s
[Συζήτηση] Κάρμα και αδελφές ψυχές - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Re: Κάρμα και αδελφές ψυχές

Πολύ ωραίο το άρθρο σας και θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Μία καρμική σχέση είναι απαραίτητο να τελειώσει σε αυτή τη ζωή; Επίσης υπάρχει τρόπος να γίνει γνωστό το είδος της σχέσης αυτής στο παρελθόν;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή leslie

Μία καρμική σχέση, είναι μία σχέση που έχει σχέση με το μακρινό μας παρελθόν, αλλά και φέρνει επιδράσεις στο μέλλον μας, ανάλογα με τον χειρισμό της.
    Δεν είναι απαραίτητο πως ολοκληρώνει την αποστολή της σ'αυτή τη ζωή. Εξαρτάται από το πόσο επιλύονται τα "χρέη" της ή όχι.

Στην καρμική αστρολογία, υπάρχουν διάφοροι τρόποι μελέτης της καρμικής διαδρομής μας και των σχέσεών μας. Αλλά προσοχή: ένα πρόσωπο μπορεί να μην υπήρξε ακριβώς αυτό που είχαμε ξανασυναντήσει σε προηγούμενη ενσάρκωση, αλλά να περιέχει τις δονήσεις αυτού που χρειαζόμαστε να βιώσουμε ως εμπειρία σήμερα. Παρουσιάζεται λοιπόν στη ζωή μας, για να μας βοηθήσει ακριβώς σ' αυτή την εμπειρική γνώση και εξέλιξη. Το είδος της σχέσης θα φανεί αστρολολικά, με μελέτη καρμική.

Αλλά για το αν είναι "αδελφή ψυχή", είναι κάτι σαφές: σπάνια βρίσκεται στις ενσαρκώσεις μας η επανασύνδεση με την πραγματική αδελφή ψυχή, όπως λένε οι Δάσκαλοι του εσωτερισμού. Ας μην βιαζόμαστε να συμπεριλάβουμε εκεί κάθε καρμική μας σχέση. Οι καρμικές σχέσεις είναι πολλές. Η αδελφή ψυχή ίσως μία ή ελάχιστες, και δεν σημαίνει πως τις βρίσκουμε ενσαρκωμένες σε κάθε μας ενσάρκωση.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν μιλούσα για αδελφή ψυχή αλλά για καρμική σχέση. Συνάντησα κάποιον και από την πρώτη ματιά ένοιωσα ότι μου ήταν πολύ οικείο πρόσωπο, πολύ δικό μου. Μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη μας προσωπική επαφή, μου ομολόγησε ότι κι αυτός πίστευε ότι γνωριζόμασταν από κάποια άλλη ζωή κι ότι την αίσθηση αυτή την είχε από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Σύμπτωση; Στην συναστρία μας ο κρόνος του είναι σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό μου αλλά και ο δικός μου κρόνος σε σύνοδο με τον δικό του βόρειο δεσμό. Μπορεί να θεωρηθεί καρμική η σχέση μας;

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by leslie View Post
    Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν μιλούσα για αδελφή ψυχή αλλά για καρμική σχέση. Συνάντησα κάποιον και από την πρώτη ματιά ένοιωσα ότι μου ήταν πολύ οικείο πρόσωπο, πολύ δικό μου. Μετά από αρκετούς μήνες, στην πρώτη μας προσωπική επαφή, μου ομολόγησε ότι κι αυτός πίστευε ότι γνωριζόμασταν από κάποια άλλη ζωή κι ότι την αίσθηση αυτή την είχε από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε. Σύμπτωση; Στην συναστρία μας ο κρόνος του είναι σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό μου αλλά και ο δικός μου κρόνος σε σύνοδο με τον δικό του βόρειο δεσμό. Μπορεί να θεωρηθεί καρμική η σχέση μας;
    Θα παρακαλούσα η συζήτηση να μείνει εντός των ορίων του άρθρου και στα θεωρητικά πλαίσια της ενημέρωσης και να μη γίνονται ερωτήσεις που αφορούν συναστρίες μελών.

Ερωτήσεις που προσωποποιούνται ή είναι άσχετες με το θέμα θα μεταφέρονται, αν όχι θα διαγράφονται.

Φιλικά,
    Μαρία

Έχετε δίκιο, παρασύρθηκα γιατί είναι ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.

Καλησπέρα!
    Ισχύει ότι θεωρούνται "αδελφές ψυχές" όσοι έχουν σελήνη στο ίδιο ζώδιο;

η αδερφή ψυχή είναι το άλλο σου μισό,είναι αυτό που σε συμπληρώνει πόσοι άνθρωποι έχουν αυτοί την τύχη στη ζωή τους: μάλλον ελάχιστοι. Σε έναν χάρτη συναστρίας πιά είναι τα σημεία αυτά που δείχνουν την αδερφή ψυχή

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

batsino

Πολλά λέγονται, αλλά στην ουσία δεν ισχύουν, όπως δεν ισχύει αυτό που λέτε. Κάθε μήνα γεννιούνται άνθρωποι με τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο με μας. Δεν είναι αυτό "αδελφή ψυχή".

GIRL

Όπως αναφέρω και πιο πάνω σε άλλη απάντηση, η έννοια "αδελφή ψυχή" είναι βαθιά μεταφυσική και δεν έχει να κάνει με γνωρίσματα εξωτερικά και εκλογικευμένα. Ενδεχόμενα μέσα από την σωστή καρμική ανάλυση να διαπιστώσουμε γιατί ένας άνθρωπος έχει μία ιδιαίτερη αίσθηση στη ζωή μας, αλλά για την μία και μοναδική ψυχή που μας συμπληρώνει δεν θα βρεθεί απάντηση. Θα φανεί όμως, αν αυτός ο άνθρωπος έχει ουσιαστικούς καρμικούς δεσμούς μαζί μας. Και τον ρόλο που παίζει στην εξέλιξή μας.
    Στην ουσία οι άνθρωποι αυτοί, που καρμικά συνδέονται με μας, έχουν σημασία. Η αδελφή ψυχή, μας αρέσει γιατί μας συμπληρώνει, αλλά δεν είναι μέσα από αυτήν που εξελισσόμαστε. Και σπανιότατα την συναντάμε σε ενσάρκωση. Για πολλές ενσαρκώσεις, ακολουθεί διαφορετικό δρόμο από τον δικό μας. Μέχρι την ολοκλήρωσή μας και την επιστροφή στην Θεία Αρχή.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

θα συμφωνησω απολυτα με την Λιλιαν. ενταξη παιδια μην τρελενεσται. χαλαρωστε,αν ειναι να σασ συμβει θα το νιωσετε. τετοιεσ καταστασεισ δεν μπορεισ να τισ εκλογηκευσεισ.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Εμένα μου έχει συμβεί να γνωρίσω κάποιον πριν χρόνια, να είμαστε πολύ λίγο καιρό μαζί, μόλις 3 μήνες και να μην τον έχω ξεπεράσει μέχρι σήμερα... για μένα αυτό σημαίνει οτι ήταν το κάρμα μου. Έχω ερωτευτεί ξανά, ερωτεύτηκα και αργότερα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω ξανανιώσει. Δεν ένιωθα οτι υπάρχει μέλλον ήταν όμως κάποια άλλα πράγματα που με έκαναν να νιώσω τελείως διαφορετικά, ένιωθα κάτι το μεταφυσικό μαζί του, πράγματα γενικότερα που δεν μπορώ εύκολα να εξηγήσω με την κοινή λογική και δεν θα μπορέσω ποτέ να εξηγήσω...

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)