- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
Thread: Ανάδρομος Βόρειος Δεσμός
-
19-12-2008, 06:42 PM #21
Re: Ανάδρομος Βόρειος Δεσμός
Αγαπητη Δεσποινα κουκι,
ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση. Διαβασα τα αρθρα 'αναδρομος ποσειδωνας κ ουρανο'...δεν μπορω ομως να συνδιασω στην ερμηνεια τις θεσεις των πλανητων με τα ζωδια κ τους οικους...για αυτο κ εθεσα ερωτημα εδω...:embarrest
-
20-12-2008, 08:29 AM #22
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-02-2009, 03:51 PM #23
Γεια σας,
μηπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαί νει να έχεις αναδρομο Β. δεσμο στον Καρκίνο στον 12ο οίκο, που να κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στο Ζυγό στον 4ο οίκο?
Ευχαριστώ πολύ.
-
04-02-2009, 07:24 PM #24
Μπορεί να σημαίνει ότι επειδή δεν ήσουν καλό κορίτσι στην προηγούμενη ζωή (τυραννούσες γατιά, έκοβες τις άδειες των υφισταμένων σου και δεν τους έδινες αύξηση, ήσουν γιατρός και έπαιρνες φακελάκια ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, Ν.Δ. στον 6, συνειδητά και με πρόγραμμα, Αιγόκερως), τώρα πρέπει να ανακαλύψεις την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς, αυτής που γίνεται από τα βάθη της ψυχής και του συναισθηματικού σου κόσμου (Β.Δ. στον ψαρένιο 12ο και στον Καρκίνο).
Αυτό όμως που μάλλον σε δυσκολεύει στην υποτιθέμενη καρμική αυτή απαίτηση είναι κάποια αυταρχική ίσως φιγούρα του άμεσου οικογενειακού σου περιβάλλοντος, η οποία είτε δεν σου εμφύσησε τις αρχές της ανιδιοτελούς συμπεριφοράς, είτε σου δημιούργησε μια ψυχρότητα (επειδή νομίζεις ότι δεν αγαπήθηκες όσο έπρεπε) και για αυτόν το λόγο δεν μπορείς να είσαι όσο πρέπει συναισθηματική.
Η λύση σε αυτό το ζήτημα (αν υφίσταται τέτοιο) βρίσκεται μέσα σου και στην ανακάλυψη από εσένα της αίσθησης της ασφάλειας, η οποία, αν την νιώσεις, θα σου επιτρέψει να γίνεις πιο συναισθηματική και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να προσφέρεις ανιδιοτελώς.
Ουφ :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
05-02-2009, 10:15 PM #25
Ουφ, Μητσάκο!
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γιατι το ψαχνω και έχω διαβάσει τόσα πολλά...
Οντως κάτι τέτοιο ισχύει και είναι πως να το πω λίγο ταλαιπωριάρικο..Παρ΄όλα αυτά παλεύεται, μήπως βοηθάει και η σύνοδος Β. Δεσμού στον Καρκίνο με την Αφροδίτη μου , οποία βρίσκεται στον Καρκίνο στον 120 οίκο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Σαλώμη.
-
05-02-2009, 11:21 PM #26
παιδιά τι σημαίνει β.δεσμός (ταύρος στον 7ο οίκο) τετράγωνο με ερμή και δία , χιαστί με ουρανό και σύνοδο με λίλιθ?πραγματικά όψεις με β.δεσμό δεν είναι εύκολο να βρεί κανείς.
-
05-02-2009, 11:59 PM #27
-
06-02-2009, 12:17 AM #28
οκ τοτε.θα περιμενουμε
-
15-02-2009, 06:55 PM #29
Είναι εύκολο να μου εξηγήσει κι εμένα κάποιος για τον ανάδρομο Β.Δ μου ?
Βρίσκεται στις 27μοίρες Λέοντα στο 2ο οίκο, σύνοδος με ¶ρη και Δία(ο Δίας 0 μοίρες Παρθένου), τετράγωνο με Ουρανό ανάδρομο στον 5ο οίκο στο Σκορπιό, και τρίγωνο με Ποσειδώνα ανάδρομο στον Τοξότη στον 6ο οίκο.
Ευχαριστώ πολύ
-
20-12-2010, 01:17 AM #30
Απο τα τελη απριλιου του 2009 μεχρι και το 2013 ο βορειος δεσμος μου ειναι ορθοδρομος.Οταν ο βορειος δεσμος κινειται ορθοδρομα λειτουργει οπως ενα αναδρομος πλανητης δηλαδη "βγαζει" θεματα του οικου και του ζωδιου που βρισκεται.
Το θεμα ειναι τα χρονια που ο βορειος δεσμος κινειται ορθοδρομα θα πρεπει να "δρασουμε" πιο πολυ η να "καταστελλουμε" και να εξεταζουμε πιο προσεχτικα τα θεματα που συμβαινουν μεσα στον οικο (οπως δηλαδη προσεχουμε σε περιπτωση αναδρομων πλανητων?)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.