- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 381 to 390 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
05-02-2009, 04:58 PM #381
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Διπλα ζωδια πραγματικα ειναι οι Διδυμοι κ οι Ιχθυς κ καποιοι θεωρουν κ την Παρθενο,
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαζεις κ τον Ζυγο στα διπλα?
Ο Ζυγος δεν θεωρειται διπλος, αντιθετως ο Τοξοτης θεωρειται διπλος υπο την εννοια, οτι ειναι μισος ανθρωπος κ μισο ζωο κ φυσικα τον κατατασσουν κ σε μια αλλη κατηγορια, στα Θηριωδη Ζωδια.
-
05-02-2009, 05:43 PM #382
ξεκαθαρίστε σας παρακαλώ και βγαλτε μια κοινή συνισταμένη.πλιζζζζζζζζζζ
-
05-02-2009, 07:04 PM #383
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F3%DF%E1.html
Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
05-02-2009, 07:10 PM #384
Ίσως αυτό βοηθήσει και εδώ
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...F%F2-3%EF.htmlΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-02-2009, 07:26 PM #385
ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!(Οχι ότι ηρέμησα μετά απο αυτά που διαβασα...χαχα..)Ευχαριστώ
-
06-02-2009, 01:51 PM #386
Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ
-
06-02-2009, 02:31 PM #387
Ο Κλήρος της Τύχης είναι ένας δείκτης ανάπτυξης της Ηλιο-Σεληνιακής Σχέσης ενός Ωροσκοπίου. Βρίσκεται μετρώντας την απόσταση των δυο Φώτων, δηλαδή του Ηλίου και της Σελήνης.
Φανερώνει τον ιδιαίτερο και πιο ξεκάθαρο ατομικό τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Είναι το σημείο που δείχνει την αντίληψη για την ζωή, την κατανόηση των πραγμάτων, τις δυνατότητες, την δημιουργικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα.
Στον Τοξότη είναι μια ένδειξη για ευρείς πνευματικούς ορίζοντες και μια ζωή μακριά από περιορισμούς ή παραδόσεις. Δίνει αισθητή τάση για μεγάλες ιδέες, τολμηρές πράξεις και αφηρημένες κάπως έννοιες. Πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους δεξιοτέχνες της λογοτεχνίας, της διανόησης και σκαπανείς της επιστήμης.
Η παρουσία του στον 7ο οίκο φανερώνει ότι η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή το άτομο ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κάνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
06-02-2009, 03:26 PM #388
Αναλυτικά θα βρεις εδώ πολλά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-02-2009, 02:03 PM #389
Ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία - πέρα από τις καθημερινές προβλέψεις - και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Μου αποκαλύπτεται σιγά σιγά ένας καινούργιος κόσμος, ο οποίος με εκπλήσσει διαρκώς..Όσο περισσότερο διαβάζω όμως τόσο συνειδητοποιώ την άγνοιά μου...αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα? Έχω ακόμα πολλά να μάθω και νομίζω ότι βρήκα την κατάλληλη ιστοσελίδα
-
15-02-2009, 03:02 PM #390
Γεια σας!ζηταω συγνωμη για την περιπτωση που οι ερωτησεις μου δεν αφορουν το συγκεκριμενο ποστ...κατατοπιστε με αν εχετε τη καλοσυνη....Λοιπον ειμαι γεννημενη 30-10-1984στις10+20και εχω συνοδο αφροδιτης με ποσειδωνα και ουρανο στο τοξοτη(και ωροσκοπο τοξοτη).Ολα αυτα σε συνδυασμο με αδειο 7ο οικο στους δυδιμους....μπορειτε α μου εξηγησετε λιγο τις παραπανω οψεις?Ξερω πως η πρωτη δινει ουτοπικες σχεσεις ενω η 2η οτι το ατομο αναζητα την ελευθερια και ασφυκτια μεσα στη δεσμευση σωστα?κανω λαθος?ποια εκ των 2 υπερισχυει?μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καμια μεγαλη σχεση...προβλημα ανταποκρισης απο το αλλο φυλο δεν υπαρχει δοξα τω τω Θεω.ειμαι παρα πολυ επιλεκτικη ομως,αλλα και παλι τελικα οι ανθρωποι που επιλεγω δεν ειναι καταληλοι η υπαρχει λαθοσ timing...παρ'ολα αυτα εμενα η δεσμευση μου αρεσει παρα πολυ,η αισθηση οτι ανηκω καπου,οτι εχω εναν ανθρωπο δικο μου.με ολα τα παραπανω θεωρειτε πως ειναι εφικτο να βρεθει ενας τετοιος ανθρωπος και κατ επεκταση στο μελλον γαμος δεδομενου και του 7ου οικου?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.