- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 56
Thread: Κρονιοι τυποι
-
11-10-2010, 12:08 AM #21
Re: Κρονιοι τυποι
Να προσθέσω στην ενδιαφέρουσα συζήτησή σας, ότι το πρώτο επιτυχημένο συλλαλητήριο του «αείμνηστου» Χίτλερ, που σηματοδότησε και την απαρχή της επιρροής του στην πολιτική ζωή της χώρας του, ήταν το Μάιο του 1927 όπου ο Ουρανός βρισκόταν στην 1η μοίρα του Κριού. Το τι μπορεί να κάνει ο Ουρανός όταν βρίσκεται σε «επικίνδυνη» θέση, νομίζω ότι φάνηκε.
Επίσης, η αρνητική έκφραση του Ουρανού είναι ο φανατισμός και η επιστημονηκότητά του κατά την διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, εξαντλήθηκε σε πειράματα πάνω σε ανθρώπινες ζωές.
Η εγκαυματολογία έκανε τεράστια άλματα, καθώς επίσης και η εφαρμοσμένη παράνοια!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
11-10-2010, 12:19 AM #22
Καταρχην να πω οτι αλλο να εχουμε καποια "παραπονα" με τους περιορισμους που θετει ο Κρονος και αλλο να τον δαιμονοποιουμε.Εγω ας πουμε εχω ηλιο συνοδο με κρονο και δεν ειμαι κακος ανθρωπος οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι οι ανθρωποι με δυσκολες οψεις μαζι του.Ουτε κομπλεξαρισμενη ,μαλλον ταλαιπωρημενη γιατι ακοαμ και κατω απο τις πιο ιδανικες συνθηκες να βρεθω κατι θα μου βαζει χαλιναρι για να μην ορμηξω.
Τωρα αν θεωρω τον ουρανο λιιιιιγο καλυτερο ειναι γιατι ,φανταστειτε ενα ατομο που ο κρονος καπακωνει τον ηλιο του και μια σεληνη που τριγωνιζει εναν ουρανο .Σαν αλογο που ζει περιορισμενο και που και που κανει ενα ΜΠΑΜ και τρεχει στα λιβαδια.
Γκρινιαζω ,γκρινιαζω για τον κρονο (παρα πολυ αν δειτε προηγουμενα θεματα) αλλα απο την αλλη υστερα απο καιρο κοιταω πισω και λεω "ευτυχως που κρατηθηκα και δεν εκανα αυτο που σκεφτηκα ".Γιατι οσες φορες ο ουρανος μου "ερεθιζεται" ειτε απο προγνωστικα ειτε (χειροτερα) απο συναστρια με καποιον.Πεφτω με τα μουτρα και μπορει να κανω σκανδαλιες που πολυ αρεσουν και στον ωροσκοπο μου στον λεοντα ,και στην σεληνουλα μου στον κριο και στην τοξοτισια Αφροδιτουλα μου αλλα οπως χαρηκα ετσι τρωω και το χαιρετα μου το πλατανο και νικολοκαρτερα.
Ενω οσες φορες εχω φαει κρονο ,μπορω να σου πω οτι τα πραγματα μετα στρωνουν σαν μοκετα (ενα μυστηριο πραγμα).Ζορια,ζορια αλλα μεχρι στιγμης τα εχουμε περασει αβρεχτοι .Ακομα και σε συναστρια ,η μεγαλυτερη σχεση μου νομιζω οτι σταθηκε κυριως λογο κρονου.
Ενταξει ζορια αλλα ..
