s
[Συζήτηση] Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 32
    Όνομα:
    Αποστολος

Re: Αξιοποιήστε την τύχη σας στο έπακρο!

...καλα τα λες αγαπητη SAGIVI, αλλα ελα μου όμως που ως ΙΙμοι ενεργούμε πιο παρορμητικά και από τους εκπροσ'ωπους του παραρμητικού σταυρού..!!...Θα συμφωνήσω στο ότι χάνουμε ευκαιρίες χωρίς να το καταλάβουμε υπό το πρίσμα της ομίχλης που εκπέμπει ο Ποσειδώνας, αλλά τουλάχιστον ως ΙΙμος δεν χανω το κουράγιο μου και συνεχίζω απτόητος...νάσαι καλα σε ευχαριστώ για την παράθεσή σου...!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

cloe7, την απαντηση του Ατραπου, μπορω να στην επιβεβαιωσω στην πραξη.
    (εχω στον 2ο Δια στους ιχθεις και κρονο στον υδροχοο , δεν ειναι συνοδος αλλα σε καταλαβαινω πολυ καλα). Επιπλεον, πιστευω οτι δινει μια σταθερη ροη εισοδηματος αλλα στα παραπανω απο εκει, εχει σκαμβανεβασματα. Το ιδιο και στα αισθηματικα.
    Θελει <ρεγουλα> και σ αυτα τα ζητηματα επισης. (τα τελευταια ειναι κι απο χαρτες αλλων ατομων.)

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καταπολεμώντας την τραγική τεμπελιά μου να γράψω έστω και τον επικήδειό μου, επανέρχομαι στην θέση του Δία στον 12ο γιατί έχω τύψεις από χθες που δεν το έγραψα.
    Ο Παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων , μέσα στο 12ο οίκο (επίτηδες το υπενθυμίζω αυτό, για να γίνει πιο κατανοητό αυτό που ακολουθεί), κάθε άλλο παρά τσιγκούνης είναι. Η θέση αυτή, μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια ότι είναι η θέση της θείας πρόνοιας.
    Ο 12Ος οίκος των Ιχθύων συνδέεται άμεσα με θέματα πίστης και η τύχη των ανθρώπων με Δία στον 12ο , βρίσκεται στην ικανότητά τους να πιστεύουν στην θεία πρόνοια. Αρκεί να οραματιστούν και να πιστέψουν στην υλοποίηση της επιθυμία τους για να πάρει το δρόμο της εκπλήρωσης, με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.
    Υποτίθεται ότι ο Δίας στον 12ο , αν και ο υπόλοιπος χάρτης συμφωνεί, μας δίνει ανθρώπους συμπονετικούς και φιλάνθρωπους ελεήμονες. Κατά μία έννοια, το σύμπαν τείνει να γίνεται ανταποδοτικό για αυτούς.
    Δεν μπορουσα παρα να γραψω κι εγω κάτι -αν και ανιδεη σχετικά-για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα σου.Είναι ακριβώς η περιγραφή της κόρης μου.Ό,τι ζητήσει και θελήσει πολύ και πιστέψει πώς πρέπει να το έχει της έρχεται στο δρόμο,στο λεωφορείο,σαν δώρο απόάσχετο άνθρωπο,από μακριά ,από παντού και ξαφνικά τόσο που μου φαίνεται απίστευτο!!!Δία στον 12ο στον ζυγό, τρίγωνο με ήλιο,χιαστί με ουρανό,τρίγωνο με χείρωνα.Δεν μπορώ να της "εμφυσήσω" όμως να κάνει δικές της και τις δικές μου επιθυμίεςπου με δία στον λέοντα στον 5ο,τετραγωνο με ηλιο,τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με ποσειδωνα ,τριγωνο με ωροσκοπο πώς τα καταφερνω κι από τις ευκαιρίες και "τύχες"που έρχονται στον δρόμο μου όσον αφορά του 5ου οίκου, όπως γράφεται στο άρθρο,διαλέγω την "στραβή",ό,τι δηλαδή αποδειχθεί κακή επιλογή στο τέλος αυτό διαλέγω!!Η αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή με την κόρη που έχω(χαζομαμα!!!!)

Όνομα:
    Χρυσάνθη

ΤΟ ΘΕΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΎ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΊ ΚΑΘΕ ΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ. ΑΨΟΓΟ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΈΝΑΝ ΤΌΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΌ ΔΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗΝ Χ¶ΡΗ ΤΟΥ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΖΩΉς ΜΟΥ.

ΜΕΘΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΘΏΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΟΠΗ ΓΕΡΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΚΟΠΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΌ ΜΟΥ ΠΕΦΤ¶ΣΤΡΙ, ΚΑΙ ΩΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΚΑΝΕΊς ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΊΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΛΉ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΩς ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΛΑΧΕΙΟ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΕΤΣΙ Η ΑΛΛΙΩΣ - ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΕΜΠΕΙΡΊΕς ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘ¶ΝΟΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΌΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΈΡΩΝ.

ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΊΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΛΟΥΣΙΑ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟΣ Ο ΔΙΑΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ.

