s
Παραξενες ιστοριες - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 38

Re: Παραξενες ιστοριες

Quote Originally Posted by kia
    Ένα παρόμοιο περιστατικό με το δικό σου Λεώ είναι όταν παίζει το μάτι σου και συγκεκριμένα το δεξί...απ' όσο ξέρω όταν "παίζει" το μάτι σημαίνει ότι κάποιον θα δεις σύντομα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο!
    Ναι, το'χω ακουσει κ εγω αυτο που λες.. Αλλα σε μενα μαλλον ειναι διαφορετικο:weird: Κ φαινεται οτι κανεις δεν εχει ακουσει παρομοιο με το δικο μου ουτε εχει καποια εξηγηση
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Quote Originally Posted by astral_dreamer
    Ναι, το'χω ακουσει κ εγω αυτο που λες.. Αλλα σε μενα μαλλον ειναι διαφορετικο:weird: Κ φαινεται οτι κανεις δεν εχει ακουσει παρομοιο με το δικο μου ουτε εχει καποια εξηγηση
    Διαφορετικό δεν είναι...πιστεύω δηλαδή! Θεωρώ ότι απλά υπάρχουν δύο, ίσως και περισσότερες εκδοχές του συγκεκριμένου παράξενου φαινομένου. Σε κάποιους γίνεται υπό πίεση όμματος και σε άλλους με παίξιμο. Απλά πράγματα!

Quote Originally Posted by astral_dreamer
    Εχω παρατηρησει καποιες φορες οταν με σκεφτονται να "παιζει" λιγο το δεξι μου ματι για ενα με δυο δευτερολεπτα.. Πως το καταλαβα; Καποιο μηνυμα ή τηλεφωνο εκεινη τη στιγμη.. Εχει συμβει σε κανεναν απο σας; Ποια η γνωμη σας;
    ναι αλλα για ενα συγκεκριμενο ατομο μονο οταν επεζε το ματι μου χτυπαγε το τηλ περιεργο μαλλον συμπτωματικο πως αλλιως να το εξηγησεις
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by skorpion
    ναι αλλα για ενα συγκεκριμενο ατομο μονο οταν επεζε το ματι μου χτυπαγε το τηλ περιεργο μαλλον συμπτωματικο πως αλλιως να το εξηγησεις
    Εμένα πάλι μου τυχαίνει συχνά να ακούω ένα περίεργο ήχο σαν σφύριγμα στο εσωτερικό του αυτιού μου και μετά να χτυπάει το τηλ. ή να ακούω κάτι.
    Περίεργο δεν είναι?

Όνομα:
    Σωκράτης

Παίζει το μάτι μου... κάτι θα δώ. Και μάλιστα ρωτούν ποιο μάτι. Μια ομάδα ανθρώπων πιστεύει αν είναι το αριστερό θα δεις κάτι κακό μια άλλη ακριβώς το αντίθετο. Με την ίδια λογική δουλεύει και το σφυρίζει το αυτί μου κάτι θα ακούσω.
    Είναι ένα μέρος από την πλουσιότητα των λαϊκών ελληνικών δοξασιών, κάτι σαν τη γρουσουζιά όταν σπάει ο καθρέφτης. Πιστεύω ότι είναι καθαρά τυχαίο. Αν βέβαια ισχυριστείτε: τι τυχαίο μας λες... συμβαίνει πάντα σε μένα, θα απαντούσα ελέγξτε και πάλι τη συχνότητά του.
    Έχουμε και την επιλογή να ρωτήσουμε στις "Πύλες του ανεξήγητου" τον κ. Χαρδαβέλλα.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο.. Αλλα βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω αρα ειναι μονο θεμα πιστης..
    Αυτο που αναρρωτηθηκα απο την αρχη ειναι αν εξηγειται αστρολογικα, με καποιο στοιχειο..
    Για το θεμα της εξηγησης μονο σεναρια μπορουν να ειπωθουν και μαλιστα δεν ειναι δυσκολο να φτιαξω καποιο:weird: :nuts:
    Απο τη στιγμη που δεν εχουν εξηγηθει τα παντα γιατι αυτο να μην ειναι ενα ειδος αντιδρασης, που δηλωνει τη ληψη καποιου μηνυματος απο καποιον; Αν υποθεσουμε οτι η σκεψη εχει ενεργεια(ή ακτινοβολια οχι ακομα γνωστη) και υπαρχει καποιος που ειναι δεκτικος σ'αυτο και τη λαμβανει.. Επειδη δεν θυμαμαι και πολυ καλα, τηλεπαθεια λεγεται αυτο;
    Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com

- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...

- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...

Όνομα:
    Φωτεινή

Το μάτι μου παίζει,και αναρωτιέμαι τί θα δώ ...αυτές οι εκλείψεις κρύβουν εκπλήξεις!
    Ή απλά παίζει;!:amuse:

Νομίζω απλά πως πολλές φορές με ανθρώπους που είμαστε πολύ δεμένοι,συμβαίνουν διάφορα περίεργα,που όμως δεν είναι τελικά και τόσο περίεργα,μια και, πχ, αν έχω να μιλήσω με τον αδελφό μου για κάποιες μέρες οι πιθανότητες είναι να με καλέσει καποια στιγμή.Άν τύχει να τον σκέφτομαι εκείνη την ώρα θα πώ....τηλεπάθεια.Τί γινεται όμως με όλες εκείνες τις φορές που τον σκέφτηκα αλλά δεν επικοινώνησε;;;Απλό!Αυτές οι φορές "διαγράφονται"απο τον εγκέφαλό μου γιατί θέλω να πιστεψω οτι υπάρχει κατι παράξενο!

