s
H 29η μοίρα....! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 162

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Δηλαδή έχεις την Αφροδίτη σου στην απόλυτη έξαρση της που είναι η 27 των Ιχθύων.Αυτό καλό μου ακούγεται...
    ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...

Quote Originally Posted by artemis06 View Post
    ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...
    Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
    Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.

Εχω το ιδιο ερωτημα με την ryssa .. ( εν μερει ) τι συμβαινει οταν βρισκεται στην 29 36' μοιρα στο υδροχοο ? ( υδροχοος - ωροσκοπος )

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
    Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.
    ναι δικιο εχεις για τον κριο το ειδα μετα...εμενα ειναι στην 16'21...απεχει καποιες μοιρες απ την απολυτη εξαρση...

η αφροδιτη ειναι στον 2ο, αλλα μαλλον με τα οικονομικα δεν εχω καλη σχεση...ειμαι αρκετα σπαταλη οταν με πιασει. και με πιανει συχνα...μηπως στο να ξοδευω εχω ταλεντο???:bigsmile:... (μπορει να φταιει το τετραγωνο ηλιου-Δια??)

λοιπον, εδω περιπλεκεται το πραγμα γιατι η αφροδιτη ειναι σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον αιγοκερω (ο οποιος ειναι στον 12ο!)...

5. Re: H 29η μοίρα....!

Καλημέρα!!
    Και εγω που έχω τον Χείρωνα στην 29 μοίρα τι σημαίνει????

Εχω ψιλοχαθει με τα παραπανω οποτε ας ρωτησω. Ο ¶ρης στην 29ο39' του σκορπιου τι επιρροη εχει ?

εχω Ηλιο στις 28,58 Ιχθύων στον 8ο και Κρόνο στον 7ο και 29 Υδροχόου
    δλδ σε αναιρετική μοίρα 2 δυνατά σημεία στο χάρτη μου να ανησυχώ πολύ;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή ryssa

Έχει απαντηθεί σε δύο μου ποστ το θέμα αυτό και σας παρακαλώ να διαβάσετε τι έγραψα στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ισχύουν οι μοίρες και για ακμές, πόσο μάλλον αυτή του ωροσκόπου, όπως και για άλλα σημεία του χάρτη. Σίγουρα πιο έντονα φαίνονται σε πλανήτες βέβαια.

Αγαπητοί Αφροδίτη, GIRL, axeman

Παρακαλώ να δείτε κι εσείς αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω γιατί ήδη έχουν δοθεί απαντήσεις για τις αναιρετικές μοίρες, που δεν πρέπει να λαμβάνονται σαν μοίρες που φοβίζουν.
    Το ωροσκόπιο δεν σχηματίζεται να φοβίζει κανένα, οι όποιες ευαισθησίες θέλουν λεπτό χειρισμό και προσοχή στη χρήση. Ίσα-ίσα που ένα ευαίσθητο σημείο μας, μας κάνει πιο γνώστες, πιο δυνατούς και πιο ικανούς στη πορεία, γιατί μας προκαλεί να το προσέξουμε.

Και κάτι ακόμη, αν και έχει διατυπωθεί πιο πάνω: άλλο κρίσιμη μοίρα άλλο αναιρετική. Αν και οι αναιρετικές θεωρούνται κρίσιμα σημεία στον χάρτη, δεν είναι όμως οι΄κρίσιμες μοίρες πχ 0, 12' 51' κλπ

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου

Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 3 of 17 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)