- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Αφροδίτη και Χρήμα
-
15-04-2010, 11:49 PM #21
Re: Αφροδίτη και Χρήμα
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
04-05-2010, 05:49 PM #22
Μισό λεπτό παιδιά! Μπερδεύτηκα!
Αφού ο Πλούτων στον 2ο δυσκολεύει τα πράγματα
και ο Μητσάκος λέει ότι φέρνει φράγκα πώς γίνεται
στον ίδιο τον οίκο του χρήματος να είναι δυσοίωνος???
Μιλάμε πάντα για γεννέθλιο χάρτη ή από διέλευση?
Ένας Πλούτων στον 2ο από διέλευση είναι καλός για να κάνουμε καμιά ..αρπαχτή?:nuts:Tabula rasa
-
04-05-2010, 07:45 PM #23
'"Αρπαχτή" με τον πιο βραδυκίνητο πλανήτη κομμάτι δύσκολο το βλέπω. Όχι ότι δεν συνδέεται ο Πλούτωνας με την τύχη, αλλά από δική του διέλευση δεν το νομίζω:bigsmile:
Επιπλέον, ο Πλούτωνας είναι "δυσοίωνος" επειδή συνδέεται και με τον "θάνατο" εκτός από την "αναγέννηση". Εντελώς χονδρικά, με Πλούτωνα στον 2ο γενέθλιο μπορεί να γίνεις πλούσιος και να τα χάσεις όλα, μπορεί όμως και να είσαι στην ψάθα και να γίνεις ...Κροίσος :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-05-2010, 01:57 AM #24
Γεια σας !
Δηλαδή ένας πλούτωνας στο όγδοο οίκο με ακμή του οίκου στον σκορπιό, μπορεί να σημαίνει κληρονομιά, αφού ο οίκος συνδέεται και με χρήματα που παίρνουμε από τρίτους ?
Αν συγχρόνως υπάρχει ανάδρομος κρόνος στον 2 σε αντίθεση με τον πλούτωνα, τι συμπέρασμα βγάζουμε για τα οικονομικά?
Εξαρτάται και σε ποιον οίκο ανήκει η αφροδίτη (ή δεν την εξετάζουμε καθόλου)?
-
05-05-2010, 02:31 AM #25
Προσωπικά, δεν γνωρίζω αν ένας τέτοιος συνδυασμός σαν αυτόν που αναφέρεις θα μπορούσε να φέρει κ κάποια κληρονομιά, ωστόσο ο Πλούτωνας, από ζώδιο κ από οίκο είναι στο "σπίτι" του κ θεωρείται ένα απ τα δυναμικά στοιχεία του χάρτη. Δίνει αυξημένη διαίσθηση συνδυασμένη με λογική κ ένα επιχειρηματικό μυαλό που θα μπορούσε να συντελέσει σε μια καλή επαγγελματική πορεία.. Όμως με τον Κρόνο στον 2ο, κ μάλιστα ανάδρομο, το πιο πιθανό είναι το άτομο να πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά γι'αυτά που θέλει να αποκτήσει, δε νομίζω πως θα του γίνονται κ πολλές "χάρες".. Κάπως έτσι το βλέπω.. Βέβαια εξετάζεις κ το ζώδιο στην ακμή του 2ου, ποιος είναι ο κυβερνήτης, τι όψεις κάνει..
:bigsmile:
-
05-05-2010, 11:28 AM #26
Ευχαριστώ για την απάντηση !
Γνωρίζοντας το άτομο (είναι ακόμα μικρό σε ηληκία), από τον πατέρα του του εξασφαλίζεται ένα σίγουρο μέλλον, τουλάχιστον όπως φαίνεται μέχρι τώρα, για αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση ο ανάδρομος κρόνος στον 2.
Η ακμή του δεύτερου είναι στον ταύρο, ο κυβερνήτης του αφροδίτη βρίσκεται στον 6 σε σύνοδο με ερμή, τρίγωνο με κρόνο και ουρανό. Η αφροδίτη στον 6 και οι όψεις που κάνει, είναι καλό σημάδι για τα χρήματα που κερδίζονται από την εργασία. Βέβαια είναι και το τρίγωνο με τον ουρανό... Δεν μπορώ να το αποδικωποιήσω όλο αυτό !
-
19-05-2010, 01:19 PM #27
Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω , επειδή εχω Αφροδίτη στον Κριό, εάν όταν μπει ο Δίας στον Κριό θα έχω κάποια ευνοια στα οικονομικά μου . Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό.
Ευχαριστώ
-
19-05-2010, 02:08 PM #28
Με τον Δία να αγγίζει την Αφροδίτη σου στον Κριό .....μάλλον θα γίνεις πιο γενναιόδωρη εώς σπάταλη. Ενδέχεται να σου φέρει εύνοια, αφού όμως για αρχή έχεις δώσει κάποια χρήματα (να χεις κάνει μια επένδυση για παράδειγμα). Θα πρέπει να προσέξεις την τάση για υπερβολικά έξοδα αλλά και τον αισίοδοξο ή επιπόλαιο τρόπο με τον οποίο θα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου γενικότερα. Αν η Αφροδίτη σχηματίζει ευνοικές όψεις μέσα στο ωροσκόπιο σου, τότε τα οικονομικά θα ευνοηθούν περισσότερο, αν συμβαίνει το αντίθετο θα πρέπει να προσέξεις γιατί ο Δίας μεγεθύνει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.
-
19-05-2010, 06:13 PM #29
Aν θέλει κάποιος , ας μου πει τι σημαίνει για τα οικονομικά:
2ος οίκος στον Καρκίνο , με Αρη στον Λέοντα.
Σελήνη(11ος) στον Ταύρο χιαστι με Αφροδίτη (5ος)
Σελήνη τετράγωνο με Δία (3ος)
Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο (4ος)
Σελήνη αντίθεση με ουρανό (5ος).
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.