- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 75
Thread: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
-
06-03-2007, 08:39 PM #31
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Σαφώς τίποτε δεν αποκλείεται,αλλά απο προσωπική μου εμπειρία εγώ σαν χαρακτήρας αν εχω σχέση με κάποιον και αυτή σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο, δεν κρατάω καθόλου επαφή γιατί απλά δεν μου βγαίνει.:noworry:
Φυσικα είναι υποκειμενικο το θέμα.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-03-2007, 09:57 PM #32
-
06-03-2007, 10:32 PM #33
-
07-03-2007, 08:52 AM #34
δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο ένας πρώην να γίνει κολλητός..γιατί για να ήσασταν από την αρχή ζευγάρι σήμαινε ότι κάτι σας ένωνε και είχατε κάποια κοινά...το ίδιο μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς να υπάρχει και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σας! και επίσης δεν είναι καθόλου δύσκολο να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα.. έχω δεσμό με τον κολλητό μου και εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος μου φίλος..!Το ότι υπάρχει ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει και φιλία
-
07-03-2007, 09:27 AM #35
Δηλαδή θες να μου πεις ότι μιλάς στο δεσμό σου όπως στον κολλητό σου;;;:amazed:
Ένα παράδειγμα:είσαι στο δρόμο με τον δεσμό σου και ξάφνου περνάει ένας κούκλος..Αν είσαι με μια κολλητή σου θα μπορέσεις να εκφράσεις το θαυμασμό σου ελεύθερα,αν είσαι με το δεσμό σου τι θα κάνεις;Το πιο πιθανόν αν πεις αυτό που θες να τον πειράξει άσχετα αν δεν το δείξει...(και δεν εννοώ να εκφράσεις το θαυμασμό σου προς τον άγνωστο άντρα,απλά σε αυτόν που είναι δίπλα σου για τον άγνωστο άντρα... )
-
07-03-2007, 09:36 AM #36
το ότι βλέπεις κάποιον κούκλο που λες στο δρόμο μπορείς να το πεις και σε μια γνωστή σου ή φίλη σου.δεν είναι απαραίτητο να το πεις στον φίλο σου.δεν ισοπεδώνουμε τη σχέση.. μίλησα για φιλία...εννοείτε ότι δεν μπορείς να εκφράσεις θαυμασμό για κάποιον άλλον στο σύντροφό σου..αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε και φίλοι...
-
07-03-2007, 09:48 AM #37
Αυτό που ήθελα να περάσω μέσα από το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ότι δε γίνεται να είναι φίλος και σχέση ταυτόχρονα...τουλάχιστον όπως εννοώ εγώ τη φιλία...Προσωπικά σε έναν φίλο μου θέλω να λέω και να μοιράζομαι ο,τιδήποτε νιώθω μια συγκεκριμένη στιγμή..Με τη σχέση μου αυτό δεν μπορεί να γίνει και αυτό που ανέφερα πιο πάνω είναι απλά ένα παράδειγμα.Έχω πολλά ακόμα τέτοια παραδείγματα να πω...τέσπα ο καθένας πάντα το αντιλαμβάνεται διαφορετικά...και αυτό είναι και το ωραίο στη ζωή:η διαφορετικότητα
-
07-03-2007, 06:22 PM #38
-
07-03-2007, 11:13 PM #39
κάποτε είχα έναν εραστή που τώρα είναι φίλος
είχα έναν φίλο που έγινε έραστης κάποια στηγμή τον έχασα και απο φίλο
πόνεσα ποιό πολύ όταν κατάλαβα ότι έχασα έναν φίλο γιάτι η φιλία χάθηκε για πάντα
-
13-03-2007, 12:10 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.