s
Με πόνο ψυχής... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 168
    Όνομα:
    Κωστής

Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Εμείς που δεν ξέρουμε την Γαλλική; Θα μείνουμε με την απορία;
    Για τους μη γνωριζοντες την γαλλικη η μεταφραση ειναι

Υπαρχουν προβληματα που καποιος τα θετει και προβληματα που τιθονται απο μονα τους.

Αναφερεται στην σελιδα 37 του βιβλιου Meta Math! The Quest for Omega ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ IBM GREGORY CHAITIN 2005.

Ευχαριστώ την φίλη που το έστειλε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Φαρμακοτρίφτη είσαι εντελώς σουρεάλ, στατικός και ανύπαρκτος αστρολογικά. Δεν πείθεις καρδιά μου για την φίλη σου. Δεν ξεκολάς από εδώ μέσα και χαΛΛΛαρά σε κρατάω απ' έξω αλλά έχε χάρη που μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής.
    Ποτέ δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα. Μη τάχα σαν κι εμένα κι εκείνα δεν πονούν; Αχ άτιμη σκουλικαντέρα πόσο σε αγαπώ
    Αν δεν είχατε εξαρτήσεις από το μαΓΑΖΗ θα σας έδινα ΣΤΗΛΗ και θα είχατε γίνει φίρμες. Είναι καλύτερα δηλαδή να μας τα τρώει το Μεντράνο όταν έχουμε ντόπια παραγωγή αστροτσιρκουλέτων;

Αστρο-ουρανίτσα μη κουράζεσαι παιχταρά μου. Χώνεις χώνεις για κτηνώδη ή θηριώδη ζώδια σε κείμενα που δεν έχουν μπει ποτέ στο σάιτ των χιλιάδων αλλά στο περιοδικό (επίσης των χιλιάδων). Στην ουσία πίνεις καφέ με τα παιδιά και από πίσω; Σκεπτόμενος θέλεις να εμφανίζεσαι ΜΗΝ κάνεις χοντρά λάθη. Δώσε μου κάτι έξυπνο εκτός από αντιγραφές βιβλίων για να σε παίξω στα ίσα γιατί τώρα αισθάνομαι ότι κλέβω εκκλησία...

Αυτά προς το παρών τα θέματα που τίθΕνται
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Re: ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ προβλέψεις! Μελλοντολογικό Θέμα

Η πλάκα είναι ότι εδώ υπάρχει συγκεκριμένος χώρος για χαβαλέ. Στο άλλο μαΓαζάκι ο χαβαλές είναι παντού. Επειδή όμως ο Ντελ Πιέρο είπε πανω κάτω ότι το χαζό και το ανήμπορο δε το βαράμε αποφάσισα να επιστρέψω στα φωτογραφικά-καλλιτεχνικά μου καθήκοντα. Είχα ισχυρή έμπνευση σουρεαλιστικής καταιγίδας στο μυαλό μου και θέλω να την απαθανατίσω.
    Θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους εναν έναν αλλά θα μου πάρει ώρα και το πλοίο δεν θα με περιμένει, είμαστε και πολλοί εδώ.
    Αντε και να τα χιλιάσετε τα μέλη, καλό τσατάρισμα (αλήθεια εσείς από το άλλο οι παρατηρητές, γιατί δεν βάζετε κάτι σε ροζ επικοινωνία? Θα ανέβαζε την δική σας σελίδα και δεν θα είσασταν αναγκασμένοι να λέτε ...κιούλες και να υποστηρίζετε ότι η επισκεψιμότητα όλου του φορουμαπ είναι δική σας? ε γιατί δεν το κάνετε να σας φύγει και ο καημός και να γελάσετε λιγάκι που χαίρεστε όταν οι ενεργοί χρήστες είναι 20 όσοι είναι δηλαδή εδώ μόνο ι διαχειριστές και οι συντάκτες?
    Καλά μπάνια Από Δευτέρα πάλι μαζί σε νέες περιπέτειες
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Κορίνα

Re: Με πόνο ψυχής...

