s
Xτυπημενος ηλιος? - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 27 of 27
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Xτυπημενος ηλιος?

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Σωστό!!!Αλλά δεν ειναι λιγο μίζερο.????.το φουκαριαρικο βρηκε λιγο νερακι να ξεγελασει τη διψα εεεε απο εδω απο εκει το κακομοιρο εφτασε στη πηγη..

Υ.Γ Το ξαναχτυσω ηταν πανω στη ταχυτητα της γραφης...ΚΡΙΟΣ βλεπεις..ξαναχτισωωωωω παιδιαααααα!!!
    Η μιζερη οπτικη που περιγραφεις ειναι του απαισιοδοξου -ασε που περιεχει κι ενα ποσοστο φθονου ...για να το συνδεσω με το αλλο θεμα περι ζηλειας!- :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Ράνια

Γειά σας.Είμαι καινούργια εδώ,αλλά γνωρίζω αρκετά απο αστρολογία.Οι απορίες μου φυσικά είναι ατελείωτες!Ως προς το θέμα ίσως μπορώ να δώσω το δικό μου παράδειγμα.Εγώ εχω σύνοδο Ηλιου-Ουρανού με μία μοίρα διαφορά στον τέταρτο οίκο στον Ζυγό(o Ήλιος μου σε πτώση).Γενικά είμαι σε πολλά και σαν Υδροχόος.Κανω παρέα ατομα που οι περισσότεροι αποφεύγουν και σχέσεις αντισυμβατικές(ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου μου).Παντα υπήρχε και υπάρχει μέσα μου μια δυνατή μάχη στα πρέπει και στα θέλω.Εναντιώνομαι, κοντράρω και στο τέλος αφήνω τα πράγματα να κυλίσουν. Εχω τη στάμπα του "τσαμπουκά",αλλά εγώ θα έλεγα για μένα "τσάμπα μάγκας" μιας και το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω για τις αντικομφορμιστικές μου επιλογές, και λόγω των ιδιοτήτων του Ουρανού εχω χάσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα έκαναν τον Ηλιο μου πιο "λαμπερό".Εννοόντας οτι βάζω τρικλοποδιές στον ίδιο μου τον εαυτόain:.Αν έλυσα την όποια απορία θα χαρώ.

