- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 32 of 32
-
17-09-2011, 01:05 AM #31
Re: Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!
Νομίζω πως θα διαφωνήσω με το φίλο μου τον Τoulis λίγο.
Ο Δίας για μένα είναι σημαντικό τι όψεις κάνει,δλδ ευνοικές ή όχι.Οχι σε ποιον οίκο είναι,σε οποιονδήποτε οίκο θα αναδείξει τις ιδιότητες του,αν ειδικά βλέπουμε χωρίς παρωπίδες..
Ενας καλά τοποθετημένος Δίας στον 5ο οίκο πχ,θα βγάλει πολύ πιθανόν έναν καλό επιχειρηματία(με δυνατό Αρη,Ηλιο και άλλα πολλά).Ενώ στον 7ο οίκο που είναι γωνιακός,θα υπάρχουν καλές συνεργασίες ή γάμος.
Ο σύζυγος είναι ένα λιοντάρι με Δία στον 5ο οίκο του και Αρη στον 7ο.Ξέφυγε κατά πολύ από τις προσδοκίες των δικών του και ασχολήθηκε με το χώρο των επιχειρήσεων.Επεκτάθηκε,κα ι πρώτη φορά παραπονιέται τώρα,με την κρίση.Οπότε τα πήγε καλά τα τελευταία 20 χρόνια..
Γεννημένος αρχηγός όμως,δεν μπόρεσε να συνεργαστεί αρμονικά με κανέναν όταν αυτό χρειάστηκε,΄πάντα κατέληγε άδοξα και με απώλειες η συνεργασία.
Θέλω να πω πως,εκτός απ'όλα τα άλλα που συνηγορούν για να πεις"είμαι τυχερός",και όψεις και οικοθεσίες που αναιρούν το ένα το άλλο,δεν έχει πολύ σημασία ο οίκος.Για μένα.
Εσύ που ξέρεις τι θα γινόταν αν επίμονα δοκίμαζες την τύχη σου στο εξωτερικό?:σφύριγμαΟτι αφήνεις σε αφήνει.
-
17-09-2011, 01:42 AM #32
Καλησπέρα Μαρία.
Φυσικά και οι όψεις μετράνε πάρα πολύ,όπως και η ζωδιακή θέση του πλανήτη.
Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ομως το γεγονός πως οι οίκοι ειναι οι τομεις έκφρασης των ιδιοτητων των πλανητων στη ζωή μας. Αν το ζώδιο δείχνει το πώς λειτουργουμε, ποια είναι η ποιότητα μας, έτσι και ο οίκος δείχνει το που εκδηλώνεται αυτή η τάση.
Έτσι η οικοθεσία παιζει πολυ σημαντικό ρόλο και δεν μπορεις να το αρνηθείς.
Σίγουρα αν ο Δίας βάλεται με άσχημες όψεις, υπολειτουργεί και δεν εκφράζει πλήρως την δυναμική του.
Η εννοια ''τύχη'' και το "τυχερός" έχουν διαφορετική σημασία για τον καθένα.
Η έυνοια στα αισθηματικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων ειναι βασικος δείκτης για μένα
όπως και η επιτυχία στα οικονομικά, για τον ορισμό της τύχης.
Νά χεις αυτό που λέμε άστρο.
Εν κατακλείδι θεωρώ οτι η τύχη δεν καθορίζεται απο έναν μόνο πλανήτη αλλά από το σύνολο του ωροσκοπίου. Ακόμα κι ένας καλά τοποθετημένος Κρόνος θεωρείται οτι συμβάλλει θετικά....Ζήσε μέχρι να πεθάνεις...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.