- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 33
-
31-03-2008, 03:57 PM #21
Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία
Καλημερα!!! Διαβαζοντας το αρθρο περι διαζυγιου - ως προς τις ενδειξεις ενος διαζυγιου - ειδα πως εχω αρκετες απο αυτες τις ενδειξεις στον γενεθλιο χαρτη μου.. οπως το οτι 1) η ακμη του 7ου ειναι στους δυδιμους (σε διπλο ζωδιο) , 2) η σεληνη στον ζυγο (αν θεωρειται διπλο ζωδιο βεβαια ) , 3)μεσα στον 7ο εμπεριεχομενο ζωδιο (δλδ ο καρκινος ) ...(και εδω να προσθεσω οτι βασιζομενη στο οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο μπορει να δηλωνει και το προφιλ του δευτερου συντροφου - καρκινος ηταν ο πρωτος μου συντροφος ) λεει κατι αυτο ? :blink: και 4) φυσικα ο ουρανος πανω στον ωροσκοπο μου - τοξοτη (που δινει ανεξαρτησια και δυσκολευει την συγκαταθεση ενος ατομου για μια κοινη πορεια ) ... Φυσικα λαμβανοντας υποψη οτι γαμος = μακροχρονια σχεση η δεσμος , οφειλω να πω οτι ειχα μια σχεση 4 χρονων αλλα κατεληξε σε χωρισμο. Το οτι εχω τοσες ενδειξεις στον γενεθλιο μου σημαινει οτι θα κανω πολλους γαμους ? πανω απο δυο ? :worried: ελπιζω καποιος να με διαφωτισει γιατι πιστευω οτι ειναι τραγικη η κατασταση !!!:dizzy: .... thanx προαιρετικα !!!:toung:
-
31-03-2008, 05:09 PM #22
Αχ αθηνούλα μου μη μου αγχώνεσαι!!! Η ακμή του 7ου σου που είναι στους διδύμους μπορεί να δείχνει ότι ο σύντροφος σου πολύ πιθανόν να έχει μερκουριακά χαρακτηριστικά!!! Λες οτι εμπεριέχεται ο καρκίνος που μπορεί να δείχνει ότι με το σύντροφο σου θα θέλεις να κάνεις οικογένεια, να είστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και πολλά άλλα καρκινίσια πράγματα... Όσο για τον ουρανό στον τοξότη και πάνω στο Asc σου μπορεί να δείχνει ότι είσαι πιθανόν απρόβλεπτο άτομο. Ό δικός μου χάρτης πάνω σε θέματα γάμου και αισθηματικών όντως είναι ο χειρότερος αλλά δεν πτοούμαι!
-
31-03-2008, 07:17 PM #23
Ευχαριστω καλη μου ...... τωρα καπως καλυτερα παντως ! Να ρωτησω ... τι εννοεις λεγοντας οτι μπορει να εχει μερκουριακα στοιχεια ? οτι μπορει να ειναι δυδιμος η παρθενος ( που εχουν κυβερνητη τους τον ερμη ) η οτι μπορει να εχει σε καλη θεση τον ερμη του ? ελπιζω να το εξεφρασα σωστα :unsure: Οσον αφορα τον ουρανο ... οπως πολυ σωστα ειπες - ναι ειμαι πολυ απροβλεπτη θα ελεγα !!!:σφύριγμα:σφύριγμα Αλλα ως προς το θεμα γαμων δεν επηρρεαζομαι με αυτες τις ενδειξεις που προανεφερα ? :blink: ( ναι ναι διαβασα ενα comment σου πανω στο θεμα ) μη μου πτοεισαι ......
