- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 56
Thread: Κρονιοι τυποι
-
11-10-2010, 11:51 AM #31
Re: Κρονιοι τυποι
Η διαφορά του Κρόνου και του Ουρανού είναι η διαφορά ανάμεσα στον πρωτοπόρο και τον προοδευτικό. Ο πρωτοπόρος ανοίγει νέους δρόμους και προοδευτικός είναι εκείνος που τους βλέπει και τους επιλέγει. Χωρίς τον πρωτοπόρο, ο προοδευτικός δεν έχει πού να βαδίσει και τότε βαλτώνει και γίνεται συντηρητικός. Όταν λοιπόν ο Κρόνος γίνεται συντηρητικός και δείχνει ότι κάπου κόλλησε πρέπει να αναζητήσουμε το πρόβλημα στον Ουρανό γιατί αυτός δεν έκανε καλά την δουλειά του. Αν ο Κρόνος είναι ο Μεσαίωνας είναι γιατί ο Ουρανός δεν μπόρεσε ακόμα να φέρει την Αναγέννηση.
Ο Ουρανός στις καλές του φέρνει αλλαγές αλλά στις κακές του μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο προς τα πίσω. Ο Χίτλερ δεν ήταν απλώς ουράνιο άτομο αλλά και κρόνιο ταυτόχρονα, ήταν συνδυασμός κρόνου/ουρανού. Και οδήγησε τον κόσμο αιώνες πίσω, στις εποχές που ο μονάρχης ήταν θεός και ο λαός του τον προσκυνούσε και το κράτος δεν κυβερνιόταν από νόμους αλλά από τις αυθαίρετες αποφάσεις του μονάρχη.
-
11-10-2010, 11:52 AM #32
Καλημερα σε ολους!
Αυτο που εγω εχω δει ειναι μια ταλαιπωρια καθε πλασματος που ζει πανω στη γη.
Οι δε ανθρωποι βιωνουμε πολυ εντονα την σκληροτητα των οψεων λογω συνειδητοτητας.
Τι να την κανει ο ανθρωπος την σοφια και την εμπειρια οταν στην καλυτερη των περιπτωσεων οι οψεις τον εχουν αφησει "αναπηρο¨? Και οταν τοσο η σοφια οσο και η εμπειρια δεν μεταδιδονται σε αλλους αλλα αποκτωνται.
Δεν ειμαι καθολου αισοδοξη για τον μελλον του ανθρωπινου ειδους γιατι δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται πολλες φορες. Οσο για τις εξαιρεσεις δεν επιβεβαιωνουν τον κανονα, ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ προς ιδιον οφελος τους, ειτε χρησιμοποιωντας ουρανιες ενεργειες ειτε αλλου ειδους επιστημονικες κατακτησεις.
Σταματαω εδω, γιατι αν συνεχισω τελειωμο δεν θαχω. Σκεφτειτε μονο πως η ΓΝΩΣΗ απο την αρχη της ιστοριας του κοσμου, δαιμονοποιηθηκε οσο τιποτε αλλο και γι αυτο δεν δοθηκε σε ολους τους ανθρωπους. Οχι πως τα πραγματα εχουν αλλαξει. Οι εξαιρεσεις, κινητα και lap-top μας εχουν δωσει για να παιζουμε.
Και για να τελειωνω... Τι συμπτωση με την εναρξη των τετραγωνων και των αντιθεσεων στα συγκεκριμενα ζωδια, να χρωσταμε ολοι τυπωμενα χαρτονομισματα σε καμμια δεκαρια οικογενειες!
Τι εγινε? Μας τελειωσε το χαρτι και το χρωμα? ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΙΚΑ!
Ναστε καλα ολοι!
-
11-10-2010, 12:05 PM #33
Πάντως, από μια ματιά που έριξα, σε κάποιους γνωστούς δικτάτορες οι όψεις του Ουρανού με τους άλλους πλανήτες δεν δείχνει να είναι καταλυτικές.
Ο Πινοσέτ τον είχε χωρίς όψεις...
Ο Μπατίστα σε αντίθεση με Πλούτωνα
Ο Μουσολίνι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με Αφροδίτη
Ο Σαλαζάρ εξάγωνο με Κρόνο
Ο Φράνκο σύνοδο με Αφροδίτη
Ο δικός μας ο Παπαδόπουλος σε τρίγωνο με Πλούτωνα.
Φυσικά χωρίς οικοθεσία, Σελήνες κλπ κλπ, δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά.
Όλοι οι χάρτες όμως έχουν ή έντονο Κρόνο, ή Πλούτωνα...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-10-2010, 12:33 PM #34
Αυτό.