Αντίθετα σε αυτούς που είναι αρνητικοι με τα παραφυσικά φαινόμενα,ακόμα κι αν τους συμβαίνει ο΄ντως να έχουν τέτοια εμπειρία,δέν θα την αναγνωρίσουν ως τέτοια,αλλα θα την ονομάσουν σύμπτωση!

Νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος να είναι αποστασιοποιημένος απο τις απόψεις του ,ώστε να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner
    Το μάτι μου παίζει,και αναρωτιέμαι τί θα δώ ...αυτές οι εκλείψεις κρύβουν εκπλήξεις!
    Ή απλά παίζει;!:amuse:

Νομίζω απλά πως πολλές φορές με ανθρώπους που είμαστε πολύ δεμένοι,συμβαίνουν διάφορα περίεργα,που όμως δεν είναι τελικά και τόσο περίεργα,μια και, πχ, αν έχω να μιλήσω με τον αδελφό μου για κάποιες μέρες οι πιθανότητες είναι να με καλέσει καποια στιγμή.Άν τύχει να τον σκέφτομαι εκείνη την ώρα θα πώ....τηλεπάθεια.Τί γινεται όμως με όλες εκείνες τις φορές που τον σκέφτηκα αλλά δεν επικοινώνησε;;;Απλό!Αυτές οι φορές "διαγράφονται"απο τον εγκέφαλό μου γιατί θέλω να πιστεψω οτι υπάρχει κατι παράξενο!

Αντίθετα σε αυτούς που είναι αρνητικοι με τα παραφυσικά φαινόμενα,ακόμα κι αν τους συμβαίνει ο΄ντως να έχουν τέτοια εμπειρία,δέν θα την αναγνωρίσουν ως τέτοια,αλλα θα την ονομάσουν σύμπτωση!

Νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος να είναι αποστασιοποιημένος απο τις απόψεις του ,ώστε να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα.
    Συμφωνω απολυτα.Αν θελουμε να ονομασουμε κατι τηλεπαθεια ο εγκεφαλος μας θα κινηθει αμεσα προς αυτη την κατευθυνση απορριπτοντας καθε τι αντιθετο.

Όνομα:
    Σωκράτης

Έχουμε περιστατικά σήμερα με σφυρίγματα αυτιών ή πετάγματα ματιών; ή επικρατεί ησυχία στην κοινότητα;
    Λεωνίδα αστρολογικά δεν ξέρω αν μπορεί να εξηγηθεί αλλά μπορώ να εικάσω ότι εμπλέκεται ο πλανήτης ουρανός μιας και όπως συζήτησα με έναν φίλο οφθαλμίατρο σήμερα το πρωί είναι είτε μια στιφμιαία "ηλεκτρική εκκένωση" του αμφιβλιστροειδούς, ή μυικός σπασμός από τους εκατοντάδες που συμβαίνουν στο σώμα μας καθημερινά αλλά αντιλαμβανόμαστε μόνο ορισμένες από αυτές.
    Τώρα ένας αστρολόγος θα μπορούσε να πει και άλλα. Σίγουρα κάθε paranormal είναι εύκολο στην εξήγησή του μέσα σε ένα φόρουμ. Ο καθένας επιλέγει αν τον μυικό σπασμό για παράδειγμα τον ερμηνεύσει ως άγγιγμα ενός πνεύματος ή μήνυμα από το παρελθόν ή γιατί όχι και από το μέλλον, ή και ακόμα ακόμα μια προφητία των Μάγιας. Αν μάλιστα τυχαία ρίξει και καμιά βροχούλα εκείνη τη στιγμή.....
    Να υπενθυμίσω ότι και εμένα μου αρέσουν τα x-files.

Nα προσθέσω ότι στο Μεσαίωνα αν κάποιος εμφάνιζε συμπτώματα της ασθένειας του Πάρκινσον ή κάποιας ανάλογης θα ήταν υποψήφιος για τον φούρνο με την απόδειξη!!! της δαιμονοκαταληψίας.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Κωστής

Πετάει πετάει και όσο λες τέτοια θα πετάει πιο ψηλά. Μαααα γιατί τέτοια αντίδραση με τα ανεξήγητα. Άσε τον κόσμο να πιστεύει όσο θέλει και ότι θέλει. Πως θα κινηθεί τοι χρήμα για θα ανακάμψει η ταλαίπωρη η οικονομία. Φτωχή χώρα είμαστε. Πριν την εφέρευση της τηλεόρασης υπήρχε δημογραφικό πρόβλημα; Τώρα με τα επιστημονικά υπάρχει.
    Ο Χαρδαβέλλας κάνει τρελλά νούμερα και εισπράξεις από τη συγκεκριμένη θεματολογία. Είναι τυχαίο ότι ένας έμπειρος δημοσιογράφος δεν ασχολείται με την εγκληματικότητα, την πολιτική κλπ;
    Μη κόβεις τα φτερά όσων θέλουν να πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ή ότι υπάρχουν ανεξήγητα. Παραδειγματίσου από τον Χαρδαβέλλα. Ναι μεν χρησιμοποιεί την επιστημονική κοινότητα για να υπάρχει και λογική μέσα στην παράνοια αλλά το 80% του χρόνου της εκπομπής όπως και ο επίλογος "τρέφει" και συντηρεί το ανεξήγητο. Για πάρε μαθήματα :toung:

Δηλώνω ότι βουίζει το αυτί μου. Με έχει κολήσει ωτίτιδα η κόρη μου αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη αφού εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι "μήνυμα" από τον Μίδα που θα με αγγίξει σύντομα. Όπως σου είπε και ο Μηνάς εξομολογήσου!!!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)