- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 91
Thread: Ο μεγάλος Έρωτας
-
01-11-2007, 11:44 AM #21
Re: Ο μεγάλος Έρωτας
Συνόδους, αντιθέσεις, τρίγωνα, τετράγωνα, εξάγωνα και ημιεξάγωνα. Και αν π.χ. ο ποσειδώνας κάνει μόνο μια όψη με σελήνη και ο ουρανός με όλα υπερισχύει ο ουρανός και έχουμε ουράνιο τύπο.
-
01-11-2007, 11:45 AM #22
Επιτρέψτε μου να γράψω κάποιες χθεσινές μου σκέψεις που κατέγραψα σχεδόν υπό καθεστώς αυτόματης γραφής
Ποσειδών - 'Ερωτας, ρομαντισμός, φαντασία/φαντασίωση - Ιδέα - Πνευματική αγάπη - Ζωτικό Ψεύδος (σύμφωνα με Ερίκο 'Ιψεν) - Ψευδ-αίσθηση.
Αφροδίτη - Αγάπη, τρυφερότητα, η φαντασία που αποκτά πλέον σώμα και γίνεται γυναίκα, Υπο-δοχή, Υπο-ταγή (γυναικείες ιδιότητες).
'Αρης - Σεξουαλική πράξη, αρρενωπότητα, σωματική κατάκτηση, διείσδυση (φαλλικό σύμβολο), απουσία συναισθήματος.
Ουρανός - 'Εκπληξη, κεραυνοβόλο ιδιόρρυθμο συναίσθημα που πρόκειται όμως για επίπλαστο έρωτα. Στην πραγματικότητα είναι κεραυνοβόλος διανοητικός πόθος ή απελευθερωμένος σωματικός πόθος με την έννοια ότι το άτομο που ποθεί δεν είναι εξαρτημένο ούτε από την Ιδέα για τον άλλον ούτε από το σεξ μαζί του. Συχνά οι πλέον απρόσωπες σχέσεις.
Πλούτωνας - Το ακριβώς αντίθετο απ'αυτό του Ουρανού. Επίσης δεν είναι έρωτας, αλλά εδώ έχουμε τον πνικτικό πόθο. Ο πόθος δεν εκφράζεται με την ευρωστία και την ταχύτητα που τον εκφράζει ο 'Αρης, αλλά αναπτύσσεται αργά και πολλές φορές σαδομαζοχιστικά. Οι νοθευτές της αγάπης κατοικούν εδώ : Εξάρτηση, καταπίεση, ζήλια. Αν το άτομο όμως είναι εξελιγμένο : Aφοσοίωση, δέσμευση, όρκοι παράδοσης, εξέλιξη μέσα από την αγάπη, εμβάθυνση.
Δεσμοί Σελήνης - Ο συνεκτικός ιστός του έρωτα, η γέφυρα μεταξύ δυο ανθρώπων, η έλξη επίσης δεν είναι ερωτική, αλλά καρμική. Το δέρμα του έρωτα. Αν ο Διάβολος υπήρχε, σίγουρα θα ήταν δέρμα (Φρίντριχ Νίτσε).
-
01-11-2007, 11:45 AM #23
Το θέμα το έχει εισηγηθεί στην ουσία ο Αργοναύτης και υπάρχει και μία συζήτηση που είχαμε κάνει γι' αυτό το θέμα... Δείτε λίγο την ενότητα Εραστές της Αστρολογίας / Πλανήτες με έντονη θέση στο χάρτη ή πατήστε εδώ
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-11-2007, 11:47 AM #24
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-11-2007, 11:48 AM #25
Νομίζω ότι δεν πρέπει να επεκτείνουμε την κουβέντα για τους πλανητικούς τύπους, γιατί θα βγούμε off topic...
Aς επικεντρωθούμε στον έρωτα...
