s
Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου; - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 53
    Όνομα:
    Κωστής

Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;

Όποιος πάει πρώτος στο σούπερ να πάρει και σακούλες για μπάζα νάχουμε
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Ρε Μητσάκο, για εκδρομή δεν ξεκίνησες; Πώς κατέληξες να μιλάς για συνέδρια; (emoticon). Δεν είπαμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλα fora? Και κάθονται και σου γράφουν εκεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις τους...Τς τς, ανεπίδεκτος είσαι... (ξανά emoticon)
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κωστής

Ετσι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Εξελίσσονται οι καρμικές επιταγές... Ξεκινά για εκδρομή, στο δρόμο προκύπτει η παράσταση "ο καραγκιόζης και οι παρατρεχάμενοι" και καλύπτεται "ρεπορταζιακά" :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ετσι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Εξελίσσονται οι καρμικές επιταγές... Ξεκινά για εκδρομή, στο δρόμο προκύπτει η παράσταση "ο καραγκιόζης και οι παρατρεχάμενοι" και καλύπτεται "ρεπορταζιακά" :toung:
    :bigsmile:
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ρε Μητσάκο, για εκδρομή δεν ξεκίνησες; Πώς κατέληξες να μιλάς για συνέδρια; (emoticon). Δεν είπαμε ότι ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει σε άλλα fora? Και κάθονται και σου γράφουν εκεί με ειλικρίνεια τις προτάσεις τους...Τς τς, ανεπίδεκτος είσαι... (ξανά emoticon)
    Φίλε μου, ανέφερα ότι παίζουν τονισμένοι 9ος και 11ος, οπότε είπαμε να συνδυάσουμε επιμόρφωση και εκδρομούλα :toung:
    Όσον αφορά τα άλλα φόρα, πήρες φόρα και δεν είδες ότι δεν γίνεται ανα-φορα σε άλλα φόρα τς τς :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βασίλης

Επιστρέψαμε ανανεωμένοι; :bigsmile:

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Επιστρέψαμε ανανεωμένοι; :bigsmile:
    Μπα, εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε τις εξωτικές παραλίες του Μαυροβουνίου :nuts:
    Από βδομάδα επιστρέφουμε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ξεκινησαμε απο Υδρα,Σπετσες,πετατηκαμε ως την Κουβα,ειδαμε και μια παρασταση στην Επιδαυρο και κατηφορησαμε στην Λακωνια?Εκει ξερω μια παραλια που λεγεται Μαυροβουνιο.Εκτος εαν υπαρχει και αλλου!

Μαυροβούνιο, έχω την εντύπωση πως είναι η νέα ονομασία της Πελοποννήσου μετά τις περσινές πυρκαγιές...:toung:

...ολίγον από μαύρο κι άραχνο χιούμορ να υποστηρίξουμε και το νίκ??:nuts::toung: Καλά σκάω...

Όνομα:
    Ελένη

Μητσάκο σου προτείνω και Αιγαίο μια επίσκεψη στην "Παναγιά της Τήνου " όλο και κάποιο τάμα θα έχεις κάνει :embarrest
    και μετά στο νησί με τον μοναδικό Μεσαιωνικό οικισμό έν ζωή, Ανω Σύρο
    Την πατρίδα του φιλόσοφου Φερεκύίδη και αστρονόμου καθώς εφεύρε το ηλιοτρόπιο επίσης δάσκαλος του Μεγάλου Πυθαγόρα.
    Πιστεύω ότι με τον πολιτισμό του νησιού ο 9ος σας οίκος θα ικανοποιηθεί και την σιλουέτα σας θα διατηρήσετε γιατί ως γνωστό τα λουκουμάκια μας είναι διαιτητικά καθώς δεν περιέχουν λιπαρά και καλύπτουν τις υπογλυκαιμικές μας τάσεις, και το νησί αυτή την εποχή θα είναι υπέροχο χωρίς το αδιαχώρητο του Αυγούστου:unsure:
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)