s
Χειρων και η σημασια του - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 50

Re: Χειρων και η σημασια του

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Οποιος ξέρει και για τον Χείρωνα στον 11ο οίκο ανάδρομο να μας πεί κάτι καλό θα ηταν.....ευχής έργο......:embarrest
    Αν και δεν νομίζω να ακούσω ευχάριστα πράγματα, εκτιμώ απο αυτά που έχω διαβάσει πως αυτό ειναι όντως το αδύνατο σημείο φίλοι,επιθυμίες στόχοι, οι φίλοι μένουν με δυσκολία είτε με δική μου είτε με δική τους υπαιτιότητα,όνειρα που δύσκολα πραγματοποιούνται, όπως επίσης και οι στόχοι το οποίο χειροτερεύει λόγω της ανασφαλειας που προσδίδει το τετράγωνο Κρόνου-Σελήνης το ....οποίο και διαθέτω.......:embarrest
    Επιθυμίες παρελθοντικές επιστρέφουν ,:blink: οι οποίες κάποτε δεν πραγματοποιήθηκαν,αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης ούτε στο σήμερα.....
    Αυτό έχω βγάλει απο τα λίγα που ξέρω απο το γενεθλιό μου και φαντάζομαι πως δεν με ζηλεύεται ιδιαίτερα......
    Καταρχην ,ψυχραιμια!Ελπιζω να δεις την απαντηση εστω και μετα απο τοσο καιρο.
    Εχω και εγω αναδρομο Χειρωνα στον 11ο.Αλλα δεν ειναι να τρελαινομαστε τοσο.Προοδευτικα καποια στιγμη θα γυρισει και αυτος και ολα αυτα που λες μπορει να σου ερθουν μαζευμενα και τοτε με πιο καθαρο μυαλο να σκεφτεις αν πραγματικα αξιζε που πληγωθηκες γι αυτα τα γεγονοτα η οχι.
    Πιστευω οτι ο Χειρωνας σε αντιθεση με τον Κρονο ,δεν δημιουργει τοσα εμποδια η προβληματα .Το οτι ειναι αναδρομος μπορει να σου φερνει μια ανικανοποιηση σε αυτο τον τομεα η οποια ομως γινεται μαθημα και αργοτερα μπορει να το χρησιμοποιησεις σε αναλογες καταστασεις ,ιδιαιτερα για να βοηθησεις τους αλλους με τετοια προβληματα.

Ο κρονος σου νομιζω σε κανει τοσο απαισιοδοξη .Ο κρονος γενικα ,δεν ειναι σαν το Χειρωνα .Μιλαω τωρα γενικα .Ο κρονος σε τσακιζει (ιδιαιτερα αμα "πιανει" σεληνη.Γιατι το ατομο υποφερει ψυχολογικα .Δεν ειναι αναγκη δηλαδη να υπαρχει κατι πραγματικα εξωτερικο δυσκολο γι εκεινο ,αυτο αισθανεται φοβισμενο και περιορισμενο ετσι και αλλοιως.),φερνει και ξαναφερνει καταστασεις παρομοιοτυπες μπροστα σου και πρεπει να αλλαξεις εντελως νοοτροπια για να το αντιμετωπισεις.Πολλες φορες σου ζητα ,οταν αντιμετωπιζεις προβληματα, να τα αντιμετωπισεις με τετοια νηφαλιοτητα που φτανει στα ορια της ψυχροτητας ,πραγμα που τρομαζει και απομακρυνει τους αλλους (χωρια που σου βγαινει και το ονομα του εγωιστη καμμια φορα ,λογο του οτι φαινεται στους αλλους σαν υπερπροστασια στον εαυτο σου)

Ο χειρωνας εχει φυση κρονου/ουρανου .Φερνει καποιες δυσκολιες ,δινει ομως και το κλειδι να προχωρησεις παραπερα .Οι αλλοι ερχονται προς εσενα για να λυσουν δικα τους προβληματα πανω στον οικο που βρισκεται αυτος.