-
11-10-2010, 12:36 AM #23
Ασε που ετσι οπως τα λες Αγγελικη για τον κρονο ειμαι ετοιμη να βουτηξω .Φετος η ηλιακη μου επιστροφη εχει εκτος απο τον αναμενομενη οψη "ηλιο συνοδος κρονο" και σεληνη συνοδος κρονος ΚΑΙ κρονος Αντιθεση με γενεθλια σεληνη ....Δηλαδη αυτο το χρονο και κακια και κομπλεξαρισμενη στο κυβο :toung: με βαση τα λεγομενα σου :bigsmile:
Χωρις να θελω να καταχραστω την ευγενεια σας και επισης μη θελωντας να ξεφυγω πολυ απο το θεμα που εγω η ιδια ανοιξα .Μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε λιγο τι μπορει να σημαινουν αυτες οι δυο οψεις ?
Η συνοδος σεληνη -κρονου γινεται στο 2ο οικο της ηλιακης επιστροφης(σκορπιο) που πεφτει στον 4ο γενεθλιο οικο (σκορπιος)και η αντιθεση κρονου -σεληνης ο κρονος βρισκεται στον ωροσκοπο της ηλιακης επιστροφης (ζυγο)και η γενεθλια σεληνη στον 9ο στον Κριο .
Παρολο που εκ πρωτης οψεως "μπρρρ" και μονο που το βλεπει κανεις .Μηπως αυτο σημαινει οτι να υπαρχει μια ισορροπια αυτη την χρονια αναμεσα στην ψυχη (σεληνη ) και στο εγω μου (ηλιος )?Γιατι αυτα μονιμως συγκροουνται ? Ευχαριστω εκ των προτερων .
-
11-10-2010, 03:44 AM #24
Κρόνιοι τύποι εεε????? Μάλλον δημιουργήσατε ένα θέμα που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μου............ Αγγελική άκου (ή μάλλον διάβασε): Έχω ωροσκόπο, σελήνη και αφροδίτη στον αιγόκερω... άρης-κρόνος-πλούτωνας σύνοδος στο ζυγό και ο κρόνος τετραγωνίζει σελήνη και αφροδίτη! ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΩ:weird: Χώρις πλάκα τώρα, νιώθω πως τίποτα δε μου έχει χαριστεί και ότι πρέπει να αγωνίζομαι καθημερινά για το παραμικρό.........παρ' όλα αυτά δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο Κρονο
-
11-10-2010, 05:14 AM #25
Σας διάβασα όλους και έχω πάρει τα μαθήματα μου από όλους.
Συμπέρασμα ένα:
Ο Κρόνος δεν ανήκει στους κακοποιούς πλανήτες.
-
11-10-2010, 05:42 AM #26
Καλή μου, χρειάζονται πολλές προϋποθέσεις για να είσαι κακός άνθρωπος...Πάντα όμως ο Κρόνος βάζει το χεράκι του...
Δεν είπα ότι οι Κρόνιοι είναι κακοί τύποι. Δεν είναι όμως κρίμα να τρώς ζόρια από την ώρα που γεννήθηκες;
Την ζωή την φέρνει ο Ουρανός...Αυτά που δεν περιμένεις είναι αυτά που σε κάνουν να ζεις...
-
11-10-2010, 05:52 AM #27
"Αν αυτό δεν είναι μεσαίωνας κι είναι πρόοδος εγώ προσωπικά προτιμώ να καώ στην πυρά.
Η πρόοδος μας εξελίσσει, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους και ωφέλιμους στο κοινωνικό σύνολο δεν μας μετατρέπει σε κτήνη. Να μου πεις για την πρόοδο της τεχνολογίας να σου πω μάλιστα, ναι αυτό είναι δουλειά του Ουρανού στην θετική του εκδοχή, να μου πεις για το τι πρεσβεύει ο Ουρανός ιδεολογικά επίσης ναι κι εγώ μαζί σου αλλά σε παρακαλώ πολύ μην μου φέρνεις ως παράδειγμα Ουράνιας προόδου τον Χίτλερ."
Τον Χίτλερ τον έφερα σαν παράδειγμα, γιατί αυτός χρησιμοποιείται πάντα ως Ουράνιος τύπος...Πώς θα μπορούσε ν΄αλλάξει τον κόσμο ένας Ταύρος με Ουρανό; Μόνο με ξύλο...