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Γειά σας.Είμαι καινούργια εδώ,αλλά γνωρίζω αρκετά απο αστρολογία.Οι απορίες μου φυσικά είναι ατελείωτες!Ως προς το θέμα ίσως μπορώ να δώσω το δικό μου παράδειγμα.Εγώ εχω σύνοδο Ηλιου-Ουρανού με μία μοίρα διαφορά στον τέταρτο οίκο στον Ζυγό(o Ήλιος μου σε πτώση).Γενικά είμαι σε πολλά και σαν Υδροχόος.Κανω παρέα ατομα που οι περισσότεροι αποφεύγουν και σχέσεις αντισυμβατικές(ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης του 8ου οίκου μου).Παντα υπήρχε και υπάρχει μέσα μου μια δυνατή μάχη στα πρέπει και στα θέλω.Εναντιώνομαι, κοντράρω και στο τέλος αφήνω τα πράγματα να κυλίσουν. Εχω τη στάμπα του "τσαμπουκά",αλλά εγώ θα έλεγα για μένα "τσάμπα μάγκας" μιας και το μόνο που καταφέρνω είναι να πληρώνω για τις αντικομφορμιστικές μου επιλογές, και λόγω των ιδιοτήτων του Ουρανού εχω χάσει αμέτρητες ευκαιρίες που θα έκαναν τον Ηλιο μου πιο "λαμπερό".Εννοόντας οτι βάζω τρικλοποδιές στον ίδιο μου τον εαυτόain:.Αν έλυσα την όποια απορία θα χαρώ.
    Αυτό που θα ήθελα να παρατηρήσω εγώ είναι πως απο τη στιγμή που έχουμε βρει ποιο είναι το αδύναμο σημείο στο χάρτη που μας βλάπτει, όπως πολύ σωστά είπες εμείς οι ίδιοι είμαστε, τις περισσότερες φορές, που βάζουμε τρυκλοποδιές στον εαυτό μας, έχουμε και τη δυνατότητα να το ανατρέψουμε. Εγώ πάντως προσπαθώ σκληρά για να μην "πέφτω"στη λούμπα του χάρτη μου. Στο χέρι μας είναι όλα και ο χάρτης είναι αναστρέψιμος.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by friary View Post
    Αυτό που θα ήθελα να παρατηρήσω εγώ είναι πως απο τη στιγμή που έχουμε βρει ποιο είναι το αδύναμο σημείο στο χάρτη που μας βλάπτει, όπως πολύ σωστά είπες εμείς οι ίδιοι είμαστε, τις περισσότερες φορές, που βάζουμε τρυκλοποδιές στον εαυτό μας, έχουμε και τη δυνατότητα να το ανατρέψουμε. Εγώ πάντως προσπαθώ σκληρά για να μην "πέφτω"στη λούμπα του χάρτη μου. Στο χέρι μας είναι όλα και ο χάρτης είναι αναστρέψιμος.
    Συμφωνούμε Friary,και έχουμε όχι ένα αλλα πολλά "αδύνατα" σημεία στον χάρτη μας και άλλα τοσα "δυνατά".Χάρτη ή χαρακτήρα αν θές.Αυτό που σε κάνει καλύτερο(συγκριτικά πάντα με αυτό που είσουν εσύ χτες),είναι η παραδοχή αυτού που είσαι:scared:,η προθυμία να δεχτείς πως πρέπει να αλλάξεις:σφύριγμα...και μετά;Οι εμπειρίες στη ζωή του καθενος έλκονται απο τη συμπεριφορά του,ακριβώς γιατί η πρόκληση είναι να κατανοήσουμε και να παλέψουμε αυτές τις αδυναμίες.Οι εμπειρίες έλκονται απο εμάς,για εμάς.Όποιος το καταλάβει, καλλώς!Όποιος όχι, απλά( καθόλου απλά, αλλα λέμε τωρα!)θα επαναλλαμβάνονται παρόμοιες καταστάσεις και ανθρωποι στη ζωή του!Και ν'αφήσουν τα τύπου "καλά, όλοι οι κουλοί εμένα μου τυχαίνουν;Γενικά "χτυπημένοι" είμαστε όλοι λίγο πολύ!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nak View Post
    ο ηλιος μου που κανει συνοδο με την αφροδιτη θεωρειται ''χτυπημενος''? τι ακριβως σημαινει αυτο?? συγνωμη αλλα ειμαι αρχαρια ακομα και δεν εχω καταλαβει ακομα
    Απ'οσο ξέρω nak για να θεωρείται "χτυπημένος"αμα συνάδει με βαρείς πλανήτες (Κρονος,Ουρανός,Πωσειδώνας, Πλουτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Πρεπει να είσαι και πολύ όμορφη μ'αυτή την όψη και καλή δημοσιοσχετίστρια.Αν εχεις και κανα εξάγωνο ή τριγωνο με τον Δία πρόσεχε την σπατάλη και την λαιμαργία.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nak View Post
    Χτυπημένος θεωρείτε όταν συνάδει με βαρείς πλανήτες(Ουρανός,Ποσειδώνα ς,Πλούτωνας).Η Αφροδίτη είναι προσωπικός.Θα πρέπει nak απ'όσο γνωρίζω να είσαι πολύ όμορφη και καλή δημοσιοσχετίστρια μ'αυτή την όψη αλλά και σπάταλη και κατα καιρούς λαίμαργη.Ιδίως αν εχει η συνοδός σου θετικές όψεις με Δία.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)