s
Νικος Ευαγγελατος!!! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Re: Νικος Ευαγγελατος!!!

Quote Originally Posted by Dell Piero
    Πάθατε αμέ. Βάζατε σκαρταδούρα στα προσωπάκια και είχαμε έξαρση χωρισμών και ερωτήσεων επανασύνδεσης Άτιμε πλακούντα
    Σωστό!!!!Ενώ εγώ που βάζω απ΄τις άλλες , χωρίς πλακούντα, έχω προσωπάκι φράπα και όλοι οι άντρες θέλουν να με σιχτιρίσουν κατα βάθος αλλά δεν τούς αφήνει η επιδερμίδα μου....:bigsmile: :blink: :blink1:
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Όνομα:
    Κωστής

άνδρες δεν σιχτιρίζουν. τα ανδράκια το κάνουν. Έτσι δεν είπες σε άλλο ποστ;

Να έχω και εναλλακτική να σου δώσω. Τη συγκεκριμένη φράση τη συστήνουν οι ήδη "σιχτιρισμένες". Σε όποιον αρέσουμε και η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, οι πορτοκαλιές κλπ κλπ :toung: ¨

Θα σκεφτώ και άλλη αν θέλεις
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Συγνωμη κυριοι διαχειριστες και κυριε Administrator, για το ανοιγμα τετοιου θεματος, αλλα αυτος ο ανθρωπος εχει βαλθει να μας τρελλανει!!!
    Να κοιμηθουμε απαγορευεται!
    Να φορεσουμε παπουτσια απαγορευεται!
    Να φαμε απαγορευεται!
    Να βαλουμε κρεμα στο προσωπο μας απαγορευεται!
    Σε λιγο θα μας πει απο τι φτιαχνονται και τα βιβλια...και αντε να ξαναπιασεις βιβλιο...:nuts:
    Αχ!!! Τα παρθενακια σκεφτομαι, οχι τιποτα αλλο!!
    Τι να σου πω βρε Αγγελικουλα!! Ο μονος τροπος που εχω βρει για να αντιμετωπιζω τον Ευαγγελατο ως παρθενακι, ειναι απλως να μην τον βλεπω και να μην τον ακουω. Αντι να σιχαινομαι αυτα που λεει, σιχαινομαι τον ιδιο!! Ειλικρινα παθαινω αλλεργια με ορισμενους τηλεσταρ του τρομου. Νιωθω οτι βαζανιζουν τα αυτια μου, τα ματια μου και το μυαλο μου με ολο αυτο το σκουπιδι που μας πετανε στα μουτρα.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

μα ετσι κι αλλιως το θεμα με τα σαπουνια και τις κρεμες δεν ειναι καινουργιο.Ή μηπως θα σταματησουμε να πλενομαστε?Αλλα και στην εξοχη δεν ειναι και πολυ ευκολοτερα.Ναι μεν αλλος τροπος ζωης αλλα αντε να σηκωθεις 6 π.μ. να αρμεξεις, να μαζεψεις αυγα, να ταισεις τα "ζα" και αν πεσεις και σε εποχη:να μαζεψεις ελιες,πατατες,σιταρι,κ.λ.π,κ .λ.π.Οποτε βολευτειτε ο καθεις οπου αντεχει:unsure:

Ο τρομος καραδοκει αποψε...
    Ο εν λογω κυριος μας ειπε οτι απαγορευεται η κυκλοφορια των συμπαθεστατων μυγων...
    Πρεπει να προσλαβουμε σωματοφυλακες που θα απομακρυνουν την εισβολη τους...
    Στην περιπτωση που αντιληφθουμε μια μυγα στο χωρο ή το φαγητο μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!
    -Πρωτα εντοπιζουμε σε ποιο σημειο βρισκεται η μυγα.
    -Στη συνεχεια ψαχνουμε να βρουμε το πλησιεστερο γαντι. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εχει χρησιμοποιηθει για αλλη χρηση, οπως το να εχουμε πιασει ψωμι ή ξενο προιον προς αυτο που θ΄ασχοληθουμε τωρα!!!)
    -Αφου με προσοχη επιτελεσουμε ολες τις παραπανω προνοητικες και ψυχραιμες εργασιες, ψαχνουμε να βρουμε προς τα που μετακινηθηκε η μυγα.....(εδω ηταν πριν λιγο...την ατιμη!)
    -Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη:
    Να ψεκαζουμε συνεχως με Aroxol, αλλα αυτη την περιπτωση μας τη φυλαει για αλλη εκπομπη...
    Α! ρε Ευαγγελατο... για κλεισιμο πας, αλλα να δουμε ποτε...
    Η Ελλαδα ολοκληρη σε ευχαριστει γιατι τα εβαλες με τις μονες εταιρειες που κανουν τεραστια εξαγωγη φετας στην Ευρωπη!!!

