- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 53
Thread: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
-
10-08-2008, 12:13 AM #31
Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
Όποιος πάει πρώτος στο σούπερ να πάρει και σακούλες για μπάζα νάχουμε
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
12-08-2008, 01:36 PM #32
Ρε Μητσάκο, για εκδρομή δεν ξεκίνησες; Πώς κατέληξες να μιλάς για συνέδρια; (emoticon). Δεν είπαμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλα fora? Και κάθονται και σου γράφουν εκεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις τους...Τς τς, ανεπίδεκτος είσαι... (ξανά emoticon)
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-08-2008, 10:39 PM #33
Ετσι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Εξελίσσονται οι καρμικές επιταγές... Ξεκινά για εκδρομή, στο δρόμο προκύπτει η παράσταση "ο καραγκιόζης και οι παρατρεχάμενοι" και καλύπτεται "ρεπορταζιακά" :toung:
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-08-2008, 09:26 AM #34
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-08-2008, 01:15 PM #35
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-08-2008, 01:19 PM #36
Επιστρέψαμε ανανεωμένοι; :bigsmile:
-
18-08-2008, 01:29 PM #37
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-08-2008, 12:07 AM #38
Ξεκινησαμε απο Υδρα,Σπετσες,πετατηκαμε ως την Κουβα,ειδαμε και μια παρασταση στην Επιδαυρο και κατηφορησαμε στην Λακωνια?Εκει ξερω μια παραλια που λεγεται Μαυροβουνιο.Εκτος εαν υπαρχει και αλλου!
-
21-08-2008, 12:42 PM #39
Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:
...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::toung: Καλά σκάω...
-
21-08-2008, 05:47 PM #40
Μητσάκο σου προτείνω και Αιγαίο μια επίσκεψη στην "Παναγιά της Τήνου " όλο και κάποιο τάμα θα έχεις κάνει :embarrest
και μετά στο νησί με τον μοναδικό Μεσαιωνικό οικισμό έν ζωή, Ανω Σύρο
Την πατρίδα του φιλόσοφου Φερεκύίδη και αστρονόμου καθώς εφεύρε το ηλιοτρόπιο επίσης δάσκαλος του Μεγάλου Πυθαγόρα.
Πιστεύω ότι με τον πολιτισμό του νησιού ο 9ος σας οίκος θα ικανοποιηθεί και την σιλουέτα σας θα διατηρήσετε γιατί ως γνωστό τα λουκουμάκια μας είναι διαιτητικά καθώς δεν περιέχουν λιπαρά και καλύπτουν τις υπογλυκαιμικές μας τάσεις, και το νησί αυτή την εποχή θα είναι υπέροχο χωρίς το αδιαχώρητο του Αυγούστου:unsure:Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.