Δεν θα αναφερθώ βέβαια στην παραποίηση της Ιστορίας από τον αμερικανικό (αμερικανικό κινηματογράφο και ΜΜΕ....
Απορώ πώς θα βαδίσουμε στην Εποχή του Υδροχόου με Κρόνιες αντιλήψεις....Ο Μεσαίωνας από ποιον τύπο χαρακτηρίζεται;
Το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα δεν θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό στον Κριό; Ο Ουρανός τί θα συμβολίζει στην Νέα Εποχή;
-
11-10-2010, 07:46 AM #28
Αγγελική, τον Φεβρουάριο του 1934, ο Ουρανός βρισκόταν στις 23ο του Κριού, ο Πλούτωνας στις 23ο του Καρκίνου και ο Δίας στις 23ο του Ζυγού, σχηματίζοντας ένα ταυ-τετραγώνου σε γωνιακούς οίκους 1ο – 4ο – 7ο . (αναφέρομαι σε αυτή την ημερομηνία επειδή ήταν η τελευταία που ο Ουρανός έκανε τετράγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα)
Τυχαίνει να έχω μελετήσει από δική μου διαστροφή το θέμα του ΒΆ παγκοσμίου πολέμου και ενώ ξέσπασε το 38Ά, καταλαβαίνεις ότι για να προετοιμαστεί τέτοιος όγκος πυρομαχικών, εξοπλισμού, σχεδιασμού κτλ… Το 34Ά είχε ήδη μπει στα σκαριά.
Δεν ξέρω για ποια παραποίηση της Ιστορίας μιλάς. Ότι όλο αυτό το μετάλλευμα για τα όπλα οι Γερμανοί το προμηθεύτηκαν από αυτούς που στην συνέχεια ονομάστηκαν «σύμμαχοι»; Ότι οι Αμερικανοί ασχολούνται μόνο με τις Εβραϊκές απόλυες ενώ στην Ρωσία έχασαν την ζωή τους σχεδόν 40 εκατομμύρια άνθρωποι και όχι 25 όπως άφησε να εννοηθεί η κομούνα για να μην αποκαλύψει στον λαό τις απόλυες; Ότι τα υπό Αγγλικής κατοχής Παλαιστινιακά εδάφη ξεπουλιόντουσαν στην Εβραϊκή πλουτοκρατία πριν καν την κήρυξη του Β΄ παγκοσμίου, σαν το ήξεραν ότι στη συνέχεια θα δημιουργούταν το κράτος Ισραήλ;
Είμαι σίγουρη ότι τα θύματα εκείνου του πολέμου δεν δίνουν δεκάρα για τα πως και τα γιατί. Ποιος ασχολείται με τους Αμερικάνους και τα ΜΜΕ; (μου φαίνεται ότι πράγματι αργεί η νέα εποχή)
Η πολεμοχαρής ενέργεια του Ουρανού στον Κριό και ο διαλυτικός Πλούτωνας στον Καρκίνο(4ος), διέλυσε πατρίδες, οικογένειες, μανάδες, παιδιά… ¶λλαξε σύνορα κρατών… Και όλα αυτά για μια «νέα» δικαιοσύνη (Δίας στον Ζυγό) σε αντίθεση με τον Ουρανό (1Ος - 7Ος διακρατικές σχέσεις )
Δεν ξέρω τι περιμένεις από τον Ουρανό σήμερα, αλλά τότε συμβόλιζε τον επαναστατημένο κόσμο, μετά από τον ΑΆ παγκόσμιο και το ιστορικό κραχ. Ο εξαθλιωμένος λαός της Γερμανίας, αποζητούσε απεγνωσμένα έναν ηγέτη που θα εξέφραζε την προσωπική τους οργή και ο πολεμοχαρής Χίτλερ ήταν ιδανική περίπτωση. Τώρα ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και ο Δίας θα συναντηθεί με τον Ουρανό δίνοντάς του ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Αυτή τη φορά ο Κρόνος θα είναι στον Ζυγό και το ταυ- τετραγώνου αμείλικτο. Το οικονομικό «κραχ» της εποχής μας το ζούμε και μπορείς να μετρήσεις, ένα το κρατούμενο.
Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι θα ζήσουμε έναν ΓΆ παγκόσμιο πόλεμο, αλλά δεν μας περιμένει η ησυχία. Και αν θέλεις να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις στο παρελθόν.
Νομίζεις ότι η νέα εποχή είναι μία μοντέρνα κυρία που κάνει γιόγκα, είναι διανοούμενη και θα προσγειωθεί στη γη με το οικολογικό της όχημα; Μάλλον όχι! Η νέα εποχή έρχεται μετά από βίαιες συγκρούσεις και απόδειξη είναι ότι μετά τον ΒΆ παγκόσμιο πόλεμο, αυτό που ήρθε ήταν περισσότερο ανθρωποκεντρικό και τότε το είχαν πει «νέα εποχή». Μετά άρχισε η δυσφορία, η αδικία, και τα «που οδεύουμε», μέχρι την βαθιά μας ανάγκη για κάποια αλλαγή στο σύστημα που δεν εξυπηρετεί πια.
Ο Ουρανός, σαν πλανήτης, συμβολίζει την ανάγκη για αλλαγή και όχι τον τρόπο της. Ο Κρόνος μας δείχνει που χρειάζεται δουλειά, επιμονή, προσπάθεια, ανασυγκρότηση και τέλος ανταμοιβή.
Θα σε ευχαριστούσε αν σου έλεγα για παράδειγμα ότι το κεφάλι είναι ο Ουρανός και ο Κρόνος τα κότσια; Με το κεφάλι θα σκεφτείς ότι πρέπει να τρέξεις, αλλά με τα κότσια θα μπεις στην διαδικασία. Χρειάζεσαι και τα δύο εξίσου το ίδιο.
Προσωπικά, δεν θα ήθελα μία νέα εποχή του Ουρανού, χωρίς την σύνεση του Κρόνου.
ΥΓ: Με γεια το άβαταρ!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
11-10-2010, 08:01 AM #29
Ακόμα, θα βοηθούσε αν στη σκέψη μας βάζαμε και το γεγονός ότι μέχρι την ανακάλυψη του Ουρανού και την απόδοση σε αυτόν των υδροχοϊκών ιδιοτήτων, κυβερνήτης του Υδροχόου ήταν ο αγαπητός μας Κρόνος. Οπότε, ανεξάρτητα από την εξειδίκευση που πρόσθεσε η ανθρώπινη διάνοια με τα χαρακτηριστικά του Ουρανού στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν παύουν Κρόνος και Ουρανός να έχουν κοινά στοιχεία. Έτσι, η ευαγγελιζόμενη νέα εποχή, η υδροχοϊκή, θα έχει και κρόνια στοιχεία.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
11-10-2010, 11:27 AM #30
Αγγελική μου όταν έγραψα ότι ένας γωνιακός Ουρανός δίνει δικτάτωρες, δεν είχα στο μυαλό μου ακριβώς τον Χίτλερ.
Ως αστρολογικό παράδειγμα έχεις δίκιο οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τον Χίτλερ, εγώ όμως είχα άλλους χάρτες στο μυαλό μου. Δικτάτωρας δεν είναι μόνο ένας πολιτικός μπορεί κάλλιστα να είναι κάποιος και στην προσωπική του ζωή.
Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως ο Κρόνος δεν είναι κακοποιός, όμως δεν είναι ο μόνος. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω από εχτές είναι, να μην κοιτάμε μονόπλευρα τις ιδιότητες ενός πλανήτη. Επίσης, σε κάποια σημεία έχεις δώσει λάθος έννοιες στους πλανήτες, για παράδειγμα, ο Ουρανός επιτρέπει τον διάλογο μόνο και μόνο γιατί δεν θα σε ακούσει. Δεν είναι του διαλόγου, έχει ανοιχτούς πνευματικούς ορίζοντες αλλά μόνο για όσους τον ακολουθούν. Λόγο βγάζει και τίποτα παραπάνω.
