s
Xτυπημενος ηλιος? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Xτυπημενος ηλιος?

Δεν μπορεί να την εκφράσει γιατί; Επειδή επισκιάζεται από τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα; Ή επειδή ίσως αρνείται να αφεθεί σε αυτούς; Αν αφεθεί σε αυτούς μήπως η ενέργεια του μπορεί να βγει; Και δε θα είναι χτυπημένος;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Μια σύνοδος μεταξύ δύο πλανητων δεν ειναι απαραίτητα αρνητική, οποτε μου είναι καπως δύσκολο να καταλαβω γιατί να μιλάμε για ντε και καλά επισκίαση. Δεν ξερω, προσωπική μου αίσθηση, αλλά κάθε πλανήτης έχει τη δική του ισχύ και το δικό του "κύρος" -ας το πούμε έτσι- άρα το "παιχνίδι" που παίζει με κάποιο αλλο πλανητη ειναι θεμα όχι μόνο της ίδιας της όψης που σχηματίζεται, αλλά και του ζωδίου που τους αφορά και του οικου.

Αν ένας πλανήτης, πχ είναι ήδη κάπως αδύναμος, βρίσκεται δηλαδή ήδη σε ζώδιο πτώσης ή αδυναμίας ή σε κάποιο αντιστοιχο οίκο, δεν είναι απαραίτητο να φταίει η όψη που θα έχει με τον τάδε πλανήτη. Έτσι και αλλιώς δηλαδή θα δυσκολεύεται να εκφραστεί. :unsure:
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Κατερινα, τι εννοεις επισκιάζεται; Δηλαδη..κατω απο ποιες προυποθέσεις θεωρουμε οτι ένας πλανητης μπλοκαρει τον ηλιο;

Όνομα:
    Φωτεινή

Θα συμφωνήσω με την αποψη της altamira.:bigsmile:

Και προσθέτω.Απο τα λίγα που έχω διαβάσει η όψη της συνόδου δειχνει οτι οι πλνητες λειτουργούν σαν ένα σώμα.Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι ο ενας επισκιαζει τον άλλο η οτι τον εμποδιζει να εκφραστεί.:bigsmile:

Νομίζω πέρα απο το ζωδιο το οποίο μπορεί να μην "ταιριαζει" στην φυση ενός πλανητη, παίζει ρόλο μια όψη τετραγώνου σαν παράγοντας δυσκολίας εκφρασής του.:unsure:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Re: Απορια για χτυπημενο ωροσκοπιο

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    ps (bianca, ετσι λεγανε και οταν ηταν ο διας στο σκορπιο το 6...)
    Το 2006 που μπηκε ο Διας στο σκορπιο ηταν τελεια χρονια για μενα!

Ο ηλιος μπορει να φωτισει τα χαρακτηριστικα του πλανητη που κανει συνοδο..το αν θα φωτισει τα θετικα ή τα αρνητικα εξαρταται απο το ιδιο το ατομο που τα κατεχει και τα δυο. Εξαρταται απο ποιο θα επιλεξει να προβαλει και να διαχεριστει πιο πολυ...καπως ετσι το εχω καταλαβει εγω....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Αντωνία

Καλημέρα
    1. Μην ξεχνάτε πως ο δίας είναι σε πτώση στον αιγόκερο, άρα μην περιμένουν πολλά οι αιγόκεροι από την διέλευσή του. ¶ντε να φέρει κανα ταξιδάκι ή κανένα συμβάν ανάλογα με τον οίκο που περνά. Δεν είναι ο δίας που περνά από τον καρκίνο και δίνει ώθηση στα ντροπαλά καρκινάκια...γιατί απλά είναι στην έξαρσή του. Ούτε είναι ο δίας που περνά από τον τοξότη, που φέρνει τύχη και ευκαιρίες και εξάπλωση στα τοξοτάκια....γιατί είναι στην θέση του.
    Μάθετε όλες τις θέσεις, εξάρσεις, αδυναμίες και πτώσεις πλανητών πριν χαρείτε ή λυπηθήτε για μια διέλευση.
    2. Πες τε ότι περνάει τώρα ο δίας από τον ήλιο σας. και είναι σε ουδέτερη ας πούμε θέση ουδέρερη, στον ζυγό. Αν ο ήλιος είναι στις 25 μοίρες που θεωρείτε κρίσιμη μοίρα, δηλ κάποια στιγμή το άτομο θα αντιμετωπίσει μια κρίση στα θέματα του ήλιου(εργασία-υγεία-) ή του ζωδίου(αρμονία-δικαιοσύνη-σχέσεις)
    και αν ο ήλιος κάνει τετράγωνα ακριβείας με πλούτωνα και ποσειδώνα ας πούμε, τότε μια διέλευση του δία πάνω από τον ήλιο, θα ενεργοποιήσει και θα μεγενθύνει μια κρίση στα επαγγελματικά ας πούμε ή σε άλλα θέματα. Μόνο καλό δεν θα κάνει, απεναντίας μπορεί να φέρει την κρίση αυτή αντί να φέρει τύχη.
    Οι διελέυεις του δία δεν είναι πάντα τυχερές και να εύχεστε τουλάχιστον να είναι ανώδυνες...ή με το ελάχιστο κόστος.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Παιδιά δεν ξέρω αν ειναι κακό να έχεις χτυπημένο ήλιο τελικά...αντίθετα μπορεί να σταθεί σωτήριο σε κάποιες καταστασεις...Ούσα "παθούσα"-με αντίθεση Ηλιου και Πλουτωνα -έχω παρατηρησει οτι εχω πιο πολλά "φρύδια" να διαλύσω τα πάντα αν δεν περναω καλά και να τα ξαναχτύσω απο την αρχη....Οπως επισης πιστευω οτι τετοιου ειδους όψεις οπλιζουν το ατομο με οση στωικοτητα χρειαζεται για να αντιμετωπισει δυσκολιες που για καποιους αλλους ειναι ανυπερβλητες!!!
    Τελος , το οπλο της αισιοδοξιας στους χαλεπους καιρους που ζουμε, κατ'εμε δεν ειναι τοσο χρησιμο..θα ελεγα και λιγο αφελες..οσο η στωικοτητα:bigsmile:Για σκεφτητε το!!!
    Η αισιοδοξια και η απαισιοδοξια ειναι λιγο κουλα πραγματα ..ακουω να λενε -εγω βλεπω το ποτηρι μισογεματο η μισο αδειο αντιστοιχα-ουτε το ενα ουτε το αλλο εχει καποια βαση..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ!!!!!!:toung:

Υ.Γ Αντε τωρα να αναλυσεις το παραπανω στα Τοξοτακια και στα Αιγοκερακια..:toung::toung::toung:

Όνομα:
    Κυριακή

Συμφωνω μαζι σου για το πως μπορει να δουλεψει μια δυσκολη οψη! Και κυριως σε συνδυασμο με τις υπολοιπες του χαρτη. Οπου τα πραγματα τελικα καταληγουν να ειναι διαφορετικα απο αυτα που φαινονται -εκ πρωτης αποψεως τουλαχιστον-.
    Μια ενσταση μονο στα περι αισιοδοξιας. Οπως καθε τι εχει τις βαθμιδες του ετσι και η αισιοδοξια [και αντιστοιχα η απαισιοδοξια]. Το ενα ακρο ειναι η χαζοχαρουμενιά ΚΑΙ η ελλειψη ρεαλισμου: π.χ. οτι το "μισογεματο" ποτηρι θα σου φτασει για να διασχισεις την ερημο!!
    Στην αλλη οψη του νομισματος ειναι το να χαιρεσαι που βρηκες εστω και μισο ποτηρι νερο να ξεγελασεις την διψα σου, να παρεις δυναμεις, και να φτασεις ... στην πηγη για να ξεδιψασεις!!:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Αντωνία

Μα φυσικά οι δύσκολες όψεις μας καθιστούν ετοιμοπόλεμους πάντα και δυνατούς.
    Ειδικά του πλούτωνα. Η ζωή όπως λέω στον άντρα μου, δίνει τους τυχερούς και τους άξιους. Κάπου θα κλείνουμε πιο πολύ, στο ένα ή στο άλλο.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Συμφωνω μαζι σου για το πως μπορει να δουλεψει μια δυσκολη οψη! Και κυριως σε συνδυασμο με τις υπολοιπες του χαρτη. Οπου τα πραγματα τελικα καταληγουν να ειναι διαφορετικα απο αυτα που φαινονται -εκ πρωτης αποψεως τουλαχιστον-.
    Μια ενσταση μονο στα περι αισιοδοξιας. Οπως καθε τι εχει τις βαθμιδες του ετσι και η αισιοδοξια [και αντιστοιχα η απαισιοδοξια]. Το ενα ακρο ειναι η χαζοχαρουμενιά ΚΑΙ η ελλειψη ρεαλισμου: π.χ. οτι το "μισογεματο" ποτηρι θα σου φτασει για να διασχισεις την ερημο!!
    Στην αλλη οψη του νομισματος ειναι το να χαιρεσαι που βρηκες εστω και μισο ποτηρι νερο να ξεγελασεις την διψα σου, να παρεις δυναμεις, και να φτασεις ... στην πηγη για να ξεδιψασεις!!:bigsmile:
    Σωστό!!!Αλλά δεν ειναι λιγο μίζερο.????.το φουκαριαρικο βρηκε λιγο νερακι να ξεγελασει τη διψα εεεε απο εδω απο εκει το κακομοιρο εφτασε στη πηγη..

Υ.Γ Το ξαναχτυσω ηταν πανω στη ταχυτητα της γραφης...ΚΡΙΟΣ βλεπεις..ξαναχτισωωωωω παιδιαααααα!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)