- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 71
Thread: Eurovision
-
21-05-2006, 06:07 PM #21
Re: Eurovision
Geia sas, i diorganosi itan uperoxi! Pernoume 10´! Oso gia ton nikiti, gia ta terata diladi: Parakolouthisa tin eurovision apo to kratiko kanali tis Germanias, kai prin apo tin enarxi vgazane os favori gia tin proti thesi tin Ellada i tin Souidia (oraia tragoudia kai ta duo). Meta tin anakiriksi tou nikiti kanenas den mporouse na pistepsei pos sinevei kati tetoio! Prospathousane na broune tous logous tis nikis kai den briskane kanenan. Den mporousan na pistepsoun oti kai oi idioi tous edosan 10 Bathmous! Kaneis den to pisteuei! Thelisa aplos na deikso kai tin antidrasei mias allis choras gia ton nikiti. Ego prosopika pisteuo oti upirxan poli oraiotera tragoudia apo auto tis Finlandias pou aksizan tin Niki. Stin arxi tsatistika, alla tora gelao.
-
21-05-2006, 08:27 PM #22
Αγγελική!!! Ετοίμασε καμιά μπύρα στο γυρισμό έρχομαι από κεί. Έχω κάτι παραγγελιές για σένα. Και κανα ντενεκέ φέτα ξέρεις από εκείνη τη σάπια που πουλάς στους πελάτες :toung:
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
21-05-2006, 08:32 PM #23
Ο,τι πεις Κωστης!!!
Ενημερωσε με και θα εχεις την αναλογη υποδοχη (πρωθυπουργικη)!!!:bigsmile:
Και φετα...οση λαχταραει η ψυχη σου (απο την καλη, οχι απο την αλλη που δινω στους πελατες) :toung:
-
22-05-2006, 12:13 AM #24
Αγαπητή Αγγελική καλησπέρα,
Σ'ευχαριστω για την προθυμία σου να με βοηθήσεις ,όπου το χρειαστώ , στα αστρολογικά θέματα.Κάποα πράγματα γνωρίζω και εγώ,ανεξαρτήτως του οτι είμαι Μηχανικός,ίσως διότι έχω τον Ουρανό μου στον 9ο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και έχω ασχοληθεί λιγάκι ,περισσότερο με το πρακτικό μέρος της και λιγότερο με την ψυχολογική αστρολογία.Για το <πρόβλημα>της Eurovision σου απάντησα αμέσως.Και μη χειρότερα!
Καληνύχτα
-
22-05-2006, 12:43 AM #25
???????
Εαν θυμαμαι καλα, προσφερθηκα να σας βοηθησω σε τεχνικα θεματα που αφορουν την ευκολη πλοηγηση σας στο φορουμ!
-
22-05-2006, 10:50 AM #26
Originally Posted by marouli
Ας μην κρινουμε απο την εξωτερικη εμφανιση!! Και το τερας του παραμυθιου ενα βασιλοπουλο εκρυβε μεσα του!! :toung: :toung: :toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
22-05-2006, 12:54 PM #27
Παρόλες τις αντιδράσεις πάντων περί "τεράτων", "διαβολικών πλασμάτων" κλπ, οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι και εντός ορίων στις συνεντεύξεις, πριν και μετά τον τελικό. Και επειδή τελικά η eurovision είναι μια μάχη εντυπώσεων, οκ αυτοί τουλάχιστον έπαιξαν καθαρά με την εικόνα τους, πράγμα που κάνουν και στον τόπο τους εδώ και δέκα χρόνια, απ'ό,τι άκουσα. Τί να πούμε ας πούμε για την συμπεριφορά της Ισλανδής;
-
22-05-2006, 04:42 PM #28
Originally Posted by marouli
-
22-05-2006, 05:34 PM #29
Τι μάρκα είναι και το λυπήθηκες;
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
22-05-2006, 07:30 PM #30
Originally Posted by ScP
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.