s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα» - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 47

Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Οι όψεις αυτές του Αντώνη μου θυμίζουν την ιστορία του Οδυσσέα με τις Σειρήνες. Όπως σε κάθε όψη έτσι κι εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές διαχείρισης. Οι σύντροφοι του Οδυσσέα έκλεισαν τα αυτιά τους. Ο Οδυσσέας ήθελε να ακούσει το τραγούδι τους αλλά ζήτησε να τον δέσουν στο κατάρτι για να μην παρασυρθεί και τσακιστεί στα βράχια. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές, όπως το να ρισκάρει κανείς για κάτι που θεωρεί όμορφο έστω κι αν διαλυθεί η ασφάλεια της ζωής του.

Εγώ έπαιξα εδώ τον ρόλο της "φωνής της λογικής" αλλά η δική μου φωνή (και οποιουδήποτε άλλου) δεν έχει καμιά σημασία. Όλα θα εξαρτηθούν από το σε ποια ψυχολογική φάση θα είναι ο Αντώνης όταν η Αφροδίτη του συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και τον Άρη αλλά και από την όλη ψυχοσύνθεση του Αντώνη.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Εγώ έπαιξα εδώ τον ρόλο της "φωνής της λογικής"
    Κοραλλία, εσύ καλά τα γράφεις με τη φωνή της λογικής. Μόνο που τον Αντώνη δεν τον είδα να έχει ενθουσιαστεί με τις «λογικές» επιλογές που του προτείνατε.

Ναι, το βλέπω κι εγώ αυτό, Δημήτρη μου.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Κοραλλία, εσύ καλά τα γράφεις με τη φωνή της λογικής. Μόνο που τον Αντώνη δεν τον είδα να έχει ενθουσιαστεί με τις «λογικές» επιλογές που του προτείνατε.
    Από πού το συμπεραίνεις αυτό Δημήτρη; Ο Αντώνης ούτε καν εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις του. Εμείς μπορεί να νομίζουμε ότι θέλουμε , αλλά τα «νομίσματά» μας δεν είναι πάντα σωστά.
    Επίσης να πω ότι ακόμα και το σωστό, είναι εντελώς υποκειμενικό. Αντικειμενικός είναι μόνο ο θάνατος και ο χρόνος.
    Πιστεύω ότι ο «φίλος» Αντώνης υπόκειται στον γενικό κανόνα που υπόκεινται όλοι όσοι ξαφνικά «ανακαλύπτουν» την αστρολογία , όταν -όλως τυχαίως- στη ζωή τους κάτι δεν πάει καλά ή όταν την έχουν σιχαθεί για ζωή και ελπίζουν σε ένα πιο ενδιαφέρον μέλλον.
    Για να είχε κανονίσει το σύμπαν τέτοιο συντονισμό, πάει να πει ότι του το έχει φυλαγμένο.
    Αντώνη, μέχρι το 2014, προλαβαίνεις να γραμμώσεις την κοιλίτσα και να ξυρίσεις το μουστάκι (είναι πασέ, μην καρφώνεσαι).
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Από πού το συμπεραίνεις αυτό Δημήτρη; Ο Αντώνης ούτε καν εμφανίστηκε να κάνει τις δηλώσεις του.
    Ακριβώς από αυτό το συμπεραίνω. Ενώ ήταν πολύ δραστήριος και γεμάτος ενθουσιασμό, μόλις διάβασε για μήνα του μέλιτος εξαφανίστηκε.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Atrapos View Post
    Ακριβώς από αυτό το συμπεραίνω. Ενώ ήταν πολύ δραστήριος και γεμάτος ενθουσιασμό, μόλις διάβασε για μήνα του μέλιτος εξαφανίστηκε.
    Μου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια. Πάει ο «άνθρωπας»! Μην δείτε άνθρωπο να χαρεί, αμέσως τον ψεκάζεται το «Κοραλλιοκτόνο atrrapoxol». Εξοντώνει τον Ποσειδώνα, την φωλιά του και τα αυγά.

Εντάξει, σταματάω.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Δημήτρης

Μου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια.
    Αν μέχρι τώρα τον έχουμε απογοητεύσει, φαντάσου να μπει και να διαβάσει το ποστ της Χρυσάνθης για το θάνατο. Θα του έρθει συγκοπή του ανθρώπου.
    Ας φροντίσει η διαχείριση να μεταφερθεί στη σωστή του θέση μην έχουμε τίποτα ατυχήματα.

Μου τον διώξατε εσύ και η Κοραλλία που ειδικεύεστε σε κάτι τέτοια. Πάει ο «άνθρωπας»! Μην δείτε άνθρωπο να χαρεί, αμέσως τον ψεκάζεται το «Κοραλλιοκτόνο atrrapoxol». Εξοντώνει τον Ποσειδώνα, την φωλιά του και τα αυγά.

Εντάξει, σταματάω.
    Τα είπαμε για να χαρεί η γυναίκα του

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Κάτια μην ξεχνάς όμως καμάρι μου και την τρίαινα του Ποσειδώνα.

Ε μ έτσι και σηκώσει καμιά φουρτούνα, τον βλέπω να μας ματάρχεται δριμύτερος και τότε βάρκα που σας κούναγε όλους

10. Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Γεια σε όλους! Θα αρχίσω με εσένα sior διότι το ερώτημα μου εξάπτει το ενδιαφέρον,... και φυσικά να δούμε και τι άλλο θα μας πουν οι αστρολόγοι του site..

