s
Κρόνιοι Τύποι - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 108
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Κρόνιοι Τύποι

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    βέβαια... είναι υποκινημένο όλο το σκηνικό από ανώτερες δυνάμεις, αλλά ό,τι και να γίνει το σβαρκάκι μου πάντα θα δείχνει δεκαοχτάρικο :toung:

Ιουλία, σε μένα πήγαινε η ερώτηση για την Αφροδίτη;
    Ναι σε εσένα!!!
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    τί να σας κάνω που δεν μπορω να σας συστήσω αντιρυτιδικές. :nuts: :nuts: :nuts:
    Η Vichy ειναι καλη:nuts: fftopic:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    τί να σας κάνω που δεν μπορω να σας συστήσω αντιρυτιδικές. :nuts: :nuts: :nuts:
    βρε DrMaroulita μου είναι δυνατον να επιτρέπεις στην μικρή και ζηλιάρα αδερφή σου να έχει το πάνω χέρι??:blink: Να της δείξεις άμεσα τί είναι ικανός να κάνει ο Κρόνος!
    κάνω ό,τι μπορώ βρε kiaRRa μου... κάνω ελιγμούς, προϊόν μάθησης!!!!!
    Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά ο κρόνος ο δάσκαλος όλα μου τα μαθαίνει! :toung:

DrMaroulita σου εφιστώ την προσοχή! Μπορείς να χαρείς όσο προλαβαίνεις την νεότητα που σε διακατέχει εξωτερικά γιατί μπορεί απότομα να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και μετά να κλαις! Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να δω τους ελιγμούς σου και πως σε δίδαξε ο μέγας δάσκαλος ΚΡΟΝΟΣ.

kiaRRa έχεις μπει ήδη στην μαύρη λίστα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είσαι αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω, και παρόλαυτά φαίνεσαι μικρή (ΤΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ) και δεύτερον γιατί δεν υποστηρίζεις τους Κρόνιους τύπους (μιας και εσύ τον έχεις κυβερνήτη και κάποιοι τον έχουν παραδοσιακό κυβερνήτη :toung: ....σαν αδελφάκια βρε είστε..... ή δες το σαν συγγένεια εξ αγχιστείας!!!!!!!! )

Και η μητέρα μου έχει σχετικά ισχυρη Κρονίσια επιρροή στον χάρτη της (ή έτσι πιστεύω) αλλά νεανίζει!Παλι παρθενισιος ωροσκοπος εδώ

kia μου καλά να πάθετε, εγω που είμαι καλός άνθρωπος μικροδείχνω αν και κατεξοχην Κρόνια,

DrMaroulita για στείλε μου κατα δω την αδερφούλα σου να την εκπαιδεύσω.
    Θα την κάνω καινουργια και μετά μόνο μάλιστα θα σου λέει.

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by kia View Post
    friary σ' αγκαπώ
    Κι εγώ σ’ αγαπώ Κία μου ,
    αλλά προς τί η έκφραση της αγάπης;;;;; :blink:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαρία

Φαίνεται εντάσσεται και αυτό μέσα στα πλαίσια της έκφρασης της αγάπης και του έρωτα που υπάρχει τελευταία μέσα στο φόρουμ! :toung:
    Δε λες που δε σε μισεί;;

Όνομα:
    Αντωνία

Τώρα αν σας πω, ότι οι κρόνιοι τύποι είναι ομορφότεροι στο δεύτερο μισό της ζωής τους, θα σας παρηγορήσω ???
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Quote Originally Posted by friary View Post
    Κι εγώ σΆ αγαπώ Κία μου ,
    αλλά προς τί η έκφραση της αγάπης;;;;; :blink:
    Τα αισθήματα είναι αμοιβαία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Φαίνεται εντάσσεται και αυτό μέσα στα πλαίσια της έκφρασης της αγάπης και του έρωτα που υπάρχει τελευταία μέσα στο φόρουμ! :toung:
    Δε λες που δε σε μισεί;;
    Είναι μάλλον επειδή πλησιάζουν οι μέρες αγάπης..... τα συναισθήματα είναι πιο έντονα και αγαπάμε ΠΟΛΥ

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Τώρα αν σας πω, ότι οι κρόνιοι τύποι είναι ομορφότεροι στο δεύτερο μισό της ζωής τους, θα σας παρηγορήσω ???
    Προσωπικά όχι απλά με παρηγορείς..... ΠΕΤΑΩ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ... αφού τώρα δείχνω και είμαι πανέμορφη ( :toung: ), τότε στο 2ο μισό της ζωής μου θα είμαι ΘΕΑ
    Πέρα από την πλάκα, ίσως στο δεύτερο μισό της ζωής μας να ομορφαίνουμε λόγω επιστροφής της χαμένης νεανικότητας;;; :embarrest

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)