ΦΙΛΙΚΑ,

Χ.Σ

ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

καλησπέρα! πολύ όμορφη και δομημένη ανάλυση του θέματος... είμαι νέα στο χώρο και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το εξής: δίας στον Υδροχόο στον τέταρτο μου οίκο. είναι κάπως αντικρουόμενο όλο αυτό ή μου φαίνεται έτσι??? ευχαριστώ :unsure:

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by sarala View Post
    καλησπέρα! πολύ όμορφη και δομημένη ανάλυση του θέματος... είμαι νέα στο χώρο και δυσκολεύομαι να κατανοήσω το εξής: δίας στον Υδροχόο στον τέταρτο μου οίκο. είναι κάπως αντικρουόμενο όλο αυτό ή μου φαίνεται έτσι??? ευχαριστώ :unsure:

Εχεις την καλωσυνη να μου επιβεβαιωσεις κατι?
    Εζησες σ ενα οικογενειακο περιβαλλον, οπου τα μελη μπορουσαν να επικοινωνουν ανετα, να εκφραζουν τις δημιουργικες τους αναγκες χωρις καταπιεση
    και εν τελει σε μια οικογενεια που συχνα οι γονεις λενε <εμεις με τα παιδια μας ειμαστε φιλοι>

Πιθανον και με μια παροτρυνση απασχολησης σε συλλογους η απλα ο ενας γονεας ασχολειται με τα <κοινα> και τον συνδικαλισμο?

Ρωτω με μια διαθεσης συγκρισης με καποιο ζευγαρι που γνωριζω και τον χαρτη του παιδιου τους

Μπράβο!Πολύ καλό άρθρο.Αν και δεν είμαι και πολύ διαβασμένη με την αστρολογία,όσο θα έπρεπε,σύμφωνα με τον χάρτη μου,νομίζω πως έχω τον Πανίσχυρο Δία στον 1ο οίκο μου συνεπώς και στον Αιγόκερω.Δεν μου αρέσει όμως μια ζωή να βασίζομαι σε αυτό!Ειδικά ο ΓεροΚρόνος φέτος μας το δίδαξε αυτό πολύ κάλα σε εμάς τους Ζυγούς ε?Νομίζω πως την καλή τύχη μπορούμε να την προκαλέσουμε λίγο κι εμείς,ίσως αν φλερτάρουμε λίγο με τον Διούλη μας...Δεν νομίζετε????:toung:

Όνομα:
    ellie!

Καλησπέρααααα!τι κάνετε?:Ρ,λοιπόν ο δίας σαν πλανήτης μου αρέσει πάρα πολύ,εκεί έχω καταλήξει!Σήμερα,σκεφτόμου ν οτι στην ζωή μου θέλω να κάνω πράγματα σπουδαία,να σπουδάσω,να ταξιδέψω και να ζήσω σε μια χώρα με υψηλό βιοτικό επίπεδο!Μετά απο αυτό το άρθρο συνηδειτοποίησα οτι με δία στον 9ο οίκο και στον ταύρο με όψεις κάλες(σύνοδος με ήλιο+μεσουρήνα κ τρίγωνο με ποσειδώνα) εντάξει εχεί και μια αντίθεση με πλούτωνα κ ενα τετράγωνο με άρη αλλααααααά,θέλω να πιστεύω οτι ίσως η θεά τύχη μου χαμογελάσει και θα καταφέρω να εκπληρώσω τα παραπάνω όνειρα κάποια στιγμή!

Όνομα:
    toulis

Γεια σας κι απο μένα.
    Ανήκω στην γενιά των παιδιών του 83' που σχεδόν στο σύνολο τους έχουν στο ωροσκόπιο τους την σύνοδο Ουρανού-Δία στον Τοξότη.
    Έχω να παρατηρήσω,και δε θα πω κάτι καινουριο, οτι η επίδραση των πλανητών στους γωνιακούς οίκους ειναι πολύ ισχυρή, ενώ εν συνεχεία λιγότερο στους διάδοχους και ακόμα λιγότερο στους κατιόντες. Οπότε ένας Δίας γωνιακός σίγουρα θα προσφέρει πολλα περισσότερα απ'ότι ένας Δίας σε κατιόντα οίκο.
    Έχοντας Δία τοποθετημένο στον 9ο οίκο, ποτέ δεν ένιωσα τυχερός με την κλασσική έννοια του όρου.
    Παρ'όλα αυτά διαπίστωσα πόσο παρεξηγημένη η έννοια του Διά σε σχέση με την τύχη.
    Ο Δίας μου έδωσε την έφεση να ερευνω (Ακμή 9ου στον Σκορπιό) και σχεδόν σαν μανιακός να ρουφάω ότι γνώση υπαρχει σχετικά με μεταφυσικα η φυσικα φαινόμενα, και να αναπτύσω κυρίως μία εγκυκλοπεδική γνώση,σχεδον επι παντός επιστητού.

Έτσι λοιπόν και με τη βοήθεια του Διός και των άλλων πλανητών βρέθηκα στο διάβα της αστρολογίας και που με έχει αποροφησει αρκετά και μπορώ να πώ οτι της έχω αφιερωθεί.Λες κι αυτη η συνεχής αναζήτηση γνώσεων και ενθουσιασμού που λαμβάνεις απο αυτές, βρήκε επιτέλους το απάγγιο που πάντα έψαχνε....
    ...Ζήσε μέχρι να πεθάνεις...

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread