s
Παραξενες ιστοριες - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 38 of 38
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Παραξενες ιστοριες

Αγαπημένοι μας αντμινιστράτορες,

σας προσκυνώ!!!

δεν έχω άλλωστε καιρό να τρέχω στη Λαμία, τρέχω για την επανασύνδεση :nuts: :nuts:

Quote Originally Posted by roadrunner
    Το μάτι μου παίζει,και αναρωτιέμαι τί θα δώ ...αυτές οι εκλείψεις κρύβουν εκπλήξεις!
    Ή απλά παίζει;!:amuse:

Νομίζω απλά πως πολλές φορές με ανθρώπους που είμαστε πολύ δεμένοι,συμβαίνουν διάφορα περίεργα,που όμως δεν είναι τελικά και τόσο περίεργα,μια και, πχ, αν έχω να μιλήσω με τον αδελφό μου για κάποιες μέρες οι πιθανότητες είναι να με καλέσει καποια στιγμή.Άν τύχει να τον σκέφτομαι εκείνη την ώρα θα πώ....τηλεπάθεια.Τί γινεται όμως με όλες εκείνες τις φορές που τον σκέφτηκα αλλά δεν επικοινώνησε;;;Απλό!Αυτές οι φορές "διαγράφονται"απο τον εγκέφαλό μου γιατί θέλω να πιστεψω οτι υπάρχει κατι παράξενο!

Αντίθετα σε αυτούς που είναι αρνητικοι με τα παραφυσικά φαινόμενα,ακόμα κι αν τους συμβαίνει ο΄ντως να έχουν τέτοια εμπειρία,δέν θα την αναγνωρίσουν ως τέτοια,αλλα θα την ονομάσουν σύμπτωση!

Νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος να είναι αποστασιοποιημένος απο τις απόψεις του ,ώστε να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα.
    Δε διαφωνω στη λογικη της υποθεσης σου, και εγω τα ιδια θα ελεγα αν δεν μου συνεβαινε, βασικα και τωρα τα λεω! Το μυαλο ψαχνει να βρει μια λογικη εξηγηση.
    Αλλα αυτο που περιγραφω ειναι διαφορετικο. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το ποιος με σκεφτεται αν δεν επικοινωνησει μαζι μου. Και δεν συμβαινει για ενα συγκεκριμενο ατομο, ειναι πιο.... γενικο! Εννοειται οχι συνεχεια, καποιες φορες.. Το αν ξεφευγει απο τα περιθωρια της στατιστικης και της λογικης ειναι μια αλλη ιστορια..

Quote Originally Posted by ScP
    εμπλέκεται ο πλανήτης ουρανός
    Αν θυμαστε ο Ουρανος ειναι εντονος στο ωροσκοπιο μου

Και επισης οποιος ειναι εξω απ'τον χορο του παραφυσικου πολλα τραγουδια λεει:amuse:
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by marouli
    Αγαπημένοι μας αντμινιστράτορες,

σας προσκυνώ!!!

δεν έχω άλλωστε καιρό να τρέχω στη Λαμία, τρέχω για την επανασύνδεση :nuts: :nuts:

Μαρία!!!!! Μην καλομαθαίνεις τον κόσμο γιατί το ανατολίτικο δεν θέλει και πολύ να εμφανιστεί.
    Όταν γίνει η επανασύνδεση ενημέρωσε να βάλουμε ανακοίνωση.
    Μια διαφημισούλα πως θα σου φαινόταν; ΕπαναφοΡΑΙ σίγουρΑΙ 100% αποτέλεσμα. Και ΨΆΡΙΑ έεεεεχωωωωω (όχι αυτό είναι Βουγιουκλάκη)
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by astral_dreamer
    Δε διαφωνω στη λογικη της υποθεσης σου, και εγω τα ιδια θα ελεγα αν δεν μου συνεβαινε, βασικα και τωρα τα λεω! Το μυαλο ψαχνει να βρει μια λογικη εξηγηση.
    Αλλα αυτο που περιγραφω ειναι διαφορετικο. Δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το ποιος με σκεφτεται αν δεν επικοινωνησει μαζι μου. Και δεν συμβαινει για ενα συγκεκριμενο ατομο, ειναι πιο.... γενικο! Εννοειται οχι συνεχεια, καποιες φορες.. Το αν ξεφευγει απο τα περιθωρια της στατιστικης και της λογικης ειναι μια αλλη ιστορια..