YouTube - η ιστορία της υποδούλωσής σου: οι "ανθρώπινες φάρμες"
Καιρό τώρα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
11-10-2010, 01:57 PM #35
Καλημέρα!
Διάβασα όλα τα ποστς, ακόμα πάντως παραμένω διχασμένη περί.. Κρόνου.
Από την μία ξέρω πχ εγώ πως αν τον κάνω να "δουλέψει" προς όφελός μου γίνονται θαύματα,
από την άλλη όμως.... "ρε Κρόνε στο 4ο, είναι σκέτη κατινιά (bitchiness!) να με φιλοδωρείς με αρθρίτιδα από τα 25"
Νομίζω ότι το μέλος roadrunner κάτι ανέφερε περί οστών και κείνη.. είμαστε πολλοί!
Εν τέλει ναι, είναι ένας χρήσιμος πλανήτης χωρίς τον οποίον το σώμα δεν θα χε σχήμα, η ποίηση δεν θα χε μέτρο κοκ... Ακόμα και η μουσική, αυτό το αιθέρια ποσειδώνιο δώρο δεν θα υπήρχε - τολμώ να πω - χωρίς τον Κρόνο (ευτυχώς τους έχω σε εξάγωνο )
Σκληρός; Ναι!
Δουλευταράς; Μα κάνει και τίποτα άλλο;
Δίκαιος; ΧΜ!! Δεν έχω πεισθεί ακόμα
Τα σέβη μου σε όλους!
* Πρώτη φορά συμμετέχω πιο... ενεργά, ωραία είναι! :bigsmile:Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself
-
11-10-2010, 02:41 PM #36
:toung: Παντως θα ημουν η ιδανικη για δικτατορας τωρα που το σκεφτομαι .Ηλιος σε συνοδο με κρονο και σε καποια σαιτ που δινουν μεγαλυτερες ανοχες μεταξυ των πλανητων εχω ηλιο συνοδο με πλουτωνα και μαλιστα στο σκορπιο .μηπως να ασχοληθω με την πολιτικη ?Σε τετοιους καιρους που ζουμε ,η εκτροπη του δημοκρατικου πολιτευματος ειναι το μονο ευκολο και αναμενομενο.Λες να μου "φεξει " τελικα με την συνοδο ?
-
11-10-2010, 02:44 PM #37
Να προσθεσω και κατι τεραγωνα ηλιου και πλουτωνα με ωροσκοπο....Μωρε λες να εχω ενα καταπιεσμενο Σταλιν τοσο καιρο μεσα μου και να μην το γνωριζω ?
-
11-10-2010, 03:05 PM #38
Mιας και λέμε και για δικτάτορες.... αλλά και γενικότερα την κατηγορία πολιτικών ηγετών,
θα περιμένα και μια ωραία τοποθετημένη σελήνη!
Ετσι, για να τραβήξει κάποιο "ρεύμα", αλλιώς πώς; :bigsmile:
Ορμα Hattie!
Aν ποτέ χρειαστείς θα έρθω κι εγώ για βοήθεια
* με Ηλιο αντίθεση με Πλούτωνα και με Κρόνο
και τετράγωνα όλα σε ωροσκόπο (....)
Ακούγεται τρομακτικό ήδη.... :embarrest
Πάντως δεν νομίζω στα σοβαρά τώρα, ότι όλοι όσοι έχουμε τέτοιες
όψεις πρέπει σώνει και ντε να γίνουμε φασισταριά... πλήρης απασχόλησης.
Συνήθως γινόμαστε μερικής! Ε, όλο και κάποιο σύντροφο ή κολλητό έχουμε για να του βγάλουμε το λάδι και να εκτονωθούμε βρε αδερφέ! :bigsmile:
Και για να (ξανα)σοβαρευτώ - σε αυτά είναι που θέλει προσοχή!
Καλό απόγευμαGive evil nothing to oppose and it will disappear by itself
-
11-10-2010, 06:28 PM #39
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
11-10-2010, 08:25 PM #40
Ο Κρόνος δεν έρχεται κυριολεκτικά και αυτοπροσώπως στο σπίτι μας να δώσει στον ένα αρθριτικά, στον άλλο οικονομικά προβλήματα ή επαγγελματικά κ.λπ. Οι πλανήτες συμβολίζουν ιδιότητες και λειτουργίες που συντελούνται μέσα μας, μέσα στην ανθρώπινη ύπαρξη και κάθε πλανήτης στον χάρτη μας δείχνει πώς εμείς οι ίδιοι βιώσαμε και διαχειριζόμαστε τις λειτουργίες αυτές.
Αν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά στην ζωή μας καλό θα ήταν να ψάξουμε τις αιτίες μέσα μας γιατί οι πλανήτες δεν είναι παρά καθρέφτες που δείχνουν την εικόνα μας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.