s
Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 29 of 29
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είδα το ωραίο σκεπτικό της Ζέτας (με τον εμπεριεχόμενο οίκο- αλήθεια αυτό δείχνει τάση για διαζύγιο?) παραπάνω καθώς και τις ωραίες απαντήσεις και ζήλεψα!!!!!:embarrest

Γιατι να δειχνει ταση για διαζυγιο; :blink: Επειδη ο Ζυγος ειναι διπλο ζωδιο;:blink:
    ΚΑτα την αποψη μου, η αναγκη για αρμονια, καλαισθησια, ευγενεια και ρομαντισμο κρυβονται και βγαινουν δυσκολα στην επιφανεια και ισως μονο αν τις "τσιγκλησει" το καταλληλο ατομο.
    Η ισως, η κριτικη σταση καθως και η βοηθεια που προσφερεται στον συντροφο και στους συνεργατες, ενω εκφραζονται με -τον εκνευριστικα λεπτολογο- Παρθενιστικο τρόπο, εχει ως βαθυτερο κινητρο την εκπληρωση των παραπανω αναγκων. :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Και εγώ που έχω ακμή 7ου σε Παρθένο συμφωνώ με την προσφορά, αλλά όχι με τις εκπλήξεις... Δε θα το έλεγα για τον εαυτό μου... Γιατί όμως? ίσως και εγώ λόγω σελήνης σε Υδροχόο (και 12ο) η μπα??:
    Πιστεύω ότι αυτό που λέμε για το ζώδιο ακμής του 7ου είναι πολύ γενικευμένο,γιατί και εγώ και εσύ μπορεί να έχουμε ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο αλλά να λειτουργούμε διαφορετικά γιατί παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα που μπορεί να ενισχύουν ή και να ακυρώνουν όλα αυτά περί ακμής 7ου.Όπως το ζώδιο που είμαστε αλλά και πολλά άλλα! :idea:

Ο 7ος βέβαια πιάνει και ζυγό, αλλά όχι ολόκληρο νομίζω... έχω μπερδευτεί λιγάκι σε αυτό το σημείο.. Σε Ζυγό και 7ο έχω Αρη και Κρόνο ανάδρομους... Κοιτάω και εγώ την αφροδίτη και τις όψεις τις? (Σε ιχθείς και 1ο)... γιατί κάνει ένα τρίγωνο με Δία στο Σκορπιό και στον 8ο οίκο.
    Αυτό που θα σου πώ να ξέρεις ότι ισχύει για όλους τους οίκους ανεξαιρέτως,ακόμα και για τον ωροσκόπο.Για να έχει ένας οίκος 2 κυβερνήτες πρέπει το δεύτερο ζώδιο να περιλαμβάνεται όλο.Δηλαδή για να έλεγες ότι η Αφροδίτη σου είναι και αυτή κυβέρνητης 7ου,θα έπρεπε να πιάνει όλο τον ζυγό και όχι μισό.Δεν είναι απαραίτητο ότι επειδή ξεκινάει και άλλο ζώδιο μέσα στον οίκο ότι κοιτάμε και τον κυβερνήτη του.Ελπίζω να βοήθησα!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ιουλία

Και εγώ που έχω ακμή 7ου σε Παρθένο συμφωνώ με την προσφορά, αλλά όχι με τις εκπλήξεις... Δε θα το έλεγα για τον εαυτό μου... Γιατί όμως? ίσως και εγώ λόγω σελήνης σε Υδροχόο (και 12ο) η μπα?? Ο 7ος βέβαια πιάνει και ζυγό, αλλά όχι ολόκληρο νομίζω... έχω μπερδευτεί λιγάκι σε αυτό το σημείο.. Σε Ζυγό και 7ο έχω Αρη και Κρόνο ανάδρομους... Κοιτάω και εγώ την αφροδίτη και τις όψεις τις? (Σε ιχθείς και 1ο)... γιατί κάνει ένα τρίγωνο με Δία στο Σκορπιό και στον 8ο οίκο.

