- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 24 of 24
Thread: Η γενιά του '65
-
10-01-2010, 09:42 PM #21
Re: Η γενιά του '65
Αγαπητή Τόνια, μου έδωσε πολλές απαντήσεις το άρθρο σου μαζί μετα σχόλια, για το έτος γέννησής μου. Επειδή όμως τώρα τη σκυτάλη στις προτεραιότητές μας την έχουν πάρει τα παιδιά μας, μήπως θα μπορούσες να βοηθήσεις με τη γενιά του 1993; Όλοι οι γνωστοί μου, γονείς, εκπαιδευτικοί, γιατροί, γείτονες... κοιταζόμαστε με δέος...σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει με αυτά τα παιδιά.... Εμείς να φταίμε; Τα άστρα τους;.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση............
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
10-01-2010, 10:18 PM #22
:bigsmile:Κατανοώ την αγωνία σου.....:weird: Ομως να είσαι σίγουρη ότι αυτά τα παιδιά μπορεί να τα καταφέρουν καλύτερα απο εμάς των γενεών 60-70:bigsmile:
Κι αυτό γιατί (σίγουρα οι πλανήτες παίζουν ρόλο) διαθέτουν μια έντονη διάθεση αυτονόμησης αρκετά νωρίς θα έλεγα,παρορμητισμό,ικανότη τες τις οποίες εμείς δεν αναπτύξαμε,και κάτι άλλο.
Πολλα απο αυτά τα παιδιά εμφανίζουν έντονη δόση σκληρότητας απο ότι είμαι σε θέση να διακρίνω, στο δρόμο,στο σχολείο,στίς συναναστροφές τους,και έντονα διεκδικητικές διαθέσεις ,δεν είμαι οπαδός της "σκληρής" συμπεριφοράς,ούτε επικοινώνησα ποτέ με σκληρούς ανθρώπους, δεν ήταν της ιδιοσυγκρασίας μου, όμως με τις σωστές κατευθύνσεις τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν αυξημένες δυνατότητες "επιβιωσης" υλικης και συναισθηματικής αρκεί να υπάρχει σωστός προσανατολισμός και διοχετευση πρός αυτά γονιμων ιδεών διότι πιθανόν να έχεις παρατηρήσει πως έχουν ανάγκη απο επιχειρήματα.....βαριούνται εύκολα....Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
10-01-2010, 10:44 PM #23
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
11-01-2010, 07:14 AM #24
Ρίξτε μια ματιά σε ένα ωροσκόπιο γεννημένου την περίοδο 90-95 και το πού βρίσκονται οι βαρείς πλανήτες (οι λεγόμενοι και γενεών) και πολλές από τις απορίες σας θα λύθούν :bigsmile:
Πρόκειται για την γενιά που, όπως λέω εγώ, θα φέρει και την πραγματική αλλαγή στα πράγματα...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.