Ένας χτυπημένος Ουρανός δεν κάνει λιγότερο κακό απ' ότι ένας χτυπημένος Κρόνος. Έγραψες πως με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό βγάζουμε άκρη κι όχι με τον Κρόνο. Μα αυτό αστρολογικά δεν ισχύει, με τον Κρόνο βγάζεις άκρη γιατί πάντα ξέρεις που πατάς. Με τον Ουρανό δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, με τον Ποσειδώνα δε, είναι τόσο δυσδιάκριτα τα όρια του που δεν τα ξέρεις ποτέ, για την ακρίβεια δεν έχει όρια. Φαντάζεσαι ότι επειδή δεν εκφράζεται ΄με την μορφή την υλική του Κρόνου ότι δεν είναι βλαβερός? Χειρότερος είναι γιατί είναι κι ύπουλος, ο Πλούτωνας για παράδειγμα είναι ύπουλος γιατί έχει ως κίνητρο την καταστροφή που πηγάζει από την εκδικητική του μανία, ο Ποσειδώνας ούτε τον κίνητρο του δεν γνωρίζει και φυσικά είναι καλοπρόαιρετος αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις πέσει στην παγίδα του. Όλα μα όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, η καλή πρόθεση από μόνη της δεν αρκεί. Κι από την πλευρά του νόμου να το δεις, ο φόνος καταδικάζεται είτε είναι εξ αμελείας είτε είναι εκ προμελέτης, καταδικάζεται όμως.
Ο Χίτλερ τώρα για να επανέλθω δεν ήταν μόνο Ουράνιος ήταν και Κρόνιος, Κρόνο στον 10ο είχε κι αν θυμάμαι καλά (παιδιά συγνώμη μου διαφεύγει αυτή την στιγμή) Σελήνη αντίθεση με Κρόνο ή Σελήνη στον Αιγόκερω. Βάλε και τον Ουρανό σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και βγάλε συμπεράσματα. Η σκληρότητα του Κρόνου με την ανάγκη για αλλαγή, εξέλιξη και υποτιθέμενη πρόοδο. Αν ήταν μόνο Κρόνιος τα πειράματα εις βάρος της ανθρωπότητας δεν θα τα έκανε, θα ήταν σκληρός αλλά δεν θα πειραματιζόταν. Αν ήταν μόνο Ουράνιος πάλι δεν θα έμπαινε στην διαδικασία των πειραμάτων γιατί θα του έλειπε η ικανότητα της πρακτικής εφαρμοργής κι απλά θα του έμεναν ως ιδέες. Υπήρχε το Κρόνιο υπόβαθρο για να περάσει στην πράξη τις πρωτοπόρες, καινοτόμες ιδέες του.
Γι αυτό είπα πως όλοι οι πλανήτες έχουν θετική κι αρνητική ενέργεια. Μέχρι τώρα ανέπτυξες την αρνητική ενέργεια του Κρόνου και την θετική του Ουρανού, όμως η ερμηνεία των ιδιοτήτων των πλανητών που δίνεις είναι κατά το ήμυσι σωστή. Εκεί είναι η ένσταση η δική μου κι όχι ποιος είναι και καλύτερος και ποιος όχι. Είπαμε έκαστος στο είδος του.
Υγ Το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα δεν θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ουρανό στον Κριό; Ο Ουρανός τί θα συμβολίζει στην Νέα Εποχή;
Καλή ερώτηση, από τον Κριό? Νέα πιο εξελιγμένα όπλα για να καταλύσει εξουσίες και να πατήσει επί πτωμάτων με τον πιο ανεξέλεγκτο και βίαιο τρόπο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.