- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 38 of 38
-
21-08-2012, 03:41 PM #31
Re: Η "συνάντηση" του Άρη με τον Κρόνο στον Ζυγό
Μια και το δρώμενο παραμένει στα «δρώμενα εν ισχύ» (για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους…) , θα ήθελα να κρατήσουμε μία υποσημείωση σχετικά με την κίνηση του Άρη μέσα στον Ζυγό και την σχέση του με τον Κρόνο.
Πριν λίγες μέρες έκαναν την σύνοδό τους φέρνοντας στον καθένα μας τα όποια αποτέλεσμα στην προσωπική του ζωή. Είδαμε και την εξέλιξη που είχε σε παγκόσμιο επίπεδο με την ένταση των γεγονότων στην Συρία ή τα γεγονότα στην νότια Αφρική.
Η θέση του Κρόνου στο Ζυγό , ανάμεσα σε άλλα , είναι μια θέση που μιλά για δικαιοσύνη και ισότιμη μεταχείριση. Για δικαιώματα ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους. Για ισορροπία και όρια. Προφανώς κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που την Κυριακή , 12 Αυγούστου 2012, αποφάσισαν να εντείνουν την διαμαρτυρία τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μετράνε τους πρώτους νεκρούς. Αυτό που έχει κάποια αστρολογική αξία, είναι ότι ο Άρης εκείνη την ημέρα έκανε σύνοδο ακριβείας με το σημείο στάσης και ορθοδρόμησης του Κρόνου, στις 22ο 46΄του Ζυγού. Μέχρι την σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο, είχαμε τα γνωστά γεγονότα και την μαζική δολοφονία των υπόλοιπων 36 που έπεσαν άδικα σε αυτή την διεκδίκηση δικαιωμάτων, φτάνοντας συνολικά τους 46 νεκρούς.
Στην πραγματικότητα η σύνοδος του Άρη με το σημείο στάσης, έφτανε για να πυροδοτηθούν γεγονότα. Πόσο μάλλον η κοντινή συνάντησή του με τον Κρόνο.
Οι μοίρες που ο πλανήτης κάνει την στάση του, είναι ενεργά σημεία , πολύ περισσότερο αν συμπίπτει να βρίσκονται σε κάποια σχέση με κάποιον γενέθλιο πλανήτη μας ή σημείο. Από την στιγμή που ο πλανήτης ελαττώνει ταχύτητα, μέχρι την στάση και την ανάδρομη πορεία ή την εκκίνηση της ορθής πορείας του , φαινομενικά μοιάζει ακίνητος στις ίδιες μοίρες. Αυτό είναι το σημείο στάσης και όσο η στάση είναι ενεργή, οι άνθρωποι νιώθουμε τους κραδασμούς της. Όμως η στάση αυτή, μέχρι ο πλανήτης να επιστρέψει στις μοίρες της, παραμένει ένα ενεργό σημείο.
Έτσι, στις 23 Αυγούστου ο Άρης θα κάνει σύνοδο με την στάση του Κρόνου στον Ζυγό, στις 29ο31΄. Επειδή ο Κρόνος κινείτε ακόμα στη «σκιά» του και δεν έχει φτάσει στις 29ο31΄μοίρες της αρχικής του στάσης, ο Άρης προλαβαίνει άλλη μία ενεργοποίηση αυτού του ευαίσθητου σημείου.
Αξίζει να παρατηρήσουμε σε παγκόσμιο και προσωπικό επίπεδο το είδος της ενέργειας που μπορεί να προκύψει από αυτή την υπό συνθήκες συνάντηση Άρη\στάσης Κρόνου και να σχηματίσουμε την προσωπική μας άποψη από τις όποιες εντυπώσεις.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
22-08-2012, 12:56 PM #32
Κάτια έχεις απόλυτο δίκιο, παρόμοιο θέμα συζητούσαμε πριν από λίγο με τον Βασίλη. Οι μοίρες στάσεις είναι ενεργειακά φορτισμένες με αποτέλεσμα να πυροδοτούν σημαντικά γεγονότα. Νομίζω πως αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες φορές συμβαίνουν γεγονότα είτε πριν είτε μετά την όψη ακριβείας και εμείς ψάχνουμε να βρούμε τα "πως" και τα "γιατί".
