- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.
-
18-01-2008, 02:38 PM #21
Re: Απορία για ερμηνεία 7ου οίκου.
Γιατι να δειχνει ταση για διαζυγιο; :blink: Επειδη ο Ζυγος ειναι διπλο ζωδιο;:blink:
ΚΑτα την αποψη μου, η αναγκη για αρμονια, καλαισθησια, ευγενεια και ρομαντισμο κρυβονται και βγαινουν δυσκολα στην επιφανεια και ισως μονο αν τις "τσιγκλησει" το καταλληλο ατομο.
Η ισως, η κριτικη σταση καθως και η βοηθεια που προσφερεται στον συντροφο και στους συνεργατες, ενω εκφραζονται με -τον εκνευριστικα λεπτολογο- Παρθενιστικο τρόπο, εχει ως βαθυτερο κινητρο την εκπληρωση των παραπανω αναγκων. :bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
18-01-2008, 05:05 PM #22
Πιστεύω ότι αυτό που λέμε για το ζώδιο ακμής του 7ου είναι πολύ γενικευμένο,γιατί και εγώ και εσύ μπορεί να έχουμε ακμή 7ου οίκου στην Παρθένο αλλά να λειτουργούμε διαφορετικά γιατί παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα που μπορεί να ενισχύουν ή και να ακυρώνουν όλα αυτά περί ακμής 7ου.Όπως το ζώδιο που είμαστε αλλά και πολλά άλλα! :idea:
Αυτό που θα σου πώ να ξέρεις ότι ισχύει για όλους τους οίκους ανεξαιρέτως,ακόμα και για τον ωροσκόπο.Για να έχει ένας οίκος 2 κυβερνήτες πρέπει το δεύτερο ζώδιο να περιλαμβάνεται όλο.Δηλαδή για να έλεγες ότι η Αφροδίτη σου είναι και αυτή κυβέρνητης 7ου,θα έπρεπε να πιάνει όλο τον ζυγό και όχι μισό.Δεν είναι απαραίτητο ότι επειδή ξεκινάει και άλλο ζώδιο μέσα στον οίκο ότι κοιτάμε και τον κυβερνήτη του.Ελπίζω να βοήθησα!:bigsmile:I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
22-01-2008, 10:54 AM #23
Μην συγκρίνεις χάρτες ή οίκους ...
Μπορεί να έχετε και οι 2 ακμή 7ου στην Παρθένο αλλά έχεις, επίσης, ανάδρομο ¶ρη και ανάδρομο Κρόνο στον 7ο. Πόσο εύκολο πιστεύεις ότι είναι ένας κρόνος να φέρνει εκπλήξεις και αλλαγές? Αυτά είναι χαρακτηριστικά του Ουρανού και όχι του Κρόνου. Ο Κρόνος φέρνει σταθερότητα.
Υπάρχουν κάποια άρθρα στο σαιτ για ανάδρομους πλανήτες που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Ελπίζω να βοήθησα. :bigsmile:
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
23-01-2008, 04:08 PM #24
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ Κ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!ΕΧΩ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ(ΣΚΟΡΠΙΟΣ),ΤΕΤΡ ΓΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΤΑΥΡΟΣ) ΣΤΟΝ 4ο Κ ΣΕ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ(ΤΟΞΟΤΗΣ) ΣΤΟΝ 11ο.ΤΟ VERTEX TETRAGVNO ME THN ΑΦΡΟΔΙΤΗ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ Κ VERTEX ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ) Κ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ 3ο,ΚΡΟΝΟ Κ ΟΥΡΑΝΟ.ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
09-06-2008, 09:51 AM #25
Συγγνομη αλλα ξανα δυαβασα σημερα το ποστ σας και βλεπω οτι γραψαται οτι ο Ουρανος βρισκεται απεναντι του,τον Λεοντα.Εγω βλεπω τον Κριο,πως βλεπεται εσεις τον Λεοντα απεναντι δλδ?
Και κατι ακομα,εκει που λεει για τον Ουρανο οτι διαλυ τον γαμο η τη σχεση του ξαφνικα,οντος ετσι εκανα πριν 5 μηνες:bigsmile:,λιγο μετα που μπεικε ο Πλουτονας στο ζωδιο μου:blink: Και εχω και τον Πλουτονα εκει στον 7ο οικο.
.Στα καλα καθουμενα,ενα βραδυ του ζητεισα δυαζυγιο:nuts:,μπαμ και κατο.Αλλα δεν δεχτεικε φυσικα και με παρακαλεσε να μεινω,και προς το παρον καθομαι ακομα.Μετα που θα ξανα μπει ο Πλουτονας στο ζωδιο μου τελος νοεμβριου,πιθανον να ξεσπασει παλι το υφεστιο και ακομα πιο σιγουρο του χρονου οταν μπει ο Κρονος στο Ζυγο:nuts:,δλδ στον 7ο οικο μου:blink:.
-
09-06-2008, 10:37 AM #26
-
16-06-2008, 08:44 PM #27
Γεια σας! Μπορω να ρωτησω τι σημαινει ο κυβερνητης του 7ου - ακμη στον Ταυρο (Αφροδιτη)- να ειναι στον 9ο? Και να σχηματιζει τριγωνο με Σεληνη και Ωροσκοπο και εξαγωνο με Ερμη? Ευχαριστω πολυ!!!
-
16-06-2008, 08:53 PM #28
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-06-2008, 01:30 PM #29
καλημέρα σας.κι εγω έχω ουρανό στον 7ο οίκο αλλά θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο μαζί σταθερά και να παντρευτώ.Επίσης συμβιβάζομαι σχετικά εύκολα.χωρίζω όταν δεν περνώ καλά κ όχι γιατί θέλω να είμαι ελεύθερη.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι ελκύω τέτοια άτομα ανεξάρτητα κ ελεύθερα.τι να πω......
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.