Τουλαχιστον εγω ετσι το βιωνω.Αναδρομος και δυστροπος μεχρι στιγμης ,σιγουρα εξαιρετικος δασκαλος (οπως ολοι οι Κενταυροι :toung:στην συνεχεια ).Φαντασου τον χειρωνα σαν δασκαλο αυστηρο που ομως σ αγαπα αλλα δεν το πολυδειχνει και τον Κρονο σαν τον αυστηρο διευθυντη του σχολειου που δεν σου χαμογελα ποτε (ωστοσο παντα υπογραφει τον ελεγχο για να προβιβαστει στην ταξη :bigsmile

Quote Originally Posted by vaso78 View Post
    Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα....:bigsmile:
    Σε προοδευτικό ωροσκόπιο, ο διελαύνων ήλιος κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο χείρωνα στον ταύρο, στον 2ο οίκο..
    Τι προδιάθεση δίνει αυτή η όψη, που απ΄ οτι φαίνεται θα διαρκέσει για πολυ...; Σχετίζεται με τισ ιαματικές ιδιότητες του χείρωνα;
    Ένα ενδεχόμενο είναι να τονιστούν η αυτοπεποίθηση και η κτητική τάση του ατόμου αυτού, ίσως σε βαθμό υπερβολικό, που να μην δίνει δικαίωμα εναλλακτικών στους άλλους. Ακόμα, μπορεί να τονιστεί η σημασία που δίνει στο σώμα του, είτε θετικά είτε αρνητικά, και γενικότερα να τονιστεί η υλιστική του αντίληψη.
    Αν όντως συμβαίνει κάτι από αυτά, ή και τα δύο, θα πρέπει το άτομο να αναπτύξει τις πνευματικές του δυνατότητες και να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του σε άτομα που δεν έχουν τη δική του οικονομική δυνατότητα. Και τα δύο θα του δημιουργήσουν μια στενάχωρη κατάσταση (αφού δεν θα θέλει ούτε να μοιράζεται τα υλικά του αποκτήματα ούτε να υιοθετεί αντίθετες από τις δικές του υλιστικές αντιλήψεις). Μέσα από αυτήν, όμως, την δυσάρεστη για αυτόν κατάσταση, θα μπορέσει να νιώσει καλύτερα, θα "θεραπεύσει" την ενδεχόμενη ανισορροπία του στα θέματα αυτά.

Έτσι το καταλαβαίνω εγώ, σε περίπτωση που ισχύουν τα όσα γράφονται για τον Χείρωνα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ..........
    Εχω και εγω αναδρομο Χειρωνα στον 11ο.Αλλα δεν ειναι να τρελαινομαστε τοσο.Προοδευτικα καποια στιγμη θα γυρισει και αυτος και ολα αυτα που λες μπορει να σου ερθουν μαζευμενα και τοτε με πιο καθαρο μυαλο να σκεφτεις αν πραγματικα αξιζε που πληγωθηκες γι αυτα τα γεγονοτα η οχι.
    ....................
    Ναι, άμα είσαι ο Μαθουσάλας
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

όχι απαραίτητα καλέ μου Μητσάκο....

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ναι, άμα είσαι ο Μαθουσάλας
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    όχι απαραίτητα καλέ μου Μητσάκο....
    Έχεις μήπως υπόψιν σου την ταχύτητα του Χείρωνα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Ναι αμέ (όχι βέβαια με ακρίβεια)....απλώς πολύ πρόσφατα διάβασα κάποιο άρθρο για την Χειρώνια επιστροφή (που συμβαίνει γύρω στα πενήντα μας και δεν είχα ιδέα για αυτή, οπότε κάνει μία πλήρη περιστροφή σε 50 χρόνια)...οπότε η κίνησή του σίγουρα είναι πολύ πιο γρήγορη για π.χ. από αυτή του Πλούτωνα ή άλλους...οπότε αυτό με έκανε να ψάξω και τα προοδευτικά του Χειρωνα και είδα ότι στο δικό μου για π.χ. προοδευτικό (που τον εχω επίσης ανάδρομο στο γενέθλιο) ορθοδρομεί γύρω στα 50....ας είμαστε καλά μέχρι τότε....για αυτό στο επισημαίνω και εγώ...αν κάποιος έχει γεννηθεί λίγες μέρες πριν από την μέρα που θα ορθοδρομήσει....γιατί να μην τον έχει σε ορθή πορεία πλέον στο προοδευτικό....? όποια και αν είναι η ταχύτητα κίνησής του....

