s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 215

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Ετσι ειμαι οντος :bigsmile:.1000 Ευχαρηστω

"Εάν η ακμή του 5ου σου είναι στον Καρκίνο, τοτε κυβερνήτης του είναι μόνο η Σελήνη."
    Στο βιβλιο που εχω,λεει για την Σεληνη στον 5ο οικο,οτι το ατομο εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπλεχτει σε συναισθηματικες δεσμευσεις.Και οτι δεν ειναι ιδιαιτερα ρομαντικο,αλλα νιωθει την αναγκη να επιβεβαιωνει την ικανοτητα του να ελκει το αντιθετο φυλο και να ενισχυει ετσι την αυτοπεποιθηση του,μεσω προσωρινων φλερτ,που να του δειχνουν οτι δεν περνα απαρατηρητο.:bigsmile:Ετσι νιωθω και εγω 100%.Λεει,ειναι φυσικο να φανερωνει ατομο που μπορει να <<κλειστει>> και να καλυψει τις ευαισθησιες του,αλλα αντιθετα,ατομο που αντιμεταθετει ευαισθησιες του στις ερωτικες του σχεσεις και ζητα συνεχεια επιβεβαιωσεις απο το ετερον ημισου.Η Σεληνη στον 5ο ειναι πολυ <<μαγνητικο>> για το αντιθετο φυλο και σπανια ειναι χωρις κατακτησεις:bigsmile:.Ετσι ειναι.Ειναι το ατομο που δεν εχει αναγκη να βαλει τα δυνατα του για να βρει ταιρι,γιατι ειναι σαν μαγνητης.Οντος :bigsmile::toung:.Ξερει να σαγηνευει και πολλες φορες το κανει μονο για να δει τη δυναμη του,χωρις να επιδιωκει καμια μορφη σχεσης με το <<θυμα>> του:bigsmile:.Απιστευτο,ακρυβος αυτα κανω :bigsmile:.

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by yoO View Post
    εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
    επισης εχω κ λιλιθ στον 7ο.:worried:
    χαααααααλιαααααα

:
    Μη πανικοβάλεσαι!!!
    Για να παρηγορηθείς, και εμένα ο άτιμος ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου.Εκεί να δεις μαύρο ΧΑΛΙ!! χιχι! Αλλά όπως μας λένε οι αστρολόγοι τίποτα δεν είναι κακό και όλα είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας!Για τις όψεις που κάνει ο Κρόνος σου δεν μπορώ να πώ με σιγουριά,για αυτό δεν το διακινδυνέυω,αλλά για την παρουσία του Κρόνου κάτι μπορώ να σου πώ.
    Λοιπόν ο Κρόνος στον έβδομο ίσως σε κάνει επιλεκτικό και ώριμο ως προς τις επιλογές σου για συνεργάτες και γενικά για άτομα που επιλέγεις για συντροφιά και μάλιστα ίσως να είσαι και λίγο αυστηρός στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου.Επίσης ίσως σου φέρνει και λίγο γκρίνια,ανασφάλεια και μοναξιά.Έχω ακούσει στο site,ότι ο Κρόνος στον 7ο μπορεί και να δείχνει καθυστερημένο γάμο, ή γάμο σε μεγάλη ηλικία.Επομένως αν χρησιμοποιήσεις την ωριμότητα και αφήσεις την ανασφάλεια που μας δίνει ο κύριος Κρόνος,πιστεύω ότι θα δεις την παρουσία του στον έβδομο οίκο με καλό μάτι!!:bigsmile:
    Και άν έχεις κανένα παράπονο ή σου προκείψει κάτι που πιστεύεις ότι οφείλεται στον Κρόνο,εδώ είμαστε!!
    Ομοιοπαθείς!!!!:bigsmile:

Φιλικά.

(αν υπάρχει κάποιο λάθος στα παραπάνω,διορθώστε με)
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Καλημερα. Εμενα ο 5ος οικος μου ειναι μονος και ερημος.Καλε ουτε ενας πλανητης να μην καταδεχτει να παει να κατσει να του κανει παρεα. Αχ που θα μεινω γεροντοκορη:sorry:.
    Σοβαρα τωρα, τι ερμηνεια δινεται για αυτο το φαινομενο :scared
    :blink:

Μην γίνεστε υπερβολικοί βρε παιδιά..... Τι πάει να πει θα μείνω γεροντοκόρη; Δεν λειτουργεί έτσι η αστρολογία :blink: Ας ειμαστε λίγο προσεκτικοί και καλό είναι να διαβάζουμε τα θέματα από την αρχή έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται οι ίδιες απορίες και φυσικά να μην γίνεστε υπερβολικοί αλλά να καταλάβετε το σύστημα.

Είπαμε, όταν ένας οίκος είναι κενός από πλανήτες, τότε κοιτάμε που βρίσκεται ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου και τι όψεις κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να βρεις που είναι η ακμή του 5ου σου και μετά να δεις ο κυβερνήτης που βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει...

