s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα» - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Ο οίκος του κριού είναι ο 1ος οίκος; Γιατί στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων. Ε, ρε γλέντια!!!

2. Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

αν εμπεριεχεται το ζωδιο των ιχθυων στον πρωτο σου οικο, τοτε δεν μπορει να ξεκινα με το ζωδιο του κριου. κατι αλλο θελεις να μας πεις...

Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»

Γεια σε όλους! Θα αρχίσω με εσένα sior διότι το ερώτημα μου εξάπτει το ενδιαφέρον,... και φυσικά να δούμε και τι άλλο θα μας πουν οι αστρολόγοι του site..

Χα! Δικές μου πιθανές ερμηνείες,... ότι εάν ασχολείται με το τζόγο μπορεί να χάσει ένα μεγάλο ποσό αφού αρχικά κερδίσει,.. ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ένα ερωτικό σκάνδαλο ή να αρχίσει να ξενοκοιτάζει εφόσον τα παιδιά πλέον είναι μεγάλα,... ή μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό που να έχει σχέση με τα παιδιά του. Ίσως λοιπόν να χωρίσει/απομακρυνθεί (εμπλοκή Άρη Αφροδίτης) από τη σύζυγο λόγω κεραυνοβόλου έρωτα με γοητευτική ξανθιά,.. (ΠΟσειδώνας τρίγωνο Αφροδίτη). Πάντως επειδή πρόκειται για άνθρωπο που μέσες άκρες ο χάρτης του έχει δείξει τα κυριότερα γεγονότα της ζωής του, δες τι του έφερε στη ζωή του η Αφροδίτη σαν θέση οικοθεσία και κυρίως ποιόν οίκο κυβερνά. Μετά συνέδεσε το γεγονός αυτό σαν φύση με τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη τι όψεις κάνει στο γενέθλιο? Πάντως εμένα μου ακούγεται διασκεδαστικά ευχάριστο αυτό που θα του συμβεί άσχετα εάν μετά τραβάει τα μαλλιά του. Εάν ήταν νεότερος θα μιλούσαμε για τον εξειδανικευμένο έρωτα!!!! (εμπλοκή Ποσειδώνα διέλευση και Άρης - Αφροδίτη στα προοδευτικά μου έχει συμβεί και ήταν το απόλυτο παραμύθι παίδες!!! Αλλά.....παραμύθι..) Εγγονάκια? Λέτε? Ή λέω αηδίες?

Τώρα αγαπητή toniateddybear!! Ναι, ετσι χαρούμενη ήμουν κ εγώ για τον Ποσειδώνα μέχρι που:
    1) Διάβασα ότι γενικά θα υπάρχει πολύ 'δούλεμα' δηλ. να προσέχουμε διότι οι απατεώνες και οι ψευδοπροφήτες ψευτοζεν ψευτοδάσκαλοι θα είναι πάρα πολλοί!
    2) Φυσικά θα αρχίσουμε πάλι να πιστεύουμε στα ιδανικά και να συμπονάμε τον συνάνθρωπο,
    καλό θα μου πεις,...ναι αλλά αυτό θα γίνει μάλλον...διότι:
    3) Μπορεί να υπάρχει πολλή φτώχεια στον κόσμο, σου λέει κάτι αυτό????? Έτσι, λέω μην τυχόν πέφτεις από τα σύννεφα με την λαμπρή παγκόσμια οικονομική κατάσταση! (αχ πόσο τσατίζομαι και λυπάμαι το έθνος, εμάς, τις νέες γενιές,... εμένα, εσάς όλους!)
    4) Και τελικά εάν το σκεφτείς,.. οι εξωκρόνιοι θεωρούνται κακεργέτες (ο ένας φέρνει εξαπατήσεις ο άλλος τα σαρώνει όλα με τη μία και διαλύει/ χωρίζει, ο άλλος αποτελειώνει) ... όταν λοιπόν ένας από αυτούς είναι στη θέση του, ε...
    Ίσως για κάποιους καλλιτέχνες να είναι καλό. Επίσης καλό θα είναι ότι δε θα συμμετέχει στις σκληρές αρνητικές όψεις που θα γίνονται.

Αυτά. Ακούω σχόλια, διορθώσεις..

ΥΓ Πάντως toniateddybear, η αισιοδοξία ποτέ δεν είναι εκτός μόδας, και τώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ! Συνέχισε!

ωΧ! Τώρα το είδα τα άλλα ποστ!! Ναι , και εγώ θα επιμείνω στο 2ο μήνα μέλιτος λοιπόν.. !!

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Συγνώμη αλλά επειδή αναφερθήκατε κι οι δυο σε ταξίδι είπα να το διευκρινίσω. Παρόλο που αν περιλαμβάνει κι ένα ταξίδι το συναισθηματικό αυτό πλησίασμα δεν θα ήταν και κακή ιδέα.
    Και καλύτερα κάπου κοντά σε νερό??