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Ο τρομος καραδοκει αποψε...
    Ο εν λογω κυριος μας ειπε οτι απαγορευεται η κυκλοφορια των συμπαθεστατων μυγων...
    Πρεπει να προσλαβουμε σωματοφυλακες που θα απομακρυνουν την εισβολη τους...
    Στην περιπτωση που αντιληφθουμε μια μυγα στο χωρο ή το φαγητο μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!
    -Πρωτα εντοπιζουμε σε ποιο σημειο βρισκεται η μυγα.
    -Στη συνεχεια ψαχνουμε να βρουμε το πλησιεστερο γαντι. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εχει χρησιμοποιηθει για αλλη χρηση, οπως το να εχουμε πιασει ψωμι ή ξενο προιον προς αυτο που θ΄ασχοληθουμε τωρα!!!)
    -Αφου με προσοχη επιτελεσουμε ολες τις παραπανω προνοητικες και ψυχραιμες εργασιες, ψαχνουμε να βρουμε προς τα που μετακινηθηκε η μυγα...
    -Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη:
    Να ψεκαζουμε συνεχως με Aroxol, αλλα αυτη την περιπτωση μας τη φυλαει για αλλη εκπομπη...
    Α! ρε Ευαγγελατο... για κλεισιμο πας, αλλα να δουμε ποτε...
    Η Ελλαδα ολοκληρη σε ευχαριστει γιατι τα εβαλες με τις μονες εταιρειες που κανουν τεραστια εξαγωγη στην Ευρωπη!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! :nuts: Σωστή σε βρίσκω!!!
    Δηλαδή ντάξει όλα αυτά που λένε τώρα βγήκαν?!Νομίζω υπήρχαν εδώ και καιρό!...ότι και να λέει ο "Εισαγγελάτος" που λέγαμε παλιότερα, εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα πάντα....Και πορτοκαλάδα με μυγούλες και κρεμούλες με πλακούντα και γαλατάκια θα πίνω όλα τα "καλά"....Μια ζωή την έχουμε...

Και να σταματήσυμε να τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα προϊόντα, θα είναι απλά για ένα χρονικό διάστημα και μάλιστα μικρό. Είπαμε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ :bigsmile: και συνηθίζουμε όταν κάτι βγαίνει στην φόρα να απέχουμε γαι λίγο αλλά μόλις ξεχαστεί το όλο θέμα να το ξαναχρησιμοποιούμε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας!Και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τώρα!:toung:

Αγγελική προτείνω μαζί με το γαντάκι να πάρεις και μία τσιμπίδα για να πιάσεις την άτιμη την μύγα...Έτσι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η "επέμβαση"...
    Πετυχημένα τα όσα είπες...προπάντως όχι ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!

Όνομα:
    Καλλιόπη

Εμένα πάλι, καλοί μου φίλοι,άλλος είναι ο καημός μου.Αυτά που "αποδεικνύει" και "αποκαλύπτει" ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος με αφήνουν παγερά αδιάφορη,καθώς χρόνια τώρα τα ξέραμε,και τα κολλαγόνα(βλέπετε οικολόγοι), και τα σάπια που διοχετεύουν στην αγορά και όλα σχεδόν όσα λένε.Εσείς δε θυμάστε που σας έλεγε η μαμά σας ποτέ να μην τρώτε κιμαδιαστά στα εστιατόρια; Όλοι τα γνωρίζαμε. Κι όπως είπα στην αρχή,άλλο με καίει. Ως γνήσιος Τοξότης, λατρεύω τη ζωή στην επαρχία.Όνειρό μου είναι να ζήσω εκεί.Άντε όμως τώρα να φας αλανιάρα κοτούλα, άντε να κυνηγήσεις τα πετεινά τ' ουρανού. Στη βόρεια Ελλάδα, που πολύ την αγαπώ, με τον πόλεμο στα Βαλκάνια, θυμάστε οι άνθρωποι τι πανικό είχαν με τα γεωργικά τους προϊόντα που είχαν μολυνθεί από τα χημικά των...ανθρωπιστικών δυνάμεων.Και όχι μόνο.Τα σημεία της Αποκάλυψης,που ο Ιωάννης προφήτευσε πως θα έρθει εποχή που θα υπάρχει αφθονία αγαθών μα δεν θα μπορούμε να τα φάμε...
    Ξέρω, ακούγεται σαν κινδυνολογία, γι αυτό κι εγώ, επειδή την αντιπαθώ αυτή την...κυρία, αρπάζομαι από τα γονίδια της φυλής μας!!! και συνεχίζω να ζω χωρίς να τα ψάχνω.Έτσι κι αλλιώς κι ο Ευαγγελάτος που έψαχνε τ' άλλα τι κατάφερε;Τσίμπισε μια τροφική και τη φχαριστήθηκε...Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες,που έλεγε κι η γιαγιάκα μου.

Καλά, ο άνθρωπος το μισθό του προσπαθεί να δικαιολογήσει.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Maraki29
    Καλά, ο άνθρωπος το μισθό του προσπαθεί να δικαιολογήσει.
    Σωστά! Τι ... κλέφτης θα γίνει?

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)