- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 47
-
10-02-2012, 08:31 AM #31
Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»
Οι όψεις αυτές του Αντώνη μου θυμίζουν την ιστορία του Οδυσσέα με τις Σειρήνες. Όπως σε κάθε όψη έτσι κι εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές διαχείρισης. Οι σύντροφοι του Οδυσσέα έκλεισαν τα αυτιά τους. Ο Οδυσσέας ήθελε να ακούσει το τραγούδι τους αλλά ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι για να μην παρασυρθεί και τσακιστεί στα βράχια. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως το να ρισκάρει κανείς για κάτι που θεωρεί όμορφο έστω κι αν διαλυθεί η ασφάλεια της ζωής του.
Εγώ έπαιξα εδώ τον ρόλο της "φωνής της λογικής" αλλά η δική μου φωνή (και οποιουδήποτε άλλου) δεν έχει καμιά σημασία. Όλα θα εξαρτηθούν από το σε ποια ψυχολογική φάση θα είναι ο Αντώνης όταν η Αφροδίτη του συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και τον Άρη αλλά και από την όλη ψυχοσύνθεση του Αντώνη.
-
10-02-2012, 09:06 AM #32
-
10-02-2012, 09:15 AM #33
Ναι, το βλέπω κι εγώ αυτό, Δημήτρη μου.
-
10-02-2012, 11:14 AM #34
Από πού το συμπεραίνεις αυτό Δημήτρη; Ο Αντώνης ούτε καν εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις του. Εμείς μπορεί να νομίζουμε ότι θέλουμε , αλλά τα «νομίσματά» μας δεν είναι πάντα σωστά.
Επίσης να πω ότι ακόμα και το σωστό, είναι εντελώς υποκειμενικό. Αντικειμενικός είναι μόνο ο θάνατος και ο χρόνος.
Πιστεύω ότι ο «φίλος» Αντώνης υπόκειται στον γενικό κανόνα που υπόκεινται όλοι όσοι ξαφνικά «ανακαλύπτουν» την αστρολογία , όταν -όλως τυχαίως- στη ζωή τους κάτι δεν πάει καλά ή όταν την έχουν σιχαθεί για ζωή και ελπίζουν σε ένα πιο ενδιαφέρον μέλλον.
Για να είχε κανονίσει το σύμπαν τέτοιο συντονισμό, πάει να πει ότι του το έχει φυλαγμένο.
Αντώνη, μέχρι το 2014, προλαβαίνεις να γραμμώσεις την κοιλίτσα και να ξυρίσεις το μουστάκι (είναι πασέ, μην καρφώνεσαι).« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-02-2012, 11:28 AM #35
-
10-02-2012, 11:52 AM #36
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
10-02-2012, 01:00 PM #37
-
10-02-2012, 03:52 PM #38
-
10-02-2012, 09:20 PM #39
Κάτια μην ξεχνάς όμως καμάρι μου και την τρίαινα του Ποσειδώνα.
Ε μ έτσι και σηκώσει καμιά φουρτούνα, τον βλέπω να μας ματάρχεται δριμύτερος και τότε βάρκα που σας κούναγε όλους
-
10-02-2012, 11:52 PM #40
Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»
Αγαπητή Χρυσανθη!
Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!
δουλεμα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι υπαρχει παντα και σε ολες τις εποχες, ανεξαρτητως θεση και οψη ποσειδωνα. ο ανθρωπος μαζι με τη φωτια ανακαλυψε και την απατη. Απο κει κι επειτα, ο καθενας εχει μυαλο -τουλαχιστον καποια γραμμαρια- για να κανει τις επιλογες του. Υπαρχουν ομως και ανθρωποι (και εκει πιστευω ειναι ψυχολογικο το θεμα) που εξαπατουνται πιο ευκολα απο αλλους και ισως τωρα με τον ποσειδωνα στους ιχθυς να "φανει" περισσοτερο. Εδω, ομως, θα μαλωσουμε(αστιευομαι)! γιατι μου λες ολους τους ευεργετικους πλανητες κακους της υποθεσης...? ε...? αν δεν υπαρχει ο κακος ξεχωριζεις τον καλο...? αν δεν σου δειξει ο κακος την κακια πως θα προστετευτεις...?
Ως προς το τελευταιο, σοβαρα μιλωντας, οι πλανητες και οι οψεις κατ' επεκταση ειναι ενεργεια. το πως θα χειριστεις εσυ την ενεργεια ειναι στο χερι σου. Εν ολιγοις, εσυ αποφασιζεις και οχι ο ποσειδωνας
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.