Δώσμου δυο κατοστάρικα
    Δώσμου δυο πεντακοσάρικα
    Δώσμου από αυτά τα καινούργια...τα διακοσάρικα

Τσοπάνα Rave

Και τα ρέστα ... δικά σας να πιείτε μισό καφέ. Όχι παραπάνω... κάνει κακό στα νεύρα.

4. Re: Με πόνο ψυχής...

Τελικά δεν ξέρω τι φταίει, η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο που με χαρακτήρισε, το ότι είναι δύσκολο –αν όχι ακατόρθωτο– να μάθεις σε κάποιους να σκέφτονται λογικά και χωρίς τσίμπλες στα μάτια;

Δυστυχώς για εμένα, παραμένω συνεχώς στην ίδια θέση, ευελπιστώντας ότι υπάρχει ελπίδα, έως ότου ανακαλύψω για άλλη μια φορά ότι "τα γουρούνια δεν μαθαίνουν να τραγουδούν, όποιον δάσκαλο και αν έχουν, αυτά εκνευρίζονται και ο δάσκαλος χάνει τον καιρό του". Ξέρω ότι η παρομοίωση είναι έως και χυδαία και ότι σε κανέναν ίσως δεν αξίζει ο χαρακτηρισμός. Όμως έχει πλάκα.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Απλώς διαπιστώνω το μάταιο οποιασδήποτε κουβέντας με άτομα που δεν είναι σε θέση να δούνε λίγο πιο πέρα από τον μικρόκοσμό τους. Φταίει και το ...διαδίκτυο. Φταίει γιατί δίνει την δυνατότητα σε όλους (και καλά κάνει) να εκφράζουν μια άποψη, να την μοστράρουν σαν κάτι φοβερό, να την διανθίσουν με λίγη εσάνς ποίησης και λογοτεχνίας (τάχα μου) και να πιστεύουν ότι αποτελούν το κέντρο του σύμπαντος επειδή κάνανε αυτό (από μια άποψη, βέβαια είναι το κέντρο του σύμπαντος, αλλά εδώ δεν αναφέρομαι σε αυτήν).

Δεν παραγνωρίζω το δικαίωμα της μειοψηφίας, ακόμα και της ελάχιστης. Έχει τον ρόλο της, αρκεί να τον κατανοεί και να τον συνειδητοποιεί. Σε αυτήν την περίπτωση ο ρόλος της είναι θετικός. Στην περίπτωση όμως που δεν έχει συνειδητοποιήσει την θέση της και τον ρόλο της και προσπαθεί με στριγκλιές να αρθρώσει λόγο, τότε μάλλον δεν προσφέρει καμία καλή υπηρεσία, απεναντίας.

Παρασύρθηκα εδώ και λίγο καιρό σε μια προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το έκανα με άτομα που δεν κατανούν την θέση τους και τον ρόλο τους. Πίστεψα ότι κάτι μπορεί να βγει. Διαπίστωσα ότι ο Θωμάκος είναι ένας εμπαθής κομπλεξικός και περιορισμένης αντίληψης άνθρωπος, με καρδιά γεμάτη δηλητήριο εξαιτίας της δικής του ανικανότητας να προσφέρει αγάπη στους άλλους. Για τον λόγο αυτόν κανείς δεν πρόκειται ποτέ και να του δώσει, τουλάχιστον πραγματική αγάπη και τουλάχιστον για όσο θα θέλει να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί που ζηλεύει τα άλλα παιδάκια που έχουνε καλύτερα παιχνίδια. Τα ψέματα που λέει από εδώ και από εκεί τον περιορίζουν ακόμα περισσότερο. Σιγά σιγά ο Θωμάκος θα βρεθεί σε αδιέξοδο μεγαλύτερο από αυτό στο οποίο οδηγήθηκε με την μέχρι τώρα στάση του. Οι κωρώνες που πετάει δεν έχουν καμία ουσία, στην πράξη είναι ανίκανος να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρο και αποδείχτηκε αυτό από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα όσα έγιναν και γίνονται. Είναι πολύ μικρός για τις βαριές κουβέντες που πετάει και αψηφά και καρμικές επιταγές. Ας είναι όμως, έχει δικαίωμα να σκούζει όσο θέλει και αυτός και τα καημένα ζωντανά που τον περιβάλλουν, τα οποία δεν είναι σε θέση να δούνε πέρα από την παρδαλή και καρακιτσάτη οθόνη τους. Στο κάτω κάτω δεν κάνουν τίποτε διαφορετικό από ό,τι κάνουμε και εμείς εδώ. Η έκφραση αλλάζει και ο τρόπος. Ομάδα και ομάδα. Οι εσωτερικοί αρχετυπικοί κανόνες είναι κοινοί για οποιαδήποτε ομάδα.

