- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 38
Thread: Παραξενες ιστοριες
-
20-03-2006, 05:37 PM #21
Re: Παραξενες ιστοριες
Originally Posted by kiaΜπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
21-03-2006, 12:07 AM #22
Originally Posted by astral_dreamer
-
21-03-2006, 03:29 AM #23
Originally Posted by astral_dreamerοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-03-2006, 10:56 AM #24
Originally Posted by skorpion
Περίεργο δεν είναι?
-
21-03-2006, 11:08 AM #25
Παίζει το μάτι μου... κάτι θα δώ. Και μάλιστα ρωτούν ποιο μάτι. Μια ομάδα ανθρώπων πιστεύει αν είναι το αριστερό θα δεις κάτι κακό μια άλλη ακριβώς το αντίθετο. Με την ίδια λογική δουλεύει και το σφυρίζει το αυτί μου κάτι θα ακούσω.
Είναι ένα μέρος από την πλουσιότητα των λαϊκών ελληνικών δοξασιών, κάτι σαν τη γρουσουζιά όταν σπάει ο καθρέφτης. Πιστεύω ότι είναι καθαρά τυχαίο. Αν βέβαια ισχυριστείτε: τι τυχαίο μας λες... συμβαίνει πάντα σε μένα, θα απαντούσα ελέγξτε και πάλι τη συχνότητά του.
Έχουμε και την επιλογή να ρωτήσουμε στις "Πύλες του ανεξήγητου" τον κ. Χαρδαβέλλα.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
23-03-2006, 03:45 AM #26
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι τυχαιο.. Αλλα βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω αρα ειναι μονο θεμα πιστης..
Αυτο που αναρρωτηθηκα απο την αρχη ειναι αν εξηγειται αστρολογικα, με καποιο στοιχειο..
Για το θεμα της εξηγησης μονο σεναρια μπορουν να ειπωθουν και μαλιστα δεν ειναι δυσκολο να φτιαξω καποιο:weird: :nuts:
Απο τη στιγμη που δεν εχουν εξηγηθει τα παντα γιατι αυτο να μην ειναι ενα ειδος αντιδρασης, που δηλωνει τη ληψη καποιου μηνυματος απο καποιον; Αν υποθεσουμε οτι η σκεψη εχει ενεργεια(ή ακτινοβολια οχι ακομα γνωστη) και υπαρχει καποιος που ειναι δεκτικος σ'αυτο και τη λαμβανει.. Επειδη δεν θυμαμαι και πολυ καλα, τηλεπαθεια λεγεται αυτο;Μπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
23-03-2006, 09:31 AM #27
Το μάτι μου παίζει,και αναρωτιέμαι τί θα δώ ...αυτές οι εκλείψεις κρύβουν εκπλήξεις!
Ή απλά παίζει;!:amuse:
Νομίζω απλά πως πολλές φορές με ανθρώπους που είμαστε πολύ δεμένοι,συμβαίνουν διάφορα περίεργα,που όμως δεν είναι τελικά και τόσο περίεργα,μια και, πχ, αν έχω να μιλήσω με τον αδελφό μου για κάποιες μέρες οι πιθανότητες είναι να με καλέσει καποια στιγμή.Άν τύχει να τον σκέφτομαι εκείνη την ώρα θα πώ....τηλεπάθεια.Τί γινεται όμως με όλες εκείνες τις φορές που τον σκέφτηκα αλλά δεν επικοινώνησε;;;Απλό!Αυτές οι φορές "διαγράφονται"απο τον εγκέφαλό μου γιατί θέλω να πιστεψω οτι υπάρχει κατι παράξενο!
Αντίθετα σε αυτούς που είναι αρνητικοι με τα παραφυσικά φαινόμενα,ακόμα κι αν τους συμβαίνει ο΄ντως να έχουν τέτοια εμπειρία,δέν θα την αναγνωρίσουν ως τέτοια,αλλα θα την ονομάσουν σύμπτωση!
