s
Αφροδίτη και Χρήμα - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 29 of 29

Re: Αφροδίτη και Χρήμα

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Αγαπητή μου paraskeyh...
    Κρύβε λόγια γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες....
    όπως και να εχει σε ευχαριστώ αν και δε φαίνεται να σε βοήθησα ιδιαίτερα μια και ότι σου είπα τα ηξερες ήδη... :toung:
    αυτό που εχω να σου πω για αυτό που ρωτάς είναι ότι επειδή όπως καταλαβαίνεις ένα επαγγελματικό και οικονομικό άνοιγμα είναι μία σοβαρή υπόθεση, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό επι του θέματος....αστρολόγο μη σου πω ίσως και οικονομικό σύμβουλο....δε νομίζω ότι θα ήθελα εγώ, ή κάποιο άλλο μέλος ίσως, να πάρει την ευθύνη και να σε "συμβουλεύσει" για κάτι τόσο σημαντικό...
    ψάξτο λίγο...κοίτα τις διελεύσεις σου....κοίτα και τις προόδους σου....και ίσως βοηθηθείς κάπως....θα είναι και μία ωραία εξάσκηση για σένα αυτό και πάνω στα προοδευτικά ωροσκόπια..όπως για π.χ. είναι το ηλιακό τόξο το οποίο μας δείχνει σημαντικά γεγονότα της ζωής μας και νομίζω ότι είναι ένας καλός σύμβουλος...
    αυτό που θα σου ελεγα είναι (βάσει γενέθλιου) να το ψάξεις το πράγμα, να μην πάρεις μία απόφαση έτσι για πλάκα και χωρίς να το σκεφτείς καλά....(είπαμε...να τους κλείσεις λίγο το στόμα...) και ίσως στην "ανασκαφή" του θέματος να σε βοηθήσει και ο διελαύνων Πλούτωνας με τις καλές του γωνίες μια και είναι ειδικός στα "σκαψίματα"
    :bigsmile:
    Να είσαι καλά σε ευχαριστώ και να μην ανησυχείς δεν με παίρνει κανείς στο λαιμό του.Θα τα ψάξω όλα ελπίζω να βρώ μια άκρη.Να ξέρεις πάντως οτι όπως και να έχει εκτιμώ πάρα πολύ την βοήθειά σου και ελπίζω μία μέρα να σου έχω καλά νέα
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Αγαπητή paraskeyh, :bigsmile:

Μη ξεχνάς ότι ο Πλούτωνας είναι στο 2ο σου οίκο εδώ και αρκετά χρόνια...οπότε ίσως τα πράγματα να γίνονται δύσκολα κατά καιρούς...:
    Μισό λεπτό παιδιά! Μπερδεύτηκα!
    Αφού ο Πλούτων στον 2ο δυσκολεύει τα πράγματα
    και ο Μητσάκος λέει ότι φέρνει φράγκα πώς γίνεται
    στον ίδιο τον οίκο του χρήματος να είναι δυσοίωνος???
    Μιλάμε πάντα για γεννέθλιο χάρτη ή από διέλευση?
    Ένας Πλούτων στον 2ο από διέλευση είναι καλός για να κάνουμε καμιά ..αρπαχτή?:nuts:
    Tabula rasa

Quote Originally Posted by popininja View Post
    Μισό λεπτό παιδιά! Μπερδεύτηκα!
    Αφού ο Πλούτων στον 2ο δυσκολεύει τα πράγματα
    και ο Μητσάκος λέει ότι φέρνει φράγκα πώς γίνεται
    στον ίδιο τον οίκο του χρήματος να είναι δυσοίωνος???
    Μιλάμε πάντα για γεννέθλιο χάρτη ή από διέλευση?
    Ένας Πλούτων στον 2ο από διέλευση είναι καλός για να κάνουμε καμιά ..αρπαχτή?:nuts:
    '"Αρπαχτή" με τον πιο βραδυκίνητο πλανήτη κομμάτι δύσκολο το βλέπω. Όχι ότι δεν συνδέεται ο Πλούτωνας με την τύχη, αλλά από δική του διέλευση δεν το νομίζω:bigsmile:
    Επιπλέον, ο Πλούτωνας είναι "δυσοίωνος" επειδή συνδέεται και με τον "θάνατο" εκτός από την "αναγέννηση". Εντελώς χονδρικά, με Πλούτωνα στον 2ο γενέθλιο μπορεί να γίνεις πλούσιος και να τα χάσεις όλα, μπορεί όμως και να είσαι στην ψάθα και να γίνεις ...Κροίσος :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας !
    Δηλαδή ένας πλούτωνας στο όγδοο οίκο με ακμή του οίκου στον σκορπιό, μπορεί να σημαίνει κληρονομιά, αφού ο οίκος συνδέεται και με χρήματα που παίρνουμε από τρίτους ?
    Αν συγχρόνως υπάρχει ανάδρομος κρόνος στον 2 σε αντίθεση με τον πλούτωνα, τι συμπέρασμα βγάζουμε για τα οικονομικά?
    Εξαρτάται και σε ποιον οίκο ανήκει η αφροδίτη (ή δεν την εξετάζουμε καθόλου)?