Διάβασα το πρωί το θέμα με το ποια βιβλία μας αρέσουν και μας έχουν κάνει εντύπωση. Εντυπωσιάστηκα και από το εύρος και από την ανθρωπιά που αναδίναν τα κείμενα. Σκέφτηκα ότι αυτοί που γράφουν είναι καλοί άνθρωποι. Αισθάνθηκα οικεία, τονώθηκα, μου άρεσε που βρίσκομαι ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους. Ο συνειρμός ήταν άμεσος και καταλυτικός. Στα γουρούνια δεν μπορείς ούτε πορτοκαλάδα να δώσεις. Και εγώ τους πρότεινα και το καλαμάκι για καλύτερα.

Ξέρω και τις αντιδράσεις, ξέρω και τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν, από κάθε πλευρά. Γνωρίζω την ματαιότητα της κατάθεσης. Από την πλευρά μου όμως πρέπει να γίνει.

Γράφω από εδώ γιατί αν γράψω από εκεί ο Θωμάκος θα μου ξανασβήσει το post και θα λέει τα δικά του, δημιουργόντας κλίμα και οι κλακαδόροι, τυφλοί από τους κανόνες της ομάδας, θα μου δημιουργήσουν εμετικά συναισθήματα.

Όταν, φίλοι μου καλοί, μπείτε σε πραγματικό αγώνα θα έχετε κάθε δικαίωμα να κρίνετε και να κατακρίνετε. Και όταν λέω αγώνα εννοώ πραγματικό αγώνα, από αυτούς που άμα χάσεις ...χάθηκες, από αυτούς που μετράς ένα ένα τα απίδια που χωράει ο σάκος. Μέχρι τότε και όσο τουφεκάτε στον αέρα και νομίζετε ότι κάτι κάνετε, ή όσο νομίζετε ότι συμβάλλετε στην διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης με τα χαζοποστάκια σας, θα είστε βαθιά νυχτωμένοι και θα πάει τζάμπα και ο κόπος σας.

Αν ξυπνήσετε ποτέ και δείτε και κάτι άλλο πέρα από τον μικρόκοσμό σας, ίσως και να ξαναβρεθούμε. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τον Θωμάκο, είπα ήδη ότι πρέπει να έπεσε στην μαρμίτα με το αλτσχάιμερ από μικρός. Δεν πειράζει, Θωμάκο μου, σε μια άλλη ζωή τα ξαναλέμε.
    Αντίο σας και ευχαριστώ για το μάθημα.
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Φυλλένια

Δ.Μ. ... πέρασες σύνοδο Ηλιου με Ανάδρομο;;;; Α πα πα πα !
    Και εν μέσω καύσωνα;;; Jesus!