Χα! Δικές μου πιθανές ερμηνείες,... ότι εάν ασχολείται με το τζόγο μπορεί να χάσει ένα μεγάλο ποσό αφού αρχικά κερδίσει,.. ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ερωτικό σκάνδαλο ή να αρχίσει να ξενοκοιτάζει εφόσον τα παιδιά πλέον είναι μεγάλα,... ή μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό που να έχει σχέση με τα παιδιά του. Ίσως λοιπόν να χωρίσει/απομακρυνθεί (εμπλοκή Άρη Αφροδίτης) από τη σύζυγο λόγω κεραυνοβόλου έρωτα με γοητευτική ξανθιά,.. (ΠΟσειδώνας τρίγωνο Αφροδίτη). Πάντως επειδή πρόκειται για άνθρωπο που μέσες άκρες ο χάρτης του έχει δείξει τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του, δες τι του έφερε στη ζωή του η Αφροδίτη σαν θέση οικοθεσία και κυρίως ποιόν οίκο κυβερνά. Μετά συνέδεσε το γεγονός αυτό σαν φύση με τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη τι όψεις κάνει στο γενέθλιο? Πάντως εμένα μου ακούγεται διασκεδαστικά ευχάριστο αυτό που θα του συμβεί άσχετα εάν μετά τραβάει τα μαλλιά του. Εάν ήταν νεότερος θα μιλούσαμε για τον εξειδανικευμένο έρωτα!!!! (εμπλοκή Ποσειδώνα διέλευση και Άρης - Αφροδίτη στα προοδευτικά μου έχει συμβεί και ήταν το απόλυτο παραμύθι παίδες!!! Αλλά.....παραμύθι..) Εγγονάκια? Λέτε? Ή λέω αηδίες?

Τώρα αγαπητή toniateddybear!! Ναι, ετσι χαρούμενη ήμουν κ εγώ για τον Ποσειδώνα μέχρι που:
    1) Διάβασα ότι γενικά θα υπάρχει πολύ 'δούλεμα' δηλ. να προσέχουμε διότι οι απατεώνες και οι ψευδοπροφήτες ψευτοζεν ψευτοδάσκαλοι θα είναι πάρα πολλοί!
    2) Φυσικά θα αρχίσουμε πάλι να πιστεύουμε στα ιδανικά και να συμπονάμε τον συνάνθρωπο,
    καλό θα μου πεις,...ναι αλλά αυτό θα γίνει μάλλον...διότι:
    3) Μπορεί να υπάρχει πολλή φτώχεια στον κόσμο, σου λέει κάτι αυτό????? Έτσι, λέω μην τυχόν πέφτεις από τα σύννεφα με την λαμπρή παγκόσμια οικονομική κατάσταση! (αχ πόσο τσατίζομαι και λυπάμαι το έθνος, εμάς, τις νέες γενιές,... εμένα, εσάς όλους!)
    4) Και τελικά εάν το σκεφτείς,.. οι εξωκρόνιοι θεωρούνται κακεργέτες (ο ένας φέρνει εξαπατήσεις ο άλλος τα σαρώνει όλα με τη μία και διαλύει/ χωρίζει, ο άλλος αποτελειώνει) ... όταν λοιπόν ένας από αυτούς είναι στη θέση του, ε...
    Ίσως για κάποιους καλλιτέχνες να είναι καλό. Επίσης καλό θα είναι ότι δε θα συμμετέχει στις σκληρές αρνητικές όψεις που θα γίνονται.

Αυτά. Ακούω σχόλια, διορθώσεις..

ΥΓ Πάντως toniateddybear, η αισιοδοξία ποτέ δεν είναι εκτός μόδας, και τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! Συνέχισε!
    Αγαπητή Χρυσανθη!
    Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!
    δουλεμα θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι υπαρχει παντα και σε ολες τις εποχες, ανεξαρτητως θεση και οψη ποσειδωνα. ο ανθρωπος μαζι με τη φωτια ανακαλυψε και την απατη. Απο κει κι επειτα, ο καθενας εχει μυαλο -τουλαχιστον καποια γραμμαρια- για να κανει τις επιλογες του. Υπαρχουν ομως και ανθρωποι (και εκει πιστευω ειναι ψυχολογικο το θεμα) που εξαπατουνται πιο ευκολα απο αλλους και ισως τωρα με τον ποσειδωνα στους ιχθυς να "φανει" περισσοτερο. Εδω, ομως, θα μαλωσουμε (αστιευομαι)! γιατι μου λες ολους τους ευεργετικους πλανητες κακους της υποθεσης...? ε...? αν δεν υπαρχει ο κακος ξεχωριζεις τον καλο...? αν δεν σου δειξει ο κακος την κακια πως θα προστετευτεις...?
    Ως προς το τελευταιο, σοβαρα μιλωντας, οι πλανητες και οι οψεις κατ' επεκταση ειναι ενεργεια. το πως θα χειριστεις εσυ την ενεργεια ειναι στο χερι σου. Εν ολιγοις, εσυ αποφασιζεις και οχι ο ποσειδωνας

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)