s
[Συζήτηση] Κάρμα και αδελφές ψυχές - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 33 of 33

Re: Κάρμα και αδελφές ψυχές

Quote Originally Posted by MariaG View Post
    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Εμένα μου έχει συμβεί να γνωρίσω κάποιον πριν χρόνια, να είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί, μόλις 3 μήνες και να μην τον έχω ξεπεράσει μέχρι σήμερα... για μένα αυτό σημαίνει οτι ήταν το κάρμα μου. Έχω ερωτευτεί ξανά, ερωτεύτηκα και αργότερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω ξανανιώσει. Δεν ένιωθα οτι υπάρχει μέλλον ήταν όμως κάποια άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώσω τελείως διαφορετικά, ένιωθα κάτι το μεταφυσικό μαζί του, πράγματα γενικότερα που δεν μπορώ εύκολα να εξηγήσω με την κοινή λογική και δεν θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω...
    Ποτέ μην λες "ποτέ" :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Θα συμφωνήσω. Το ποτέ είναι μεγάλη κουβέντα! Πες δύσκολα, αλλά όχι ποτέ. Γιατί στον αντίποδα αυτού, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχιε κάτι στο πέρασμα του χρόνου να το διαψεύσει !!!

να ρωτήσω κάτι; αν υποθέσουμε οτι ισχύει η θεωρία της μετενσάρκωσης, και κάθε ψυχή περνάει πολλές ζωές με στόχο την ωρίμανση..τι γίνεται στο τέλος; άγγελος;θεότητα;
    επιπλέον αφού οι πληθυσμός αυξάνεται, οι νέες ψυχές απο που έρχονται;απο παράλληλο σύμπαν ισως;

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)