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    ωΧ! Τώρα το είδα τα άλλα ποστ!! Ναι , και εγώ θα επιμείνω στο 2ο μήνα μέλιτος λοιπόν.. !!
    Τώρα δηλαδή θέλετε να πιστέψουμε ότι ψάχνει την μέρα, ώρα και λεπτό που θα γίνουν ακριβείας δύο όψεις σε δυο χρόνια από τώρα, για να ξεκινήσει τον 2ο μήνα του μέλιτος;

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι κάτι άλλο περιμένει και θέλει από εμάς να του το πούμε;
    Εκτός κι αν ψάχνει την πιο κατάλληλή στιγμή για να δωρίσει στη γυναίκα του εκείνο το πανάκριβο κόσμημα που πάντοτε του ζητούσε.

(Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις να διευκρινίσω ότι τα σχόλια μου στο συγκεκριμένο θέμα είναι με πνεύμα αστεϊσμού μιας και κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στην κοιλίτσα και στο μουστάκι του Αντώνη.)

Quote Originally Posted by toniateddybear View Post
    αν εμπεριεχεται το ζωδιο των ιχθυων στον πρωτο σου οικο, τοτε δεν μπορει να ξεκινα με το ζωδιο του κριου. κατι αλλο θελεις να μας πεις...
    Μάλλον εννοεί ότι ο πρώτος οίκος είναι ο «φυσικός» οίκος του Κριού. Προφανώς στον Ωροσκόπο θα είναι ο Υδροχόος.

xaxxa Όχι Atrapos! Φυσικά και δεν το πιστεύω,...αλλά είπα να τον προτρέψω ! Αλήθεια με εμπεριεχόμενο τον Ιχθύ στον πρώτο οίκο, θα επηρεαστούμε? ή εξαρτάται μόνο από πιθανές όψεις που θα κάνει με γενέθλιο?

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αμήν και πως να είναι στο νερό και ακόμα καλύτερα κοντά στα λουτρά της Αριδαίας!

Ετσι για να φορτιστούν και με μπόλικο οξυγόνο. Εγώ άλλα σκέφτομαι. Στο θάλαμο κανενός νοσοκομείου να μην είναι και τι στο κόσμο!

Δεν αστειεύομαι. Εχω υπόψη μου ανάλογες επιρροές που εκείνος της έκανε ερωτική εξομολόγηση ολίγον πριν αποδημήσει εις τους ουρανούς, ενώ ήταν η πρώτη επέτειος του γάμου τους.

Μακριά απο εμάς και από όλους έχω να πω, αλλά να έχουμε και στο πίσως μέρος του μυαλού μας και τι ρόλο υπό μορφή των παράγωγων οίκων παίζει ο 5ος, αλλά και ότι ο Ποσειδωνάκος κανένα νοσοκομειάκι δεν το έχει σε κακό για να κάνει κάποιος/α τρελά ερωτευμένος/νη την ερωτική του/της εξομολόγηση στην/στον αγαπημένη/νο του/της!

Χάρι αστειότητος όχι όμως ότι δεν παίζει και σαν σενάριο................

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Λίγο μπερδεύτηκα. Τι σημαίνει οίκος του κριού; Η ακμή του πρώτου μου είναι στο υδροχόο και η ακμή του 2ου είναι στον κριό. Μήπως ο οίκος του κριού συμβολίζει τον πρώτο οίκο; Στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων.

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Λίγο μπερδεύτηκα. Τι σημαίνει οίκος του κριού; Η ακμή του πρώτου μου είναι στο υδροχόο και η ακμή του 2ου είναι στον κριό. Μήπως ο οίκος του κριού συμβολίζει τον πρώτο οίκο; Στον πρώτο οίκο μου εμπεριέχεται το ζώδιο των ιχθύων.
    Λίγο πήγες να μας μπερδέψεις. Υπάρχει μια «φυσική» αντιστοίχηση ότι το πρώτο ζώδιο (ο Κριός) αντιστοιχεί στον 1ο οίκο, ο Ταύρος στον 2ο κλπ. Είναι αλήθεια ότι συχνά θα διαβάσεις παρόμοια χαρακτηριστικά για τα ζώδια με τους οίκους αλλά είναι μια αντιστοίχιση που προσωπικά την αποφεύγω.

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Αλήθεια με εμπεριεχόμενο τον Ιχθύ στον πρώτο οίκο, θα επηρεαστούμε? ή εξαρτάται μόνο από πιθανές όψεις που θα κάνει με γενέθλιο?
    Έχοντας τον Ποσειδώνα στον πρώτο σου οίκο γιατί να μην επηρεαστείς; Αλλά επειδή θα κάτσει κάτι δεκαετίες εκεί, θα νοιώσεις την επίδραση κυρίως με τις όψεις που θα σχηματίσει.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)