Αν θυμαστε ο Ουρανος ειναι εντονος στο ωροσκοπιο μου
    Βρε τον αμφιβληστροειδή,άλλη δουλειά δεν έχει και παίζει με το ρευμα;;;:toung:

Δεν ξέρω αν ο Ουρανός έχει τοσο σημαντικο ρολο στο θέμα μας,αν εχει,τότε μια κι έχω τριγωνο Ουρανου με Ηλιο-Σεληνη-Δια,είτε όντως μου συμβαίνουν παραξενα,ε'ιτε είμαι υποψήφια για ηλεκτροπληξια,είτε τα μάτια μου θα παίζουν σε μόνιμη βάση!

Για να γίνω πιο καταννοητή ειμαι κι εγω οπαδος των x-files κτλ κτλ,πιστευω οτι υπάρχουν πράγματα τα οποια αγγιζουν το μεταφυσικό,το ανεξη΄γητο,αλλά δεν νομίζω οτι αυτά τα χαρίσματα (esp) ή εμπειρίες,είναι τόσο κοινά,όσο πολλες φορές νομίζουμε.

Είναι σπάνιες εμπειρίες και πρεπει να είμαστε αρκετά προσγειωμένοι,ώστε να μπορούμε να διακρίνουμε ποιές χρίζουν σκέψης και ποιές είναι απλά τυχαία γεγονότα.

ΥΓ Η Βουγιουκλάκη έλεγε"Ψααααααααρια πουλάω"!Οι Καρκίνοι,πα'ιρνουν μια ατάκα και την κάνουν αθάνατη!
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρία

Μίστερ Σώκρατες,

βασικά ήθελα να γράψω μια "μητσικωσταίϊκη" (το σκότωσα; ) φράση, αλλά λόγω της επικαιρότητος, φοβούμαι μήπως πέσει φωτιά και με κάψει, γιατί το 'χω παρακάνει με τα του Βυσσαρίωνος... Σας μυρώνω λοιπόν και δεν σας προσκυνώ!!
    Απλά ήμουν και γω της ιδίας άποψης! Συμφωνώ με την Φωτεινή. Δεν μπορούμε να τα ανάγουμε όλα στη μεταφυσική.

(... εγώ λέω να την βάλεις τη διαφημισούλα. Προτείνω μουσική υπόκρουση το άσμα ασμάτων "Je t' aime, moi non plus". Λαλα λαλα λααααααααα...)

Όνομα:
    Σωκράτης

Να ενταχθεί μέσα στα πετάει το μάτι, βουίζει το αυτί και το με τρώει το χέρι μου, η μύτη μου και όλα τα άλλα της πλούσιας ελληνικής μας παράδοσης :toung:

Βεβαίως ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να τα ξεχωρίσει αν είναι παραφυσικά ή ανεξήγητα όλα αυτά!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς δεν έχουμε το έθιμο του ντοματοπόλεμου εδώ όπως σε κάποιες πόλεις της Ισπανίας.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by ScP
    Να ενταχθεί μέσα στα πετάει το μάτι, βουίζει το αυτί και το με τρώει το χέρι μου, η μύτη μου και όλα τα άλλα της πλούσιας ελληνικής μας παράδοσης :toung:

Βεβαίως ο άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να τα ξεχωρίσει αν είναι παραφυσικά ή ανεξήγητα όλα αυτά!!!!!!!!!!!! Ευτυχώς δεν έχουμε το έθιμο του ντοματοπόλεμου εδώ όπως σε κάποιες πόλεις της Ισπανίας.
    Καλά κάνω και δεν πάω στην Ισπανία ...:toung::toung::toung:

Για δες που ολοι συμφωνουμε τελικα..! Ας κλεισει ομως καποιος τον γενικο για καλο και για κακο!:blink: :nuts:
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)