Για ερωτήσεις για τους τύπους, μπορούμε να συμπληρώσουμε στην ενότητα που σας πρότεινα...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
01-11-2007, 11:52 AM #26
Ευχαριστώ Colibri και Βασίλη.:bigsmile:
Ρώτησα, καθώς είδα ότι συνδέσατε τους τύπους, με το θέμα που εξετάζουμε.
[Μια και έχω όψεις των φώτων και με ουρανό και με πλουτωνα, αναρωτιόμουν σε ποιο στρατόπεδο βρίσκομαι στο θέμα.]επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
01-11-2007, 12:06 PM #27
Καλημέρα σε όλους!! Όντως πολύ ενδιαφέρον το θέμα! Εγώ θεωρώ ότι σε συναστρίες παίζουν σημαντικό ρόλο οι όψεις που σχηματίζουν οι δύο σελήνες είτε μεταξύ τους, είτε με αργοκίνητους πλανήτες λένε ότι φέρνουν και κάρμα (με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω):embarrest! Εγώ θα περίμενα έναν μεγάλο έρωτα αν είχα διεύλεση Δία στον 7ο οίκο, δίέλευση την οποία είχα την περίοδο 2003-2004 και γνώρισα ένα άτομο που η σχέση μας κράτησε 4 χρόνια! Επειδή δεν ήξερα ώρα μία σημαντική όψη που είχα με αυτό το άτομο ήταν η σύνοδος του ανάδρομου Πλούτωνα του στον Ζυγό πάνω στον ¶ρη μου. Τώρα βρίσκομαι σε μία σχέση την οποία θεωρώ πολύ σημαντική, και ο Δίας μου βρίσκεται στον 7 οίκο του συντρόφου μου.. Αυτή ξεχωρίζω περισσότερο! Επίσης όταν τον γνώρισα είχα σύνοδο Δία-Ήλιου και μετα Δία-Σέληνης,Αφροδίτης, Κρόνου! Βέβαια θα ψιλοφοβόμουν σχέση που επηρεάζεται απο Ουρανό γιατί παρόλο που δημιουργεί συναρποαστικές καταστάσεις, διαρκούν λίγο από ότι ξέρω!
Αν κάνω κάτι λάθος pleeease διορθώστε μεεεI'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
01-11-2007, 12:54 PM #28
Πριν 2 χρόναι που ερωτεύθηκα ο Πλούτωνας ήταν στην ακμή του 5ου και ο Ουρανός στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου μου και σε αντίθεση με γενέθλιο Ουρανό και Πλούτωνα Στο ωροσκόπιο της προόδου είχα σύνοδο Ηλιου - Αφροδίτης και
Δία που είχαν απόσταση απο 2 έως 3 μοίρες με το Μεσουράνημα στο γενέθλιο.Ο Ουρανός πιστεύω μου έφερε το κεραυνοβόλο που ίσως λήξει και ξαφνικά , αλλά η ζωή είναι ωραία και με τα πάνω και με τα κάτω
-
01-11-2007, 01:02 PM #29
Οι θέσεις του Ουρανού είναι πιστεύω γενικά συνδεδεμένες με αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά... ή "με χτύπησε κατακούτελα"... σύντομοι έρωτες που τους θυμόμαστε για τη σεξουαλική τους ενέργεια και για την ανεβαστική τους επίδραση και την ανανέωση που φέρνουν στη ζωή μας...
-
01-11-2007, 01:38 PM #30
Ουί. Το έχω ζήσει όταν ο Ουρανός έκανε απανωτές διελεύσεις. Τα ζούσαμε αλλά δεν διαρκούσαν πολύ. 'Ηταν απελευθερωμένοι σωματικοί πόθοι, γι'αυτό και οι χωρισμοί δεν πονούσαν. 'Ηταν όλες τους παλαβές και όλες Υδροχόοι. Η πιο διασκεδαστική περίοδος της ζωής μου. Μετά πλάκωσαν οι Ποσειδώνιες.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.