- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 47
Thread: Προγράμματα Αστρολογίας
-
05-10-2007, 12:26 AM #31
Re: Προγράμματα Αστρολογίας
ευχαριστω πολυ!
-
13-11-2007, 09:27 PM #32
Σχετικά με το πρόγραμμα συναστρίας "wow" έχει κανείς άποψη??
Βασικά, όποιος το έχει δει καταλαβαίνει αυτά που θα εξηγήσω παρακάτω..,μέσα στα υπολοιπα που παρέχει, βγάζει και κάτι διαγράμματα συμβατότητας. Κατά πόσο αυτά είναι ακριβή, γιατί κάποιες φορές δεν συμφωνώ και τόσο με αποτελέσματα τους.. να τα παίρνει καποιος σοβαρά υπόψη, ή δεν είναι και πολύ σοβαρά?
-
13-11-2007, 11:57 PM #33
Είναι αρκετά πρακτικό αλλά έχει και αυτό το έλλειμμα που έχουν όλα τα προγράμματα όσο καλά και αν είναι. Είναι απλώς προγράμματα :bigsmile: Τα διαγράμματα του στηρίζονται σε τυπικές ερμηνείες που δεν μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας που για μένα όσο και να είναι επισφαλής παίζει σημαντικό ρόλο. Από την άλλη πολλές φορές δεν μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα και μένουμε στην αλήθεια που έχουμε πλάσει εμείς οι ίδιοι. Ετσι, πραγματικότητες που βγαίνουν και από ένα ξερό προγραμμα μπορεί να μην τις κατανοούμε είτε γιατί υποσεινήδητα δεν θέλουμε είτε αν πρόκειται για τρίτο πρόσωπο να μην έχουμε αρκετά στοιχεία
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-11-2007, 10:38 AM #34
Και εγώ το έχω αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβείας όλα αυτά που βγάζει. Π.χ. εγώ έχω ¶ρη στον Ζυγό και ο Φίλος μου στον Κριό.Και παρόλο που ο δικός του είναι στις πρώτες μοίρες του Κριού και εμένα στις τελευταίες του Ζυγού βγάζει ότι βρίσκονται σε αντίθεση.. Μπορεί να βρίσκονται σε αντίθετα ζώδια αλλά δεν σχηματίζουν όψη αντίθεσης..
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-11-2007, 11:25 AM #35
Ναι.. βασικα, όταν αυτό βρίσκει τα διαγράμματα δε νομίζω οτι συμπεριλαμβάνει τόσο πολύ τη "δύναμη" κάποιων όψεων ή θέσεων σε σχέση με κάποιες άλλες...χωρίς να είμαι βέβαιη πάλι(γι'αυτό και ρωτησα..)
Ευχαριστώ πολύ Μητσάκο και Ζετα!!
-
14-11-2007, 11:29 AM #36
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
14-11-2007, 11:30 AM #37
Εάν δεν κάνω λάθος και λίγο που έχω δει το πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα (καποια επιλογή) να διορθώσεις τα orbs (ανοχές όψεων)
-
14-11-2007, 11:40 AM #38
-
14-11-2007, 11:41 AM #39
Αλήθεια??? Θα το ψάξω... Ευχαριστώ πολύ Blackorwhat!!
-
14-11-2007, 11:46 AM #40
Παιδιά δεν είμαι σίγουρη 100% οτι υπάρχει, μπορεί να έχω μπερδευτεί και με άλλα προγράμματα που έχω δεί...αλλά για ψάξτε καλύτερα τις επιλογές (συνήθως, η σύμβαση των προγραμμάτων είναι η αλλαγή παραμέτρων να γίνεται μέσω επιλογής του μενού options -αυτό το ξέρετε)...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.