- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 27 of 27
Thread: Xτυπημενος ηλιος?
-
27-02-2008, 11:38 AM #21
Re: Xτυπημενος ηλιος?
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
06-03-2008, 11:02 PM #22
Γειά σας.Είμαι καινούργια εδώ,αλλά γνωρίζω αρκετά απο αστρολογία.Οι απορίες μου φυσικά είναι ατελείωτες!Ως προς το θέμα ίσως μπορώ να δώσω το δικό μου παράδειγμα.Εγώ εχω σύνοδο Ηλιου-Ουρανού με μία μοίρα διαφορά στον τέταρτο οίκο στον Ζυγό(o Ήλιος μου σε πτώση).Γενικά είμαι σε πολλά και σαν Υδροχόος.Κανω παρέα ατομα που οι περισσότεροι αποφεύγουν και σχέσεις αντισυμβατικές(ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου μου).Παντα υπήρχε και υπάρχει μέσα μου μια δυνατή μάχη στα πρέπει και στα θέλω.Εναντιώνομαι, κοντράρω και στο τέλος αφήνω τα πράγματα να κυλίσουν. Εχω τη στάμπα του "τσαμπουκά",αλλά εγώ θα έλεγα για μένα "τσάμπα μάγκας" μιας και το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω για τις αντικομφορμιστικές μου επιλογές, και λόγω των ιδιοτήτων του Ουρανού εχω χάσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα έκαναν τον Ηλιο μου πιο "λαμπερό".Εννοόντας οτι βάζω τρικλοποδιές στον ίδιο μου τον εαυτό
ain:.Αν έλυσα την όποια απορία θα χαρώ.
-
07-03-2008, 09:10 AM #23
Αυτό που θα ήθελα να παρατηρήσω εγώ είναι πως απο τη στιγμή που έχουμε βρει ποιο είναι το αδύναμο σημείο στο χάρτη που μας βλάπτει, όπως πολύ σωστά είπες εμείς οι ίδιοι είμαστε, τις περισσότερες φορές, που βάζουμε τρυκλοποδιές στον εαυτό μας, έχουμε και τη δυνατότητα να το ανατρέψουμε. Εγώ πάντως προσπαθώ σκληρά για να μην "πέφτω"στη λούμπα του χάρτη μου. Στο χέρι μας είναι όλα και ο χάρτης είναι αναστρέψιμος.
-
07-03-2008, 07:08 PM #24
ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα
-
07-03-2008, 08:36 PM #25
Συμφωνούμε Friary,και έχουμε όχι ένα αλλα πολλά "αδύνατα" σημεία στον χάρτη μας και άλλα τοσα "δυνατά".Χάρτη ή χαρακτήρα αν θές.Αυτό που σε κάνει καλύτερο(συγκριτικά πάντα με αυτό που είσουν εσύ χτες),είναι η παραδοχή αυτού που είσαι:scared:,η προθυμία να δεχτείς πως πρέπει να αλλάξεις:σφύριγμα...και μετά;Οι εμπειρίες στη ζωή του καθενος έλκονται απο τη συμπεριφορά του,ακριβώς γιατί η πρόκληση είναι να κατανοήσουμε και να παλέψουμε αυτές τις αδυναμίες.Οι εμπειρίες έλκονται απο εμάς,για εμάς.Όποιος το καταλάβει, καλλώς!Όποιος όχι, απλά( καθόλου απλά, αλλα λέμε τωρα!)θα επαναλλαμβάνονται παρόμοιες καταστάσεις και ανθρωποι στη ζωή του!Και ν'αφήσουν τα τύπου "καλά, όλοι οι κουλοί εμένα μου τυχαίνουν;Γενικά "χτυπημένοι" είμαστε όλοι λίγο πολύ!
-
07-03-2008, 08:51 PM #26
Απ'οσο ξέρω nak για να θεωρείται "χτυπημένος"αμα συνάδει με βαρείς πλανήτες (Κρονος,Ουρανός,Πωσειδώνας, Πλουτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Πρεπει να είσαι και πολύ όμορφη μ'αυτή την όψη και καλή δημοσιοσχετίστρια.Αν εχεις και κανα εξάγωνο ή τριγωνο με τον Δία πρόσεχε την σπατάλη και την λαιμαργία.
-
08-03-2008, 09:55 AM #27
Χτυπημένος θεωρείτε όταν συνάδει με βαρείς πλανήτες(Ουρανός,Ποσειδώνα ς,Πλούτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Θα πρέπει nak απ'όσο γνωρίζω να είσαι πολύ όμορφη και καλή δημοσιοσχετίστρια μ'αυτή την όψη αλλά και σπάταλη και κατα καιρούς λαίμαργη.Ιδίως αν εχει η συνοδός σου θετικές όψεις με Δία.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.