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by asas View Post
    Γεια σας !
    Δηλαδή ένας πλούτωνας στο όγδοο οίκο με ακμή του οίκου στον σκορπιό, μπορεί να σημαίνει κληρονομιά, αφού ο οίκος συνδέεται και με χρήματα που παίρνουμε από τρίτους ?
    Αν συγχρόνως υπάρχει ανάδρομος κρόνος στον 2 σε αντίθεση με τον πλούτωνα, τι συμπέρασμα βγάζουμε για τα οικονομικά?
    Εξαρτάται και σε ποιον οίκο ανήκει η αφροδίτη (ή δεν την εξετάζουμε καθόλου)?
    Προσωπικά, δεν γνωρίζω αν ένας τέτοιος συνδυασμός σαν αυτόν που αναφέρεις θα μπορούσε να φέρει κ κάποια κληρονομιά, ωστόσο ο Πλούτωνας, από ζώδιο κ από οίκο είναι στο "σπίτι" του κ θεωρείται ένα απ τα δυναμικά στοιχεία του χάρτη. Δίνει αυξημένη διαίσθηση συνδυασμένη με λογική κ ένα επιχειρηματικό μυαλό που θα μπορούσε να συντελέσει σε μια καλή επαγγελματική πορεία.. Όμως με τον Κρόνο στον 2ο, κ μάλιστα ανάδρομο, το πιο πιθανό είναι το άτομο να πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά γι'αυτά που θέλει να αποκτήσει, δε νομίζω πως θα του γίνονται κ πολλές "χάρες".. Κάπως έτσι το βλέπω.. Βέβαια εξετάζεις κ το ζώδιο στην ακμή του 2ου, ποιος είναι ο κυβερνήτης, τι όψεις κάνει..

:bigsmile:

Ευχαριστώ για την απάντηση !
    Γνωρίζοντας το άτομο (είναι ακόμα μικρό σε ηληκία), από τον πατέρα του του εξασφαλίζεται ένα σίγουρο μέλλον, τουλάχιστον όπως φαίνεται μέχρι τώρα, για αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση ο ανάδρομος κρόνος στον 2.
    Η ακμή του δεύτερου είναι στον ταύρο, ο κυβερνήτης του αφροδίτη βρίσκεται στον 6 σε σύνοδο με ερμή, τρίγωνο με κρόνο και ουρανό. Η αφροδίτη στον 6 και οι όψεις που κάνει, είναι καλό σημάδι για τα χρήματα που κερδίζονται από την εργασία. Βέβαια είναι και το τρίγωνο με τον ουρανό... Δεν μπορώ να το αποδικωποιήσω όλο αυτό !

Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω , επειδή εχω Αφροδίτη στον Κριό, εάν όταν μπει ο Δίας στον Κριό θα έχω κάποια ευνοια στα οικονομικά μου . Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό.
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by aperanto View Post
    Παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω , επειδή εχω Αφροδίτη στον Κριό, εάν όταν μπει ο Δίας στον Κριό θα έχω κάποια ευνοια στα οικονομικά μου . Είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Σκορπιό.
    Ευχαριστώ
    Με τον Δία να αγγίζει την Αφροδίτη σου στον Κριό .....μάλλον θα γίνεις πιο γενναιόδωρη εώς σπάταλη. Ενδέχεται να σου φέρει εύνοια, αφού όμως για αρχή έχεις δώσει κάποια χρήματα (να χεις κάνει μια επένδυση για παράδειγμα). Θα πρέπει να προσέξεις την τάση για υπερβολικά έξοδα αλλά και τον αισίοδοξο ή επιπόλαιο τρόπο με τον οποίο θα χειρίζεσαι τα οικονομικά σου γενικότερα. Αν η Αφροδίτη σχηματίζει ευνοικές όψεις μέσα στο ωροσκόπιο σου, τότε τα οικονομικά θα ευνοηθούν περισσότερο, αν συμβαίνει το αντίθετο θα πρέπει να προσέξεις γιατί ο Δίας μεγεθύνει τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.

Aν θέλει κάποιος , ας μου πει τι σημαίνει για τα οικονομικά:

2ος οίκος στον Καρκίνο , με Αρη στον Λέοντα.

Σελήνη(11ος) στον Ταύρο χιαστι με Αφροδίτη (5ος)
    Σελήνη τετράγωνο με Δία (3ος)
    Σελήνη τρίγωνο με Κρόνο (4ος)
    Σελήνη αντίθεση με ουρανό (5ος).

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)