- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 53
Thread: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
-
08-08-2008, 04:46 PM #21
-
08-08-2008, 04:54 PM #22
Re: Είσαι για μία εκδρομή, μωρό μου;
ΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ
Βέβαια μιας και προσφέρθηκες....και δηλαδή έχω κι ένα Πλούτωνα που χάρηκε με τις προτάσεις....κάνε και όλα τα παραπάνω στις ανάλογες ενότητες και μετά θα στραφεί ΟΛΗ η προσοχή μου σ εσενα.Και κερνάω και σουβλάκι
Κοιταξε 9ος είναι τα μακρινά ταξίδια εκτός απο διαφωτισμός και μου λές εχετε 3 μέρες!ΑΡΑ πρότεινα κοντινούς προορισμούς. 11ος ομαδικές δραστηριότητες.
Πάρτε ένα βουνό μαζί με άλλους(11ος), περπατήστε το να καούν και οι θερμίδες με μηδέν εξοδα (αιγόκερος :toungκαι να μάθετε κιολας για την περιοχή(9ος). Ικανοποιεί όλους τους οίκους!
Ορίστεεεεεε σου τα έλυσα ΟΛΑ τι άλλο θέλειςςςς;;;;;;!!!!επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
08-08-2008, 05:34 PM #23
αγαπητε Μητσάκο βρισκω την προταση της roadrunner πολύ καλή και μπορω κατά κάποιο τροπο να βοηθήσω σε αυτό. Μιας και την εποχή εκείνη θα βρίσκομαι στην Λειβαδιά, χαρά μου να φιλοξενήσω εσένα και την καλή σου ενα τριημεράκι, οπότε μπορείς να κάνεις διάφορες μικρές εξορμήσεις διαλέγοντας βουνό ή θάλασσα, μπορείς να συμμετέχεις σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες μιας και στην περιοχή σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις οχι μόνο ορειβασία ή αναρίχηση αλλά και αλεξίπτωτο πλαγιάς. Αν δεν σε ικανοποιεί κάτι απο όλα αυτά, υπόσχομαι υπέροχα σουβλάκια μιας και η περιοχή φημίζεται για αυτά.
Σε άλλη περίπτωση θα σου πρότεινα ενα ταξιδάκι στο Πήλιο, έτσι για να νιώσεις λίγο την ατμόσφαιρα στο βουνό των Κενταύρων.
Μια άλλη πρόταση απο μένα είναι τα Γιάννενα μιας και το φθινοπωρο ταιριάζει πολύ στο τοπίο, με μικρές βόλτες στα ζαγοροχώρια. Γενικά η περιοχή έχει πολλά μέρη να δείς αν και εγώ θα ξεχώριζα την βόλτα μιας περίπου ωρίτσας με τα πόδια απο το μικρό Πάπιγγο στην Δρακόλιμνη, η οποία παρουσιάζει και επιστημονικό ενδιαφέρον.
Ονειρο. Χαμηλές τιμές, ωραίο φαγητό, ομαδικές δραστηριότητες (ραφτινγκ στο Βοϊδομάτη), υπέροχο τοπίο, δυνατότητα για εξερεύνηση και μάθηση.
Οτι και να αποφασίσετε πάντως εγώ σας εύχομαι να περάσετε ΤΡΙκαλα.
-
08-08-2008, 06:04 PM #24
9ος οίκος.Τι τα θέλεις.Το καλύτερο είναι το εξωτερικό σ αυτήν την περίπτωση,όσο κι αν ακούγεται κλισέ:bigsmile:
Η Τουρκία προφανώς απορρίπτεται διότι με κεμπάμπια ,μπακλαβάδες,σαραγλιά και συναφή θα γυρίσετε διπλάσιοι
Σχετικά με τον 11ο οίκο,θα σας πρότεινα Κούβα:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
09-08-2008, 07:40 AM #25
Εσύ τώρα γιατί ξύνεις πληγές :weird:
Τό 'χαμε τάμα να πάμε πριν μας αφήσει ο Κάστρο και γίνει της Πόπης και παρ' όλο που ο Φιντέλ κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει και κρατιέται με νύχια και με δόντια, μάλλον δεν το βλέπω να το εκπληρώνουμε το τάμα.
Τι τα θες, σε καμιά Εύβοια θα καταλήξουμε, με τίποτα αστρολόγους να συζητάμε για τη σύζευξη της αρχαίας ελληνικής αστρολογικής αντίληψης με την μεταμοντέρνα εξ Εσπερίας προσέγγιση, βασιζόμενοι στον Robert Hand και τρώγοντας κατσικάκι με μακαρόνια :nuts:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-08-2008, 09:41 PM #26
Μητσακο,σε μια αλλη συζητηση,αλλα ελεγες για τον συνδυασμο κατσικακιου και μακαρονιων:bigsmile:Βλεπω ομως πως αλλαξες γνωμη,αρα βρισκεσαι σε καλο δρομο!Αν πατε Κωσταντινουπολη και φατε βαρια(αν και για τα δικα μου γουστα ειναι "φημες"το βαρυ φαγητο που θα φαει καποιος οταν παει εκει,η θεια Ευρωπη εχει αγγιξει πια και τα τοπικα πιατα,εννοω πως τα καρυκευματα χρησιμοποιουνται πιο περιορισμενα)θα κανετε γυμναστικη μετα και θα τα καψετε!Τι ειναι τρεις μερες?Ενας ωραιος και κοντινος στην Αθηνα προορισμος ειναι οι Σπετσες η' Επιδαυρος και Ναυπλιο.Αν σκεφτω και κατι αλλο,θα σου πω!
-
09-08-2008, 09:50 PM #27
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-08-2008, 10:02 PM #28
Νομιζω πως καταλαβα τι ηθελες να πεις:bigsmile:Κι εγω με χιουμοριστικη διαθεση απαντησα,κατι που δυστυχωςδεν φαινεται παντα στις απαντησεις μας μιας και ο ηχος απουσιαζει...
-
09-08-2008, 10:45 PM #29
Μητσάκο
για το συνεδριο ψάχνουν για τον 2ο Ελληνα ομιλητή
αφού θα πας εκεί μήπως είσαι ςσύ και μας το κρύβεις:idea:
-
10-08-2008, 12:03 AM #30
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.