- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
Thread: Όνειρα και Αστρολογία
-
21-04-2010, 06:07 PM #21
Re: Όνειρα και ¶στρα
Ποσειδώνας ομοίως στον Τοξότη στον 2ο, αλλά χωρίς ιδιαίτερες όψεις, εκτός από ένα τρίγωνο με το Μεσουράνημα. Ερμή στους Ιχθείς - 3 μοίρες πίσω από την ακμή του 5ου και σελήνη Καρκίνο στον 9ο. Συνήθως δε θυμάμαι καν αν ονειρεύτηκα - είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς συμβαίνει στον ξύπνιο :embarrest .. Αυτά που θυμάμαι όμως, συμβαίνουν περίπου όπως περιγράφεις. Υποψιάζομαι πως ίσως κάποιες διελεύσεις "ξυπνούν" τον Ποσειδώνα αλλά δεν είμαι σίγουρη επειδή δε το έχω ψάξει. Είναι όμως πολύ ενδιαφέρον θέμα, συμφωνώ..
-
23-05-2010, 08:17 PM #22
καλησπερα.εχω ωροσκοπο σκορπιο και εχω ποσειδωνα στον 1ο στον τοξοτη,σεληνη [11 οικο] στην παρθενο[28η μοιρα] τριγωνο με ποσειδωνα,αφροδιτη[8 οικο] στον καρκινο με πενταγωνο τον ποσειδωνα,αρης[10 οικο] στον λεων στις 28 μοιρες με τετραγωνο τον ποσειδωνα,ποσιδωνα τετραγωνο με αθηνα [10 οικο] στις 29 του λεοντα,ποσειδωνα αντιθεση με εστια [7 οικο] στους διδυμους,
θα ηθελα να μαθω και εγω οσον αφορα το ονειρικο επιπεδο διοτι πολλες φορες φτανω να βλεπω και γεγονοτα σε παγκοσμιο επιπεδο οπου μετα γινονται οπως τα ειδα και σε επιπεδο του θειου.ευχαριστω.
-
23-05-2010, 09:48 PM #23
Καλησπέρα και σε σένα! :bigsmile:
Η αλήθεια ειναι ότι δεν εχω καταλάβει τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις σχετικά με αυτό...
απο συζητήσεις που έχω κάνει έχω καταλάβει ότι το θέμα "όνειρα" είναι ένα εντελώς υποκειμενικό ζήτημα για τον καθένα. άλλοι βλέπουν πράγματα τα οποία γίνονται έτσι ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκαν, άλλοι τα βλέπουν αλληγορικά...στο δικό σου χάρτη (από αυτά τα οποία μας παρέθεσες) αυτό που βλέπω είναι ένας τονισμένος Ποσειδώνας ο οποίος αγγίζει αρκετούς πλανήτες και μάλιστα σε συνδυασμό με το ότι μιλάμε για έναν γωνιακό Ποσειδώνα...όχι όποιον και όποιον...
όπως ξέρουμε, ο Ποσειδώνας σίγουρα βάζει το χεράκι σε θέματα ύπνου...ονείρων και τα σχετικά...αλλά δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό...σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα κρυμμένα απο πίσω... :unsure:
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
24-05-2010, 01:24 PM #24
ναν μπορειτε να μου δωσετε μια ερμηνεια συμφωνα με αυτα τα δεδομενα.ευχαριστω και παλι.
-
24-05-2010, 01:41 PM #25
χμμμ κοίτα να δεις...η αλήθεια είναι πως ότι ερμηνεία και να δώσω (μιλάω για μένα που δεν ειμαι ειδική στο χώρο) νομίζω ότι θα είναι βεβιασμένη μιας και ήδη μας έχει φανερώσει ποιά ειναι η σχέση σου με τα όνειρα και οι πρότερες εμπειρίες σου σχετικά...
οπότε αυτό το οποίο συμβαίνει (μεμονωμένα όμως) είναι οι όψεις του γωνιακού Ποσειδώνα σου οι οποίες δεν ειναι και λίγες..πιάνει τη Σελήνη σου...που ειναι ενας σημαντικός "πλανήτης" και ο ωροσκόπος σου σε ένα από τα ζώδια του νερού ίσως δηλώνει άτομο διαισθητικό...τωρα για τα υπόλοιπα που λες σχετικά με τον άρη και την αφροδίτη σου...δε ξέρω αν απο μόνα τους χωρίς την οικοθεσία και τα σχετικά μπορούμε να πούμε κάτι...
γενικά μιλώντας ένας τονισμένος Ποσειδώνας ή το ζώδιο του νερού ή ο 12ος οίκος πιθανότατα οδηγούν σε αυξημένη διαίσθηση και στην ικανότητα να πιάνεις vibes τα οποία δεν ειναι αισθητά από όλους....η εμπλοκή του Ποσειδώνα σε αυτό ίσως να "δημιουργεί" ως δρόμο για να φτάσουν τα vibes αυτά σε σένα...το όνειρο....Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
24-05-2010, 08:13 PM #26
ευχαριστω για οσα ειπες και επειδη ανεφερες τον 12ο οικο εκει βρισκεται cupido,ixion,quaoar,blenor
ακμη του 12ου κανει εξαγωνο με ηλιο,εξαγωνο με αρη,εξαγωνο με δια,τριγωνο με κρονο,συνοδο με ουρανο,αντιθεση με χειρων.
δεν ειναι μονο οσον αφορα περι ονειρικου επιπεδου αλλα και στον ξυπνιο δλδ εικονες φευγαλεες,με ανθρωπους αγνωστους με απιστευτη οικιοτητα,εννοια του χωροχρονου.
συγνωμη που ζαλιζω απλα απο μκρος νοιωθω ολη αυτη την κατασταση που .....καποιες φορες παρακαλω να μην βλεπω τιποτα για να βρω λιγη ηρεμια.
-
24-05-2010, 08:29 PM #27
Κάπου ειχα διαβάσει ότι σε ότι αφορά τα όνειρα...οι όψεις του ποσειδώνα με τον άρη...και ειδικότερα οι κακές μπορεί να προκαλούν τέτοια φαινόμενα...σαν να ζεις κανονικά μια δευτερη ζωή στον ύπνο σου...πολύ πραγματική ...πολύ ρεαλιστική...ξυπνάς και είσαι ήδη κουρασμένος...σαν να δραστηριοποιείσαι σε δύο χώρους...σε δύο επίπεδα..το πραγματικό..και το "άλλο"... τώρα τι να πω..ξέρω και εγώ... :unsure:
Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.