- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 50
Thread: Χειρων και η σημασια του
-
08-08-2010, 05:19 AM #21
Re: Χειρων και η σημασια του
Δηλαδη ο Χειρων τι ακριβως φερνει ρε παιδια σε ενα ωροσκοπιο;
Και σε ποιους αστερισμους ειναι σε εξαρση και σε ποιος σε υφεση;
-
26-08-2010, 02:45 AM #22
οταν ο χειρων σε μια συναστρια λειτουργει
χειρων αντιθεση λιλιθ
χειρων τετραγωνο λιλιθ
χειρων τετραγωνο ηλιος
χειρων αντιθεση σεληνη
χειρων συνοδος αρης
χειρων χιαστι ωροσκοπος
χειρων τριγωνο κρονος
τι δηλωνει ??
-
26-08-2010, 02:58 AM #23
οταν ο χειρων σε μια συναστρια λειτουργει
χειρων αντιθεση λιλιθ
χειρων τετραγωνο λιλιθ
χειρων τετραγωνο ηλιος
χειρων αντιθεση σεληνη
χειρων συνοδος αρης
χειρων χιαστι ωροσκοπος
χειρων τριγωνο κρονος
τι δηλωνει ??« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
26-08-2010, 02:33 PM #24
Μια ερώτηση.......:unsure: προκειμένου να επιβεβαιώσω τις ανησυχίες μου όχι τίποτα αλλο...... Ο Χείρων χιαστί στο γενέθλιο με Δια,Αρη, Αφροδίτη εννοώ όψεις, συναισθηματικές δυσκολίες και τραύματα...... δεν δηλώνει???:embarrest
Ετσι είναι???Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
26-08-2010, 03:09 PM #25
Και επουλώσεις.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
26-08-2010, 09:51 PM #26
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
27-08-2010, 03:00 AM #27
Θα σε πικράνω εδώ, αλλά.... :unsure:
. Mind over matter.
.
.
> >
-
28-08-2010, 02:35 AM #28
Eγώ πάντως αν και δεν το έχω μελετήσει πολύ παρατήρησα οτι μου έφερε πολλά προβλήματα από το 2000 και μετά.Συγκεκριμμένα πέρασε στον 6ο οίκο μου από πρόοοδο και μου δημιούργησε πολλά προβλήματα υγείας τόσο σε φυσικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.Και όχι μόνο αυτό αλλά τετραγωνίζει όλα αυτά τα χρόνια και τον κυβερνήτη του 6ου οίκου μου και θα συνεχίσει να το κάνει μερικά χρόνια ακόμα.Και τόσο καιρό εψαχνα να βρώ που οφειλόνταν αυτές οι δυσκολίες.Πάντως η λέξη πληγή είναι η λέξη κλειδί στον Χείρωνα τώρα για επούλωση..μάλλον ο χρόνος θα δείξει.Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει περισσότερα για τον Χείρωνα στον 6ο ή έχει εμπειρία θα ήθελα πολύ να το μοιραστεί μαζί μας.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
28-08-2010, 06:25 PM #29
Οποιος ξέρει και για τον Χείρωνα στον 11ο οίκο ανάδρομο να μας πεί κάτι καλό θα ηταν.....ευχής έργο......:embarrest
Αν και δεν νομίζω να ακούσω ευχάριστα πράγματα, εκτιμώ απο αυτά που έχω διαβάσει πως αυτό ειναι όντως το αδύνατο σημείο φίλοι,επιθυμίες στόχοι, οι φίλοι μένουν με δυσκολία είτε με δική μου είτε με δική τους υπαιτιότητα,όνειρα που δύσκολα πραγματοποιούνται, όπως επίσης και οι στόχοι το οποίο χειροτερεύει λόγω της ανασφαλειας που προσδίδει το τετράγωνο Κρόνου-Σελήνης το ....οποίο και διαθέτω.......:embarrest
Επιθυμίες παρελθοντικές επιστρέφουν ,:blink: οι οποίες κάποτε δεν πραγματοποιήθηκαν,αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα πραγματοποίησης ούτε στο σήμερα.....
Αυτό έχω βγάλει απο τα λίγα που ξέρω απο το γενεθλιό μου και φαντάζομαι πως δεν με ζηλεύεται ιδιαίτερα......Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
15-11-2010, 10:18 AM #30
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα....:bigsmile:
Σε προοδευτικό ωροσκόπιο, ο διελαύνων ήλιος κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο χείρωνα στον ταύρο, στον 2ο οίκο..
Τι προδιάθεση δίνει αυτή η όψη, που απ΄ οτι φαίνεται θα διαρκέσει για πολυ...; Σχετίζεται με τισ ιαματικές ιδιότητες του χείρωνα;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.