- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 162
Thread: H 29η μοίρα....!
-
29-05-2008, 08:24 PM #21
Re: H 29η μοίρα....!
ναι καλο ακουγεται...βεβαια αν σου πω οτι και με τον ηλιο σε εξαρση και τον αρη σκορπιο(τριγωνο αφροδιτη), πλουτωνα επισης στο σκορπιο δε σου ακουγεται υπερβολικο??? εγω παντως το νιωθω... πολλες φορες προσπαθω να κρατησω τον εαυτο μου για οτι νιωθω ειναι παντα σε υπερβολικο βαθμο, το ιδιο βεβαια και οι αντιδρασεις μου...
-
29-05-2008, 08:59 PM #22
Και ο Αρης στη θέση του και η Αφροδίτη σε έξαρση και μάλιστα σε τρίγωνο.Ο οίκος που είναι η Αφροδίτη θα σου πει πολλά γιατί εκεί μπορεί να κρύβεται κάποιο ταλέντο,κάποια ικανότητα και σίγουρα κάποιες ευκαιρίες.Επίσης ποιούς οίκους κυβερνάει΄. Εδώ η Αφροδίτη χορηγείται απο τον Ποσειδώνα άρα κοίτα και τη θέση του Ποσειδώνα
Οσο για τον Ηλιο είναι σε έξαρση στο Κριό αλλά η απόλυτη έξαρση είναι στις 19 του Κριού.
-
29-05-2008, 11:51 PM #23
Εχω το ιδιο ερωτημα με την ryssa .. ( εν μερει ) τι συμβαινει οταν βρισκεται στην 29 36' μοιρα στο υδροχοο ? ( υδροχοος - ωροσκοπος )
-
30-05-2008, 12:38 AM #24
ναι δικιο εχεις για τον κριο το ειδα μετα...εμενα ειναι στην 16'21...απεχει καποιες μοιρες απ την απολυτη εξαρση...
η αφροδιτη ειναι στον 2ο, αλλα μαλλον με τα οικονομικα δεν εχω καλη σχεση...ειμαι αρκετα σπαταλη οταν με πιασει. και με πιανει συχνα...μηπως στο να ξοδευω εχω ταλεντο???:bigsmile:... (μπορει να φταιει το τετραγωνο ηλιου-Δια??)
λοιπον, εδω περιπλεκεται το πραγμα γιατι η αφροδιτη ειναι σε τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον αιγοκερω (ο οποιος ειναι στον 12ο!)...
-
30-05-2008, 11:42 AM #25
Καλημέρα!!
Και εγω που έχω τον Χείρωνα στην 29 μοίρα τι σημαίνει????
-
30-05-2008, 12:46 PM #26
Εχω ψιλοχαθει με τα παραπανω οποτε ας ρωτησω. Ο ¶ρης στην 29ο39' του σκορπιου τι επιρροη εχει ?
-
30-05-2008, 06:35 PM #27
εχω Ηλιο στις 28,58 Ιχθύων στον 8ο και Κρόνο στον 7ο και 29 Υδροχόου
δλδ σε αναιρετική μοίρα 2 δυνατά σημεία στο χάρτη μου να ανησυχώ πολύ;
-
30-05-2008, 09:06 PM #28
Αγαπητή ryssa
Έχει απαντηθεί σε δύο μου ποστ το θέμα αυτό και σας παρακαλώ να διαβάσετε τι έγραψα στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό και ισχύουν οι μοίρες και για ακμές, πόσο μάλλον αυτή του ωροσκόπου, όπως και για άλλα σημεία του χάρτη. Σίγουρα πιο έντονα φαίνονται σε πλανήτες βέβαια.
Αγαπητοί Αφροδίτη, GIRL, axeman
Παρακαλώ να δείτε κι εσείς αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω γιατί ήδη έχουν δοθεί απαντήσεις για τις αναιρετικές μοίρες, που δεν πρέπει να λαμβάνονται σαν μοίρες που φοβίζουν.
Το ωροσκόπιο δεν σχηματίζεται να φοβίζει κανένα, οι όποιες ευαισθησίες θέλουν λεπτό χειρισμό και προσοχή στη χρήση. Ίσα-ίσα που ένα ευαίσθητο σημείο μας, μας κάνει πιο γνώστες, πιο δυνατούς και πιο ικανούς στη πορεία, γιατί μας προκαλεί να το προσέξουμε.
Και κάτι ακόμη, αν και έχει διατυπωθεί πιο πάνω: άλλο κρίσιμη μοίρα άλλο αναιρετική. Αν και οι αναιρετικές θεωρούνται κρίσιμα σημεία στον χάρτη, δεν είναι όμως οι΄κρίσιμες μοίρες πχ 0, 12' 51' κλπ
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
31-05-2008, 03:28 PM #29
Εχω παρατηρησει ..οταν ο ωροσκοπος ειναι στις τελευταιες μοιρες οι προβλεψεις του επομενου ζωδιου τατυτιζονται πολυ περισσοτερο και δνε μιλω μονο για 29 μοιρα..π.χ ωροσκοπος 27ιχθυ...οι προβλεψεις Κριου επειδη καταλαμβανει ολο τον 1 οικο ειναι πιο αξιοπιστες κατα την γνωμη μου
-
31-05-2008, 09:27 PM #30
Ισως επειδη στο παραδειγμα που εθεσες ο δευτερος οικος θα ειναι στο ταυρο ενω αν παρεις τον ιχθυ ο δευτερος οικος θα ειναι ο Κριος πραγμα που δεν ισχυει οποτε οταν θα λεει π.χ σε μια γενικη προβλεψη με βαση τον ωροσκοπο η αφροδιτη βρισκεται στον 2 οικο σας θα ειναι στο δευτερο οικο μονο αν ειναι στο ταυρο κι οχι στο κριο.....κατι τετοιο τεσπαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.