Νομίζω οτι χρειάζεται κάποιος να είναι αποστασιοποιημένος απο τις απόψεις του ,ώστε να καταλήξει σε σωστό συμπέρασμα.
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
23-03-2006, 07:31 PM #28
Originally Posted by roadrunner
-
23-03-2006, 09:17 PM #29
Έχουμε περιστατικά σήμερα με σφυρίγματα αυτιών ή πετάγματα ματιών; ή επικρατεί ησυχία στην κοινότητα;
Λεωνίδα αστρολογικά δεν ξέρω αν μπορεί να εξηγηθεί αλλά μπορώ να εικάσω ότι εμπλέκεται ο πλανήτης ουρανός μιας και όπως συζήτησα με έναν φίλο οφθαλμίατρο σήμερα το πρωί είναι είτε μια στιφμιαία "ηλεκτρική εκκένωση" του αμφιβλιστροειδούς, ή μυικός σπασμός από τους εκατοντάδες που συμβαίνουν στο σώμα μας καθημερινά αλλά αντιλαμβανόμαστε μόνο ορισμένες από αυτές.
Τώρα ένας αστρολόγος θα μπορούσε να πει και άλλα. Σίγουρα κάθε paranormal είναι εύκολο στην εξήγησή του μέσα σε ένα φόρουμ. Ο καθένας επιλέγει αν τον μυικό σπασμό για παράδειγμα τον ερμηνεύσει ως άγγιγμα ενός πνεύματος ή μήνυμα από το παρελθόν ή γιατί όχι και από το μέλλον, ή και ακόμα ακόμα μια προφητία των Μάγιας. Αν μάλιστα τυχαία ρίξει και καμιά βροχούλα εκείνη τη στιγμή.....
Να υπενθυμίσω ότι και εμένα μου αρέσουν τα x-files.
Nα προσθέσω ότι στο Μεσαίωνα αν κάποιος εμφάνιζε συμπτώματα της ασθένειας του Πάρκινσον ή κάποιας ανάλογης θα ήταν υποψήφιος για τον φούρνο με την απόδειξη!!! της δαιμονοκαταληψίας.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
23-03-2006, 10:04 PM #30
Πετάει πετάει και όσο λες τέτοια θα πετάει πιο ψηλά. Μαααα γιατί τέτοια αντίδραση με τα ανεξήγητα. Άσε τον κόσμο να πιστεύει όσο θέλει και ότι θέλει. Πως θα κινηθεί τοι χρήμα για θα ανακάμψει η ταλαίπωρη η οικονομία. Φτωχή χώρα είμαστε. Πριν την εφέρευση της τηλεόρασης υπήρχε δημογραφικό πρόβλημα; Τώρα με τα επιστημονικά υπάρχει.
Ο Χαρδαβέλλας κάνει τρελλά νούμερα και εισπράξεις από τη συγκεκριμένη θεματολογία. Είναι τυχαίο ότι ένας έμπειρος δημοσιογράφος δεν ασχολείται με την εγκληματικότητα, την πολιτική κλπ;
Μη κόβεις τα φτερά όσων θέλουν να πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, ή ότι υπάρχουν ανεξήγητα. Παραδειγματίσου από τον Χαρδαβέλλα. Ναι μεν χρησιμοποιεί την επιστημονική κοινότητα για να υπάρχει και λογική μέσα στην παράνοια αλλά το 80% του χρόνου της εκπομπής όπως και ο επίλογος "τρέφει" και συντηρεί το ανεξήγητο. Για πάρε μαθήματα :toung:
Δηλώνω ότι βουίζει το αυτί μου. Με έχει κολήσει ωτίτιδα η κόρη μου αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη αφού εγώ θέλω να πιστεύω ότι είναι "μήνυμα" από τον Μίδα που θα με αγγίξει σύντομα. Όπως σου είπε και ο Μηνάς εξομολογήσου!!!Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.