s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 25
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 25 of 50 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast
Results 241 to 250 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

εχω μπερδευτη με τον 7 οίκο! δεν εχω εκει πλανητη,ειναι στον κριο και ο αρης μου ειναι στο 2 οίκο στο σκορπιο μαζι με το δια! ειναι καλο αυτό η να πάρω θέση στο ράφι?!!!!!!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by MARIA1982 View Post
    εχω μπερδευτη με τον 7 οίκο! δεν εχω εκει πλανητη,ειναι στον κριο και ο αρης μου ειναι στο 2 οίκο στο σκορπιο μαζι με το δια! ειναι καλο αυτό η να πάρω θέση στο ράφι?!!!!!!

Αγαπητη ΜΑΡΙΑ1982

Xωρις να ισχυει φυσικα ....αν σου πει καποιο μελος οτι " Nαι θα παρεις θεση στο ραφι ", η επομενη σκεψη σου ποια θα ειναι ? (ειμαι πολυ περιεργος ...)

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Γιάννα

Γιατι ειναι κακο?Απλα θα ειναι ενας φασαριοζος (λιγη φωνη ,λιγος καυγας ,λιγη κτητικοτητα)γαμος με αρκετη οικονομικη επιφανεια αν δεν κανει ο αρης ή ο διας δυσκολες οψεις να δειχνει απωλιες και λιγη συναισθηματικη ανασφαλεια.Και προσοχη τα βαζα ,ο αρης στον 2 ξεσπαει σε αντικειμενα!!!!!:bigsmile:
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Πάρε θέση στο ράφι, ολοταχώς και μην κουνηθείς από εκεί :bigsmile:

(Ορίστε cancerian, το είπα. Για να δούμε τι θα πει τώρα)

Πάντως MARIA1982, αν ο Δίας και ο ¶ρης σου δεν κάνουν άσχημες όψεις και προσέχεις λίγο, σίγουρα δεν πρόκειται κανένας υποψήφιος γαμπρός να σου φάει την ...προίκα –απεναντίας :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    κωνσταντινα

καλησπέρα !
    διάβαζα το θέμα και ήθελα να ρωτήσω για να δω αν κατάλαβα καλά:unsure:
    όταν ο 7 είναι άδειος κοιτάμε τον κυβερνήτη του οικου που έχει ακμή ο 7?παράδειγμα εμένα είναι άδειος ο 7 και η ακμή είναι στους ιχθείς κοιτάζω που είναι ο ποσειδώνας και ο δίας? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3οικο. πως θα τα εμηνεύσω αυτά?
    και επισης κοίταζω και τον ήλιο ? (καρκίνος στον 11) και συνδυαστικά αυτά θα μου δώσουν πληροφορίες ?
    χίλια συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και τις πολλές ερωτησεις:embarrest
    ευχαριστώ για την όποια βοήθεια
    φιλιά

Γεια σας και απο εμένα. Και εγω είμαι καινουργια και θα ηθελα τη βοηθεια σας, γιατι φυσικά και εγω μπερδεύτηκα. ¶δειος 7ος οίκος στον Τοξότη, Δίας στον Καρκίνο στον 1ο οίκο ανάδρομος αφροδίτη στο ζυγό (5ος οίκος), Σελήνη στον Ταύρο (11 οίκος) και ζώδιο στον Σκορπιό (5ος οίκος). Όψεις Δία τρίγωνο με Ουρανό, Ηλιο, εξάγωνο με σελήνη και τετράγωνο με αφροδίτη. Τι γίνεται?

Όνομα:
    Ράνια

Αυτό που εγω δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατί όλους τους μπερδεύει ο 7ος οίκος, την στιγμή που ειναι ο μόνος πανω στον οποίο εχουν συζητηθεί 25 σελίδες, για να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα παρεμφερή θέματα που εχουν συζητηθεί στους εραστες της αστρολογίας. Προσπαθήσατε να ξεμπερδευτείτε διαβάζοντας και τις 25 σελίδες αυτης τις συζήτησης, ή σας φανήκαν πολλές εν τέλει? Τα θέματα περι γάμου, 7ου οικου και Αφροδίτης που κυκλοφορούν στο :horoscope: τα εξαντλήσατε ? Τέλος, οι οίκοι ειναι συνέχεια ο ενας του άλλου....δείχνουν ας πουμε απο που έρχεσαι και που πάς, ειναι μια αλυσίδα. Πέφτοντας κατευθείαν πανω στον 7ο, δεν νομιζω να βγάλει κανεις κάποιο αξιόπιστο συμπέρασμα. Κι αυτο το λεω γιατι συχνά παρατηρώ μια κίνηση απο το "ώρα να συστηθούμε" στο "Γάμος και άδειος 7ος οίκος" και μου έρχεται στο μυαλό η φράση "χαίρω πολύ, θες να παντρευτούμε?" :nuts: :embarrest
    Καλό ειναι να τα πάρουμε με την σειρά. Και ο 2ος και ο4ος πχ παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στα θέματα του 7ου. Γιατι να μας απασχολεί μόνο αυτός τοσο λοιπόν ?