Για βοήθεια ακμή 5ου σε Καρκίνο...

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είδα το ωραίο σκεπτικό της Ζέτας (με τον εμπεριεχόμενο οίκο- αλήθεια αυτό δείχνει τάση για διαζύγιο?) παραπάνω καθώς και τις ωραίες απαντήσεις και ζήλεψα!!!!!:embarrest

Μην συγκρίνεις χάρτες ή οίκους ...
    Μπορεί να έχετε και οι 2 ακμή 7ου στην Παρθένο αλλά έχεις, επίσης, ανάδρομο ¶ρη και ανάδρομο Κρόνο στον 7ο. Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι ένας κρόνος να φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές? Αυτά είναι χαρακτηριστικά του Ουρανού και όχι του Κρόνου. Ο Κρόνος φέρνει σταθερότητα.
    Υπάρχουν κάποια άρθρα στο σαιτ για ανάδρομους πλανήτες που μπορούν να σε βοηθήσουν.
    Ελπίζω να βοήθησα. :bigsmile:
    Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!ΕΧΩ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ(ΣΚΟΡΠΙΟΣ),ΤΕΤΡ ΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΤΑΥΡΟΣ) ΣΤΟΝ 4ο Κ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(ΤΟΞΟΤΗΣ) ΣΤΟΝ 11ο.ΤΟ VERTEX TETRAGVNO ME THN ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ VERTEX ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) Κ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 3ο,ΚΡΟΝΟ Κ ΟΥΡΑΝΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Απρόσωπος δε πολύ συχνά και ψυχρός ο εκπρόσωπος του Ουρανού σε αντιδιαστολή με το ζώδιο της καρδιάς που βρίσκεται απέναντί του, τον Λέοντα, γιατί ανάβει και θερμαίνεται μόνο μέσα από το εκκεντρικό, την καλώς νοοούμενη τρέλλα, κι έτσι ο γάμος που θα αποφασίσει - αν ποτέ αποφασίσει - θα είναι με ένα άτομο τετοιο, που δεν νοιάζεται για γάμους και τακτοποιήσεις. Αλλιώς, θα δυστυχήσει και έναν συνηθισμένο συμβατικό γάμο θα τον ακολουθήσει πιθανόν ένας χωρισμός.
    Συγγνομη αλλα ξανα δυαβασα σημερα το ποστ σας και βλεπω οτι γραψαται οτι ο Ουρανος βρισκεται απεναντι του,τον Λεοντα.Εγω βλεπω τον Κριο,πως βλεπεται εσεις τον Λεοντα απεναντι δλδ?
    Και κατι ακομα,εκει που λεει για τον Ουρανο οτι διαλυ τον γαμο η τη σχεση του ξαφνικα,οντος ετσι εκανα πριν 5 μηνες:bigsmile:,λιγο μετα που μπεικε ο Πλουτονας στο ζωδιο μου:blink: Και εχω και τον Πλουτονα εκει στον 7ο οικο.
    .Στα καλα καθουμενα,ενα βραδυ του ζητεισα δυαζυγιο:nuts:,μπαμ και κατο.Αλλα δεν δεχτεικε φυσικα και με παρακαλεσε να μεινω,και προς το παρον καθομαι ακομα.Μετα που θα ξανα μπει ο Πλουτονας στο ζωδιο μου τελος νοεμβριου,πιθανον να ξεσπασει παλι το υφεστιο και ακομα πιο σιγουρο του χρονου οταν μπει ο Κρονος στο Ζυγο:nuts:,δλδ στον 7ο οικο μου:blink:.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Συγγνομη αλλα ξανα δυαβασα σημερα το ποστ σας και βλεπω οτι γραψαται οτι ο Ουρανος βρισκεται απεναντι του,τον Λεοντα.Εγω βλεπω τον Κριο,πως βλεπεται εσεις τον Λεοντα απεναντι δλδ?
    Και κατι ακομα,εκει που λεει για τον Ουρανο οτι διαλυ τον γαμο η τη σχεση του ξαφνικα,οντος ετσι εκανα πριν 5 μηνες:bigsmile:,λιγο μετα που μπεικε ο Πλουτονας στο ζωδιο μου:blink: Και εχω και τον Πλουτονα εκει στον 7ο οικο.
    .Στα καλα καθουμενα,ενα βραδυ του ζητεισα δυαζυγιο:nuts:,μπαμ και κατο.Αλλα δεν δεχτεικε φυσικα και με παρακαλεσε να μεινω,και προς το παρον καθομαι ακομα.Μετα που θα ξανα μπει ο Πλουτονας στο ζωδιο μου τελος νοεμβριου,πιθανον να ξεσπασει παλι το υφεστιο και ακομα πιο σιγουρο του χρονου οταν μπει ο Κρονος στο Ζυγο:nuts:,δλδ στον 7ο οικο μου:blink:.
    Λεει GLUKA ο εκπρόσωπος του Ουρανού σε αντιδιαστολή με το ζώδιο της καρδιάς που βρίσκεται απέναντί του.Εκπρόσωπο του Ουρανου εννοει προφανώς τον Υδροχόο.Απέναντι απο τον Υδροχόο ειναι ο Λέοντας.