εγω εχω τον 7ο στον υδροχοο. κ εκει ειναι κ ο κρονος μου.κακο αυτο.:sad2:
    συγκεκριμενα ειναι στις 17 42 μοιρες του υδροχοου κ κανει τετραγωνο με πλουτωνα
    κ εξαγωνο με μεσουρανημα.ποσο κακο εινα αυτο?:worried:
    επισης εχω κ λιλιθ στον 7ο.:worried:

χαααααααλιαααααα
    Μπορω να σε βωιθεισω και εγω με το βιβλιο που εχω μπροστα μου:toung:.Ο κρονος στον 5ο οικο δινει σχεσεις αγαπης,οι οποιες δυσκολευουν πολυ το ατομο.Συχνα αυτοι οι ανθρωποι εγκαταλειπουν την προσπαθεια να κατακτησουν την ευτυχια που προερχεται απο τον ερωτα,πραγμα που οφειλεται στο οτι εχουν πληγωθει πολυ απο τιις σχεσεις τους και προσπαθουν να βρουν διεξοδους,ειτε κανοντας συμβασεις ειτε αφιερωνοντας τη ζωη τους στην κοινωνικη καταξιωση.Το χειροτερο για την ψυχοσυνθεση τους ειναι οτι εχουν την ταση να ελκονται απο ατομα τα οποια ειναι ανικανα να ανταποδωσουν τα συναισθηματα τους,ατομα ψυχρα και πολλες φορες αδιαφορα.Αλλοτε παλι δεν μπορουν οι ιδιοι να δοθουν σε καπιο ατομο που ειναι αξιο να τους χαρισει την ευτυχια,πραγμα που τις περισσοτερες φορες συμβαινει επειδη ο Κρονος στον 5ο οικο δημιουργει φοβο και εσωστρεφεια σε σχεση με τον ερωτα.Τα ατομα με τον Κρονο στον 5ο οικο ειναι ανθρωποι λιγομιλητοι και δεν εωτερικευουν τα ρομαντικα τους αισθηματα.Μερικες φορες οι υποψηφιοι εραστες μπορει να ερθουν πολυ κοντα ο ενας στον αλλο,αλλα αυτο που θα τους απομακρυνει ειναι η ελλειψη ενθουσιασμου.Ο Κρονος στον 5ο οικο δεν σας μπλοκαρει ουτε σας εμποδιζει απο τον ερωτα για ολοκληρη τη ζωη σας.Συνηθως φερνει την αγαπη και την ολοκληρωση μετα τα 30. Σε μικροτερη ηλικια μπορει το ατομο με τον Κρονο στον 5ο οικο να βρει την αγαπη και τον ρομαντισμο,αλλα να υπαρχουν πρακτικα εμποδια και να μην του επιτρεπουν να ευχαριστηθει τον ερωτα του.Σ'αυτες τις περιπτωσεις,συνηθως,τα ατομα αναγκαζονται να ζουν σε διαφορετικες πολεις λογω σπουδων η δουλειας,με φυσικο αποτελεσμα να μην ειναι συχνα μαζι.Και πολλα αλλα λεει, αλλα σου ειπα τα πιο συμαντικα.:toung:

gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!

gluka,zeta1987 σας ευχαριστώ πάρα πολυ για το ενδιαφερον σας!!
    Συγγνομη "yoO" αλλα εγραψα για το λαθος οικο
    Ο Κρονος σε τετραγωνο με τον Πλουτονα,( αυτο το εχω και εγω) ειναι οψη αυτοκαστραφης.Τα ατομα ειναι απαισιοδοξο και δεν μπορει να προσαρμοστει στα κοινωνικα δεδομενα.Σε διαρκη αντιπαλοτητα με τον εαυτο του,αλλα και τους γυρω του.

Ο Κρονος στον 7ο οικο,οι απαιτησεις αυξανονται,πραγμα που μπορει να σας κανει να νιωσετε εγκλωβισμενοι.Πολλες φορες αυτη η επιδραση σηματοδοτει τη διαλυση ενος γαμου.Ο Κρονος στον 7ο οικοδεν αποκλειει τον αμο,αλλα δημιουργει στο ατομο την ταση να τον αναβαλλει για πολυ αργοτερα στη ζωη του.Οπως το ατομο με τον Κρονο στον 50 οικο,ετσι και αυτο με τον Κρονο στον 7ο μπορει να ελκυει ανθρωπους που ειναι πολυ μεγαλυτεροι και πολυ ωριμοτεροι απο αυτον.Αν ο Κρονος ειναι σε καλη γωνια,το ατομο μπορει να ελπιζει σε εναν πολυ καλο γαμο,εναν γαμο με την προοπτικη να διαρκεσει ολη του τη ζωη.Αν ο Κρονος ειναι σε αδυναμια,ο ανθρωπος αυτος εχει πολλα να μαθει για τον γαμο και τις σχεσεις και πιθανον θα περασει απο πολυ δυσκολες καταστασεις στις σχεσεις του με τους αλλους.

Ο Κρονος στον Υδροχοο,αποδεχεται ολες τις αξιες,οσο εξτρεμιστικες και αν ακουγονται,δεν κλεινει σε τπτ τα αυτια του,αλλα ξερει καλα να κρατιεται σταθερα και στις δικες του θεσεις.Ονειρευεται την ιδανικη κοινωνια,οπου ολοι θα ειναι φιλοι,αλλα δεν ονειροβατει.Αυτα

σε ευχαριστω κ παλι!δν πειραζει που εγραψες για τον 5ο το ενδιαφερον μετραει!Perfect

τασεις αυτο καταστροφης??ωχχχ....
    μηπως γνωριζεις τπτ κ για τριγωνο Σεληνης-Κρονου?:unsure:

κ παλι ευχαριστω

τι ακριβως ειναι η ακμη?
    εκει που τελειωνει ο οικος?

Page 3 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)