s
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 53

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ

Συμφωνω με τη Nala και τη Skylorock. Να τα ξαναβρώ με τον 1 και μοναδικό έρωτα της ζωής μου!!!!!!!
    Κι αν δεν γίνει αυτό. Να συναντήσω έναν πιο δυνατό από τον προηγούμενο!!!!!

Να έχω το θάρρος να μπορώ να πω αυτό που σκέφτομαι όσο και αν πληγώσει τον άλλο, χωρίς να σκέφτομαι συνεχώς πόσο διπλωματικά μπορώ να το φέρω έτσι ώστε οι απώλειες να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Πολύ ψυχοφθόρο συναίσθημα που στο τέλος καταντά τόσο κουραστικό και μπορεί να καταλήξει στο ανέκδοτο με το γρύλο!!!

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Αυτό που θα ήθελα να αλλάξει στη ζωή μου είναι να μπορώ να έχω την διορατικότητα να αποφεύγω να βάζω στη ζωή μου ανθρώπους οι οποίοι στην πορεία μιας σχέσης (φιλικής, ερωτικής, επαγγελματικής), αποδεικνύονται "μικροί", αχάριστοι και ανίκανοι να χειριστούν καταστάσεις πάσης φύσεως. Είναι προσόν να μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα ακόμα και αν καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ σου. Η προσπάθεια ΠΑΝΤΑ μετράει!

Γινεται να υπαρχει μονο αγαπη γυρω μου? Γινεται να ειναι το πιο σημαντικο πραγμα η αγαπη για ολους τους ανθρωπους? Ή εστω γινεται στο τελος να νικαει παντα η αγαπη? Γινεται?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο δεμένη με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, και με την οικογένεια μου! Δεν ζητώ πολλά! Απλά τις μικρές χαρές της ζωής...
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Βασίλης

... ..........

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Quote Originally Posted by e k View Post
    ... ..........
    Είσαι σαφέστατος φίλε μου ek! Κάτι θέλεις να πεις αλλά οι τελίτσες δεν βοηθάνε! Εκτός αν δεν ήθελες να πάρεις θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα, οπότε πάω πάσο!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Είσαι σαφέστατος φίλε μου ek! Κάτι θέλεις να πεις αλλά οι τελίτσες δεν βοηθάνε! Εκτός αν δεν ήθελες να πάρεις θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα, οπότε πάω πάσο!
    εεε... καβούρι! τι περμένεις?... λάου λάου το πάω

Σοβαρά τώρα: Χωρίς φόβο και πάθος, χωρίς να προσθέσω ή να αφαιρέσω τι......Πρόκειται γιά λάθος. Σόρρυ!

Πάντως, και'μιά που τ'αναφέρατε, με βρίσκει σύμφωνο το παραπάνω: Απλά τις μικρές χαρές της ζωής...

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Γινεται να υπαρχει μονο αγαπη γυρω μου? Γινεται να ειναι το πιο σημαντικο πραγμα η αγαπη για ολους τους ανθρωπους? Ή εστω γινεται στο τελος να νικαει παντα η αγαπη? Γινεται?

:nuts:
    Νομίζω ότι ζητάς πολλά!
    Μακάρι να ήταν έτσι.....
    Τότε δεν θα υπήρχε δυστυχισμένος άνθρωπος.... Αλλά άν δεν νίωσεις τη λύπη, δεν θα νιώσεις όυτε και τη χαρά....
    Πάντως πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.....

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Εγώ θα ήθελα να είμαι ακόμα πιο δεμένη με τον σύντροφο μου, με τους φίλους μου, και με την οικογένεια μου! Δεν ζητώ πολλά! Απλά τις μικρές χαρές της ζωής...
    Νομίζω ότι αυτό είναι απλά θέμα θέλησης αλλά και από τις δύο πλευρές!!!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)