Ορίστε η εξήγηση των πάντων! Δεν φταίνε οι άνθρωποι και οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις τους, περιχαρακωμένοι στον μικρόκοσμο του εαυτού τους, και στα "φαινόμενα" που ξεχνάνε πως υπάρχουν και "νοούμενα". Γιατί ιδεαλιστής δεν είναι εκείνος που μένει προσηλωμένος στον Κόσμο των Ιδεών, αλλά εκείνος που έχει την προσωπική του ιδέα για τον εαυτό του και τον κόσμο, που την διαμόρφωσε σύμφωνα με τις εμπειρίες του και μένει κολλημένος σ' αυτή την Ιδέα αρνούμενος να εξετάσει τουλάχιστον και τις αντιλήψεις των άλλων ή πολύ απλά να "δει πέρα από τη μύτη του". Μέχρι εκεί φτάνει το σύμπαν του, ο ορίζοντάς του.

Αφες αυτοίς!

Απ΄την άλλη, μαύρισε η ψυχή μου με την "εκμετάλλευση του μόχθου από τα κακόμοιρα παιδάκια". Μου θύμισε Κάρολο Ντίκενς και βιομηχανική επανάσταση στην Αγγλία, ανθρακωρύχους και βιομηχανικές αθλιουπόλεις, καπιταλισμό στις απαρχές του, εργατικούς αγώνες, σοσιαλισμό, αποικιοκρατία, ιμπεριαλισμό, laissez faire, ναζισμό και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (για λεπτομέρειες βλ. Μ.Μazower και E.Hobsbawm - τα βιβλία που με συγκίνησαν).
    Σε τυχόν λεκτική αντιπαράθεση με Εditors, που δεν την συμβουλεύω για οποιονδήποτε πιστεύει πως κατέχει την αρετή της σωφροσύνης και της εντιμότητας, η νίκη apriori θα είναι των Editors, επειδή ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Αλλωστε η μαρξιστική ερμηνεία σχετικά με το οικονομικό υπόβαθρο που αναγκαστικά διέπει οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα, είναι πλέον ιστορικά ανεπαρκής και παρωχημένη στο μεγαλύτερο μέρος της.

Ισχύει επίσης το "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι" και το "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια". Τώρα, το ερώτημα, "τι γυρεύει η αλεπού", θα απαντηθεί εν καιρώ.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Κάτω το καθεστώς της παράγκας.

Ο Λαός απαιτεί να επιστραφούν οι βαλίτσες με τα κέρδη από τη Ρημάδα....Πού είναι, οεο?

Όσο για την επικείμενη αποχώρηση, προτείνω καθιστική διαμαρτυρία μέχρις εσχάτων. Όποιος δυσανασχετήσει λόγω ζέστης να επισκεφθεί έναν φαρμακοτρίφτη προς άμεση ανακούφιση (ο συγκαμμένος)
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Κορίνα

Μαζί με την επιστροφή των κερδών, δώρο μια αλοιφή και ταλκ για τους συγκαμένους....
    Συμφωνείς Basilakis?????? Και τα έξοδα, δικά μου
    Όχι μόνο θα επιστρέψω, αλλά και θα βάλω από την τσέπη μου!
    Ποιος την χάρη σας :nuts:

Quote Originally Posted by laziali View Post
    Μαζί με την επιστροφή των κερδών, δώρο μια αλοιφή και ταλκ για τους συγκαμένους....
    Συμφωνείς Basilakis?????? Και τα έξοδα, δικά μου
    Όχι μόνο θα επιστρέψω, αλλά και θα βάλω από την τσέπη μου!
    Ποιος την χάρη σας :nuts:

Συμφωνώ συμφωνώ! Και στο πνεύμα επίδειξης καλής θέλησης εγώ θα κάνω αέρα στα θύματα....

Για τη Ρημάδα ρε γαμώτο
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Κορίνα

Διότι, πως θα πάει μπροστά η ΡΗΜΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Dell Piero αν μας αφήσεις μόνους και έρημους, σαν τις καλαμιές στους κάμπους???????
    Θα ξεραθούμε και θα καούμε ωσάν την Πάρνηθα

Θα προτάξω τα στήθη μου στη φλόγα της μάχης και θα βροντοφωνάξω "Μείνε"!!!!

Μη μας αφήνεις απότιστους, έρμαια σε πυρκαγιές ουζοκατάνυξης

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Page 4 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)