- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
Thread: Νικος Ευαγγελατος!!!
-
11-03-2006, 11:56 PM #21
Re: Νικος Ευαγγελατος!!!
Originally Posted by Dell PieroΠηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
12-03-2006, 12:08 AM #22
άνδρες δεν σιχτιρίζουν. τα ανδράκια το κάνουν. Έτσι δεν είπες σε άλλο ποστ;
Να έχω και εναλλακτική να σου δώσω. Τη συγκεκριμένη φράση τη συστήνουν οι ήδη "σιχτιρισμένες". Σε όποιον αρέσουμε και η θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια, οι πορτοκαλιές κλπ κλπ :toung: ¨
Θα σκεφτώ και άλλη αν θέλειςΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
13-03-2006, 12:45 PM #23
Originally Posted by ΑγγελικηΟνειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
13-03-2006, 03:43 PM #24
μα ετσι κι αλλιως το θεμα με τα σαπουνια και τις κρεμες δεν ειναι καινουργιο.Ή μηπως θα σταματησουμε να πλενομαστε?Αλλα και στην εξοχη δεν ειναι και πολυ ευκολοτερα.Ναι μεν αλλος τροπος ζωης αλλα αντε να σηκωθεις 6 π.μ. να αρμεξεις, να μαζεψεις αυγα, να ταισεις τα "ζα" και αν πεσεις και σε εποχη:να μαζεψεις ελιες,πατατες,σιταρι,κ.λ.π,κ .λ.π.Οποτε βολευτειτε ο καθεις οπου αντεχει:unsure:
-
23-03-2006, 01:49 AM #25
Ο τρομος καραδοκει αποψε...
Ο εν λογω κυριος μας ειπε οτι απαγορευεται η κυκλοφορια των συμπαθεστατων μυγων...
Πρεπει να προσλαβουμε σωματοφυλακες που θα απομακρυνουν την εισβολη τους...
Στην περιπτωση που αντιληφθουμε μια μυγα στο χωρο ή το φαγητο μας, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!!!
-Πρωτα εντοπιζουμε σε ποιο σημειο βρισκεται η μυγα.
-Στη συνεχεια ψαχνουμε να βρουμε το πλησιεστερο γαντι. (ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εχει χρησιμοποιηθει για αλλη χρηση, οπως το να εχουμε πιασει ψωμι ή ξενο προιον προς αυτο που θ΄ασχοληθουμε τωρα!!!)
-Αφου με προσοχη επιτελεσουμε ολες τις παραπανω προνοητικες και ψυχραιμες εργασιες, ψαχνουμε να βρουμε προς τα που μετακινηθηκε η μυγα.....(εδω ηταν πριν λιγο...την ατιμη!)
-Υπαρχει και μια αλλη εκδοχη:
Να ψεκαζουμε συνεχως με Aroxol, αλλα αυτη την περιπτωση μας τη φυλαει για αλλη εκπομπη...
Α! ρε Ευαγγελατο... για κλεισιμο πας, αλλα να δουμε ποτε...
Η Ελλαδα ολοκληρη σε ευχαριστει γιατι τα εβαλες με τις μονες εταιρειες που κανουν τεραστια εξαγωγη φετας στην Ευρωπη!!!
-
23-03-2006, 01:59 AM #26
Originally Posted by Αγγελικη
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!! :nuts: Σωστή σε βρίσκω!!!
Δηλαδή ντάξει όλα αυτά που λένε τώρα βγήκαν?!Νομίζω υπήρχαν εδώ και καιρό!...ότι και να λέει ο "Εισαγγελάτος" που λέγαμε παλιότερα, εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα πάντα....Και πορτοκαλάδα με μυγούλες και κρεμούλες με πλακούντα και γαλατάκια θα πίνω όλα τα "καλά"....Μια ζωή την έχουμε...
-
23-03-2006, 11:16 AM #27
Και να σταματήσυμε να τα χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα προϊόντα, θα είναι απλά για ένα χρονικό διάστημα και μάλιστα μικρό. Είπαμε είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ :bigsmile: και συνηθίζουμε όταν κάτι βγαίνει στην φόρα να απέχουμε γαι λίγο αλλά μόλις ξεχαστεί το όλο θέμα να το ξαναχρησιμοποιούμε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας!Και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τώρα!:toung:
Αγγελική προτείνω μαζί με το γαντάκι να πάρεις και μία τσιμπίδα για να πιάσεις την άτιμη την μύγα...Έτσι για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η "επέμβαση"...
Πετυχημένα τα όσα είπες...προπάντως όχι ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!
-
30-03-2006, 12:37 AM #28
Εμένα πάλι, καλοί μου φίλοι,άλλος είναι ο καημός μου.Αυτά που "αποδεικνύει" και "αποκαλύπτει" ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος με αφήνουν παγερά αδιάφορη,καθώς χρόνια τώρα τα ξέραμε,και τα κολλαγόνα(βλέπετε οικολόγοι), και τα σάπια που διοχετεύουν στην αγορά και όλα σχεδόν όσα λένε.Εσείς δε θυμάστε που σας έλεγε η μαμά σας ποτέ να μην τρώτε κιμαδιαστά στα εστιατόρια; Όλοι τα γνωρίζαμε. Κι όπως είπα στην αρχή,άλλο με καίει. Ως γνήσιος Τοξότης, λατρεύω τη ζωή στην επαρχία.Όνειρό μου είναι να ζήσω εκεί.Άντε όμως τώρα να φας αλανιάρα κοτούλα, άντε να κυνηγήσεις τα πετεινά τ' ουρανού. Στη βόρεια Ελλάδα, που πολύ την αγαπώ, με τον πόλεμο στα Βαλκάνια, θυμάστε οι άνθρωποι τι πανικό είχαν με τα γεωργικά τους προϊόντα που είχαν μολυνθεί από τα χημικά των...ανθρωπιστικών δυνάμεων.Και όχι μόνο.Τα σημεία της Αποκάλυψης,που ο Ιωάννης προφήτευσε πως θα έρθει εποχή που θα υπάρχει αφθονία αγαθών μα δεν θα μπορούμε να τα φάμε...
Ξέρω, ακούγεται σαν κινδυνολογία, γι αυτό κι εγώ, επειδή την αντιπαθώ αυτή την...κυρία, αρπάζομαι από τα γονίδια της φυλής μας!!! και συνεχίζω να ζω χωρίς να τα ψάχνω.Έτσι κι αλλιώς κι ο Ευαγγελάτος που έψαχνε τ' άλλα τι κατάφερε;Τσίμπισε μια τροφική και τη φχαριστήθηκε...Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρων οι κότες,που έλεγε κι η γιαγιάκα μου.
-
12-04-2006, 11:33 PM #29
Καλά, ο άνθρωπος το μισθό του προσπαθεί να δικαιολογήσει.
-
13-04-2006, 10:31 AM #30
Originally Posted by Maraki29
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.