- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 81
Thread: Συζήτηση για τον Κρόνο
-
17-04-2007, 02:05 AM #21
Re: Συζήτηση για τον Κρόνο
Πλάκα πλάκα καλά είναι τα της ψυχολογικής προσέγγισης και τα ροζ συννεφάκια του "κριτή" αλλά αν το πούμε αυτό σε λιονταράκια, πολικά υδροχοάκια και λοιπούς τετραγωνισμένους του ζωδιακού από τον Λέοντα θα φάμε άσχημες φάπες.
Μετράμε 4 λέοντες μέσα στο σάιτ που γνωρίζω (συμπεριλαμβανομένου εμού) που τα οστά μας ακόμα πονούν. Και ένα μικρό στατιστικό δείγμα στη δουλειά μου (πολλοί εργαζόμενοι) λένε τα ίδια σχεδόν.....
Τρέμετε Παρθένοι έρχεται τον Σεπτέμβρη και σας περιμένει (ΜΠΠΟΥ) :toung:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
17-04-2007, 01:11 PM #22
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
17-04-2007, 01:33 PM #23
Αυτά είναι!Πέρασε μόνο από τον ήλιο σας και μιλάτε!:toung:
ΤΙ να πώ εγώ που εχω φωτα και τους μισους προσωπικούς σε σύνοδο στον Καρκίνο(σεληνη,ηλιο,δία)και στον Λέων(ερμή,αφροδίτη σε συνοδο με κρόνο)και προφανως επίστροφή Κρόνου και με έχει τρελλάνει τα τελευταία 5 χρόνια;;;; (καρκινίστικη μουρμούρα )
Πέραν της πλάκας αφού μία Καρκίνος που δεν φημίζεται για ουτε για την λογική ουτε και για την πειθαρχία της επιβίωσε:embarrest , σίγουρα μπορούν και όλοι οι υπόλοιποι και με το παραπάνω.:bigsmile: Και κυρίως για όσους το δούν σοβαρά αλλά και αισιόδοξα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε την ζωή μας σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις...και ντουλάπες,πατάρια, ταμείο κτλ κτλ αναλογα με τον οίκο :idea:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
17-04-2007, 01:50 PM #24
Εχω Ωροσκόπο Λέοντα και για δεύτερη φορά περνά ο Κρόνος απο πάνω του
Μου έχει φέρει ψυχικά σκαπανεβάσματα αλλά και αεξωτερικές πιέσεις.Τα οικονομικά πάνε και δεν πάνε, τα αισθηματικά μου είναι και αυτά περίεργα, παρασκήνιο στη δουλειά και ώσπου να φύγει από το λιοντάρι θα φάμε και το καλοκαίρι με πίεση.
-
17-04-2007, 09:39 PM #25
-
17-04-2007, 09:44 PM #26
-
17-04-2007, 10:30 PM #27
Αγαπητη Rilena
απο οτι ειδα απο τον χαρτη σου και με τις φτωχες μου γνωσεις σε σχεση με τους αστρολογους που γραφουν εδω θελω να σου πω οτι στον δεκατο οικο εχεις και Αφροδιτη εκτος απο Ηλιο αν μου λες σωστη ωρα οποτε μαλλον με τον Κρονο στον λεοντα εχεις παρει μια ιδεα τι ακριβως αφορα το ζορι του κρονου στην παρθενο.δηλαδη η υπαρχει καποιο θεμα καριερας η καποιο προβλημα με το σπιτι σου ειτε σαν χωρο ειτε σαν οικογενεια.Εχω την εντυπωση οτι δεν εχεις περασει και ευκολα τα τελευταια χρονια οποτε ο Κρονος δεν θα σου κανει ιδιαιτερη εντυπωση!Εχω βεβαια την αισθηση οτι θα σου δοθει μια ευκαιρια για δουλεια που θα σε ζορισει για καποιο λογο.ελπιζω να βοηθησα λιγο και να μην σου λεω ασχετα...
-
17-04-2007, 10:35 PM #28
τς τς ντροπη!και εγω πονεμενος ταυρος ειμαι αλλα δεν λεω τετοια!!!Παντως ωραιος πλανητης ο Κρονος.Σαν αναισθητικη ενεση....στο τελος της διελευσης αισθανεσαι σαν τον Λεωνιδα στους 300...μπορεις να τα κανεις ΟΛΑ πλεον αφου επεζησες!χαχα
-
25-04-2007, 01:16 PM #29
Ένιωσα κι εγώ το πέρασμά του - Υδροχόος γαρ - και μάλιστα στη δουλειά μου αφού στο γενέθλιο Ωροσκόπιο βρίσκεται στο 10ο και πολύ κοντά στο Ζενίθ. Απέτυχα να παρουσιάσω τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αμφισβητήθηκε η αξία μου και ψάχνω ακόμη να βρω το γιατί.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του 3ου οίκου και προχωράει για μια αντίθεση με την γενέθλια θέση του. Αναρωτιέμαι ... θα βρω ως τότε την απάντηση ή θα είναι η χαριστική βολή;:worried:
Σίγουρα είναι μεγάλος Δάσκαλος, όμως μου θυμίζει τους δασκάλους των παιδικών μου χρόνων που εφάρμοζαν το "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".
aquastar
-
25-04-2007, 01:30 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.