s
¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 31 to 40 of 75
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;

Σαφώς τίποτε δεν αποκλείεται,αλλά απο προσωπική μου εμπειρία εγώ σαν χαρακτήρας αν εχω σχέση με κάποιον και αυτή σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο, δεν κρατάω καθόλου επαφή γιατί απλά δεν μου βγαίνει.:noworry:

Φυσικα είναι υποκειμενικο το θέμα.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Σαφώς τίποτε δεν αποκλείεται,αλλά απο προσωπική μου εμπειρία εγώ σαν χαρακτήρας αν εχω σχέση με κάποιον και αυτή σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο, δεν κρατάω καθόλου επαφή γιατί απλά δεν μου βγαίνει.:noworry:

ούτε εγώ μπορώ να κρατήσω μια φιλία με κάποιον με τον οποίο είχα σχέση..μου φαίνεται δύσκολο να τον πάρω τηλέφωνο να του πω οτιδήποτε..
    mpiskoto sokolatas

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

Μια απλή επαφή δε με ενοχλεί..Ξέρεις ένα "χρόνια πολλά" σε κάποια γιορτή και τέτοια..αλλά τα παραπάνω δεν τα μπορώ κι εγώ..Σιγά μην του ζητήσω να μου κάνει και κονέ και με τον κολλητό του...

δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας πρώην να γίνει κολλητός..γιατί για να ήσασταν από την αρχή ζευγάρι σήμαινε ότι κάτι σας ένωνε και είχατε κάποια κοινά...το ίδιο μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς να υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας! και επίσης δεν είναι καθόλου δύσκολο να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.. έχω δεσμό με τον κολλητό μου και εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος..!Το ότι υπάρχει ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και φιλία

Quote Originally Posted by migia View Post
    Το ότι υπάρχει ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και φιλία
    Δηλαδή θες να μου πεις ότι μιλάς στο δεσμό σου όπως στον κολλητό σου;;;:amazed:
    Ένα παράδειγμα:είσαι στο δρόμο με τον δεσμό σου και ξάφνου περνάει ένας κούκλος..Αν είσαι με μια κολλητή σου θα μπορέσεις να εκφράσεις το θαυμασμό σου ελεύθερα,αν είσαι με το δεσμό σου τι θα κάνεις;Το πιο πιθανόν αν πεις αυτό που θες να τον πειράξει άσχετα αν δεν το δείξει... (και δεν εννοώ να εκφράσεις το θαυμασμό σου προς τον άγνωστο άντρα,απλά σε αυτόν που είναι δίπλα σου για τον άγνωστο άντρα... )

το ότι βλέπεις κάποιον κούκλο που λες στο δρόμο μπορείς να το πεις και σε μια γνωστή σου ή φίλη σου.δεν είναι απαραίτητο να το πεις στον φίλο σου.δεν ισοπεδώνουμε τη σχέση.. μίλησα για φιλία...εννοείτε ότι δεν μπορείς να εκφράσεις θαυμασμό για κάποιον άλλον στο σύντροφό σου..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και φίλοι...

Quote Originally Posted by migia View Post
    το ότι βλέπεις κάποιον κούκλο που λες στο δρόμο μπορείς να το πεις και σε μια γνωστή σου ή φίλη σου.δεν είναι απαραίτητο να το πεις στον φίλο σου.δεν ισοπεδώνουμε τη σχέση.. μίλησα για φιλία...εννοείτε ότι δεν μπορείς να εκφράσεις θαυμασμό για κάποιον άλλον στο σύντροφό σου..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και φίλοι...
    Αυτό που ήθελα να περάσω μέσα από το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ότι δε γίνεται να είναι φίλος και σχέση ταυτόχρονα...τουλάχιστον όπως εννοώ εγώ τη φιλία...Προσωπικά σε έναν φίλο μου θέλω να λέω και να μοιράζομαι ο,τιδήποτε νιώθω μια συγκεκριμένη στιγμή..Με τη σχέση μου αυτό δεν μπορεί να γίνει και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.Έχω πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα να πω...τέσπα ο καθένας πάντα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά...και αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή:η διαφορετικότητα

Quote Originally Posted by SKYLOROCK View Post
    Αυτό που ήθελα να περάσω μέσα από το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ότι δε γίνεται να είναι φίλος και σχέση ταυτόχρονα...τουλάχιστον όπως εννοώ εγώ τη φιλία...Προσωπικά σε έναν φίλο μου θέλω να λέω και να μοιράζομαι ο,τιδήποτε νιώθω μια συγκεκριμένη στιγμή..Με τη σχέση μου αυτό δεν μπορεί να γίνει και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.Έχω πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα να πω...τέσπα ο καθένας πάντα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά...και αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή:η διαφορετικότητα

και αν δεν υπήρχε αυτό θα ήμασταν όλοι ίδιοι και δεν θα είχαμε καμία εναλλαγή συναισθημάτων και καταστάσεων και τα πάντα θα ήταν προβλέψιμα...
    mpiskoto sokolatas

Όνομα:
    Διονυσία

κάποτε είχα έναν εραστή που τώρα είναι φίλος
    είχα έναν φίλο που έγινε έραστης κάποια στηγμή τον έχασα και απο φίλο
    πόνεσα ποιό πολύ όταν κατάλαβα ότι έχασα έναν φίλο γιάτι η φιλία χάθηκε για πάντα

Quote Originally Posted by ioni View Post
    κάποτε είχα έναν εραστή που τώρα είναι φίλος
    είχα έναν φίλο που έγινε έραστης κάποια στηγμή τον έχασα και απο φίλο
    πόνεσα ποιό πολύ όταν κατάλαβα ότι έχασα έναν φίλο γιάτι η φιλία χάθηκε για πάντα
    σίγουρα πονάει πιο πολύ όταν χάνεις έναν φίλο...
    mpiskoto sokolatas

Page 4 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)