- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 108
Thread: Κρόνιοι Τύποι
-
13-11-2006, 02:12 PM #21
-
13-11-2006, 02:18 PM #22
-
13-11-2006, 02:18 PM #23
-
13-11-2006, 02:28 PM #24
Re: Κρόνιοι Τύποι
DrMaroulita σου εφιστώ την προσοχή! Μπορείς να χαρείς όσο προλαβαίνεις την νεότητα που σε διακατέχει εξωτερικά γιατί μπορεί απότομα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και μετά να κλαις! Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να δω τους ελιγμούς σου και πως σε δίδαξε ο μέγας δάσκαλος ΚΡΟΝΟΣ.
kiaRRa έχεις μπει ήδη στην μαύρη λίστα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είσαι αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω, και παρόλαυτά φαίνεσαι μικρή (ΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) και δεύτερον γιατί δεν υποστηρίζεις τους Κρόνιους τύπους (μιας και εσύ τον έχεις κυβερνήτη και κάποιοι τον έχουν παραδοσιακό κυβερνήτη :toung: ....σαν αδελφάκια βρε είστε..... ή δες το σαν συγγένεια εξ αγχιστείας!!!!!!!! )
-
13-11-2006, 02:33 PM #25
Και η μητέρα μου έχει σχετικά ισχυρη Κρονίσια επιρροή στον χάρτη της (ή έτσι πιστεύω) αλλά νεανίζει!Παλι παρθενισιος ωροσκοπος εδώ
-
13-11-2006, 02:35 PM #26
kia μου καλά να πάθετε, εγω που είμαι καλός άνθρωπος μικροδείχνω αν και κατεξοχην Κρόνια,
DrMaroulita για στείλε μου κατα δω την αδερφούλα σου να την εκπαιδεύσω.
Θα την κάνω καινουργια και μετά μόνο μάλιστα θα σου λέει.
-
13-11-2006, 03:09 PM #27
-
13-11-2006, 03:10 PM #28
Φαίνεται εντάσσεται και αυτό μέσα στα πλαίσια της έκφρασης της αγάπης και του έρωτα που υπάρχει τελευταία μέσα στο φόρουμ! :toung:
Δε λες που δε σε μισεί;;
-
13-11-2006, 03:12 PM #29
Τώρα αν σας πω, ότι οι κρόνιοι τύποι είναι ομορφότεροι στο δεύτερο μισό της ζωής τους, θα σας παρηγορήσω ???
Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
13-11-2006, 03:27 PM #30
Τα αισθήματα είναι αμοιβαία
Είναι μάλλον επειδή πλησιάζουν οι μέρες αγάπης..... τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αγαπάμε ΠΟΛΥ
Προσωπικά όχι απλά με παρηγορείς..... ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... αφού τώρα δείχνω και είμαι πανέμορφη ( :toung: ), τότε στο 2ο μισό της ζωής μου θα είμαι ΘΕΑ
Πέρα από την πλάκα, ίσως στο δεύτερο μισό της ζωής μας να ομορφαίνουμε λόγω επιστροφής της χαμένης νεανικότητας;;; :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.