Αρκετά σημαντική κι εύστοχη η τοποθέτηση σου
-
24-08-2012, 11:17 AM #33
Καλημέρα σε όλες και όλους .
Αρχικά να απολογηθώ για την πολύμηνη απουσία μου (Από το Μάρτιο / Απρίλιο περίπου) λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας , όμως προσπαθώ να παρακολουθώ όσο πιό τακτικά γίνεται τα άρθρα και τα Posts για να είμαι ενημερωμένος.
Η συνάντηση του Αρη με τον Κρόνο που έγινε κοντά στο 15Αυγουστο , ομολογώ να πω πως από προσωπική εμπειρία το βίωσα και εγώ με τον χειρότερο τρόπο.
Ηρθα σε πολύ έντονη λογομαχία με ένα φιλικό πρόσωπο , "έφαγα" κλήση από τη Τροχαία για παράβαση , και κάηκε η Motherboard του Laptop μου. Ολα αυτά , την Παρασκευή 10 Αυγούστου.
Αυτή η σύνοδος πραγματοποιήθηκε μέσα στον 3ο γενέθλιο οίκο μου , όπου η ακμή του 3ου είναι στο Ζυγό , και δεδομένου ότι η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει στο Καρκίνο όπου δεν θέλει να βλέπει ούτε Αρη , ούτε Κρόνο (αν και θα συμπαθούσε λίγο τον Αρη περισσότερο λόγω τριπλότητας)... τσαλαπατήθηκε ή να το πω πιό κομψά ...ο Κρόνος "ξενύχιασε" τον Αρη! Το κομμάτι της επικοινωνίας με τα κοντινά μου πρόσωπα , το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποίησα , και το εργαλείο επικοινωνίας και δουλειάς που χρησιμοποιούσα .. χτυπήθηκαν ανελέητα από τη σύνοδο.
Καταθέτω αυτό το προσωπικό βίωμα για ενημερωτικούς λόγους κυρίως, γιατί ήταν εις γνώση μου λίγο έως πολύ οτι αυτή η σύνοδος , με έναν υπεραδύναμο Αρη ...θα χτυπούσε κάποιο τομέα στη καθημερινότητα μου!
Ακόμα και έτσι όμως , το ζητούμενο είναι ένα.
Κάθε κατάσταση πρέπει να αντιμετωπίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο!
-
25-08-2012, 10:23 PM #34
γεια ημαι νεο μελος προτον να ζητησω συγνωμη για τα ορθογραφικα μου λαθη εχω παη μονο γερμανικο σχολειο και τα λιγα ελληνηκα τα εμαθα λογο διαβασματος ελληνηκων βιβλιων βρισκο το site πολυ ενδιαφερον ελπιζω να παρω καπια στιγμη απαντησης στισ αποριες μου φιλακια γεια
-
27-08-2012, 08:15 PM #35
Για ενημερωτικους λογους να αναφερω οτι τα αποτελεσματα προσωπικα ηταν οι χειροτερες διακοπες μου ever,(αν και ουτε καν διακοπες δε λες τις 2,5 μερες)σε σημειο που να αναπολω το σπιτι,ψυχρα στις φιλιες εως σχεδον μαλωμα,απομονωση και ενα κατεστραμμενο-καμμενο laptop για κερασακι.Ευτυχως ομως λεω που τιποτε απο ολα αυτα δεν ειναι τοοοσο σοβαρο και μη αναστρεψιμο.Ισα ισα καθως φευγουμε απο αυτην την οψη παρατηρω κατι σαν συμμαζεμα σε ολη αυτη την αρνητικοτητα και δεδομενης μαλιστα της αρνητικης εμπειριας αλλα παντως εμπειριας,ισως και να εγινε και για καλο.Πχ το laptop πηγε για σερβις και γυρισε καλυτερο απο ο,τι ηταν πριν. Εχω την αισθηση οτι μετα απο δυσκολες καταστασεις αρχιζεις να βλεπεις υπο αλλο πρισμα ολες τις καταστασεις εφοσον ο,τι δε σε σκοτωνει...σε κανει πιο δυνατο.
