (αιγοκερω)
ευχαριστω εκ των προτερων
-
07-03-2010, 08:21 AM #39
Επειδή αυτό που διάβασες κάπου μάλλον δεν ήταν κατατοπιστικό, ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F4%EF%F5.html και για τις όψεις, πήγαινε στην εφαρμογή για τους χάρτες και θα βρεις την ερμηνεία τους :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-03-2010, 06:43 PM #40
Έχω το Δία στο 10ο και στη παρθένο που κάνει αντιθέσεις με τον Ήλιο τον Ερμή και την Αφροδίτη και εξάγωνα με τη Σελήνη και το Βόρειο Δεσμό.Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμαίνουν όλα αυτά γιατί έχω μπερδευτεί. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.