- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 75
Thread: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
-
06-03-2007, 04:02 PM #21
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
Eπι του θέματος θάθελα τη γνώμη σας. Κάποιος γνωστός αναφέρει ότι μετά τη λήξη της ερωτικής του σχέσης με την κοπέλα του παραμένουν κολλητοί επί επτά χρόνια τώρα. Επικοινωνούν λέει καθημερινά περισσότερο απο μια φορά τη μέρα χωρίς όμως να υπάρχει τίποτα το ερωτικό ή σεξουαλικό μεταξύ τους. Η σχέση λέει μεταλλάχτηκε όταν εξέλειψε το σεξουαλικό στοιχείο. Συμβαίνουν αυτά??
-
06-03-2007, 04:20 PM #22
Φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας;;Ουτοπικό νομίζω...Εξάλλου το πιο πιθανόν είναι ο ένας από τους δύο να δει το θέμα διαφορετικά και πιο ερωτικά..Εφόσον συμβεί αυτό παύει και η φιλία.Αν ένας ερωτευτεί τον άλλον η φιλία διαλύεται...
Πάντως είναι πολύ συχνό φαινόμενο δύο "φίλοι" διαφορετικού φύλου να ερωτεύονται και μάλιστα είναι και πολύ φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ξέρεις τόσα πολλά για το φίλο σου και τον έχεις τόσο ψηλά που αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι τελικά έναν τέτοιον άνθρωπο έψαχνες στη ζωή σου...
Βέβαια άλλο φιλία άλλο έρωτας κι εκεί είναι που το χάνουμε συνήθως...
-
06-03-2007, 04:58 PM #23
μη το λες!!μπορεί να είστε και οι αδερφές ψυχές! μιλάω εκ πείρας.μετά από 10 χρόνια κολλητή παρέα (όχι κολλητή..αδερφική) τα βρήκα με το μόνο άνθρωπο που εξαιτίας του έλεγα ότι ναι υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα-γυναίκας..(έβαζα το χέρι μου στη φωτιά):bigsmile:
και μετά από δέκα χρόνια είμαι μαζί με το άλλο μου μισό!!
έχει τη γοητεία του αλλά έχει και τα κακά του!! αφού λες είναι ο κολλητός σου θα γνωρίζεται ο ένας τον άλλον απ' έξω και ανακατωτά! πιστεύω ότι θα μπορείς να καταλάβεις αν τρέφει τα ίδια συναισθήματα για σένα...!! ίσως να μην το έχει συνειδητοποιήσει διότι η καθημερινή επαφή μπορεί να τον έχει μπερδέψει!
αν άργησες και συ να καταλάβεις τι νιώθεις για αυτόν ίσως το ίδιο έχει πάθει και εκείνος!
Επίσης, αν είναι πραγματική η φιλία σας και καταλάβεις ότι δεν αισθάνεται το ίδιο με σένα καλύτερα μην του πεις! έτσι θα αποδείξεις ότι είσαι πραγματική του φίλη!
-
06-03-2007, 05:47 PM #24
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
06-03-2007, 06:49 PM #25
-
06-03-2007, 09:14 PM #26
Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στην αδελφή ψυχή αλλά θεωρώ λίγο δύσκολο ένας πρώην να γίνει κολλητός μου
Δε λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί μια στο τόσο..εξάλλου πάντα υπάρχει μια εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Και ο κανόνας είμαι εγώ...Έχει κανείς αντίρρηση;;;:toung:
-
06-03-2007, 09:18 PM #27
-
06-03-2007, 09:19 PM #28
-
06-03-2007, 09:22 PM #29
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
06-03-2007, 09:28 PM #30
Ποτέ μη λες ποτέ! Εμένα ένας κολλητός μου πέρασε από το στάδιο της σχέσης και τώρα ειμαστε απλά εξαιρετικά καλοί φίλοι χωρις ίχνος ερωτισμού στην σχέση μας. Και όπως καταλαβαίνετε, αφού ανακαλύψαμε τον κανόνα, εγώ ειμαι η εξαίρεση του!!!!
ΚάποιΑ καλοπιάνει τα λιοντάρια! Σε παρακολουθώ ωσαν θηριοδαμαστής:suspiciou
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.