s
Κρόνιοι Τύποι - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 108

Re: Κρόνιοι Τύποι

Quote Originally Posted by kia View Post
    Τα αισθήματα είναι αμοιβαία

Είναι μάλλον επειδή πλησιάζουν οι μέρες αγάπης..... τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αγαπάμε ΠΟΛΥ

Προσωπικά όχι απλά με παρηγορείς..... ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... αφού τώρα δείχνω και είμαι πανέμορφη ( :toung: ), τότε στο 2ο μισό της ζωής μου θα είμαι ΘΕΑ
    Πέρα από την πλάκα, ίσως στο δεύτερο μισό της ζωής μας να ομορφαίνουμε λόγω επιστροφής της χαμένης νεανικότητας;;; :embarrest
    Δηλαδή εμεις που δεν έχουμε χαμένη νεανικότητα τι θα κάνουμε? Θα ομορφυνουμε κι άλλο? Πόσο πιο θεα θα γίνω?:toung: :toung: :toung:
    Θα διοργανωθούν καλλιστεία για να πάμε να κερδίσουμε.:bigsmile: :bigsmile:

με Κρόνο στον Ταύρο στον 1ο οίκο και με Αρη στομ Αιγόκερω νομίζω οτι είμαι αελετά Κρόνιος.Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!

Οσες ενδιαφέρονται δίνω και τηλ για επικοινωνία:bigsmile: :bigsmile:

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    με Κρόνο στον Ταύρο στον 1ο οίκο και με Αρη στομ Αιγόκερω νομίζω οτι είμαι αελετά Κρόνιος.Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!

Πόσο όμορφος ήσουν στα 20???:toung:
    Προσπαθώ να βγω απ' το ψυχολογικό μου αδιέξοδο, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by panther View Post
    Που έχεις την Αφροδίτη?
    ή να το πω αλλιώς ποιός πλανήτης σου αντιστοιχεί στους διδύμους?
    ... κάλλιο αργά παρά ποτέ Ιουλία! Μπορεί να φαίνομαι μικρότερη, αλλά από μνήμη... ποιο καλά τα πάει η γιαγιά μου! :toung:

Η Αφροδίτη μου βρίσκεται στον Τοξότη και στον 5ο οίκο... ενώ δεν έχω κανέναν πλανήτη ή άλλο σημείο από τα βασικά στους Διδύμους (ακμή 12ου στους Διδύμους)...

Quote Originally Posted by Marina 7771 View Post
    Πόσο όμορφος ήσουν στα 20???:toung:
    Μμμμμμμμμ!
    Αρχισαν οι κακιούλες:bigsmile:

Λοιπόν πράγματι στα 20 ήμουν να με κλαιν οι ρέγγες.(ο άρχοντας της χυλόπιτας)
    Τώρα όμως είμαι καλός:bigsmile:

Σας πληροφορώ οτι απο τα 34 μου και μετα άρχισα να μικροδείχνω και τώρα μου λενε οτι είμαι ομορφότερος:bigsmile: απο οταν ήμουν 20!!!!
    ¶ρα έχουμε μια πρώτη επιβεβαίωση αυτού που είπε η Αντωνία (sagimoon) και γω χαίρομαι ακόμη πιο πολυ!!!!!!!!!!!

:embarrest

Kαλύτερα φωτό:toung:

Όνομα:
    Silia

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες με γήινα στοιχεία είναι αρκετά ιδιαίτεροι. Το πιστεύω κ εγώ!! Βλέπε G. Clooney, Αλιάγας... κλπ. Ίσως να εκπέμπουν αρκετά εύκολα τη σταθερότητα κ τη σιγουριά, έννοιες-κλειδιά για τη γυναικεία φύση!!
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες με γήινα στοιχεία είναι αρκετά ιδιαίτεροι. Το πιστεύω κ εγώ!! Βλέπε G. Clooney, Αλιάγας... κλπ. Ίσως να εκπέμπουν αρκετά εύκολα τη σταθερότητα κ τη σιγουριά, έννοιες-κλειδιά για τη γυναικεία φύση!!
    May πόσα θέλεις το μήνα για να γίνεις διευθύντρια του φαν κλάμπ μου?:bigsmile:

Όνομα:
    Silia

May πόσα θέλεις το μήνα για να γίνεις διευθύντρια του φαν κλάμπ μου?:bigsmile:

Θα στο θέσω αλλιώς....

Ένα ΠΣΚ το μήνα σε διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη - πρωτεύουσα με τα έξοδα πληρωμένα (=αεροπορικά buisiness class, ξενοδοχείο κεντρικό με χαμάμ κ βελγικές πραλίνες στο δωμάτιο).

Μόνο!!

:toung:
    may..

Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)