s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 39
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 39 of 50 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... LastLast
Results 381 to 390 of 500
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Για να τα ξεκαθαρίσουμε παρθενος-τοξότης δεν διπλά είναι μεταβλητά. δηλαδή δυσκολευονται να αποφασίσουν και όταν τελικά το κάνουν υπάρχει πάλι περίπτωση να αλλάξουν γνώμη... Διπλά είναι διδυμοι, ζυγοί, ιχθείς.Που σημαίνει δυο φύσεις,δύο ανθρώπους κτλ (αυτό είναι περιπλοκο αλλά δε σημαίνει διπροσωπία) και τέλος υπάρχει περίπτωση αποφυγής διαζυγίου επειδή θα είναι καθαρά δική σας επιλογή και όχι των πλανητων.

Διπλα ζωδια πραγματικα ειναι οι Διδυμοι κ οι Ιχθυς κ καποιοι θεωρουν κ την Παρθενο,
    αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι βαζεις κ τον Ζυγο στα διπλα?
    Ο Ζυγος δεν θεωρειται διπλος, αντιθετως ο Τοξοτης θεωρειται διπλος υπο την εννοια, οτι ειναι μισος ανθρωπος κ μισο ζωο κ φυσικα τον κατατασσουν κ σε μια αλλη κατηγορια, στα Θηριωδη Ζωδια.

ξεκαθαρίστε σας παρακαλώ και βγαλτε μια κοινή συνισταμένη.πλιζζζζζζζζζζ

Όνομα:
    Γιάννα

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F3%DF%E1.html
    Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Quote Originally Posted by giannas View Post
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%F3%DF%E1.html
    Διαβασε το παραπανω μεχρι να αποσαφηνηστει η κατασταση...
    Ίσως αυτό βοηθήσει και εδώ
    http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...F%F2-3%EF.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση ανταπόκριση!(Οχι ότι ηρέμησα μετά απο αυτά που διαβασα...χαχα..)Ευχαριστώ

Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ

Όνομα:
    Μαίρη

Quote Originally Posted by pleiada View Post
    Με αφορμή τους πλανήτες που βρίσκονται στον 7ο οίκο είδα οτι εχω τον κλήρο της τύχης εκεί και μάλιστα στον τοξότη. θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει ο κλήρος της τύχης, ευχαριστώ
    Ο Κλήρος της Τύχης είναι ένας δείκτης ανάπτυξης της Ηλιο-Σεληνιακής Σχέσης ενός Ωροσκοπίου. Βρίσκεται μετρώντας την απόσταση των δυο Φώτων, δηλαδή του Ηλίου και της Σελήνης.
    Φανερώνει τον ιδιαίτερο και πιο ξεκάθαρο ατομικό τρόπο ζωής και συμπεριφοράς. Είναι το σημείο που δείχνει την αντίληψη για την ζωή, την κατανόηση των πραγμάτων, τις δυνατότητες, την δημιουργικότητα και την ποιότητα του χαρακτήρα.
    Στον Τοξότη είναι μια ένδειξη για ευρείς πνευματικούς ορίζοντες και μια ζωή μακριά από περιορισμούς ή παραδόσεις. Δίνει αισθητή τάση για μεγάλες ιδέες, τολμηρές πράξεις και αφηρημένες κάπως έννοιες. Πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους δεξιοτέχνες της λογοτεχνίας, της διανόησης και σκαπανείς της επιστήμης.
    Η παρουσία του στον 7ο οίκο φανερώνει ότι η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή το άτομο ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κάνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Quote Originally Posted by pleiada View Post
    Αναλυτικά θα βρεις εδώ πολλά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%F7%E7%F2.html
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία - πέρα από τις καθημερινές προβλέψεις - και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί. Μου αποκαλύπτεται σιγά σιγά ένας καινούργιος κόσμος, ο οποίος με εκπλήσσει διαρκώς..Όσο περισσότερο διαβάζω όμως τόσο συνειδητοποιώ την άγνοιά μου...αλλά έτσι δεν γίνεται πάντα? Έχω ακόμα πολλά να μάθω και νομίζω ότι βρήκα την κατάλληλη ιστοσελίδα

Γεια σας!ζηταω συγνωμη για την περιπτωση που οι ερωτησεις μου δεν αφορουν το συγκεκριμενο ποστ...κατατοπιστε με αν εχετε τη καλοσυνη....Λοιπον ειμαι γεννημενη 30-10-1984στις10+20και εχω συνοδο αφροδιτης με ποσειδωνα και ουρανο στο τοξοτη(και ωροσκοπο τοξοτη).Ολα αυτα σε συνδυασμο με αδειο 7ο οικο στους δυδιμους....μπορειτε α μου εξηγησετε λιγο τις παραπανω οψεις?Ξερω πως η πρωτη δινει ουτοπικες σχεσεις ενω η 2η οτι το ατομο αναζητα την ελευθερια και ασφυκτια μεσα στη δεσμευση σωστα?κανω λαθος?ποια εκ των 2 υπερισχυει?μεχρι στιγμης δεν εχω κανει καμια μεγαλη σχεση...προβλημα ανταποκρισης απο το αλλο φυλο δεν υπαρχει δοξα τω τω Θεω.ειμαι παρα πολυ επιλεκτικη ομως,αλλα και παλι τελικα οι ανθρωποι που επιλεγω δεν ειναι καταληλοι η υπαρχει λαθοσ timing...παρ'ολα αυτα εμενα η δεσμευση μου αρεσει παρα πολυ,η αισθηση οτι ανηκω καπου,οτι εχω εναν ανθρωπο δικο μου.με ολα τα παραπανω θεωρειτε πως ειναι εφικτο να βρεθει ενας τετοιος ανθρωπος και κατ επεκταση στο μελλον γαμος δεδομενου και του 7ου οικου?

Page 39 of 50 FirstFirst ... 29 35 36 37 38 39 40 41 42 43 49 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)