Γεια σας! Μπορω να ρωτησω τι σημαινει ο κυβερνητης του 7ου - ακμη στον Ταυρο (Αφροδιτη)- να ειναι στον 9ο? Και να σχηματιζει τριγωνο με Σεληνη και Ωροσκοπο και εξαγωνο με Ερμη? Ευχαριστω πολυ!!!

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Γεια σας! Μπορω να ρωτησω τι σημαινει ο κυβερνητης του 7ου - ακμη στον Ταυρο (Αφροδιτη)- να ειναι στον 9ο? Και να σχηματιζει τριγωνο με Σεληνη και Ωροσκοπο και εξαγωνο με Ερμη? Ευχαριστω πολυ!!!
    Αν πας στην 1η σελίδα που λέει "Υπολογιστικά" και πατήσεις στο "γενέθλιος χάρτης" το μεγαλύτερο μέρος της ερώτησής σου θα απαντηθεί :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by gluka View Post
    Καλησπερα σας.Εχω μια απορια πολυ μεγαλη τωρα:unsure:.Εχω ενα βιβλιο της αστρολογιας και λεει για τον Ουρανο στον 7ο οικο δειχνει τασεις χωρισμου.Οτι εχουν την ταση να διαλυουν τη σχεση τους ξαφνικα και αναπαντεχα.Και γραφει οτι αυτα τα ατομα δεν εχουν καμια προθεση να παντρευτουν <<με παπα και με κουμπαρο>>.Εγω παντρευτηκα και το ειθελα και παρα πολυ με παπα και κουμπαρο:bigsmile:.Αλλα οτι εχω την τασει να τελειοσω μια σχεση ξαφνικα,ετσι ειναι.Και γραφει οτι αυτα τα ατομα ειναι ασυμβιβαστα,για να μπορεσουν να λειτουρησουν σε μια σχεση νιωθουν την ανανγκη να ειναι απολυτα ελευθερα.Ετσι νιωθω και εγω.Και κατι αλλο και πολυ αληθεια:toung:,η πιο σταθερη σχεση τους ειναι αυτη που εκφραζεται με το γνωτο << αγαπιομαστε απο μακρια>>.Εχω τον Ουρανο στο Ζυγο στης 27*10'.Τι λετε ?
    καλημέρα σας.κι εγω έχω ουρανό στον 7ο οίκο αλλά θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο μαζί σταθερά και να παντρευτώ.Επίσης συμβιβάζομαι σχετικά εύκολα.χωρίζω όταν δεν περνώ καλά κ όχι γιατί θέλω να είμαι ελεύθερη.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι ελκύω τέτοια άτομα ανεξάρτητα κ ελεύθερα.τι να πω......
    ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)