-
29-08-2012, 12:56 PM #36
Πέρασε κι αυτό, με γενέθλια σελήνη στην 26η του ζυγού και Κρόνο-Άρη μαζί δεν ήταν και το πιο ευκολο που μου έτυχε...
Με τον Κρόνο να φλερτάρει τη σελήνη μου για τόσους μήνες τώρα, όταν την έπιασε και ο Άρης πάντως μου ήρθε να σκάσω...έπαθα και δυο τρία μικρά (ευτυχώς) ατυχήματα όμως τελειώνοντας η επίδραση, αυτό που μου έμεινε ήταν μια διαφορετική συνειδητοποίηση για τη ζωή. Είμαι σκορπιός με έντονο το στοιχείο του ζωδίου (Ηλιος, Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας στο σκορπιό)
-
29-08-2012, 02:39 PM #37
Γενικά εκείνη η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εβδμάδα πίεσης κι αυτοσυγκράτησης για πολύ κόσμο. Κι εγώ πιέστηκα αρκετά μέσα στο σπίτι μου (Άρης/Κρόνος στον 4ο) διότι πονούσα με το πρόβλημα που έχω στον αυχένα και δεν μπορούσα να κινηθώ με ευκολία. Το 15αυγουστο που η όψη ήταν ακριβείας βγήκαμε έξω με ένα φιλικό μας ζευγάρι, για πότε άναψε η συζήτηση δεν το πολυκατάλαβα διότι είχα το νου μου στα παιδιά που κολυμπούσαν μες τη νύχτα.
Το θέμα πάντως ήταν η μεταξύ τους σχέση και και η ερωτική τους ζωή που πλέον είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Άκουγα τι έλεγαν και το μυαλό μου ήταν στο φόρουμ και στην εδώ συζήτηση μας και δεν πίστευα στα αυτιά μου, λες και η συζήτηση είχε μεταφερθεί (με ένταση όμως ) στην παραλία που βρισκόμασταν.
Για ακόμη μια φορά ανακάλυψα την ευεργετική ιδιότητα του Κρόνου και πως αυτός δεν άφησε να ξεφύγει ο έλεγχος ενώ ταυτόχρονα το ζευγάρι έθιξε σημαντικά πρόβληματα ρίχνοντας τις περισσότερες φορές ο ένας τις ευθύνες στον άλλον. Κάποιες στιγμές η ατμόσφαιρα ήταν άρεια κάποιες άλλες κρόνια και στις δυο περιπτώσεις σαν τρίτο μάτι και πιο αποστασιοποιημένη είδα να βγαίνει κάτι καλό απ' όλο αυτό, αφενός γιατί έβγαλαν απωθημένα που είχαν μέσα τους, αφετέρου, κρατήθηκαν οι ισορροπίες.
-
03-09-2012, 06:59 PM #38
Ήθελα να ρωτήσω αν επηρρέασε και μένα αυτή η συνάντηση?ζυγός με άρη στον 3 οίκο και σε γενέθλιο εξάγωνο με τον κρόνο στον 5 οίκο...Ηαλήθεια είναι ότι πιέστηκα να πάρω μια απόφαση αλλά μου έφερε κάτι πολύ καλό...τότε...τα όργανα άρχισαν μετά...τέλη του μήνα... έχω και 5 πλανήτες στον ζυγό...ο κρόνος με εξάντλησε...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.