-
01-04-2008, 10:44 AM #24
Ναι όντως είναι όπως το λες ή παρθένος ή δίδυμος σε ήλιο ή ωροσκόπο ή δυναμικότητα. Τώρα όσον αφορά το θέμα του γάμου η ερμηνεία που μου έρχεται στο μυαλό (όχι δεν είμαι αστρολόγος!!!!) είναι γάμος σε μικρή ηλικία αν και πιστεύω ότι έχει εκτονωθεί με τη μακροχρόνια σχέση. Μην ανησυχείς το σύμπαν επιφυλλάσει σε όλους το καλύτερο για εκείνους. Καλημέρα και καλό μήνα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
01-04-2008, 05:46 PM #25
-
01-04-2008, 06:17 PM #26
Να ρωτησω κατι ακομη ... εκτος βεβαια της περιπτωσης με τον ηλιο και τον ωροσκοπο .... Οταν λεμε οτι θα εχει τον ερμη του σε δυναμικοτητα ( αν καταλαβα σωστα δλδ ) μπορει για παραδειγμα να ειναι κριος και να εχει πανω του τον ερμη ? η πχ να εχει τον ερμη του στον 3 οικο ? .... σε μπερδεψα ? ελπιζω οχι :embarrest ... και κατι ακομη ... για τα καρκινισια στοιχεια που ανεφερες - μπορει για παρδειγμα να εχει ωροσκοπο καρκινο ? ( το λεω με βαση αυτο που εγγραφεται στο αρθρο - οτι το εμπεριεχομενο ζωδιο δειχνει στοιχεια του δευτερου συντροφου ) ........ ελπιζω να μην σε ζαλισα :embarrest:embarrest Ευχαριστω οπως και να χει
-
02-04-2008, 04:32 PM #27
Όταν μιλάμε για δυναμικότητα εννοούμε ότι μπορεί να είναι π.χ. κριός αλλά αφού κάνουμε κάτι υπολογισμούς να το πω? βρίσκουμε στους πλανήτες αν υπερισχύει το κυριαρχικό, μεταβλητό κτλ μετά αν είναι της φωτιάς της γης κτλ. και τέλος αν είναι σε θετικά ή αρνητικά ζώδια. Στα είπα λίγο μπερδεμένα αν θέλεις ξεκίνησε να διαβάζεις το άρθρο οι ποιότητες των ζωδίων αν δεν κάνω λάθος.
Ναι μπορεί να έχει ωροσκόπο καρκίνο αλλά εγώ το δεύτερο σύντροφο κ τα στοιχεία του δεν τα έχω πάρει ποτέ από το εμπεριεχόμενο ζώδιο και δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί πρώτη φορά το ακούω.
-
01-06-2008, 05:08 PM #28
Για σας,και εγω εχω μια απορεια.Εχω στον 7ο οικο τον Ουρανο και Πλουτονα στον Ζυγο:blink:, και Κρονος στον Καρκινο στον 4ο και 5ο οικο,μονο αυτα ειναι σε διπλα ζωδια,δεν εχω κανενα πλανητη ουτε οικο στους Παρθενους και Ιχθεις.Ειμαι ιδει παντρεμενη με αναν Ζυγο 11 χρωνια που, αυτος εχει κανει και αλλο γαμο (13 χρωνια γαμο) πριν απο μενα και οντος εχει στον 7ο οικο τους Διδυμους,Διας,Ερμη,Αρη και φισηκα τον Ηλιο στον Ζυγο,Σεληνη και Πλουτονας στον Παρθενο στον ΜC,και στον 4ο οικο εχει τους Ιχθεις (δλδ 2 σπιτια:weird,Κρονος και Αφροδιτη στον οροσκοπο του το Τοξοτη,Ουρανος στον Λεοντα στον 9ο οικο και Ποσειδωνας στον Σκορπιο στον 12ο οικο,και τπτ αλλο.Ειναι τοσο απλο το χαρτη του οσο και αυτος δλδ βαρετος.Και σκευτομαι εδω και μερικες μηνες να των χωρησω αλλα περειμενω καπια πραγματα να γεινουν και μετα θα το κανω.Το απειστευτο ειναι οτι πειγα σε 3 κυριες που διβαζουν το φλιτζανη και με ειδαν προτη φορα και μου ειπαν οτι θα κανω και αλλο γαμο συνδομα.Εσεις αυτο καταλαβενεται απο το χαρτη μου,μιπως?Ευχαρηστω
-
02-02-2011, 01:04 PM #29
Ελπίζω να ειμαι στη σωστή ενότητα τώρα....Ξανά η ερώτηση λοιπόν: Δεύτερος γάμος τους ενός ή και των δύο γονιών πως εντοπίζεται στο ωροσκόπιο του παιδιου? Και αδελφάκι από δεύτερο γάμο? Ποιον οίκο κοιτάμε και ποιες όψεις? Αν μπορείτε να μου λύσετε την απορία σας παρακαλώ!!!!:blink:
-
02-02-2011, 02:02 PM #30
Victory όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος της ενότητας, θα πρέπει να "παίξουν" τα διπλά ζώδια.
Για τον πατέρα θα κοιτάξεις τον Ήλιο και τον 10ο, για την μητέρα την Σελήνη και τον 4ο ενώ για τα αδέρφια θα κοιτάξεις τον 3ο οίκο του παιδιού. Όπου βρεις τα περισσότερα διπλά στοιχεία, εκεί θα εστιάσεις.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.