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Αυτό που εγω δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατί όλους τους μπερδεύει ο 7ος οίκος, την στιγμή που ειναι ο μόνος πανω στον οποίο εχουν συζητηθεί 25 σελίδες, για να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα παρεμφερή θέματα που εχουν συζητηθεί στους εραστες της αστρολογίας. Προσπαθήσατε να ξεμπερδευτείτε διαβάζοντας και τις 25 σελίδες αυτης τις συζήτησης, ή σας φανήκαν πολλές εν τέλει? Τα θέματα περι γάμου, 7ου οικου και Αφροδίτης που κυκλοφορούν στο :horoscope: τα εξαντλήσατε ? Τέλος, οι οίκοι ειναι συνέχεια ο ενας του άλλου....δείχνουν ας πουμε απο που έρχεσαι και που πάς, ειναι μια αλυσίδα. Πέφτοντας κατευθείαν πανω στον 7ο, δεν νομιζω να βγάλει κανεις κάποιο αξιόπιστο συμπέρασμα. Κι αυτο το λεω γιατι συχνά παρατηρώ μια κίνηση απο το "ώρα να συστηθούμε" στο "Γάμος και άδειος 7ος οίκος" και μου έρχεται στο μυαλό η φράση "χαίρω πολύ, θες να παντρευτούμε?" :nuts: :embarrest
    Καλό ειναι να τα πάρουμε με την σειρά. Και ο 2ος και ο4ος πχ παίζουν πολύ σπουδαίο ρόλο στα θέματα του 7ου. Γιατι να μας απασχολεί μόνο αυτός τοσο λοιπόν ?

:notrust::suspiciou

Quote Originally Posted by black moon View Post

Καλημέρα "Ράνια από τα ουράνια" !
    .. είναι λογικό κάποιος νέος στο φόρουμ να ασχολείτε με αύτο το θέμα γιατί έιναι πρώτο πρώτο στην αρχική σελίδα .. και φαντάζομαι όλους μας οι προσωπικές μας ανισυχίες είναι αυτές που μας οδηγούν εδώ σε αυτή την παρέα .. από την άλλη και σεις κουράζεστε να απάντάτε στα ίδια και στα ίδια ..
    Εγώ όμως μια και μου δίνει την αφορμή το μηνυμά σου και από ότι καταλαβαίνω έχεις την δυνατότητα και την γνώση .. θα ήθελα ειλικρινά την βοηθειά σου σε κάτι απλό (αν και δεν είναι για το συγκεκρίμένο ποστ η ερώτηση)
    το φόρουμ είναι τεράστιο πραγματικά και μέχρι να το εξαντλήσω θα έχουν γραφεί άλλα τόσα .. θέλω να μου προτείνεις κάποιες βασικές ενότητες για έναν αρχάριο .. έχω μπεί σε διάφορες ενότητες .. έχω εκτυπώσει πολλές πληροφορίες .. αλλά μου μοιάζουν λίγο ξεκομένη γνώση το ένα με το άλλο και φαντάζομαι μου λείπουν οι συνδετικοί κρίκοι .. άρα μάλλον κάτι δεν ξεκίνησα σωστά δεν έκανα τα βήματα ένα ένα άλλα μπερδεμένα ..
    με δυο λόγια πες μου τι πρεπει να μελετήσω βασικό για αρχή ..

αυτά να μην σας κουράζω ..
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Όνομα:
    κωνσταντινα

εγώ πάλι δεν καταταλαβαίνω ποιά απορία πρέπει να έχουμε και πάνω σε ποιό θέμα για να αξίζουμε μια απάντηση και να μην εισπράξουμε ειρωνία????ξέρω fftopic:

Page 25 of 50 FirstFirst ... 15 21 22 23 24 25 26 27 28 29 35 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)