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έχεις μήπως υπόψιν σου την ταχύτητα του Χείρωνα;
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Maria

Μιας και μιλαμε για το Χειρωνα,να και τα δικά μου προδευτικά...
    Αντίθεση γεν.Ηλιου-προοδ.Χειρωνα που ενεργοποιεί τη γενέθλιο αντίθεση μεταξυ αυτων των δυο πλανητών και αντίθεση γεν.Αφροδίτης-Χείρωνα.Αny ideas?

Κατσε γιατι εχει ενδιαφερον τωρα ...Εγω τον εχω αναδρομο στην 7η μοιρα των διδυμων και τωρα βρισκεται στην 5η μοιρα στον προοδευτικο .Το θεμα ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια αυτος δεν ορθοδρομει αλλα πηγαινει ολο και πιο πισω.Σε 2 δεκαετιες θα ειναι στον 4η μοιρα.:blink:Τι γινεται παλι χαζομαρα κοιταω?

Τελοσπαντων ,δεν με ανησυχει ο χειρωνας αμα ειναι αναδρομος σε ολους μας παει να πει οτι η δικη μου η γενια τα προβληματακια της τα εχει λιγο πολυ.Οποτε "ομοιος τω ομοιω αει πελαζει" ελεγε ο πλατωνας αν δεν κανω λαθος.για την δικη μου την γενια το αναποδο ειναι τροπος ζωης.θα ζησουμε και με το χειρωνα αναποδα ,δεν βαριεσαι

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Ναι αμέ (όχι βέβαια με ακρίβεια)....απλώς πολύ πρόσφατα διάβασα κάποιο άρθρο για την Χειρώνια επιστροφή (που συμβαίνει γύρω στα πενήντα μας και δεν είχα ιδέα για αυτή, οπότε κάνει μία πλήρη περιστροφή σε 50 χρόνια)...οπότε η κίνησή του σίγουρα είναι πολύ πιο γρήγορη για π.χ. από αυτή του Πλούτωνα ή άλλους...οπότε αυτό με έκανε να ψάξω και τα προοδευτικά του Χειρωνα και είδα ότι στο δικό μου για π.χ. προοδευτικό (που τον εχω επίσης ανάδρομο στο γενέθλιο) ορθοδρομεί γύρω στα 50....ας είμαστε καλά μέχρι τότε....για αυτό στο επισημαίνω και εγώ...αν κάποιος έχει γεννηθεί λίγες μέρες πριν από την μέρα που θα ορθοδρομήσει....γιατί να μην τον έχει σε ορθή πορεία πλέον στο προοδευτικό....? όποια και αν είναι η ταχύτητα κίνησής του....
    Σωστά αυτά που λες. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τα προοδευτικά, καθώς η τροχιά του είναι από τις πλέον ελλειπτικές και ο μ.ο. του δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική κατά καιρούς κίνησή του, οπότε στο σύστημα των προόδων αυτό έχει μεγάλη σημασία. Επιπλέον, πρέπει να είσαι γεννημένος 1-2 μέρες πριν ορθοδρομήσει για να υπολογίζεις ότι γύρω σε 50-60 χρόνια (στην καλύτερη) θα γυρίσει ορθόδρομος αλλά και θα διανύσει απόσταση τέτοια που να έχει κάποια σημασία. Παρ' τ' αβγό και κούρευ' το :bigsmile: Για να καταλάβεις, δες το ποστ πάνω από το δικό μου...
    Το βασικότερο όμως είναι τον Χείρωνα στις προόδους δεν γνωρίζω κάποιον που εμπεριστατωμένα μπορεί να μου αποδείξει κάτι -και όχι "σύμφωνα με τις μελέτες του"
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Πόπη

Αφού δεν μπορώ να βγάλω άκρη μόνη μου :embarrest
    μήπωε θα μπορούσατε να βοηθήσετε με τα παρακάτω?

Προοδευόμενη Σελήνη στον Τοξότη χιαστί με τον γενν. Χείρων στον Ταύρο
    και ο προοδευόμενος Χείρων επίσης στον Ταύρο σε σύνοδο με το μεσουράνημα.
    Tabula rasa

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)