- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 361 to 370 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
21-01-2009, 07:36 PM #361
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Θα κάνω μια προσπάθεια για αρχή!
Λογικά ο Χείρωνας σου είναι και αυτός στους Διδύμους, γεγονός που δείχνει ότι σαν άτομο έχεις μια αδυναμία στην επικοινωνία με τους άλλους, μια πληγη που μπορεί να θεραπευθεί αν μάθεις να εκφράζεις ανοιχτά αυτό που θες και πιστεύεις! Προφανώς όμως αυτή η πληγή, επικεντρώνεται και προσπαθεί να σε διδάξει μέσα από τον τομέα των συναισθηματικών σχέσεων. Δηλαδή μπορεί να στέλνεις λάθος μηνύματα στο συντροφο σου, με αποτέλεσμα και αυτος να μην ξέρει τι θες και πώς να σε προσεγγίσει!
Ο Β. Δεσμός στον Κριο σου λέει ότι πρεπει να μάθεις να διαχωρίζεις τον εγωκεντρισμό από την εξέλιξη του πνεύματος προκειμένου να πετύχεις τον "Συμπαντικό" σου στόχο! Το ότι ο 5ος οίκος έχει ακμή στον Κριό δείχνει ότι πολλές φορές λειτουργείς παρορμητικά είτε στο πώς εκφράζεσαι είτε στο πώς προσεγγίζεις τον έρωτα. Ίσως λειτουργείς κάπως εγωιστικά αλλά και αποφασιστικά. Αν πιστεψεις ότι βρήκες αυτό που έψαχνες αφοσιώνεσαι με επιμονη και δυναμισμό!:embarrest
-
21-01-2009, 09:52 PM #362
θένκιου θενκιου για την άμεση ανταπόκριση.είσαι εξαιρετική..Β.δεσμός και λίλιθ βρίσκονται και οι δυο πλανήτες στον ταύρο-5ο οίκο-κριός.ευχαριστώ και πάλι.θα τα ξεμπλέξω κάποια στιγμη όλα τα μεταφυσικά παράδοξα.χαχα
-
21-01-2009, 09:58 PM #363
-
22-01-2009, 01:08 AM #364
-
23-01-2009, 01:14 AM #365
:bigsmile::bigsmile:γεια σας
1ος συνδυασμος=η ακμη του 5ου ειναι στο σκορπιο αρα ο κυβερνητης?πλουτων η αρης?ο πλουτων βρισκεται στο 4 κ ο αρης στον 5 οικο...τι δειχνει για τις σχεσεις τους?
ενω ο κυβερνητης του 7ου βρισκεται στο 2 οικο κ ειναι αναδρομος!!δειχνει οτι ο γαμος του θα γινει απο συμφερον?:weird:
2ος=κυβερνητης του 5ου ερμης κ βρισκεται στο 1 οικο.δηλ?
κυβερνητης του 7 ου στον 8 οικο..ουτε αυτο το καταλαβαινω
σορυ αν κανω πολλες ερωτησεις
-
23-01-2009, 11:42 AM #366
Καλημερα σε ολους εχω μια απορια σχετικα με μια οψη σε συνθετο χάρτη συναστριας..Ο κρόνος ειναι στον υδροχόο στον 7ο οίκο (12° 28' 59") με ακμη οίκου στον 7ο Υδροχόο 00° 09' 14". Τι δείχνει αυτό για την σχεση γενικά και την πορεία της..μιας και ο Κρονος ειναι ενας περιοριστικος και συντηρητικός πλανητης (απο αυτά που ξερω) και ο υδροχόος ειναι ενα πιο "ελευθερο" ζώδιο...Ευχαριστώ πολύ
-
23-01-2009, 07:54 PM #367
Αρχικα πρεπει να σου πω οτι ο 7 στον συνθετο δειχνει ποσο καλη ειναι η συνεργασια των δυο ατομων,πως αντιμετωπιζουν τους αλλους αλλα και τι αποψη εχουν για τον γαμο ή την συνεργασια.
Ετσι με ακμη στον υδροχοο εγω θα ελεγα οτι φαινετε σαν ενα πρωτοπορικο ζευγαρι ,με μια ταση ελευθεριας μεσα στην σχεση,που τους ενωνουν κοινα ιδανικα και ιδεες αλλα που ομως μπορουν να γινουν και δογματικοι ή αυταρχικοι οταν οι αλλοι δεν συμφωνουν μαζι τους ή μεταξυ τους.Το θεμα των σχεσεων ειναι ενα σημειο που το ζευγαρι θα πρεπει να ισορροπησει μιας και μπορει να φαινετε αρκετα εγωκεντρικο και ασυμβιβαστο.Ο κρονος ζηταει πειθαρχια και σοβαροτητα μεσα στην σχεση με τροπο ομως τετοιο ωστε τα μελη να μην συνδεονται με συναισθηματα αλλα με κοινα οραματα,φερνει ευθυνες και υποχρεωσεις στα ατομα της σχεσης απο τριτους ,που πρεπει να απομιστουν και να φερουν σε περας.Οι υποχρεωσεις λοιπον μπορει να ειναι και η αρχη μιας απομακρινσης των ατομων μεταξυ τους.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
25-01-2009, 03:36 PM #368
Στον 7 οίκο δεν έχω πλανήτες και είναι στον κριό, ο ¶ρης μου είναι στο Σκορπίο σε συνοδό με τον Δία στον 2 οίκο.Ο άνθρωπός μου έχει Δία στον Κριό(δεν γνωρίζω οίκο).Τι εχετε να πείτε γι'αυτό?!!!
-
25-01-2009, 09:34 PM #369
Δεν έχω κάτι να πω, αλλά εδώ μπορείς να βρεις κάτι που να σου λέει :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%F3%E7%F2.html
Στον πρώτο σύνδεσμο μπορείς να δεις τον δικό σου χάρτη και του ατόμου που σε ενδιαφέρει, και στον 2ο μπορείς να δεις πώς μπορείς να αρχίσεις να συνδυάζεις αυτά τα στοιχεία :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-02-2009, 10:42 AM #370
κάπου έχω διαβάσει πως αν ο 7ος οίκος είναι σε διπλό ζώδιο δίδυμοι ιχθύς .. δίχνει πως το άτομο έχει μια τάση προς το διαζύγιο ή ότι θα κάνει γάμο με άτομο που προέρχετε από διαζύγιο ..
ισχυεί? κάτι από τα δύο .. σαν μεμονωμένη όψη ..Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.